- Konu Sahibi kardelen384
-
- #15.461
Afedersin senin dr tam bi malmış benim iki hafta önce tersti bugün gittim yan yatıyodu daha çok küçük kırk kere değişir hareketiKızlar dün kontrolum vardı doktor Bebek ters dedi bu bebek için olumsuz bir şey değil. Sadece dönmezse sezeryanla doğum yaparsın dedi. Benim hareketlerimdrn mi kaynaklandı acaba
Dün 20+3 görünüyorsun öyle dedi bilmiyorum ki kafam iyice karıştı 3 hafta sonraya mi alsam randevuyuhiyecim 3 hafta sonra sen kaç haftalık olacaksın? geç olmuyor mu biraz
Tabi doktorun daha iyi bilir ama bana en geç 22. Hafta demişlerdiDün 20+3 görünüyorsun öyle dedi bilmiyorum ki kafam iyice karıştı 3 hafta sonraya mi alsam randevuyu
Hepinizden Allah razı olsun ama üst üste zor geceler geçirince özellikle öksürük gece artıyor çok korkuyorum daha iki hafta önce ultrasona girdim girmek istemiyorum ama çok korkuyorum iyi ki varsınız manevi desteğiniz yeter
Can'ım maddi olarak sıkıntı varsa o zaman hiç düşünme. Çevrende iyi bir devlet hastanesi yada araştırma bul.Yaa cok tesekkur ederimama evet gercekten 84 kiloyum. Olsun verilir kilolar sıkma canini
Evet bebisim erkek :) tip fakultesinde ozel oda alabiliyorsan gercekten cok iyi. Bende sirf ilgi icin istiyorum ama fiyatlar cok yuksek geliyor ya. Suan esim calismiyor ve evimiz kira. Zor durumdayiz anlayacagin malesef ozele butce ayiramayacak gibiyimama o zamana ne olur bilmem.
Ya aslinda ben de egt.arastirma doktorlarinin daha tecrubeli olduklarina inaniyorum ama cok ilgisiz ve suratsizlar ya. Hele hemsireler. Ya tansiyon olcerken bile. Kolunu ac, neden acmadin, cabuk tartiya gec, tamam cik. Gicik oluyorum yahangi sehirdesin sen.
Bence de bende doğumu devlette düşünüyorum bulunduğum yerde özel hastanenin devletten farkı yok dogum ücreti 2.500. Devletin doktorları cok daha iyi. Özel oda kiralamayı düşünüyoruz sadece daha rahat etmek için o kadar.Can'ım maddi olarak sıkıntı varsa o zaman hiç düşünme. Çevrende iyi bir devlet hastanesi yada araştırma bul.
Sonuçta insan özele de gitse ani bir durumda Doğuma kimin geleceği belli olmuyor. Gece gelen dr çok az. Üstelik ekstra ücret istiyorlar.
Şimdi devlet hastaneleri bile eskisi gibi değil tertemiz.
Valla geçenlerde eşim internetten baktı yakınımızdaki devlet hastanesinin bile puanı birçok özelden çok çok daha Yüksek.
Kendinizi maddi zora sokacağına bebişine alırsın bir şeyler.
Aynen canım. Birçok özelin Devletten farkı yok. Çok iyi olanlar da çok pahalı zaten güç yetmez.Bence de bende doğumu devlette düşünüyorum bulunduğum yerde özel hastanenin devletten farkı yok dogum ücreti 2.500. Devletin doktorları cok daha iyi. Özel oda kiralamayı düşünüyoruz sadece daha rahat etmek için o kadar.
Canım benim de tüp bebek clexane ve aspirini beraber kullanmam gerektiği söylenmişti gebelik takip doktorum da sen de pıhtılaşma yok birakman gerekiyor diyor arada kaldım ben de ne yapacağımi bilmiyorum. Hangi testleri istedi yazabilir misin?
Teşekkür ederim canım darısı hepinize. Stres yapma bişi olmaz geç olsun güç olmasın .gözün aydın canım. İnşallah tahlillerinde temiz çıkar. Bizde daha ayrıntılı yi yaptiramadik dün gittik doktorum burda gereksiz pahalı dedi başka bir yer tavsiye etti hemde makineleri daha iyi dedi. Tabi içimden niye telefonda demedin o zaman direk oraya giderdim diye söylendim. 3 hafta sonra tekrar yol gözüküyor bize. Ayyy ayyy hayırlısı bakalım
KesinlikleAynen canım. Birçok özelin Devletten farkı yok. Çok iyi olanlar da çok pahalı zaten güç yetmez.
İşte azıcık da güleryüzlü sevimli olsalar keşke.
Amin canım. Hayırlı sağlıklı bir şekilde kucagimiza alalım inşallah hepimiz.Teşekkür ederim canım darısı hepinize. Stres yapma bişi olmaz geç olsun güç olmasın .
Merhaba canım ben yaşadım aynısını çok da korkmuştum idrar yolu enfeksiyonuymuş yeni okuyorum geçmiş msj ları belki doktora gitmişsindir deHanimlar merhaba 18 haftalik hamileyim ve bir haftadir su gibi akintim oluyor. Doktor normaldir olabilir dedi ama icim rahat etmiyor. Aranizda bunu yasayan var mi?
ben daha hiçbir şey almadım bebişimeKizlar bizim neden alisveris paylasimlari grubumuz yokhaziran annelerinin bile var biz de acsak ya alisveris paylasimlarimizi ordan yapariz. Burdan gozden kaciyor her sey.
Kızlar, hiç kafama takıp aklıma getirmek istemiyorum ama bir sorum olacaktı size. Anne karnında bebeğin kalbinin durması nasıl anlaşılıyor? Kanama olur mu, ağrı sızı? Aslında hiçbir sıkıntım yok ama hareket hissetmiyorum, hiçbir şey hissetmiyorum. İştah, mide bulantım hep gitti. 19 haftalık olup hareket hissetmeyen var mı başka? Bir şey olmamıştır inşallah... Aklıma takıldı, sormak istedim.
ben daha hiçbir şey almadım bebişimebir iki ay daha bekleyeyim diyorum.
bugün 19. haftaya girdim ve sabah tekme gibi bişeyler hissettim ilk kez, ben de senin gibi korkuyordum. bulantım geçti, karnım boş gibi geliyordu. şükür birşeyi yokmuş, hatta kıpır kıpırdı ulrasonda. endişelenme, birşeyi yoktur seninkinin deKızlar, hiç kafama takıp aklıma getirmek istemiyorum ama bir sorum olacaktı size. Anne karnında bebeğin kalbinin durması nasıl anlaşılıyor? Kanama olur mu, ağrı sızı? Aslında hiçbir sıkıntım yok ama hareket hissetmiyorum, hiçbir şey hissetmiyorum. İştah, mide bulantım hep gitti. 19 haftalık olup hareket hissetmeyen var mı başka? Bir şey olmamıştır inşallah... Aklıma takıldı, sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?