2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yeşillik yenekte sıkıntı varsa benim ölmem gerek hergün 3-4 kişilik salata yapıp yiyorum..marul maydanoz tere roka havuç kırmızı pancar yeşil soğan bunlar salatamda banko vardır:) iki üç günde bir yeşillik alıyorum ben salatayı yemekten çok seviyorum.ıspanak haftada 1-2 mutlaka..yiyin bence

Canım sen 21.haftadaymışsın ama...ben 17de 5 kilo almıştım 21de kaç olur sen hesapla
Evet canım doktorda çok sıkıntı değil dedi ama yinede braz frenlemek lazım bu ay 3 kilo almışım o yüzden tatlıyı biraz azaltcam ana senin gbi nefsime hakim olamam ben galiba :)

Ahhh canimmmm keske yiyebilsem keskeee.
Ilk hamileliğinde ıspanak midemi bulandırdı bende çok sevdiğim için zorla yemeye çalıştım daha kötü oldu ve şimdi ıspanak yemeği gördüğümde midem kalkıyor ve yiyemiyorum . Arkadaşımın oğlu 19 yaşında hamilelikte taze fasulyeden tiksinmiş hala yiyemem diyor.
Bende yeşilliklerden sonsuza kadar ayrı kalmaktansa 6 ay ayrı kalırım hesabındayim.
Benim salatam kırmızı lahana ve havuç.

Yiyin benim yerime de yiyin yesillikten zarar gelmez.

Aslında bizimkinin de kimsesi yok ama anca anlıyor garibim...annesi yalnız diye ya beni oraya götüreceklerdi ben gitmiyorum diye bizi ayırıp eşimi annesiyle oturtacaklardı 2 kız 1 oğlan annesiyle aynı şehirde yaşıyor kadın sapasağlam hasta değil sakat değil...kendilerine eşek arıyorlar...e başta adamakıllı ana baba olmayınca eşim de ablasına guvenmiş oyuncak olduk 3 oğlan 2 kızlar herkes hayatını yaşıyor bir ben varım 7-8 yıldır onlar yüzünden ağlayan...ama bitti inşallah

Ya kızlar ben hiç balık yiyemiyorum, kokusundan tiksindim..ilk birkaç hafta yiyebilirim sadece..doktora da soracam ama kontrolume daha çok var...balık yagi haplarindan alsammi yoksa kontrolü beklesemmi..

Ay demeyin ben 1.de oğlandı 25 kilo aldım bu sefer kız...30 kilo mu alcam
Güldüm valla çok hoşsun ya :) genelde öyle diyor herkes ama yeme içmeyle alakalı bence. Ben gece gündüz peynir ekmek domates yiyebilirim ekmek yemeyince doymuyorum sanki. şimdiden 6 kilo aldım

Ya kızlar ben hiç balık yiyemiyorum, kokusundan tiksindim..ilk birkaç hafta yiyebilirim sadece..doktora da soracam ama kontrolume daha çok var...balık yagi haplarindan alsammi yoksa kontrolü beklesemmi..
Ben de balık yiyemedigim için 1 hafta önce balık yağı hapı kullanmaya başladım. haftanın 4 günü gün aşırı kullanıyorum. Dr um hergün fazla gelir gerek yok dedi. EFA Daily diye bir balık yağı kullanıyorum omega oranı baya yüksek

Teşekkürler.. bende kullanayim bari..kontrole gidince de söylerim doktoruma..

Bana spor yaparken bebek saga Sola sallandigi icin uyur dediler :)

Canım ben cumartesi yiyemedigimi söyledim. O da Ton Balığı Vs. Ye sen iyi olur dedi.şimdi balık hapı vermedi 26. Haftada baslayacagim dedi. Danışmadan hiçbir şey içme canm

Bence de böyle yapacaklarına hiç gelmesinler daha iyi. Huzurunuz bari kaçmamış olur. Bu doğumunda lohusaliginin tadını cikarirsin umarım evlatlarınla.

Evet canım doktorda çok sıkıntı değil dedi ama yinede braz frenlemek lazım bu ay 3 kilo almışım o yüzden tatlıyı biraz azaltcam ana senin gbi nefsime hakim olamam ben galiba :)
Maşallah 3 kilo çok iyi bir rakam, benimde tatlı ve hamuriişi düşkünlüğüm var ve 6 kilo aldım ama artık frenledim kendimi, son 1 aydır kilomda artış olmadı çok şükür.

:) izindeyim canım, bende6 kilo aldım ama dikkat etmemiz lazım, hamurişi ve tatlıyı cıkardıkmı listeden tamamdır. bu şekilde yaparak son 1 ayda kilo almadım çok şükür, sebze ve meyve , kurumeyveye agırlık verdim

Canım banada kimse demedi hatta hiç sorunum var mı onu bile bilmiyoruz bu testler en başında yapılmalı ona göre tedavi başlamalıydı ama tüp bebek merkezim direkt her önlemi alarak başladı tedaviye . Bende be ailede düşük öyküsü de yok . Son kontrolümde doktora ben teklif ettim , hocam tüm testlerimiyaptırsam bu iğneden kurtulabilir miyim diye ? O da bu listeyi verdi sonuçları görelim temizse bırakırız dedi. Tabi ki bırakmak da bir risk bunun bilincindeyim açıkcası belki hiç bırakamıycam iğneyi ama yünede kan ile ilgili bi sıkıntım var mı yok mu kafamı rahatlatmak istedim.

Kızlar duaya ihtiyacım var yengemin 7 düşüğü var yeniden tüp bebek yapıldı 23 unde transfer gerçekleşti. Neyse bu sabah kanaması oldu ve düşük olacak diye çok korkuyoruz. Biraz pihtili gelmis kanamış ama durmuş. Dr a gittik kendi doktoruna ulaşamadık devlet hastanesine gittik kese duruyor ilaçlarında var yapacak bir şey yok ilaçlarını kullanacak istirahat edecek dediler. Dua edin yine aynı acıları yaşamayalım yengemin ismi fatma

Birde kanaması olan arkadaşların pıhtı da geliyormuydu kanaması kan kırmızı şeklinde bu renk sizden ögrendigin kadarıyla kötü bir şeyin habercisi

Son düzenleme:
Ay deme böyle ben 23 almıştım okadar şişmiştim ki. Daha fazlasını düşünemiyorum

İnanmıyorum neler olmuş cidden ben de bir daha doğurmak istemezdim. Ben de çok sorunlar yaşadım. Eşim çok değişti vs ama bukadarını yaşamadım. Hep çalışıyordu evden uzaklaşmıştı yalnızdım kavga ediyorduk bebek de huzursuzdu ama ailelerle sorun olmadı Allahtan. Herkes bişeyle sınanıyor ama iyiki atlatabilmişsin. Değişmiş olmasına sevindim eşinin

İlkinde kullanmıştım yiyemiyorum diye canım. Bence kullanılabilir. Mail atıp ismini sorabilirsin doktoruna. O sürece kadar da ceviz ye istersen omega açısından zengin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…