2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar dün kontrolum vardı doktor Bebek ters dedi bu bebek için olumsuz bir şey değil. Sadece dönmezse sezeryanla doğum yaparsın dedi. Benim hareketlerimdrn mi kaynaklandı acaba
Afedersin senin dr tam bi malmış benim iki hafta önce tersti bugün gittim yan yatıyodu daha çok küçük kırk kere değişir hareketi

Kizlar bizim neden alisveris paylasimlari grubumuz yok haziran annelerinin bile var biz de acsak ya alisveris paylasimlarimizi ordan yapariz. Burdan gozden kaciyor her sey.

ilk hamileliğinin ortalarında grip oldum ama çok ağır geçirdim. boğaz ağrısı üstüne diş ağrısı derken antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. o zamandan başlayan öksürük doğuma kadar devam etti. millet neler neler dedi, öksürük bebeği etkiler, sezeryan olursan dikişin patlar vs. o kadar etkilendim ki söylenenlerden öksürdükçe karnimi tutuyordum. Çok şükür hiç te bisey olmadı. kimseyi dinleme Allah koruyor bebişlerimizi.

Can'ım maddi olarak sıkıntı varsa o zaman hiç düşünme. Çevrende iyi bir devlet hastanesi yada araştırma bul.
Sonuçta insan özele de gitse ani bir durumda Doğuma kimin geleceği belli olmuyor. Gece gelen dr çok az. Üstelik ekstra ücret istiyorlar.
Şimdi devlet hastaneleri bile eskisi gibi değil tertemiz.
Valla geçenlerde eşim internetten baktı yakınımızdaki devlet hastanesinin bile puanı birçok özelden çok çok daha Yüksek.
Kendinizi maddi zora sokacağına bebişine alırsın bir şeyler.

Bence de bende doğumu devlette düşünüyorum bulunduğum yerde özel hastanenin devletten farkı yok dogum ücreti 2.500. Devletin doktorları cok daha iyi. Özel oda kiralamayı düşünüyoruz sadece daha rahat etmek için o kadar.

Aynen canım. Birçok özelin Devletten farkı yok. Çok iyi olanlar da çok pahalı zaten güç yetmez.
İşte azıcık da güleryüzlü sevimli olsalar keşke.

Kan problemi olabilir şüphesi ile yaptırmam gereken tüm testler burada . İlgilenen varsa yardımcı olur umarım

Teşekkür ederim canım darısı hepinize. Stres yapma bişi olmaz geç olsun güç olmasın .

Ssedmikraska canım sen kayseri deydin sanırım.
Ben istanbul anadolu yakasindayim. Cevremde yakın olarak 2 araştırma hastanesi var ama biri marmara üni pendik eğit.arast. diğeri kartal lütfü kırdar egit.arast. ikisinide beğenmiyorum ama zorda kalırsam kartal a gideceğim. Geceye gelirse doğum üsküdar zeynep kamil eğit.arastirmaya gideceğim.
Sonuç ta ozel de ters bir durum olduğunda eğit. Arast. Gönderiyor. Mesela bende doğum sonrası hematom oluştu ameliyattan sonra egitim arastirmaya sevk ettiler 3 ünite kana ihtiyacım vardı eğitim araştırmada takıldı.
Ayrıca ozel de normal doğum yapan yer çok az. Ilk hamileliğinde 7 aydan beni sezeryana alıştırmaya çalıştılar. Baska bir hastane Kuzenimin eşinin sancısı yoktu. Sozde Suni sanci verdiler. Hic sancisi olmadi. Sonra nedense hop sezeryana alındı. En azından devlette mecbur durumda sezeryan oluyor. Mesela kiracimizin 4 doğumu sezeryan ilk 3 normal olmuş. Bu bebiş te sancısı gelmedi devlet o zaman bekleyelim dedi kilosuda coktu. 1 hafta 10 gün beklediler sonra egit. arast. sezeryan oldu. Zaten 4.5 kilo ile normal doguramazdi
Evet bazen kraldan çok kralcı hemşire ve hizmetli oluyor. Ama hepsini aynı diyemem. Arkadaşımın eşi ebe en yakın arkadaşım kartal arastirmada hemşire bazen dert yanıyor onlara yapılan davranışlar hakkında ağzım açık kalıyor.
O yuzden şansıma diyorum inşallah anlayışı kişilerle karşılaştırır.
Bence durumun yoksa eğitim araştıma hastanesi araştır. En az 2000 tl cebinde kalır bebisine harcarsın o parayı. Ben para durumundan daha cok daha tecrübeli oldukları için istiyorum

Hanimlar merhaba 18 haftalik hamileyim ve bir haftadir su gibi akintim oluyor. Doktor normaldir olabilir dedi ama icim rahat etmiyor. Aranizda bunu yasayan var mi?
Merhaba canım ben yaşadım aynısını çok da korkmuştum idrar yolu enfeksiyonuymuş yeni okuyorum geçmiş msj ları belki doktora gitmişsindir de

Kızlar, hiç kafama takıp aklıma getirmek istemiyorum ama bir sorum olacaktı size. Anne karnında bebeğin kalbinin durması nasıl anlaşılıyor? Kanama olur mu, ağrı sızı? Aslında hiçbir sıkıntım yok ama hareket hissetmiyorum, hiçbir şey hissetmiyorum. İştah, mide bulantım hep gitti. 19 haftalık olup hareket hissetmeyen var mı başka? Bir şey olmamıştır inşallah... Aklıma takıldı, sormak istedim.

Kızlar üçlü test sonucum çıkmış anlayan varsa yorumlayabilirmi ? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Eklentiler

• 20171217_185204.webp
    7 KB · Görüntüleme: 73

Canım benim bir önceki hamileliğinde klabibdurmustu 9 haftalık hiç bir belirti vermemişti ağrı sizi kanama falan olmadi kafana takma yiyecek ekmeği varsa zaten tüm zorluklara rağmen tutunur annesine hoş takma diyorum bende takıyorum ama belirti olmuyor hem şuan küçükler belli belirsiz olur hareketleri

ben daha hiçbir şey almadım bebişime bir iki ay daha bekleyeyim diyorum.

Bende almadım zaten ablasının küçüklükleri duruyor illaki hastane çıkışları eldivenler battaniyeler alınacak ama daha erken diye düşünüyorum ınsalh paylaşacağınız günlerde yakindir

bugün 19. haftaya girdim ve sabah tekme gibi bişeyler hissettim ilk kez, ben de senin gibi korkuyordum. bulantım geçti, karnım boş gibi geliyordu. şükür birşeyi yokmuş, hatta kıpır kıpırdı ulrasonda. endişelenme, birşeyi yoktur seninkinin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…