2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Hayırlı sağlıklı olsunlar da. Kıyafet baktım biraz her şey pembe

Ayrıntılı ultrason araştıran arkadaşlar Gaziosman paşada bilçek görüntüleme merkezine randevu aldım daha doğrusu doktorum aldı pazartesi günü gidicem normal fiyatı 350 doktorum yönlendirdiği icin 250 ye yaptiricaz

Kızlar doktorum Bursa da tomokayi onermisti ayrıntılı ultrason için fiyatida uygun demişti. Bir de doktor ismi verdi ama hatırlamıyorum. Yaptıran var mı burda

canım ben hiç hissedemedim daha ya cumartesi günü kontrol vardı sorunda yoktu ama böyle bi kıpırtıda yok yada ben mi hissedemiyom

Canım benim o hareket ediyordur ama sen farketmiyorsundur daha çok küçükler ve çok güçleri yok birde yerleri cok genis hele 20 21 haftayı devirelim yerleri daralsin bak nasıl hissettiriyorlar kendilerini. Hele sevmediği bir pozisyondaysan bak nasıl tekmeleyecek canin yanacak :)

Keşke benimde imkanım olsa tavuk besleyebilsem:) süpermiş:)) çoğu kişinin imkanı kısıtlı, ne varsa onunla beslenmek zorunda. Biz şanslılardanız. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Kızlar aranızda Bezmialem üni. Ye giden bir arkadaş vardı ama hatırlayamadım kim olduğunu yazımı görürse ve eğer ayrıntılı için fiyat aldıysa yazabilir mi nekadar acaba?? Ya da ordan Fiyat alan bilen eden var mı??

Valla iyiymiş yaaa :)) inşallah bizimkine de ninni gibi gelir. Yoksa babadan ayrı yatmak zorunda kalır gibi :)

Benim Can'ım o. 240 tl ayrıntılı ultrason.
Bölüm başkanı Prof Pakize banu hoca çekiyor.

Sen kaç kilo aldınki canım böyle sıkı diyet yapıyorsun

Sen kaç kilo aldınki canım böyle sıkı diyet yapıyorsun
2 hafta önce doktora gittiğimde 5 kiloydu doktorum bu durumdan hiç hoşlanmadı ama ondan beri almadım...sıkı da değil keşke öyle olsa akşam makarnayla fasulye yedim yine...ya karnımı tıka basa doyurmuyorum olay bu...birazdan yoğurdumu yerim 3-4 tane fındık ve ceviz...ama salsam ekmek arası bişeyler yapsam yerim yani ama yemiyorum yemiycem midem de çok kötü oluyor dolu dolu...oğlumda 25 kilo aldım bunda zaten ağırlık var üstümde bi de aşırı kilo alır hantallaşırsam yerimden kalkamıycam

Valla iyiymiş yaaa :)) inşallah bizimkine de ninni gibi gelir. Yoksa babadan ayrı yatmak zorunda kalır gibi :)

Benim Can'ım o. 240 tl ayrıntılı ultrason.
Bölüm başkanı Prof Pakize banu hoca çekiyor.
Hımm bölüm başkanı derken perinatoloji bölüm başkanı öı?? Başka kimseler çekmiyor mı acaba?? Ona randevu almak zor olur, bana hoca olmasa da olur yani. Tanıdık meslektaşta Yok orda,internetten randevu bakayım dedim gebe polk randevu bulmak be mümkün. Eyüp te ki ek binaya aldım bir doktora bakalım bilgi verecek mi ayrıntılı için nasıl oluyor o kü yönlendiriyor randevu nasıl alınıyor??

O ne ya onların görevi bunları yapmak para vermek ne demek hadi durumu olan verdi kendini kurtardı bunlarıda alıştırdı, gariban doğum yapınca ne olacak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…