- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.741
ucuz beklediginizi anlamamisim onceden. Cok hosuma gitti..hayirli olsun. Erkek olsun kiz olsun farketmez :)Ogrendim canm 2 izlerim erkek de dierinden pek emin olamdi.hatta ik basta tek olana erkek ddi dier ikizlere kiz ddi.sonra biraz kipirdayinca ikizler erkek gördum pipisini dedi :) biz hep iki kiz bi oglan dusunmustuk.yanildik galiba 3 ude oglan sanirim :) saglikli olsunlarda valla hic onemli degil hayirlisini versin rabbim :)
Daha erken. Benim de sizinle gibi olmustu, hatta o ay doktor randevum vardi. Korktum sormaya biraz azarliyor Boyle sorular sorunca. Arkadasima sordum daha erken dedi. 20inci haftalardannsonra filan doktor bize gunde kac kere tekmeliyor say diyecek :)İkinci gebeliğime 15 haftalık hamileyim 2 gün önce kahvaltıdan sonra ve gün içinde bebeğimin hareketlerini hissettim o gündem beri elim karnımda ama bir daha hissetmedim normal mi arkadaşlar ikinci ama unutmuşum zaman geçtikçe aklıma takılıyo bu kadar zaman bir daha hissetmemem normal mi
ayy ben de hissetmek istiyorum artık 16. haftadayım. söylediğim şeylere gazdır diyor doktorum deli oluyorumCanım bildiğin içeriden bişey baya baya vuruyor iki gündür böyle hissediyorum ikinci hamileliğim bu çok erken hissetmedim ben
Bugun itibariyle 61 kiloyu gördüm hayatımda ilk kez 61 gördüm bennn.... Hep verirdim gebelikte budefa popo falan aldı başını gidiyor... Sanırım 70 Olurum bunları bide vermek var olsun kuzucuk iyi olsun inşallah
hamilelikte önce özel olarak yiyeyim yapmıyordum araştırmalık olarak tüketiyordum.şimdi kuru kara üzümle beraber kan için yiyorum.bu arada üzümün çekirdekleriyle yiyeceksin diyorlar.dene istersen. Bide yemeklerde narenciye yada yeşillik yemeye çalışıyorum.onlarda yemeklerdeki demir emilimini artırıyormuş
hamilelikte önce özel olarak yiyeyim yapmıyordum araştırmalık olarak tüketiyordum.şimdi kuru kara üzümle beraber kan için yiyorum.bu arada üzümün çekirdekleriyle yiyeceksin diyorlar.dene istersen. Bide yemeklerde narenciye yada yeşillik yemeye çalışıyorum.onlarda yemeklerdeki demir emilimini artırıyormuş
Mısır için genetigi ile oynanmış diye hamileler yemesin deniliyor yurtdışından geliyomus sanirim
Kilo alinca seker olur ve bir de normal dogum zorlasir dedi bana doktor. Biraz da o acilardan endiselendim. Ama iyi kilo vermissiniz tebrik ederimNormalde kılonuz iyise verirsiniz bence tekrar ben ilk bebegımde 50yle hamıle klıp 80le doğum yaptım bır yaş doğuö gnunde 46 kıloyduö ve doyt yapmadm sımdıde 48le kaldım 15 haftalık 54 kıloyum verırız uzulmeyın
Cekirdeklerinidemi yutmak lazim
Bende beslenmeyle bu isi cozecem insallah hersey guzel olur degerler artar ilaca gerek kalmaz. Bende salata cok yiyorum ama sonra salata bile beni vuruyor
çekirdeklerini de çiğneyip yutuyorum bende inşallah ilaca gerek kalmadan çözerim diyorum. Bu arada ben çayı çok seviyordum en az 10 büyük fincan içiyordum (açık) şimdi onu azalttım. Yemeklerden en az bir saat sonra içmeye dikkat ediyorum. Yemeklerde yoğurt çok tüketmemekte çalışıyorum oda demir emilimini azaltıyormuş sabah kahvaltıda aşırıya kaçmadan (adet söktürücü özelliği olduğu için) hemen 4 5 dal maydonoz yemeye çalışıyorum.oda hem demir emilimini artırıyor hemde c vitamini açısından çok zengin.bakalım ay sonunda troid için kan tahlilin var.o zaman hemograma da bakılıyor
Allah bende de okadar eşim diyoki daha büyür mü adam korkuyor resmen yaa 56 la kaldım bende şimdi 61 hayatımın rekoru hu ilk kez ben bu kilodayım. 4.bebekAyyy bende dün tartıldım 61.2 gördüm oldu mu 6 kiloKızımda 25 almıştım yaşına gelmeden verdim ama insan yine korkuyor o kadar kilo almaya :) Bu arada benim de popo büyümüş tarih yazıyorum resmen
Yoook o kasılma bende 3 haftadır var canım gece 5 6 kere oluyo özellikle sıkışınca.. Gündüzde hızlı tempoda mesele dün bi kaza atlattım taş gibi oldum 20 dk geçmediKızlar bu konuda tekim sanırım geceleri eskiden bacaklarımda oluyodu magnezyuma başlayalı geçti şimdi göbeğimde resmen titreme ağrı kasılma gece 3-4 defa oldu bu hafta başladı korkuyorum ya bişeymi oldu bebeğime yoksa
Çok geçmiş olsun varis icin mutlaka doktora gitVee kötü bir haber malesef dizinden aşağı damar patladı öyle acıyorki sanki kaynar su dökülmüş içi yanıyor adeta bu Ne demek varislerim geliyor demekkk
merhaba kızlar sanırım bende mayıs 2018 annesi olcam ufaklık vakti saatinde gelirse tabibugün kontrolüm var bebeğimi görmeye gidicem ve çok heyecanlıyım doktorum 12 hafta da cinsiyetini yüzde 90 söyledi ama sizce ne kadar güvenilir?
Allah bende de okadar eşim diyoki daha büyür mü adam korkuyor resmen yaa 56 la kaldım bende şimdi 61 hayatımın rekoru hu ilk kez ben bu kilodayım. 4.bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?