2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ne testi oluyo pihtilasmami yine dua ilerdeki gunu geri geldi 17+6 yim 17+5 çıktı ölçümler Birdahaki kontrol ayın 8 de ayrıntılı olcak eğer kiii insallah olmaz bu sıkıntı olursa derim doktora ...stres yapmak tehlikeli biliyorum dilim susuyoda gönül konusuyo
1 günlük çok önmli deil ileri geri olması bana doktorumda suan 3 ölçüm alsam üçüde farklı çıkar demişti gerçektende öyle oldu. ama seni çok iyi anlıyorum aynı korkular bendede var. Allahım korktugumuza ugratmasın.

@Kahverengikus canım bak 56 tl gerçi sende farketmissindir.
Canım dopler ultrasona zararlı demişti benim doktorum, bebeği rahatsız ettiğini söylemişti, alacaksanız da doktorunuza danışıp alın, hem bebekler bir iki haftaya kadar iyice hareketlenir daha güzel olmaz mı takip etmesi?

@Kahverengikus canım bak 56 tl gerçi sende farketmissindir.

Kizlar eşim bana son kontrolden önceki iki gün özellikle çok aşırı stres olup ağlayıp durduğum için sürpriz yapmış bunu siparis etmiş internetten Bugün geldi Bebe yağı alıp öyle deneyeceğiz
N11 den 120 tl.ye almış

Kızlar bende çok erken hissetmeye başlamıştım minnakimi şükürler olsun ki artık pit pitlari dışardan görünüyor buarda benim minnakim kız ama rüyamda oğlum diye bir erkek çocuğu emziriyordum ve sütler taşıyordu resmen hayra çıksın insalah :)

Kızlar bende çok erken hissetmeye başlamıştım minnakimi şükürler olsun ki artık pit pitlari dışardan görünüyor buarda benim minnakim kız ama rüyamda oğlum diye bir erkek çocuğu emziriyordum ve sütler taşıyordu resmen hayra çıksın insalah :)
Ben daha cinsiyetini öğrenmeden önce iki ayrı rüyada erkek bebeğim olduğunu ve emzirdigimi görmüştüm ama kız dedi doktor pazartesi kesinleşir ek inşallah :)

Ben daha cinsiyetini öğrenmeden önce iki ayrı rüyada erkek bebeğim olduğunu ve emzirdigimi görmüştüm ama kız dedi doktor pazartesi kesinleşir ek inşallah :)

Hayırlara çıksın insalah canım benim sağlıklı olsunlar da gerisi sorun değil cinsiyet değişirse şoka girerim çünkü kızıma alıştım...

Kizlar hayirli aksamlar
Ben dun cok rahatsiz oldum bulantidan serum takildi kendime geldim.nezaman bitecek bu bulantilar.Birde hastanede kizin biri sen bidaha dogurma dedi.cok bozuldu moralim ya

Kizlar hayirli aksamlar
Ben dun cok rahatsiz oldum bulantidan serum takildi kendime geldim.nezaman bitecek bu bulantilar.Birde hastanede kizin biri sen bidaha dogurma dedi.cok bozuldu moralim ya
O mu karar veriyomus. Olur dogrumam deseydin. Valla 9 ay devam edende var. Sen sabret canim benim. Bir iki haftaya yolumuzu yarilicaz insallah. Illaki azalir arada artar. Ama sonu guzel olsun. Bulantin olmaz baska sıkıntın olur. Sukur diyip gecelim.

Normal doğuma neden bu kadar para alıyorlar anlam veremedim gitti
Bizim hastanede aynı fiyat...bence mantıklı...normal doğumun da sonuçta ne zaman ne kadar kolay zor olacağı kesi veya dikiş olup olmayacağı hiçbir şey belli değil ki

Kizlar hayirli aksamlar
Hiç azalmadı mı canım...benim 16 haftadan sonra kusmam kesildi ama çok tuhaf bi bulantı vardı yemek yedikten sonra böyle bi garip bulantı...parazit varmış ilaç kullandım ben...başka sebebi olmasın yani kendine bi dikkat et bakalım o aynı bulantı mı

O mu karar veriyomus. Olur dogrumam deseydin. Valla 9 ay devam edende var. Sen sabret canim benim. Bir iki haftaya yolumuzu yarilicaz insallah. Illaki azalir arada artar. Ama sonu guzel olsun. Bulantin olmaz baska sıkıntın olur. Sukur diyip gecelim.
Insallah canim dogru diyosun yorumun cok iyi geldi bian cok uzuldum orada esimin yaninda lanetliymisim gibi.
Hiç azalmadı mı canım...benim 16 haftadan sonra kusmam kesildi ama çok tuhaf bi bulantı vardı yemek yedikten sonra böyle bi garip bulantı...parazit varmış ilaç kullandım ben...başka sebebi olmasın yani kendine bi dikkat et bakalım o aynı bulantı mı
Azalmisti tekrar artti .doktor stresten olabilir dedi.Esimlede bozuktuk.Cevremde de yalnizim .birsey diyemedim olabilir

Kizlar hayirli aksamlar

Çok geçmiş olsun canım. Benimde bulantıların bir azalıp bir artıyor. Mesela dün kabus gibiydi bugün dune gore iyiyim.
Bir gün iyi bir gün kötü geçicek günlerimiz. Yeterki bebislerimiz sağlıklı olsun.

Kusura bakma bunuda sana sormadan yaptım affet deseydin. :KK11:
Insanların üzerlerine vazife olmayan şeyler hakkında yorum yapmalarına sinir oluyorum. Ağızlarının üstlerine terlikle vurasım geliyor.

Back
X