- 26 Temmuz 2011
- 259
- 339
- 303
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #15.641
Ben sadece ayrıntılı ultrason için gittim ve cok memnun kaldım normal takip için yorum yapamıyacağımAydan Biri hakkında biraz konuşmak istiyorum. Bir kez gittim muayenanesine. Güleryüzlüydü aynen. Hamileliğimden önce rutin kan değerlerim, smear testi vs için gitmiştim. Gayet güzel buraya kadar... Sonuçlar için tekrar gittiğimde biraz ilgisiz geldi, çok konuşmadı, her şey yolunda dedi gönderdi. Aşağı indiğimde folik asitle ilgili hiçbir şey söylemediğini farkettim ki hamilelik planladığımı biliyordu. Aradım, rica minnet bir saat sonra sekreteri döndü, aa evet unutmuş onu söylemeyi, başlayın folik aside dedi. O noktada puanını verdim kendisinin. Etrafımda hamile arkdşlarım olmasa nereden bileceğim folik asit vs ve uyaracağım? Bu kadar temel bir konuyu atlayan biri için çok iyi doktor demem imkansız. Hele ki muayene ücretinin 500tl olduğunu düşünürsek, ki o da geçen seneydi belki şimdi artmıştır bile.
Kaç haftalık yaptırdın canım ultrasonuHerkese merhaba bugün ayrıntılı ultrasonun vardı. Çok şükür herşey güzel gözüküyor. Hatta ayaklarını tutmaya çalışıyordu doktor mutlu bebekler bunu yapar dediAnkarada perinatolog arayan varsa Aydan Biri kesinlikle tavsiye ederim cok ilgili ve guleryuzluydu.
hissetmen lazım falan diyolar ya ondan tedirgin oluyorumben de yeni başladım hissetmeye, göbeğimin tam alt kısmında pıt pıt vuruyor çok yavaş ama hissettiriyor kendini, sende hissedeceksin sabırlı ol sadece
bugün 19+3 um. Benim 4 lu taramada normal tüp defekti sınırda çıkınca doktorum beklemene gerek yok hemen yaptır ayrintiliyi dediKaç haftalık yaptırdın canım ultrasonu
Hayırlı olsun gerilik varmıydı hep canım evet miyon bebeklerde oluyormuş onu duymuştum bizimkiler öyle olucak herallKızlar doktorum.ayrintili ultrason için g.o.p da bilçek görüntüleme merkezineyönlendirdi fiyatı 350 TL bu arada kızım olacağı kesinleşti :)
Birde 5 gün gerilik var belki minyon bebek olacaktır o yüzdendir falan dedi inşallahöyledir kiziiiiiim
Aslında benim doktorum medicalden çok jimeri beğendiğini söyledi. Hatta dediki medicalde gece 2 3 hemşire nöbetçi kalırken jimer 5 6 kişi kalıyomuş. medicalde benim isyediğim bütün tetkik bakım yapılır ama gece kendiniz bişey sormak için hemşire ararsanız bulamayabilirsiniz dedi. Bende jimere karşı bi iyi duymadım ondan istemiyorum yoksa evimden yürüyerek geçerim çok yakınım. Medicali tercih edicem bi aksilik olmazsa. Her hastanede olan şeydir doğum yaparsın bi hemşire bebeği getirir ona bi para verilir. Bide anneyi giydirip getiren hemşireye para verilir. Bi de gece nöbetçisine biraz bi para verilirse ilgilendiğinde devamı gelir diye düşünüyorum. Yapacak başka bişey yok. Bi şekilde kendimize baktıracağız.Anladım cnm 2013 te dorukta yaptım ben o zaman memnundum faruk dincsahine gidiyodum hatta o zaman rentıp medikabil filan vardı dorugu tercih edelim dedi sıkıntımız yoktu cok şükür insallah bundada olmaz aslında jimeride düşünüyorum daha yakın evime filan ama oranında hemsirelerini filan hiç iyi duymadım
Hım anladım çok sevindim herşey yolunda ohalde çok şükürbugün 19+3 um. Benim 4 lu taramada normal tüp defekti sınırda çıkınca doktorum beklemene gerek yok hemen yaptır ayrintiliyi dedi
Ay ben bunları ilk defa duyuyorum bebeği getirene anneyi giydirene para falanAslında benim doktorum medicalden çok jimeri beğendiğini söyledi. Hatta dediki medicalde gece 2 3 hemşire nöbetçi kalırken jimer 5 6 kişi kalıyomuş. medicalde benim isyediğim bütün tetkik bakım yapılır ama gece kendiniz bişey sormak için hemşire ararsanız bulamayabilirsiniz dedi. Bende jimere karşı bi iyi duymadım ondan istemiyorum yoksa evimden yürüyerek geçerim çok yakınım. Medicali tercih edicem bi aksilik olmazsa. Her hastanede olan şeydir doğum yaparsın bi hemşire bebeği getirir ona bi para verilir. Bide anneyi giydirip getiren hemşireye para verilir. Bi de gece nöbetçisine biraz bi para verilirse ilgilendiğinde devamı gelir diye düşünüyorum. Yapacak başka bişey yok. Bi şekilde kendimize baktıracağız.
Ya ben de liste aramaya başladım. İnan aynı sebeplerden 5 kilo almıştım artık korkuyorum tartılmaya. Ama senin listene protein de eklemek gerek. Akşamları yaptığın etli yemek varmış madem biraz da ondan yesen vitaminlerinin e alıyorsan me güzel. Senin şansın hamurişi yiyememek. Ben sürekli onları yemek istiyorumOğlumda 20-25 kilo aldım dikkat etmem gerekiyor yiyip içip orda burda sızıp kalmak hiç iyi değil zaten saçmasapan yedim bu zamana kadar inşallah işe yarar
Ya bıraksan bu işin sonu yok ki canım çatlayana kadar da yenir...gece yarısı ekmek arası yapıp da yenir ama olmuyor işte...valla ben doktorun o bakışlarını bi daha görmek istemiyorum inşallah böyle devam edicemYa ben de liste aramaya başladım. İnan aynı sebeplerden 5 kilo almıştım artık korkuyorum tartılmaya. Ama senin listene protein de eklemek gerek. Akşamları yaptığın etli yemek varmış madem biraz da ondan yesen vitaminlerinin e alıyorsan me güzel. Senin şansın hamurişi yiyememek. Ben sürekli onları yemek istiyorum
Evet canım sat. Doktor onu öne çekse bile alabileceğin max 16 hafta olacağı için doktor değiştirse bile sıkıntı olmuyor bildiğim kadarıyla. Zaten kalanlar sonraya ekleniyor ya.Kizlar Merhaba
Ben simdiden cok ileriyi dusunmeye basladim ve hamilelik izni ile ilgili birsey soracaktim. Ben 32. Haftaya girince izne ayrilmak istiyorum. Sanirim en erken 32. Haftalik olunca (32+1 yani galiba?ya 33 haftaya girmek demek aslinda bu de mi ) Izne cikabiliyoruz.
32. Haftayi bitirdigimi ve izne cikabilecegimi gosteren SAT tarihi mi yoksa doktorun yaptigi ultrason olcumleri mi? Boyle izin alan oldu mu neye gore belirleniyor beni aydinlatabilir misiniz? Tesekkurlerr
Bizim ayımızda Doğumda çalışıp sonraya atmak çok mantıksız canım. 32 de ayrılınca benim Mart 10 oluyor. Tan 16 hafta haziran sonuma denk geliyor. Çalışıp da sonraya atarsam zaten temmuz Ağustos yaz tatili.Kadın doğum doktorundan rapor tarzı bi belge alınması gerektiğini biliyorum. Muhtemelen SAT a göre veriliyordur. Çünkü ultrasonda nerdeyse her muayenede farklı çıkabiliyor. Bende erkenden ayrılmak istiyorum ama herkes dogum sonrasina aktariyor. Bu konuda da kararsızım malesef. Ücretsiz izne ayrılmayi düşünüyor musunuz ?
Ben de 2000 alayım Kardelen teşekkürler.ER RAHMAN 88804
Yarattığı tüm varlıklara ayırt etmeden nimetlerini veren, merhamet eden, onları esirgeyen ve bağışlayan, mutlak ve sınırsız merhamet kaynağı.
kardelen384 =804
Yok ya o kişiye ve bebeğe göre değişiyor, kimi erken hissediyor kimi biraz daha geç, hissedeceğin günler yakındır bunun için üzme kendini de bebeğini de, millete bakma sen her kafadan bir ses çıkıyor zatenhissetmen lazım falan diyolar ya ondan tedirgin oluyorum
Biz hiç sorun yaşamadık ama o bizi çok uyandırdı orası var. Dönerdi uyanırdık öksürürdü uyanırdık. Ki kilo ve östrojen nedeniyle bende horlama başlamıştı. Kiloları verene kadar da devam etti. Şuan için kızım güven Bile duyuyordur eminimKızlar merak ettiğim bir şey var
Biraz komik gelebilir ama şimdiden düşünmeye başladım. :))
Ben bebişi uzun süre yatak odamızda yatırmak istiyorum. Ne eşimden ayrı yatmak ne de bebeği ayrı odada yatırmak istemiyorum.
Ama şu var ki eşim çok horluyor
Hadi ben idare ediyorum. Yan dön başını kaldır vs. Hatta bazen tekme atıyorum sussun diye
Ama bebiş nasıl uyuyacak onu düşünüyorum şimdiden.
Bebeği olan ve bu şekilde sorunu olan arkadaşlar nasıl yaptınız acaba? Bebek alışıyor mu bu duruma? Onu merak ediyorum.
Evet gerçekten sonu yok. Hele o gün menüleri. Geçen hafta yerli malı demişsin ya ben orda en az 2 kilo almışımdır.Ya bıraksan bu işin sonu yok ki canım çatlayana kadar da yenir...gece yarısı ekmek arası yapıp da yenir ama olmuyor işte...valla ben doktorun o bakışlarını bi daha görmek istemiyorum inşallah böyle devam edicem
İşte dorukta hiç öyle bişey yasamadık biliyo musun ben daha ameliyathanedeyken oğlumu götüren hemsireye para verdiler mi bilmiyorum ama baska hiç para mara olmadı gece filan o kadar cok ilgilendiler mi annem k validem hiç dokunmadı bana ayagı kalkana kadar herseyimle onlar ilgilendi bebek hemsiresi desen o da ne zaman cagırsak geldi emzirebileyim diye cok ugrastıAslında benim doktorum medicalden çok jimeri beğendiğini söyledi. Hatta dediki medicalde gece 2 3 hemşire nöbetçi kalırken jimer 5 6 kişi kalıyomuş. medicalde benim isyediğim bütün tetkik bakım yapılır ama gece kendiniz bişey sormak için hemşire ararsanız bulamayabilirsiniz dedi. Bende jimere karşı bi iyi duymadım ondan istemiyorum yoksa evimden yürüyerek geçerim çok yakınım. Medicali tercih edicem bi aksilik olmazsa. Her hastanede olan şeydir doğum yaparsın bi hemşire bebeği getirir ona bi para verilir. Bide anneyi giydirip getiren hemşireye para verilir. Bi de gece nöbetçisine biraz bi para verilirse ilgilendiğinde devamı gelir diye düşünüyorum. Yapacak başka bişey yok. Bi şekilde kendimize baktıracağız.
Jimeride evime yakın diye ve odaları filan daha büyük diye istiyorum ama hemsire meselesi bi arastırıcam bakalım nerde oturuyosun cnm ben ülkü pastanesi var ordayım cumartesi pazarı filanAslında benim doktorum medicalden çok jimeri beğendiğini söyledi. Hatta dediki medicalde gece 2 3 hemşire nöbetçi kalırken jimer 5 6 kişi kalıyomuş. medicalde benim isyediğim bütün tetkik bakım yapılır ama gece kendiniz bişey sormak için hemşire ararsanız bulamayabilirsiniz dedi. Bende jimere karşı bi iyi duymadım ondan istemiyorum yoksa evimden yürüyerek geçerim çok yakınım. Medicali tercih edicem bi aksilik olmazsa. Her hastanede olan şeydir doğum yaparsın bi hemşire bebeği getirir ona bi para verilir. Bide anneyi giydirip getiren hemşireye para verilir. Bi de gece nöbetçisine biraz bi para verilirse ilgilendiğinde devamı gelir diye düşünüyorum. Yapacak başka bişey yok. Bi şekilde kendimize baktıracağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?