- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.761
Benim de 12. Haftada erkek dediler ikili testte. 16. Haftada da erkek :)merhaba kızlar sanırım bende mayıs 2018 annesi olcam ufaklık vakti saatinde gelirse tabibugün kontrolüm var bebeğimi görmeye gidicem ve çok heyecanlıyım doktorum 12 hafta da cinsiyetini yüzde 90 söyledi ama sizce ne kadar güvenilir?
Can'ım çok geçmiş olsun. Sorumsuz baba herkesin hayatını tehlikeye atıyor işte.Dün feci bi kazada ben atlattım kızlar adamın biri kucağında 2 yaşında çocuğuna araba sürdürüyormuş ana yolda gidiyoruz araba ara yoldan çıktı toparlayamadım önümüze yan durdu kıll payı durduk çığlık attım okadar korkmuştumki bacaklarım titredi karnım taş kesti resmen 20 dk kendime gelemedim Rabbim kaza beladan korusun inşallah bol nas Felak ayetel kursi ve sadaka İnşallah
Allah razi olsun canm :) evet saglikli olsunlarda hic farketmez :)ucuz beklediginizi anlamamisim onceden. Cok hosuma gitti..hayirli olsun. Erkek olsun kiz olsun farketmez :)
Canım ya senin durumunda dahada bir güzel.üç bebek harika ya.herşey çok güzel olacak.bebeklik halleri ayrı büyüdükleri zaman ayrı.çok tatlı gerçekten maşallah.instagramdan takip ettiğim bir anne var onunda ucuzleri var.iki erkek bir kız.şimdi okula başladılar çok çok güzel gerçekten.sizde böyle olacaksınız inşallahAllah razi olsun canm :) evet saglikli olsunlarda hic farketmez :)
Ben zümra ismine karar verdim canım :)Günaydın annisler. Nasılsıniz ? Kanama yaşayan arkadaslara çok geçmiş olsun. İnşallah tekrardan aynı şeyi yasamazsiniz.
Kiz anneleriiii..İsim dusunuyo musunuz bakalım ? Ben erkenden isim derdine dustum. Cunku kimsenin kalbini kirmak istemiyorum. Direk bi isim bulup soranlara ''x olacak ismi'' diyip kestirip atmak istiyorum. Ama bi türlü begenemiyorum. Zeynep,Beren biraz aklıma yattı. Sizler ne dusunuyorsunuz?
Hayırlı olsun kızın sağlıkla gelsin inşallah :) darısı bize kaçıncı haftada aşağıda demişti kaç hafta sonra yukarı çıktıBu arada plasenta sorunu yaşayan arkadaşların mesajlarini okudum.benimde asagidaydi yani rahim ağzına dogru perşembe gunu ki kontrolde baktı yukarı çıkmış.yani hiç canınızı sikmayin bebek büyüdükçe yukarı çıkıyor zaten.birde üçüncü kere cinsiyeti için kız dedi.artık şüphem kalmadı.gerçi hiçte farketmez sağlıklı olsunlar yeterki.
merhaba kızlar sanırım bende mayıs 2018 annesi olcam ufaklık vakti saatinde gelirse tabibugün kontrolüm var bebeğimi görmeye gidicem ve çok heyecanlıyım doktorum 12 hafta da cinsiyetini yüzde 90 söyledi ama sizce ne kadar güvenilir?
Yoook o kasılma bende 3 haftadır var canım gece 5 6 kere oluyo özellikle sıkışınca.. Gündüzde hızlı tempoda mesele dün bi kaza atlattım taş gibi oldum 20 dk geçmedi
kızlar ben hamileliğinde hiç yaşamadım ama öncesinde bende de olurdu özellikle ramazanda ben onu soda içerek çözüyordum.sade soda kas kasılmalarında çok işe yarıyor bide kendinizi susuz bırakmayın
Çok geçmiş olsun canım...benim geceleri yani uyuyunca onun titremesiyle uyanıyorum karnım çekiliyor gibi daha 2 hafta önce ultrasona girdim sık gitmek istemiyorum devam ederse gideyim mecburYoook o kasılma bende 3 haftadır var canım gece 5 6 kere oluyo özellikle sıkışınca.. Gündüzde hızlı tempoda mesele dün bi kaza atlattım taş gibi oldum 20 dk geçmedi
Ay evet ya bende goruyorum bazen cok hosuma gidiyo insallah rabbim.o gunleri. Gormeyide nasip.ederCanım ya senin durumunda dahada bir güzel.üç bebek harika ya.herşey çok güzel olacak.bebeklik halleri ayrı büyüdükleri zaman ayrı.çok tatlı gerçekten maşallah.instagramdan takip ettiğim bir anne var onunda ucuzleri var.iki erkek bir kız.şimdi okula başladılar çok çok güzel gerçekten.sizde böyle olacaksınız inşallah
Saol canım benim hepimizinki hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin inşallah.benimki tüp bebek.onlar belli bir haftaya kadar baktılar.sonra başka doktorla devam ediyosun.bu doktora ilk gidisim 12haftadaydi.hatta rahim ağzına bakmasını istemiştim önceki kayiptan dolayı oda demistiki vajinal bakarsam plasentan aşağıda olduğu için kanamaya neden olabiliriz demişti bakmamisti.ordan aklımda kalmış.ışte bu hafta perşembe gunu 16haftayken bi daha baktı yukarı çıkmış dedi.yanlız alakası varmı bilemiyorum ama üç beş gün onden gidiyomus .yaklaşık 17 hafta gibi oluyor herhalde ama illaki sizlerinkide çıkacak zaten.Hayırlı olsun kızın sağlıkla gelsin inşallah :) darısı bize kaçıncı haftada aşağıda demişti kaç hafta sonra yukarı çıktı
ben bu ilacı hamilelik öncesi de uzun süre demir tadavisinde kullandım aksam yatmadan önce yemek yemiyorsun zaten üzerinden saatler geçmiş oluyor c vitamini de vitaminin emilimini hızlandırıyor sabah içince bende de mide bulantısı halsızlık yapıyor uyumadan önce içince rahatım deneye bilirsinAma ac karna diyor bende hep yiyorum olurmuki bide gece gece kusturmazmi beni
Ogrendim canm 2 izlerim erkek de dierinden pek emin olamdi.hatta ik basta tek olana erkek ddi dier ikizlere kiz ddi.sonra biraz kipirdayinca ikizler erkek gördum pipisini dedi :) biz hep iki kiz bi oglan dusunmustuk.yanildik galiba 3 ude oglan sanirim :) saglikli olsunlarda valla hic onemli degil hayirlisini versin rabbim :)
En doğrusu beklemek bende eşimi bekliyordum bi araa gelelim de çarşıya çıkalım diye , onu anca aralık ocak gibi yakalıyorum çalışıyor il dışında ben mecbur alıcam . Aksi halde çok ağırlaşırsam çıkamam diye korkuyorum . Bu arada maşallah . Allah’ın izniyle sağlıklı olsunlar sağlıkla doğsunlarInsallah canm.valla ben son haftalara kadar hazirlik yapmama taraftariyim kiyafet falan olurda oda besik falan hic dusunmuyorum suan cunku korkuyorum zaten riskliyim nolur nolmaz
Çok geçmiş olsun Allah korusun . Bende yaşamıştım benzer durum sonrasında sakinlemek çok bol dua etmek sadaka vermek gerekDün feci bi kazada ben atlattım kızlar adamın biri kucağında 2 yaşında çocuğuna araba sürdürüyormuş ana yolda gidiyoruz araba ara yoldan çıktı toparlayamadım önümüze yan durdu kıll payı durduk çığlık attım okadar korkmuştumki bacaklarım titredi karnım taş kesti resmen 20 dk kendime gelemedim Rabbim kaza beladan korusun inşallah bol nas Felak ayetel kursi ve sadaka İnşallah
Amin canım, Allah herşeyin en iyisini bilir, hayırlı uğurlu olsunlar sağlıkla doğumlar, bizde hepbirlikte onların içinde büyümesine kucağına almana şahitlik yapalım inşallahOgrendim canm 2 izlerim erkek de dierinden pek emin olamdi.hatta ik basta tek olana erkek ddi dier ikizlere kiz ddi.sonra biraz kipirdayinca ikizler erkek gördum pipisini dedi :) biz hep iki kiz bi oglan dusunmustuk.yanildik galiba 3 ude oglan sanirim :) saglikli olsunlarda valla hic onemli degil hayirlisini versin rabbim :)
Ayyyyy insallah allahim cok aminAmin canım, Allah herşeyin en iyisini bilir, hayırlı uğurlu olsunlar sağlıkla doğumlar, bizde hepbirlikte onların içinde büyümesine kucağına almana şahitlik yapalım inşallah
Hmm senin durumun farkli tabi en guzeli ozaman simdiden biseyler almak ilerki zamanda hic bisey yapilamicak malesef.saol canm allah razi olsun aminn cumlemizin insallah :)En doğrusu beklemek bende eşimi bekliyordum bi araa gelelim de çarşıya çıkalım diye , onu anca aralık ocak gibi yakalıyorum çalışıyor il dışında ben mecbur alıcam . Aksi halde çok ağırlaşırsam çıkamam diye korkuyorum . Bu arada maşallah . Allah’ın izniyle sağlıklı olsunlar sağlıkla doğsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?