- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 43
- Konu Sahibi kardelen384
- #15.341


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım 20li haftalarda daha yukarıda olacaktired K Karanfil78
elifahsen bende kasiklarimda hissediyorum hatta yukarı çıkması lazım diye düşünüp sıkıntı yapıyordum. Yalnız olmadığıma gore normal.
canım konuşmuştuk seninle 33 haftalıktı bebegim. testin adı anti faktör xa
Gunluk hic seker tuketmiyorsan yaptirma. Ama zaten seker tukete biriysen yaptirmanda bi sakinca olmaz. Cok gereksiz ve sagliksiz olsa bu kadar yaygin olmazdi.Benim dr yapmak istiyo ben istemiyorum hiç , sizce ne yapmalıyım... açlık tokluk bakıyorum ben normal çıkıyo , saçma bi prosedür bence ama yapacak sanırım dr offffff
Benimki daha yeni yeni kasiklardan yukari cikiyorzcanim tam olarak nerde hissediyorsun benimki kasıkta hep
Valla ben yeni yeni hissetmeye basliyorum. O da cok nadir gunde bir iki kez.Ayyy bu hareket iside beni cok tedirgin hissetriyo.ultrasnda kipir kipirlar ama ben hic bisey hissedemiyorum sadece karnim aciyo o kadar.hadi diycem biri tembel.dier ikiside mi tembel :) yada hissettigim bazi seyler hareketmi anlamiyorum ki ne zaman anlicammmm![]()
Kızlarrrrr şimdi doktordan geliyorum. Geçen sefer doktorum bebeğime kız gibi demişti ama bu hafta erkek olduğunu öğrendikhiç inanmamıştım zaten kız dediğinde. Ama ona pembe bi kaç bişey almıştım yarın onlatı değiştirmeye gideceğim ilk iş. Anneler hisseder hem
iddiaya girmiştik kazanan ben oldum.
Bir de kalbinde küçüçük bi nokta vardı. Doktor bunu takip edicez Ayrıntılı ultrasonda daha detaylı incelenir dedi. Çok önemli bişey değil dedi ama aklım takılı kaldı var mı bilgisi olan
Kizlar hayirli aksamlar
Ben dun cok rahatsiz oldum bulantidan serum takildi kendime geldim.nezaman bitecek bu bulantilar.Birde hastanede kizin biri sen bidaha dogurma dedi.cok bozuldu moralim ya
Nasil bisey oldugunu bilsem.diycem de bilmiyorum ki karnim mi gurulduyo gazdan mi anlamiyorum :)Valla ben yeni yeni hissetmeye basliyorum. O da cok nadir gunde bir iki kez.
Canım ben de Tülay hanima gdyrm.3 ay önce ablama doğum yaptırdı. Teknik bilgisi çok iyi bi doktor.Turkiye hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz. Ben tulay hanima gitmistim bir sefer cok memnun kalmistim fakat uzak devam edemedim.
Bebektir o bebek. Basta bende hep gaz zannettimNasil bisey oldugunu bilsem.diycem de bilmiyorum ki karnim mi gurulduyo gazdan mi anlamiyorum :)
Artik bazen o kadar cok oluyoki diyorum gazdir o gaz bebek bole nasil hareket etsin diyorum sabirim ben bi kac siddetli tekme yemeden anlamicam sanirim:)Bebektir o bebek. Basta bende hep gaz zannettimama simdi yeni yeni anliyorum gaz olmadigini. Hatta dun ilk dega disardan fark ettim minnosumun hareketini
![]()
NormalArtik bazen o kadar cok oluyoki diyorum gazdir o gaz bebek bole nasil hareket etsin diyorum sabirim ben bi kac siddetli tekme yemeden anlamicam sanirim:)
Ayyy masallah subhanallah disardan gorunecek kadar buyumus sipalar :) bide ben goreydim raziyim gece uykulardan uyanmaya.zsten alistim gece kirk kere kalkmaya bi su bi tuvalet bazen uyku agir basiyo sabaha kadar bekliyorum bi bakiyorum karnim tas gibi :)Normalben bile dun disardan gormesem hala suphe ediyor olurdum benek hareketi mi diye?
Of hic hatirlatma ya. Nerdeyse aglayacam artik geceleri tuvalete kalkmaktan. Keske bebegim uyandirsa da tatli tatli karnimi oksasam tuvalete kalkmadan. Bir de gozlukluyum ben. Allahim yataktan kalk, gozlugu bul tak. Tuvalete gor geri gel gozluhu cikar yerine koy.Ayyy masallah subhanallah disardan gorunecek kadar buyumus sipalar :) bide ben goreydim raziyim gece uykulardan uyanmaya.zsten alistim gece kirk kere kalkmaya bi su bi tuvalet bazen uyku agir basiyo sabaha kadar bekliyorum bi bakiyorum karnim tas gibi :)
amin.. sebebi bilinmiyor bir sürü ihtimal üzerine konuşuluyor kan pıhtılaşmasıda nednlerden biri olabilirmiş otopsi yapılmasına gönlümüz razı gelmedi.Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın , neden oldu peki
Valla cok sanslisin gercekten. Ve karsi tarafa uzun uzun bilgiler verio aydinlatan icini ferahlatan bi doktor. Hayirlisiyla tamamla insallahCanım ben de Tülay hanima gdyrm.3 ay önce ablama doğum yaptırdı. Teknik bilgisi çok iyi bi doktor.
Ayyu kiyamm ya :) bende yatagin duvar kisminda yatiyorum resmen surunerek cikiyorum yataktan :) bi de uykunn en tatli yerinde gelmez mi o of offff :) bazen gece yatarken kendimi sartliyorum sakin su icme diye :) bi de beim bebisler agirlastikca asagiya iniyo sanirim dun ultrasonda baya kasiga yakin bakti doktorum o yuzden sık tuvalate cikiyoruz galiba.2 hafta falan baya yukardaydi mideye yakin o zamn cok rahattim :)Of hic hatirlatma ya. Nerdeyse aglayacam artik geceleri tuvalete kalkmaktan. Keske bebegim uyandirsa da tatli tatli karnimi oksasam tuvalete kalkmadan. Bir de gozlukluyum ben. Allahim yataktan kalk, gozlugu bul tak. Tuvalete gor geri gel gozluhu cikar yerine koy.![]()
ay ondan mi bilmem ama buyudukce daha sık tuvalete cikardigi kesin :) esinle yer degistirsene oyle gercekten cok zor olir cikmak :) bende kapiya uzak taraftayim ama cikacak yerim var allahtanAyyu kiyamm ya :) bende yatagin duvar kisminda yatiyorum resmen surunerek cikiyorum yataktan :) bi de uykunn en tatli yerinde gelmez mi o of offff :) bazen gece yatarken kendimi sartliyorum sakin su icme diye :) bi de beim bebisler agirlastikca asagiya iniyo sanirim dun ultrasonda baya kasiga yakin bakti doktorum o yuzden sık tuvalate cikiyoruz galiba.2 hafta falan baya yukardaydi mideye yakin o zamn cok rahattim :)
Hahaha cok guldum bunaay ondan mi bilmem ama buyudukce daha sık tuvalete cikardigi kesin :) esinle yer degistirsene oyle gercekten cok zor olir cikmak :) bende kapiya uzak taraftayim ama cikacak yerim var allahtanbi ara ona bile usenip esimle yer degismistim ama alisamadim kapi taragina yakin yatmaya. Cunku kapi taraginda yatarsam öcüler yer
![]()
Yaşadığın yere göre değişir bence...benim ailem Kayseri Develi deydi kadın doğum hastanesi var mis gibi,4 tane doktor var biri 25 yıldır orda yaşıyor tüm ilçe elinden geçti harika bir doktor hemşireler hasta bakıcılar tanıdık...çocuk doktoru da var...arkadaşlarımdan orda doğum yapan çok oldu hepsi de memnun...sakin temiz...ama ben Bursa dayım ve burda hastaneler cehennem gibi...geçen hafta çocuk hastanesi acilde bu saatlerde 60 kişi vardı önümüzde...Kizlar bu arada hastane fiyatlari hakkinda konusmussunuz. Hic devlette dogurmayi dusunen yok mu? Ozeller cok pahali degil mi? Egitim arastirmada dogum yapmanin ne gibi Zorluklari var?
Hahaha cok guldum bunaben de korkuyorum cunku dier tarafta yatmaya esimde duvar kenari hastasi resmen 3 senedir gun sayiyo bebeler bi dogsun o zaman mecbur gecicen bi tarafa diye bende suan keyfini cikariyorum iste :)
Yaşadığın yere göre değişir bence...benim ailem Kayseri Develi deydi kadın doğum hastanesi var mis gibi,4 tane doktor var biri 25 yıldır orda yaşıyor tüm ilçe elinden geçti harika bir doktor hemşireler hasta bakıcılar tanıdık...çocuk doktoru da var...arkadaşlarımdan orda doğum yapan çok oldu hepsi de memnun...sakin temiz...ama ben Bursa dayım ve burda hastaneler cehennem gibi...geçen hafta çocuk hastanesi acilde bu saatlerde 60 kişi vardı önümüzde...