2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ucuz beklediginizi anlamamisim onceden. Cok hosuma gitti..hayirli olsun. Erkek olsun kiz olsun farketmez :)

Daha erken. Benim de sizinle gibi olmustu, hatta o ay doktor randevum vardi. Korktum sormaya biraz azarliyor Boyle sorular sorunca. Arkadasima sordum daha erken dedi. 20inci haftalardannsonra filan doktor bize gunde kac kere tekmeliyor say diyecek :)

Bugun itibariyle 61 kiloyu gördüm hayatımda ilk kez 61 gördüm bennn.... Hep verirdim gebelikte budefa popo falan aldı başını gidiyor... Sanırım 70 Olurum bunları bide vermek var olsun kuzucuk iyi olsun inşallah

Ayyy bende dün tartıldım 61.2 gördüm oldu mu 6 kilo Kızımda 25 almıştım yaşına gelmeden verdim ama insan yine korkuyor o kadar kilo almaya :) Bu arada benim de popo büyümüş tarih yazıyorum resmen

Cekirdeklerinidemi yutmak lazim

Bende beslenmeyle bu isi cozecem insallah hersey guzel olur degerler artar ilaca gerek kalmaz. Bende salata cok yiyorum ama sonra salata bile beni vuruyor

Kızlar bu konuda tekim sanırım geceleri eskiden bacaklarımda oluyodu magnezyuma başlayalı geçti şimdi göbeğimde resmen titreme ağrı kasılma gece 3-4 defa oldu bu hafta başladı korkuyorum ya bişeymi oldu bebeğime yoksa

Kilo alinca seker olur ve bir de normal dogum zorlasir dedi bana doktor. Biraz da o acilardan endiselendim. Ama iyi kilo vermissiniz tebrik ederim

Cekirdeklerinidemi yutmak lazim

Bende beslenmeyle bu isi cozecem insallah hersey guzel olur degerler artar ilaca gerek kalmaz. Bende salata cok yiyorum ama sonra salata bile beni vuruyor

çekirdeklerini de çiğneyip yutuyorum bende inşallah ilaca gerek kalmadan çözerim diyorum. Bu arada ben çayı çok seviyordum en az 10 büyük fincan içiyordum (açık) şimdi onu azalttım. Yemeklerden en az bir saat sonra içmeye dikkat ediyorum. Yemeklerde yoğurt çok tüketmemekte çalışıyorum oda demir emilimini azaltıyormuş sabah kahvaltıda aşırıya kaçmadan (adet söktürücü özelliği olduğu için) hemen 4 5 dal maydonoz yemeye çalışıyorum.oda hem demir emilimini artırıyor hemde c vitamini açısından çok zengin.bakalım ay sonunda troid için kan tahlilin var.o zaman hemograma da bakılıyor

bu arada maydonoz yemek istemiyorsanız bademde aynı görevi görüyor

merhaba kızlar sanırım bende mayıs 2018 annesi olcam ufaklık vakti saatinde gelirse tabi bugün kontrolüm var bebeğimi görmeye gidicem ve çok heyecanlıyım doktorum 12 hafta da cinsiyetini yüzde 90 söyledi ama sizce ne kadar güvenilir?

Ayyy bende dün tartıldım 61.2 gördüm oldu mu 6 kilo Kızımda 25 almıştım yaşına gelmeden verdim ama insan yine korkuyor o kadar kilo almaya :) Bu arada benim de popo büyümüş tarih yazıyorum resmen
Allah bende de okadar eşim diyoki daha büyür mü adam korkuyor resmen yaa 56 la kaldım bende şimdi 61 hayatımın rekoru hu ilk kez ben bu kilodayım. 4.bebek

Yoook o kasılma bende 3 haftadır var canım gece 5 6 kere oluyo özellikle sıkışınca.. Gündüzde hızlı tempoda mesele dün bi kaza atlattım taş gibi oldum 20 dk geçmedi

Dün feci bi kazada ben atlattım kızlar adamın biri kucağında 2 yaşında çocuğuna araba sürdürüyormuş ana yolda gidiyoruz araba ara yoldan çıktı toparlayamadım önümüze yan durdu kıll payı durduk çığlık attım okadar korkmuştumki bacaklarım titredi karnım taş kesti resmen 20 dk kendime gelemedim Rabbim kaza beladan korusun inşallah bol nas Felak ayetel kursi ve sadaka İnşallah

Vee kötü bir haber malesef dizinden aşağı damar patladı öyle acıyorki sanki kaynar su dökülmüş içi yanıyor adeta bu Ne demek varislerim geliyor demekkk

Hoşgeldin bugün tekrar sorarsın ben oglum da 16 haftada öğrendim ayrıntılı ultrasonda kesinleşti:)

Zeynosrkn84 cim verilmiş sadakaniz varmış canım Allah korumuş
2 yaşında bir bebek araba kullansa ne olur kullanmasa ne olur. Sinir oluyorum

Allah bende de okadar eşim diyoki daha büyür mü adam korkuyor resmen yaa 56 la kaldım bende şimdi 61 hayatımın rekoru hu ilk kez ben bu kilodayım. 4.bebek

Benim daha 2. Bebek olacak inşallah :) Benim açlık şekerim 105 çıktı onunda etkisi var sanırım kilo almamda Neyse yaa canları sağ olsun gelen kilo der elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…