2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim de 12. Haftada erkek dediler ikili testte. 16. Haftada da erkek :)
Can'ım çok geçmiş olsun. Sorumsuz baba herkesin hayatını tehlikeye atıyor işte.

Bu arada plasenta sorunu yaşayan arkadaşların mesajlarini okudum.benimde asagidaydi yani rahim ağzına dogru perşembe gunu ki kontrolde baktı yukarı çıkmış.yani hiç canınızı sikmayin bebek büyüdükçe yukarı çıkıyor zaten.birde üçüncü kere cinsiyeti için kız dedi.artık şüphem kalmadı.gerçi hiçte farketmez sağlıklı olsunlar yeterki.

Allah razi olsun canm :) evet saglikli olsunlarda hic farketmez :)
Canım ya senin durumunda dahada bir güzel.üç bebek harika ya.herşey çok güzel olacak.bebeklik halleri ayrı büyüdükleri zaman ayrı.çok tatlı gerçekten maşallah.instagramdan takip ettiğim bir anne var onunda ucuzleri var.iki erkek bir kız.şimdi okula başladılar çok çok güzel gerçekten.sizde böyle olacaksınız inşallah

Ben zümra ismine karar verdim canım :)

Hayırlı olsun kızın sağlıkla gelsin inşallah :) darısı bize kaçıncı haftada aşağıda demişti kaç hafta sonra yukarı çıktı

bize 11 haftada erkek demişti.kızsa yanılma payı olmuyo diyorlar birde kemik yapısına göre de tahmin ediyorlarmış

Yoook o kasılma bende 3 haftadır var canım gece 5 6 kere oluyo özellikle sıkışınca.. Gündüzde hızlı tempoda mesele dün bi kaza atlattım taş gibi oldum 20 dk geçmedi

kızlar ben hamileliğinde hiç yaşamadım ama öncesinde bende de olurdu özellikle ramazanda ben onu soda içerek çözüyordum.sade soda kas kasılmalarında çok işe yarıyor bide kendinizi susuz bırakmayın

kızlar ben hamileliğinde hiç yaşamadım ama öncesinde bende de olurdu özellikle ramazanda ben onu soda içerek çözüyordum.sade soda kas kasılmalarında çok işe yarıyor bide kendinizi susuz bırakmayın

geç geçmiş olsun canım bu arada allahım beterinden korusun

Yoook o kasılma bende 3 haftadır var canım gece 5 6 kere oluyo özellikle sıkışınca.. Gündüzde hızlı tempoda mesele dün bi kaza atlattım taş gibi oldum 20 dk geçmedi
Çok geçmiş olsun canım...benim geceleri yani uyuyunca onun titremesiyle uyanıyorum karnım çekiliyor gibi daha 2 hafta önce ultrasona girdim sık gitmek istemiyorum devam ederse gideyim mecbur

Ay evet ya bende goruyorum bazen cok hosuma gidiyo insallah rabbim.o gunleri. Gormeyide nasip.eder

kızlar günaydın:) Ben de dün ayrıntılı ultrasona sıra almak için gittim hastaneye. Muayene etti doktor. İlk başta bu görünüşe göre erkeğe benziyor dedi.Ben de ama benim kızım olacak dedim çünkü 14. haftada özeldeki doktorum kesin demişti:) Sonra aa tamam şimdi gördüm dedi. Kızıma erkek muamelesi yaptılar yahu:) Bu haftadan sonra da değişceğini sanmıyorum

Hayırlı olsun kızın sağlıkla gelsin inşallah :) darısı bize kaçıncı haftada aşağıda demişti kaç hafta sonra yukarı çıktı
Saol canım benim hepimizinki hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin inşallah.benimki tüp bebek.onlar belli bir haftaya kadar baktılar.sonra başka doktorla devam ediyosun.bu doktora ilk gidisim 12haftadaydi.hatta rahim ağzına bakmasını istemiştim önceki kayiptan dolayı oda demistiki vajinal bakarsam plasentan aşağıda olduğu için kanamaya neden olabiliriz demişti bakmamisti.ordan aklımda kalmış.ışte bu hafta perşembe gunu 16haftayken bi daha baktı yukarı çıkmış dedi.yanlız alakası varmı bilemiyorum ama üç beş gün onden gidiyomus .yaklaşık 17 hafta gibi oluyor herhalde ama illaki sizlerinkide çıkacak zaten.

Ama ac karna diyor bende hep yiyorum olurmuki bide gece gece kusturmazmi beni
ben bu ilacı hamilelik öncesi de uzun süre demir tadavisinde kullandım aksam yatmadan önce yemek yemiyorsun zaten üzerinden saatler geçmiş oluyor c vitamini de vitaminin emilimini hızlandırıyor sabah içince bende de mide bulantısı halsızlık yapıyor uyumadan önce içince rahatım deneye bilirsin

Insallah canm.valla ben son haftalara kadar hazirlik yapmama taraftariyim kiyafet falan olurda oda besik falan hic dusunmuyorum suan cunku korkuyorum zaten riskliyim nolur nolmaz
En doğrusu beklemek bende eşimi bekliyordum bi araa gelelim de çarşıya çıkalım diye , onu anca aralık ocak gibi yakalıyorum çalışıyor il dışında ben mecbur alıcam . Aksi halde çok ağırlaşırsam çıkamam diye korkuyorum . Bu arada maşallah . Allah’ın izniyle sağlıklı olsunlar sağlıkla doğsunlar

Çok geçmiş olsun Allah korusun . Bende yaşamıştım benzer durum sonrasında sakinlemek çok bol dua etmek sadaka vermek gerek

Bebeğim kıpırdıyor ara ara sanki kasık bölgemde ve göbeğimin üç parmak altında sağda solda arada pıt pı oluyor ama maalesef sağ kasıkta ağrım dinmiyor , 2 -3 günde bir geri geliyor tüm gün saat farkla vuruyor batmalar ayrıntılı randevuma kadar beklicem mecbur o zaman doktorum bakacakmış kasık ağrısı olan var mı özellikle sağda ?

Amin canım, Allah herşeyin en iyisini bilir, hayırlı uğurlu olsunlar sağlıkla doğumlar, bizde hepbirlikte onların içinde büyümesine kucağına almana şahitlik yapalım inşallah

Amin canım, Allah herşeyin en iyisini bilir, hayırlı uğurlu olsunlar sağlıkla doğumlar, bizde hepbirlikte onların içinde büyümesine kucağına almana şahitlik yapalım inşallah
Ayyyyy insallah allahim cok amin rabbim hepimizin yavrusunu korusun insallah

Hmm senin durumun farkli tabi en guzeli ozaman simdiden biseyler almak ilerki zamanda hic bisey yapilamicak malesef.saol canm allah razi olsun aminn cumlemizin insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…