2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben sadece ayrıntılı ultrason için gittim ve cok memnun kaldım normal takip için yorum yapamıyacağım

Kızlar bu arada anakucağı konusulunca bende düşündüm alsam mı diye carsıya baktım daha uygunlar var internette de var belli bi marka değil ama iş görür bence sunlara baktım gri olandan alıcam sanırım 3 kademesi var yatması oturması icin diğeridr güzel ama onda yazmıyo

Eklentiler

• 6767D4C2-AF38-4DB1-80E2-CB5C0BB87B22.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 56
  • E907D132-9352-4962-AE9C-88F3F698937D.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 45
Kaç haftalık yaptırdın canım ultrasonu

Hayırlı olsun gerilik varmıydı hep canım evet miyon bebeklerde oluyormuş onu duymuştum bizimkiler öyle olucak herall

Aslında benim doktorum medicalden çok jimeri beğendiğini söyledi. Hatta dediki medicalde gece 2 3 hemşire nöbetçi kalırken jimer 5 6 kişi kalıyomuş. medicalde benim isyediğim bütün tetkik bakım yapılır ama gece kendiniz bişey sormak için hemşire ararsanız bulamayabilirsiniz dedi. Bende jimere karşı bi iyi duymadım ondan istemiyorum yoksa evimden yürüyerek geçerim çok yakınım. Medicali tercih edicem bi aksilik olmazsa. Her hastanede olan şeydir doğum yaparsın bi hemşire bebeği getirir ona bi para verilir. Bide anneyi giydirip getiren hemşireye para verilir. Bi de gece nöbetçisine biraz bi para verilirse ilgilendiğinde devamı gelir diye düşünüyorum. Yapacak başka bişey yok. Bi şekilde kendimize baktıracağız.

Amannn kızlar Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin ömrü varsa en iyi teşkilatta da yaşıyor ömrü yoksa yaşamıyor... Rabbim hiçbirimizi oralara düşürmesin alıp gelelim yavrularımızı... Hemşire 2 fazla 1 eksik ne fark eder kuvez varmı oan önemli olan o bence kuvez çık donanımlı hastane olsa nolur boşluk yoksa başıma geldi benim ter bulana kadar can çıkıyor... Rabbim birdaha sınamasın

Ay ben bunları ilk defa duyuyorum bebeği getirene anneyi giydirene para falan daha neler görücez acaba...sağ salim kucağımıza alalım da hemence çıkalım inşallah Allah düşürmesin ellerine

Son düzenleme:
Oğlumda 20-25 kilo aldım dikkat etmem gerekiyor yiyip içip orda burda sızıp kalmak hiç iyi değil zaten saçmasapan yedim bu zamana kadar inşallah işe yarar
Ya ben de liste aramaya başladım. İnan aynı sebeplerden 5 kilo almıştım artık korkuyorum tartılmaya. Ama senin listene protein de eklemek gerek. Akşamları yaptığın etli yemek varmış madem biraz da ondan yesen vitaminlerinin e alıyorsan me güzel. Senin şansın hamurişi yiyememek. Ben sürekli onları yemek istiyorum

Ya bıraksan bu işin sonu yok ki canım çatlayana kadar da yenir...gece yarısı ekmek arası yapıp da yenir ama olmuyor işte...valla ben doktorun o bakışlarını bi daha görmek istemiyorum inşallah böyle devam edicem

Evet canım sat. Doktor onu öne çekse bile alabileceğin max 16 hafta olacağı için doktor değiştirse bile sıkıntı olmuyor bildiğim kadarıyla. Zaten kalanlar sonraya ekleniyor ya.
Ben geçen yıl sömestr da heyet raporu aldım. Mart 9 da 32. Haftam doldu izne çıktım. Haziran sonuna kadar 16 hafta tam doldu yetti bana. Çalışmak istemedim çünkü çalışırsam kalan haklarım yaza denk gelecekti. Ekders için gitgel yapmayayım dedim.

Bizim ayımızda Doğumda çalışıp sonraya atmak çok mantıksız canım. 32 de ayrılınca benim Mart 10 oluyor. Tan 16 hafta haziran sonuma denk geliyor. Çalışıp da sonraya atarsam zaten temmuz Ağustos yaz tatili.
Ben de Mart 15 r kadar çalışayım sonra izne çıkayım diyorum. Seneye de evet ücretsiz izin düşünüyorum. Sen çıkacak mısın?

Kızlar balık olarak ne tüketiyorsunuz? Tavuk için köy tavuğu mu yoksa marketten herhangi bir tavuk mu alıyorsunuz?

Biz hiç sorun yaşamadık ama o bizi çok uyandırdı orası var. Dönerdi uyanırdık öksürürdü uyanırdık. Ki kilo ve östrojen nedeniyle bende horlama başlamıştı. Kiloları verene kadar da devam etti. Şuan için kızım güven Bile duyuyordur eminim
Evet gerçekten sonu yok. Hele o gün menüleri. Geçen hafta yerli malı demişsin ya ben orda en az 2 kilo almışımdır.
Doktor 5 ayda 5 kilo iyi dedi Allahtan. Ben de bişey duyacağım diye geriliyorum çünkü. Eşim de oluyor geriyor beni ortam.

İşte dorukta hiç öyle bişey yasamadık biliyo musun ben daha ameliyathanedeyken oğlumu götüren hemsireye para verdiler mi bilmiyorum ama baska hiç para mara olmadı gece filan o kadar cok ilgilendiler mi annem k validem hiç dokunmadı bana ayagı kalkana kadar herseyimle onlar ilgilendi bebek hemsiresi desen o da ne zaman cagırsak geldi emzirebileyim diye cok ugrastı

Jimeride evime yakın diye ve odaları filan daha büyük diye istiyorum ama hemsire meselesi bi arastırıcam bakalım nerde oturuyosun cnm ben ülkü pastanesi var ordayım cumartesi pazarı filan

Ben market tavuğu yemiyorum hamile kalınca bıraktım et kurbandaki etleri az az tüketiyorum... Yumurta kendim tavuk aldım 7 tane bana yetiyor yumurtalar günlük yumurta tüketiyorum... Ama tabi onlara ter yapmak ilgilenmek eşimin sorunu... Balık Hamsi istavrit uskumru tercih ediyorum ... Tabi yapabilne arkadaşlar.. Bizim gelinin durumu çok kötüydü mercimek çorbasından başka bişey içemezdi yokluktan 4. 5 kilo bebekleri oldu 3 tane arka arkaya maşallah... Yarayana yarıyor... Diğer bebekte dünyaları yedim tık yoktu.. Nasip biz tedbiri alalım İnş taktir Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…