- Konu Sahibi kardelen384
-
- #15.761
Evet canım doktorda çok sıkıntı değil dedi ama yinede braz frenlemek lazım bu ay 3 kilo almışım o yüzden tatlıyı biraz azaltcam ana senin gbi nefsime hakim olamam ben galiba :)Canım sen 21.haftadaymışsın ama...ben 17de 5 kilo almıştım 21de kaç olur sen hesapla
Yeşillik yenekte sıkıntı varsa benim ölmem gerek hergün 3-4 kişilik salata yapıp yiyorum..marul maydanoz tere roka havuç kırmızı pancar yeşil soğan bunlar salatamda banko vardır:) iki üç günde bir yeşillik alıyorum ben salatayı yemekten çok seviyorum.ıspanak haftada 1-2 mutlaka..yiyin bence
Aslında bizimkinin de kimsesi yok ama anca anlıyor garibim...annesi yalnız diye ya beni oraya götüreceklerdi ben gitmiyorum diye bizi ayırıp eşimi annesiyle oturtacaklardı 2 kız 1 oğlan annesiyle aynı şehirde yaşıyor kadın sapasağlam hasta değil sakat değil...kendilerine eşek arıyorlar...e başta adamakıllı ana baba olmayınca eşim de ablasına guvenmiş oyuncak olduk 3 oğlan 2 kızlar herkes hayatını yaşıyor bir ben varım 7-8 yıldır onlar yüzünden ağlayan...ama bitti inşallahHakkattengerçi benim eşimde az çektirmesi lohusaligimda
Allah tan bizim bey ağaç kavugundan çıkmış anne baba vefat etmiş kardeşleriyle konuşmaz bir kardeşiyle konuşuyor oda kaptan zaten 9 ay denizde 2 ay burada. Teyze dayı amca hala zamanında yardım etmedikleri için sanırım onlarida pek saymaz
Güldüm valla çok hoşsun ya :) genelde öyle diyor herkes ama yeme içmeyle alakalı bence. Ben gece gündüz peynir ekmek domates yiyebilirimAy demeyin ben 1.de oğlandı 25 kilo aldım bu sefer kız...30 kilo mu alcam
Ben de balık yiyemedigim için 1 hafta önce balık yağı hapı kullanmaya başladım. haftanın 4 günü gün aşırı kullanıyorum. Dr um hergün fazla gelir gerek yok dedi. EFA Daily diye bir balık yağı kullanıyorum omega oranı baya yüksekYa kızlar ben hiç balık yiyemiyorum, kokusundan tiksindim..ilk birkaç hafta yiyebilirim sadece..doktora da soracam ama kontrolume daha çok var...balık yagi haplarindan alsammi yoksa kontrolü beklesemmi..
Teşekkürler.. bende kullanayim bari..kontrole gidince de söylerim doktoruma..Ben de balık yiyemedigim için 1 hafta önce balık yağı hapı kullanmaya başladım. haftanın 4 günü gün aşırı kullanıyorum. Dr um hergün fazla gelir gerek yok dedi. EFA Daily diye bir balık yağı kullanıyorum omega oranı baya yüksek
Bana spor yaparken bebek saga Sola sallandigi icin uyur dediler :)Yok Can'ım tekmeleme işin espri kısmı :))
Yan çeviriyorum yüzüne dokunup çeviriyorum. Tabi o da her zaman aynı tempoda horlamıyor :) bazen gerçekten dayanamıyorum o derece. Tekme kısmı ayakla dürtme anlamında. Tekme atsam adam uykudan sıçrar neye uğradığını şaşırırÖnceden genelde ondan önce uyuduğumdan sorun yoktu pek. bu hamilelikte gece sürekli uyandığımdan tekrar uykuya zor geçiyorum. O yüzden acaba bebeğe etkisi nasıl olur diye merak ettim. Ama sorun olmuyormuş sanırım
Canım ben cumartesi yiyemedigimi söyledim. O da Ton Balığı Vs. Ye sen iyi olur dedi.şimdi balık hapı vermedi 26. Haftada baslayacagim dedi. Danışmadan hiçbir şey içme canmYa kızlar ben hiç balık yiyemiyorum, kokusundan tiksindim..ilk birkaç hafta yiyebilirim sadece..doktora da soracam ama kontrolume daha çok var...balık yagi haplarindan alsammi yoksa kontrolü beklesemmi..
Bence de böyle yapacaklarına hiç gelmesinler daha iyi. Huzurunuz bari kaçmamış olur. Bu doğumunda lohusaliginin tadını cikarirsin umarım evlatlarınla.Ne kayınvalidesi ayol...anacığımdan başka kimse yok...eşimle annem vardi geçen sefer bunda kızkardeşimle oğlum da olacak inşallah...onlara 2 saatlik mesafedeyken gelmez gitmezlerdi şimdi 1000km ötedeyiz...hiç gelmeseler daha iyi onlar giyinir süslenir sezaryenli lohusanın evinde hizmet bekler sonra egoları yeterince tatmin olmadı diye zavallı taze anne babayı birbirine düşürür düşman ederler ahlâksızlar
Maşallah 3 kilo çok iyi bir rakam, benimde tatlı ve hamuriişi düşkünlüğüm var ve 6 kilo aldımEvet canım doktorda çok sıkıntı değil dedi ama yinede braz frenlemek lazım bu ay 3 kilo almışım o yüzden tatlıyı biraz azaltcam ana senin gbi nefsime hakim olamam ben galiba :)
:) izindeyim canım, bende6 kilo aldımAy valla kilo alanları okudukça bi seviniyorumbi tek ben kilo alıyorum sanmıştım.gerci yinede başı ben çekiyorum galiba 7 kilo almışım . Topaç gbi olucam zaten boyda kısa ama hiç takmıyorum ya sadece daha rahat doğum olsun diye tatlıyı azalttım onun haricinde gece birde bile bişeyler yiyorum yine
Nereye gidiyosun canım pilatese bende başlıcam haftaya inşallah
Yok canım ailem de bursada ancak sınavlar zamanında sancım falan gelirse mecburen orda doğururum heralde.
Canım banada kimse demedi hatta hiç sorunum var mı onu bile bilmiyoruz bu testler en başında yapılmalı ona göre tedavi başlamalıydı ama tüp bebek merkezim direkt her önlemi alarak başladı tedaviye . Bende be ailede düşük öyküsü de yok . Son kontrolümde doktora ben teklif ettim , hocam tüm testlerimiyaptırsam bu iğneden kurtulabilir miyim diye ? O da bu listeyi verdi sonuçları görelim temizse bırakırız dedi. Tabi ki bırakmak da bir risk bunun bilincindeyim açıkcası belki hiç bırakamıycam iğneyi ama yünede kan ile ilgili bi sıkıntım var mı yok mu kafamı rahatlatmak istedim.Canım. Merhaba sen de sanırım clexane kullanıyorsun ve iğneyi bırakmak için bu testleri mi yaptıracaksın Ben de kullanıyorum ama bana test yapalım ona göre bırakırız diyen olmadı hiç hatta doğuma kadar devam edeceğim
Ay deme böyle ben 23 almıştım okadar şişmiştim ki. Daha fazlasını düşünemiyorumKız annenin güzelliğini alır derler ama aslı yok bence. kilo alma işi bünyeyle alakalı tabi bide yemeyle2. hamilelikte herkes daha fazla kilo alındığını söylüyor, bu 2. ler bizi tombik yapacak arkadaşım
İnanmıyorum neler olmuş cidden ben de bir daha doğurmak istemezdim. Ben de çok sorunlar yaşadım. Eşim çok değişti vs ama bukadarını yaşamadım. Hep çalışıyordu evden uzaklaşmıştı yalnızdım kavga ediyorduk bebek de huzursuzdu ama ailelerle sorun olmadı Allahtan. Herkes bişeyle sınanıyor ama iyiki atlatabilmişsin. Değişmiş olmasına sevindim eşininOğlum Ege kızım Ada olacak diyordum kudurdu Ege yle ne alakamız var diye...o zaman dedim Yiğit Efe ya da başka şey seç güzel isimler var ,yok 2 isim neymiş...geldi gitti beni taciz etti laf soktu 1 hafta kimlik çıkmadı en son gitmiş Efe yazdırmış...annem demiş oğlum karına güzel bi çiçek yaptır zoraki onu yaptırmış...sonra lohusalığımı mahfettiler bi de görümcemler gelip ortalık karıştırınca bizimle hiç ilgilenmedi benim yüzüme bakmadı anneme babama kötü davrandı...emzirirken 1 bardak su ver diye yalvarırdım oturmadan niye almadın diye terslerdi...annem gidince 10 gün sonra bizi götürdü bıraktı sonra ben de ondan soğudum...pişman olduysa da açıktan özür falan dilemedi...ben bi daha doğurmam dedim...çocuğumun ismine ben karar veremiyorum diye gurur yaparken tabi dolduranlar vardı bizden oluyordu 2 kere ayrılmaya kalktım geri döndürdü...en son babası bize bir sürü kazık attı falan...hep derdim ki bir gün bana teşekkür edeceksin bu çocuğa babanın adını vermene müsade etmediğim için...şu anda tam o kıvama geldiği için hamileyimhepsi de ettiğini buldular kayınvalide saf akıllıdır biraz haberi bile yoktu onu kim sayar zavallı 2 tane kızı var biri 38 biri 40 yaşında şeytanla yoldaş olmuşlar
İlkinde kullanmıştım yiyemiyorum diye canım. Bence kullanılabilir. Mail atıp ismini sorabilirsin doktoruna. O sürece kadar da ceviz ye istersen omega açısından zenginYa kızlar ben hiç balık yiyemiyorum, kokusundan tiksindim..ilk birkaç hafta yiyebilirim sadece..doktora da soracam ama kontrolume daha çok var...balık yagi haplarindan alsammi yoksa kontrolü beklesemmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?