- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #15.661
gözün aydın o zaman canım, kıyamam kız bebek istiyordun sanırım,
bak benim kızkardeşimin 2 oğlu var, maşallah Allah ikisinede kız güzelliği vermiş
bazıları 8 yaşındakini hâlâ kız sanır, inşallah seni bebeklerinde çok güzel olurlar ,
doya doya seversin
valla belli olmuyor canım, benim ki sağ gösterip sol vuruyor, ben beklicem, acele etmiyorum şimdilik
2000 alayım canım bendeER RAHMAN 88804
Yarattığı tüm varlıklara ayırt etmeden nimetlerini veren, merhamet eden, onları esirgeyen ve bağışlayan, mutlak ve sınırsız merhamet kaynağı.
kardelen384 =804
@emsaLus 2000
@Kelebeklibride 2000
Zeynosrkn84 2000
Derin88 2000
loveren 2000
NRYSYN 2000
D Deli mavi prenses 1000
toist 2000
Kalan 7300
1000 de ben alıyorum canım yalnız 7300 degil de 73000 olması lazım galibaER RAHMAN 88804
Yarattığı tüm varlıklara ayırt etmeden nimetlerini veren, merhamet eden, onları esirgeyen ve bağışlayan, mutlak ve sınırsız merhamet kaynağı.
kardelen384 =804
@emsaLus 2000
@Kelebeklibride 2000
Zeynosrkn84 2000
Derin88 2000
loveren 2000
NRYSYN 2000
D Deli mavi prenses 1000
toist 2000
Kalan 7300
Doktorunuz kim acaba?Ayrıntılı ultrason araştıran arkadaşlar Gaziosman paşada bilçek görüntüleme merkezine randevu aldım daha doğrusu doktorum aldı pazartesi günü gidicem normal fiyatı 350 doktorum yönlendirdiği icin 250 ye yaptiricaz
1000 de ben alıyorum canım yalnız 7300 degil de 73000 olması lazım galiba
Ayşe sercin kulsoy Sultangazi istanbulum tip merkeziDoktorunuz kim acaba?
canım ben hiç hissedemedim daha ya cumartesi günü kontrol vardı sorunda yoktu ama böyle bi kıpırtıda yok yada ben mi hissedemiyom
Keşke benimde imkanım olsa tavuk besleyebilsem:) süpermiş:)) çoğu kişinin imkanı kısıtlı, ne varsa onunla beslenmek zorunda. Biz şanslılardanız. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.Ben market tavuğu yemiyorum hamile kalınca bıraktım et kurbandaki etleri az az tüketiyorum... Yumurta kendim tavuk aldım 7 tane bana yetiyor yumurtalar günlük yumurta tüketiyorum... Ama tabi onlara ter yapmak ilgilenmek eşimin sorunu... Balık Hamsi istavrit uskumru tercih ediyorum ... Tabi yapabilne arkadaşlar.. Bizim gelinin durumu çok kötüydü mercimek çorbasından başka bişey içemezdi yokluktan 4. 5 kilo bebekleri oldu 3 tane arka arkaya maşallah... Yarayana yarıyor... Diğer bebekte dünyaları yedim tık yoktu.. Nasip biz tedbiri alalım İnş taktir Allahtan
Valla iyiymiş yaaa :)) inşallah bizimkine de ninni gibi gelir. Yoksa babadan ayrı yatmak zorunda kalır gibi :)Biz hiç sorun yaşamadık ama o bizi çok uyandırdı orası var. Dönerdi uyanırdık öksürürdü uyanırdık. Ki kilo ve östrojen nedeniyle bende horlama başlamıştı. Kiloları verene kadar da devam etti. Şuan için kızım güven Bile duyuyordur eminim
Evet gerçekten sonu yok. Hele o gün menüleri. Geçen hafta yerli malı demişsin ya ben orda en az 2 kilo almışımdır.
Doktor 5 ayda 5 kilo iyi dedi Allahtan. Ben de bişey duyacağım diye geriliyorum çünkü. Eşim de oluyor geriyor beni ortam.
Benim Can'ım o. 240 tl ayrıntılı ultrason.Kızlar aranızda Bezmialem üni. Ye giden bir arkadaş vardı ama hatırlayamadım kim olduğunuyazımı görürse ve eğer ayrıntılı için fiyat aldıysa yazabilir mi nekadar acaba?? Ya da ordan Fiyat alan bilen eden var mı??
Kızlar eşim bu sefer de sen bişey yemiyorsun bebek beslenemiycek diye onu laf ediyor, önceleri de doktora gece acıkıyor yemek yiyor diye espri malzemesi yapıyordu beni...bence gayet iyiyim...sabah 1 bardak süt peynir zeytin menemen 1 bardak portakal suyu...tenefüslerde 1 avuç kabak çekirdeği 1 elma...öğlen arası 3-4 kaşık kısır 2 kaşık yoğurtlu salata...şimdi bakalım bi yemek yapcam yiycem akşam da yoğurt fındik ceviz vs... karnımı tıka basa doyurmuyorum...yaptığım bu...haftaya salı ayrıntılı randevum var o zamana kadar devam edicem bebek 5-6gün önden gidiyordu eğer gelişimi boyu kilosu iyiyse aynen devam ben
2 hafta önce doktora gittiğimde 5 kiloyduSen kaç kilo aldınki canım böyle sıkı diyet yapıyorsun
Hımm bölüm başkanı derken perinatoloji bölüm başkanı öı?? Başka kimseler çekmiyor mı acaba?? Ona randevu almak zor olur, bana hoca olmasa da olur yani. Tanıdık meslektaşta Yok orda,internetten randevu bakayım dedim gebe polk randevu bulmak be mümkün. Eyüp te ki ek binaya aldım bir doktora bakalım bilgi verecek mi ayrıntılı için nasıl oluyor o kü yönlendiriyor randevu nasıl alınıyor??Valla iyiymiş yaaa :)) inşallah bizimkine de ninni gibi gelir. Yoksa babadan ayrı yatmak zorunda kalır gibi :)
Benim Can'ım o. 240 tl ayrıntılı ultrason.
Bölüm başkanı Prof Pakize banu hoca çekiyor.
Aslında benim doktorum medicalden çok jimeri beğendiğini söyledi. Hatta dediki medicalde gece 2 3 hemşire nöbetçi kalırken jimer 5 6 kişi kalıyomuş. medicalde benim isyediğim bütün tetkik bakım yapılır ama gece kendiniz bişey sormak için hemşire ararsanız bulamayabilirsiniz dedi. Bende jimere karşı bi iyi duymadım ondan istemiyorum yoksa evimden yürüyerek geçerim çok yakınım. Medicali tercih edicem bi aksilik olmazsa. Her hastanede olan şeydir doğum yaparsın bi hemşire bebeği getirir ona bi para verilir. Bide anneyi giydirip getiren hemşireye para verilir. Bi de gece nöbetçisine biraz bi para verilirse ilgilendiğinde devamı gelir diye düşünüyorum. Yapacak başka bişey yok. Bi şekilde kendimize baktıracağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?