- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #15.521
Oğlumda 20-25 kilo aldım dikkat etmem gerekiyor yiyip içip orda burda sızıp kalmak hiç iyi değil zaten saçmasapan yedim bu zamana kadar inşallah işe yarartired canım bende midem dolu olunca yanıyor boş olunca bulanıyor. Süt ve ürünleri düşünmek bile midemi kaldırıyor ne güzel sen yiyebiliyorum
Aslında kilo almak yapı ile ilgili kontrolüne kadar böyle denersin olmadi bir diyetisyenden yardim alırsın
Doktorum bana yüne de ayrıntılı yazmıştı faydası olur diye paylaştım bende şimdi yaptıracak yer arıyorum bakalım en koşa sürede sonuçlar çıksa da iğneden kurtulsamCanım sen genetik dedinmi zaten doktor bunu biliyor canım... Bunları isteyecek evet faktorv çeşitleri var 2 4 5 gibi yani doktor bunu bilir zaten
Canim bubyediklerine protein eklemen sart artik 5. Ayin icindeyiz. Protein sana degil bebege kilo aldirir. Birde balik mutlaka unutma eklee. Bebegin daha cok onlarla beslenir. Hamur isinin bebege hicbir faydasi yok sadece sana bos kilo yaparKızlar ben kendi kendime diyete başladımya geçenlerde eltimle konuşuyordum onda gebelik şekeri vardı hep ölçülü yediğini aç olduğunu falan anlatıyordu ben de dedim ki kendi kendime farz et ki sende de var gebelik şekeriii...hadi bakalım...hamurişi tatlı yiyemiyorum zaten midemi mahfediyor...ekmek de yemiyorum artık...sabah dışarıda kahvaltıya gitmiştik bir dilim kaşarlı pide yedim zeytin peynir yumurta vs...öğleden sonra yoğurtlu kereviz salatası (rendelenmiş kereviz, ceviz, sarmısaklı yoğurt) yaptım 1 kase ondan yedim...akşamüstü elma portakal ve en son da 1 büyük bardak süt 1 avuç çiğ fındık kırdım yedim...Şu anda açım ama yatıcam artık bu şekilde...Vinalac alıyorum vitamin olarak...sizce yetmez mi bebek beslenmez mi bu şekilde? Doktor geçen sefer yavaş ol çok kilo alıyorsun falan dedi korktun, eşim de dalga geçiyordu...ilk zamanlar kusuyordum sadece tost pide vs yiyordum ve akşamları çok uyuyordum 5 kilo falan aldım...ne dersiniz böyle devam etsem nasıl olur
Midemizde biraz boşluk olmasının ne zararı olabilir ki değil mi? Ya mide yanması beni çok rahatsız etmeye başlamıştı ve karnımı tıka basa doyurmadığımda olmadığını fark ettim...zararı olmaz degil mi bebege
Salı cuma genelde balık günlerimiz cuma olmazsa salı kesin, her gün yumurta yiyorum bir de çorbaları kurbandan et suyum var onlarla yapıyorum hatta kahvaltıda kavurma yeriz haftada 1-2 gün baklagillerden pişiriyorum 1 gün tavuk 1 gün et eti sade pişirmesem bile mesela nohut etli olur o şekilde dengeliyorum ve tabi kış sebzeleri...Canim bubyediklerine protein eklemen sart artik 5. Ayin icindeyiz. Protein sana degil bebege kilo aldirir. Birde balik mutlaka unutma eklee. Bebegin daha cok onlarla beslenir. Hamur isinin bebege hicbir faydasi yok sadece sana bos kilo yapar
Hiç insaf vicdan yok bunlarda ne biçim fiyat bu Allah ım aklımı koru...Aritmi de sordum normal sezaryen 1800 fark yok dedi doktora sordum bildiğin estetik dikiş yapıyor epidurale ayrı para alinır mı zaten narkoz diye bişey kalmadı...pes...Bursalılar ben doktorumdan doğum için fiyat aldım yılbaşından sonra değişir dedi şimdiki fiyatlar.
WM Medikal park 3000 normal sezeryan 3500 epidural 500 tl fark
Jimer 3500 normal 4000 sezaryen epidural fark alıyo
Pembe mavi 5500 normal sezeryan epiduralli epiduralsiz farketmiyor fiyat standart
Ayrıntılı ultrason ultramedde 600 lira en iyi aletler buradaymış bursada.
Ben ayrıntılı ultrason için Natal de Ahmet Yılmaz’a gidicem bu konuda bayağı iyiymiş kendisi 300 tl.
tired Belirtisiznesne Zeynosrkn84 ftmkya etiketlemediğim unuttuğum varsa kusura bakmayın.
Ya benim 20-25 oldu son haftalar da tartılmadım çünkü tartıya çıkınca ağlıyordum...tired inşallah ise yarar canım açıkçası beni de çok korkutuyor kilo. Çünkü benim yemek konusunda iradem zayıf. 15 kilo aldım oglum da doğum sonrası 6 kilo verebildim
Bursalılar ben doktorumdan doğum için fiyat aldım yılbaşından sonra değişir dedi şimdiki fiyatlar.
Pembe mavi 5500 normal sezeryan epiduralli epiduralsiz farketmiyor fiyat standart
Ben ayrıntılı ultrason için Natal de Ahmet Yılmaz’a gidicem bu konuda bayağı iyiymiş kendisi 300 tl.
tired Belirtisiznesne Zeynosrkn84 ftmkya etiketlemediğim unuttuğum varsa kusura bakmayın.
Eki Görüntüle 2080557 Kan problemi olabilir şüphesi ile yaptırmam gereken tüm testler burada . İlgilenen varsa yardımcı olur umarım
kardelen384 canım sanırım sıkıntın var Bu aralar ne güzel tesbihat çekiyorduk bıraktık .... Evde yapıyoruz tabi ama birbirimize dua etmek iyi geliyodu sanki
Valla kilo korkusu hepimizde var canım ama bebeğimizin ihtiyacını katşılamalıyız... Az az sık sık ye tatlı hamur kes ama senin diyetle ben dayanamam yani sabah 8.30 kahvaltı öğlen 12 Ara atıştırmalar 14 30 çorba vs. 18 00 akşam yemeği 21 kuruyemiş yiyorum bende bugun 5 kilo gördüm ki hiç almamam lazım yeni sezeryanlıyım... Diğer bebeklerden hep verdim ilk defa kilo alıyorum ama hiççç umursamıyorum... Son bebeği kaybedince hep dedim keşke 100 kiloda olaydım da yavrum 100 gram daha alsaydı.... Sağlıklı doğsunlar İnş sonra spora başlıcaz Hep beraber tığ gibi kalcan umut edelimKızlar ben kendi kendime diyete başladımya geçenlerde eltimle konuşuyordum onda gebelik şekeri vardı hep ölçülü yediğini aç olduğunu falan anlatıyordu ben de dedim ki kendi kendime farz et ki sende de var gebelik şekeriii...hadi bakalım...hamurişi tatlı yiyemiyorum zaten midemi mahfediyor...ekmek de yemiyorum artık...sabah dışarıda kahvaltıya gitmiştik bir dilim kaşarlı pide yedim zeytin peynir yumurta vs...öğleden sonra yoğurtlu kereviz salatası (rendelenmiş kereviz, ceviz, sarmısaklı yoğurt) yaptım 1 kase ondan yedim...akşamüstü elma portakal ve en son da 1 büyük bardak süt 1 avuç çiğ fındık kırdım yedim...Şu anda açım ama yatıcam artık bu şekilde...Vinalac alıyorum vitamin olarak...sizce yetmez mi bebek beslenmez mi bu şekilde? Doktor geçen sefer yavaş ol çok kilo alıyorsun falan dedi korktun, eşim de dalga geçiyordu...ilk zamanlar kusuyordum sadece tost pide vs yiyordum ve akşamları çok uyuyordum 5 kilo falan aldım...ne dersiniz böyle devam etsem nasıl olur
İnanki 5 ay önce akraba ma dediler kadın mahvoldu şimdi kızı doğdu topaç gibi okadar da tatlı... Senin yavrunun da hiç bişey yok İnş Rabbim sağlıklı sıhhatli sana bağışlasınBen bugun ne yedim bi dusuneyim sabah simit peynir oglen yok aksam patates salatasi elma .... nekadar az yersem yiyeyim genede kilo aliyorum aslinda kilo degil tansiyon yuksek olunca vucudum sisiyot yarin sabah prof. Detayli bakicak bana rabbim yardimcim olsun okadar korkyyorumki cunku bebegimde hem bagirsaginda hem kafaainda parlaklik goruldu hemde tansiyon yuksek olunca 17 lerdeyim beni perinatolojiye sevk ettiler proftan randevu bulmak zor ama sansimk coool zorlayarak prof yakalayarak mersivenlerde yalvar yakar sonucta buldum ... bana duan edin olurmu yarin hayirli haberlerle doneyim zaten hayatim cok zor geliyo kaldirabilecek psikolojiye sahip degilim ... neolur bana dua edin... rabbim yardimcim olsun hepimizin
Valla esentepe patlattı zammı 2000 doğum epidural farketmez normal sezeryan 2400 olmuş ayriyeten doğum sonrası çocuk doktoru bakıcak mış 100 TL... Kan tahlili ücretliymiş extra mecbur vericez kanı... Kulak testini bilmiyorum onu sormadım sadece... Yoğun bakım kuvez ücretsiz.... Akdi durumda fazla yayılır 300 yatak parası yani 2400 gir 3500 çık canım kafadan 4000 lazım cepteBursalılar ben doktorumdan doğum için fiyat aldım yılbaşından sonra değişir dedi şimdiki fiyatlar.
Extra ları yazdım canım okursun biz cebe koyuncaz 4000 lira ona para buna para der bunlar 6 ay zammı var oda bize vurur baksana 1 ay önce koydu zammıBende esentepeden aldım fiyat 2400 şuanda normal sezeryan farketmiyor. Esentepede doktoruma devam edip doğumu orda yapacağım sanırım. Hem evimede yakın. Cidden Bursa da doğurmak için iyi bir miktarı gözden çıkarmak gerekiyor.Sağlıklı olsunlar da bebeklerimiz için herşeyi gözden çıkaracağız.
Valla başlayalımda ne isterseniz onu başlayalım..... Yasini de koysak güzel olur aslındaEvt cnm. Biraz rahatsizim. Başlayalım bugün inş. Ne cekelim
Extra ları yazdım canım okursun biz cebe koyuncaz 4000 lira ona para buna para der bunlar 6 ay zammı var oda bize vurur baksana 1 ay önce koydu zammı
Ya bebeğin de ilk muayene ve tahlilleri ücretsiz olması lazım bu ne yaa çıldırmış bunlarValla esentepe patlattı zammı 2000 doğum epidural farketmez normal sezeryan 2400 olmuş ayriyeten doğum sonrası çocuk doktoru bakıcak mış 100 TL... Kan tahlili ücretliymiş extra mecbur vericez kanı... Kulak testini bilmiyorum onu sormadım sadece... Yoğun bakım kuvez ücretsiz.... Akdi durumda fazla yayılır 300 yatak parası yani 2400 gir 3500 çık canım kafadan 4000 lazım cepte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?