2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim dr yapmak istiyo ben istemiyorum hiç , sizce ne yapmalıyım... açlık tokluk bakıyorum ben normal çıkıyo , saçma bi prosedür bence ama yapacak sanırım dr offffff
Gunluk hic seker tuketmiyorsan yaptirma. Ama zaten seker tukete biriysen yaptirmanda bi sakinca olmaz. Cok gereksiz ve sagliksiz olsa bu kadar yaygin olmazdi.
canim tam olarak nerde hissediyorsun benimki kasıkta hep
Benimki daha yeni yeni kasiklardan yukari cikiyorz
Ayyy bu hareket iside beni cok tedirgin hissetriyo.ultrasnda kipir kipirlar ama ben hic bisey hissedemiyorum sadece karnim aciyo o kadar.hadi diycem biri tembel.dier ikiside mi tembel :) yada hissettigim bazi seyler hareketmi anlamiyorum ki ne zaman anlicammmm :KK43:
Valla ben yeni yeni hissetmeye basliyorum. O da cok nadir gunde bir iki kez.
Kızlarrrrr şimdi doktordan geliyorum. Geçen sefer doktorum bebeğime kız gibi demişti ama bu hafta erkek olduğunu öğrendik:KK200: hiç inanmamıştım zaten kız dediğinde. Ama ona pembe bi kaç bişey almıştım yarın onlatı değiştirmeye gideceğim ilk iş. Anneler hisseder hem :anneadayı::anneadayı: iddiaya girmiştik kazanan ben oldum.
Bir de kalbinde küçüçük bi nokta vardı. Doktor bunu takip edicez Ayrıntılı ultrasonda daha detaylı incelenir dedi. Çok önemli bişey değil dedi ama aklım takılı kaldı var mı bilgisi olan

İcini ferah tut canim. İnsallah hicbir seyi yoktur .

Kizlar bu arada hastane fiyatlari hakkinda konusmussunuz. Hic devlette dogurmayi dusunen yok mu? Ozeller cok pahali degil mi? Egitim arastirmada dogum yapmanin ne gibi Zorluklari var?

Bebektir o bebek. Basta bende hep gaz zannettim :KK70: ama simdi yeni yeni anliyorum gaz olmadigini. Hatta dun ilk dega disardan fark ettim minnosumun hareketini :KK200:
Artik bazen o kadar cok oluyoki diyorum gazdir o gaz bebek bole nasil hareket etsin diyorum sabirim ben bi kac siddetli tekme yemeden anlamicam sanirim:)

Normal :KK70: ben bile dun disardan gormesem hala suphe ediyor olurdum benek hareketi mi diye?
Ayyy masallah subhanallah disardan gorunecek kadar buyumus sipalar :) bide ben goreydim raziyim gece uykulardan uyanmaya.zsten alistim gece kirk kere kalkmaya bi su bi tuvalet bazen uyku agir basiyo sabaha kadar bekliyorum bi bakiyorum karnim tas gibi :)

Ayyy masallah subhanallah disardan gorunecek kadar buyumus sipalar :) bide ben goreydim raziyim gece uykulardan uyanmaya.zsten alistim gece kirk kere kalkmaya bi su bi tuvalet bazen uyku agir basiyo sabaha kadar bekliyorum bi bakiyorum karnim tas gibi :)
Of hic hatirlatma ya. Nerdeyse aglayacam artik geceleri tuvalete kalkmaktan. Keske bebegim uyandirsa da tatli tatli karnimi oksasam tuvalete kalkmadan. Bir de gozlukluyum ben. Allahim yataktan kalk, gozlugu bul tak. Tuvalete gor geri gel gozluhu cikar yerine koy. :(

Of hic hatirlatma ya. Nerdeyse aglayacam artik geceleri tuvalete kalkmaktan. Keske bebegim uyandirsa da tatli tatli karnimi oksasam tuvalete kalkmadan. Bir de gozlukluyum ben. Allahim yataktan kalk, gozlugu bul tak. Tuvalete gor geri gel gozluhu cikar yerine koy. :KK43:
Ayyu kiyamm ya :) bende yatagin duvar kisminda yatiyorum resmen surunerek cikiyorum yataktan :) bi de uykunn en tatli yerinde gelmez mi o of offff :) bazen gece yatarken kendimi sartliyorum sakin su icme diye :) bi de beim bebisler agirlastikca asagiya iniyo sanirim dun ultrasonda baya kasiga yakin bakti doktorum o yuzden sık tuvalate cikiyoruz galiba.2 hafta falan baya yukardaydi mideye yakin o zamn cok rahattim :)

Ayyu kiyamm ya :) bende yatagin duvar kisminda yatiyorum resmen surunerek cikiyorum yataktan :) bi de uykunn en tatli yerinde gelmez mi o of offff :) bazen gece yatarken kendimi sartliyorum sakin su icme diye :) bi de beim bebisler agirlastikca asagiya iniyo sanirim dun ultrasonda baya kasiga yakin bakti doktorum o yuzden sık tuvalate cikiyoruz galiba.2 hafta falan baya yukardaydi mideye yakin o zamn cok rahattim :)
ay ondan mi bilmem ama buyudukce daha sık tuvalete cikardigi kesin :) esinle yer degistirsene oyle gercekten cok zor olir cikmak :) bende kapiya uzak taraftayim ama cikacak yerim var allahtan:D bi ara ona bile usenip esimle yer degismistim ama alisamadim kapi taragina yakin yatmaya. Cunku kapi taraginda yatarsam öcüler yer :D

ay ondan mi bilmem ama buyudukce daha sık tuvalete cikardigi kesin :) esinle yer degistirsene oyle gercekten cok zor olir cikmak :) bende kapiya uzak taraftayim ama cikacak yerim var allahtan:KK70: bi ara ona bile usenip esimle yer degismistim ama alisamadim kapi taragina yakin yatmaya. Cunku kapi taraginda yatarsam öcüler yer :KK70:
Hahaha cok guldum buna :KK70:ben de korkuyorum cunku dier tarafta yatmaya esimde duvar kenari hastasi resmen 3 senedir gun sayiyo bebeler bi dogsun o zaman mecbur gecicen bi tarafa diye bende suan keyfini cikariyorum iste :)

Kizlar bu arada hastane fiyatlari hakkinda konusmussunuz. Hic devlette dogurmayi dusunen yok mu? Ozeller cok pahali degil mi? Egitim arastirmada dogum yapmanin ne gibi Zorluklari var?
Yaşadığın yere göre değişir bence...benim ailem Kayseri Develi deydi kadın doğum hastanesi var mis gibi,4 tane doktor var biri 25 yıldır orda yaşıyor tüm ilçe elinden geçti harika bir doktor hemşireler hasta bakıcılar tanıdık...çocuk doktoru da var...arkadaşlarımdan orda doğum yapan çok oldu hepsi de memnun...sakin temiz...ama ben Bursa dayım ve burda hastaneler cehennem gibi...geçen hafta çocuk hastanesi acilde bu saatlerde 60 kişi vardı önümüzde...

Hahaha cok guldum buna :KK70:ben de korkuyorum cunku dier tarafta yatmaya esimde duvar kenari hastasi resmen 3 senedir gun sayiyo bebeler bi dogsun o zaman mecbur gecicen bi tarafa diye bende suan keyfini cikariyorum iste :)
:D cikar 4-5 ay daha. Sonra esinin dedigi gibi mecbur diger tarafa.
Yaşadığın yere göre değişir bence...benim ailem Kayseri Develi deydi kadın doğum hastanesi var mis gibi,4 tane doktor var biri 25 yıldır orda yaşıyor tüm ilçe elinden geçti harika bir doktor hemşireler hasta bakıcılar tanıdık...çocuk doktoru da var...arkadaşlarımdan orda doğum yapan çok oldu hepsi de memnun...sakin temiz...ama ben Bursa dayım ve burda hastaneler cehennem gibi...geçen hafta çocuk hastanesi acilde bu saatlerde 60 kişi vardı önümüzde...

Bende kayserideyim ama merkezde iste. Ne yaparim nasil olur bilmiyorum. Devlet suriyeli dolu. Ozeller cok pahali. Tip fakultesi cok uzak. Oy oy.

Back
X