- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #15.481
benim ilk bebişim önceden kalanlar da yok yaniBende almadım zaten ablasının küçüklükleri duruyor illaki hastane çıkışları eldivenler battaniyeler alınacak ama daha erken diye düşünüyorum ınsalh paylaşacağınız günlerde yakindir
İnşallah canım.. teşekkürler.Canım benim bir önceki hamileliğinde klabibdurmustu 9 haftalık hiç bir belirti vermemişti ağrı sizi kanama falan olmadi kafana takma yiyecek ekmeği varsa zaten tüm zorluklara rağmen tutunur annesine hoş takma diyorum bende takıyorum ama belirti olmuyor hem şuan küçükler belli belirsiz olur hareketleri
Biraz içim rahatladı şu an, umarım ben de haftaya veya 20 iken duyarım. Kontrolüm de iki hafta sonra, detaylıya gireceğim. Umarım beni çok bekletmeden kendini tekmeleriyle farkettirir. Senin de gözün aydın, umarım kucağımıza alırız bebişlerimizi sağlıkla..bugün 19. haftaya girdim ve sabah tekme gibi bişeyler hissettim ilk kez, ben de senin gibi korkuyordum. bulantım geçti, karnım boş gibi geliyordu. şükür birşeyi yokmuş, hatta kıpır kıpırdı ulrasonda. endişelenme, birşeyi yoktur seninkinin de
inşallah canım, içini ferah tut sen de.İnşallah canım.. teşekkürler.
Biraz içim rahatladı şu an, umarım ben de haftaya veya 20 iken duyarım. Kontrolüm de iki hafta sonra, detaylıya gireceğim. Umarım beni çok bekletmeden kendini tekmeleriyle farkettirir. Senin de gözün aydın, umarım kucağımıza alırız bebişlerimizi sağlıkla..
Canim ben ilk bebegimde yasadim 22 haftada rutin kontrolde ogrendik ne agri ne kanama hicbisey yoktu. Sadece bana malum oldu ruyamda kendimi damaryolu acilmis hastanede gordm bide hamile gibi hissetmemeye basladm. Sonra arastirdm vucuttan hcg hormonu hemen terkediyomus ondan oyle hissetmisim meger.25 e kadar bebek hareketi hissetmeyenler oluyor. Korkma cogu kisi bulanti sikayet hissetmiyor bu haftalarda keyfini cikar iyi dusun ki bebegin de iyi hissetsin bu haftalarda duygusal gelisimi olusuyomus mutlu olmaya bakmaliKızlar, hiç kafama takıp aklıma getirmek istemiyorum ama bir sorum olacaktı size. Anne karnında bebeğin kalbinin durması nasıl anlaşılıyor? Kanama olur mu, ağrı sızı? Aslında hiçbir sıkıntım yok ama hareket hissetmiyorum, hiçbir şey hissetmiyorum. İştah, mide bulantım hep gitti. 19 haftalık olup hareket hissetmeyen var mı başka? Bir şey olmamıştır inşallah... Aklıma takıldı, sormak istedim.
Kizlar evimin daginikligi, ben ve minnoşumgaliba artik yavastan kendini belli etmeye basladi
Canım nasıl oldu arkadaşın çocuğu okudum bende İnş şifa olsun Rabbim bağışlasınŞuan serumla.besleniyo yemeksiz vermiyorlarmis yaratın endoskopi yapılacak inşallah iyi olacak haber veririm
İyi canım suan yarını bekliyor endoskopi yapılacakmış inşallah yutmamıştır migdeside zarar etmemiştirCanım nasıl oldu arkadaşın çocuğu okudum bende İnş şifa olsun Rabbim bağışlasın
Canım sen genetik dedinmi zaten doktor bunu biliyor canım... Bunları isteyecek evet faktorv çeşitleri var 2 4 5 gibi yani doktor bunu bilir zatenEki Görüntüle 2080557 Kan problemi olabilir şüphesi ile yaptırmam gereken tüm testler burada . İlgilenen varsa yardımcı olur umarım
İnşallah Allaha emanetİyi canım suan yarını bekliyor endoskopi yapılacakmış inşallah yutmamıştır migdeside zarar etmemiştir
ilk hamileligimde benimde tersti hic donmedi o yuzden sezeryan olmak zorunda kalmistimKızlar dün kontrolum vardı doktor Bebek ters dedi bu bebek için olumsuz bir şey değil. Sadece dönmezse sezeryanla doğum yaparsın dedi. Benim hareketlerimdrn mi kaynaklandı acaba
gozun aydin cnm cumada ben gitcem ins benimkide kesinlesircanım dün biz yine doktordaydık kız olduğu kesinleşti :)
İyi canım suan yarını bekliyor endoskopi yapılacakmış inşallah yutmamıştır migdeside zarar etmemiştir
Bende hala birsey hissedemedimKızlar, hiç kafama takıp aklıma getirmek istemiyorum ama bir sorum olacaktı size. Anne karnında bebeğin kalbinin durması nasıl anlaşılıyor? Kanama olur mu, ağrı sızı? Aslında hiçbir sıkıntım yok ama hareket hissetmiyorum, hiçbir şey hissetmiyorum. İştah, mide bulantım hep gitti. 19 haftalık olup hareket hissetmeyen var mı başka? Bir şey olmamıştır inşallah... Aklıma takıldı, sormak istedim.
Bende 6bucukta fln aliyim diyorim birsey almayi dusunmuyorumben daha hiçbir şey almadım bebişimebir iki ay daha bekleyeyim diyorum.
Kızlar, hiç kafama takıp aklıma getirmek istemiyorum ama bir sorum olacaktı size. Anne karnında bebeğin kalbinin durması nasıl anlaşılıyor? Kanama olur mu, ağrı sızı? Aslında hiçbir sıkıntım yok ama hareket hissetmiyorum, hiçbir şey hissetmiyorum. İştah, mide bulantım hep gitti. 19 haftalık olup hareket hissetmeyen var mı başka? Bir şey olmamıştır inşallah... Aklıma takıldı, sormak istedim.
Çok sağol Allah razı olsun doğru diyosun bebeği hissetmeye başlasam endişem azalır belkiilk hamileliğinin ortalarında grip oldum ama çok ağır geçirdim. boğaz ağrısı üstüne diş ağrısı derken antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. o zamandan başlayan öksürük doğuma kadar devam etti. millet neler neler dedi, öksürük bebeği etkiler, sezeryan olursan dikişin patlar vs. o kadar etkilendim ki söylenenlerden öksürdükçe karnimi tutuyordum. Çok şükür hiç te bisey olmadı. kimseyi dinleme Allah koruyor bebişlerimizi.
Aynen canım. Birçok özelin Devletten farkı yok. Çok iyi olanlar da çok pahalı zaten güç yetmez.
İşte azıcık da güleryüzlü sevimli olsalar keşke.
. şimdi internetten beğenirim vakti gelince de alırım diyorum. Rabbim o günleri göstrir inşallahBende hala birsey hissedemedim
Bende 6bucukta fln aliyim diyorim birsey almayi dusunmuyorum
Teşekkür ederimZaten bişey yoktur inş benim arkadaşımda on dk da bir top oluyomuş sonra gevşiyomuş böyle değilse korkma
Ahh bu millet boşver canım yaa Rabbim sağlıklı sıhhatli versin bakma cahil insan zorrrrrkizlar esimin halasi bugun moralimi bozdu doktor bebegime kiz demisti kayin validemle esimin halasi halaa erkektir o deyip duruyorlar bi tane oglum var zaten ama hala erkek derdindeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?