- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #15.801
Allah yardım etsin inş sağlıklı bir şekilde ona bağışlasın canımKızlar duaya ihtiyacım var yengemin 7 düşüğü var yeniden tüp bebek yapıldı 23 unde transfer gerçekleşti. Neyse bu sabah kanaması oldu ve düşük olacak diye çok korkuyoruz. Biraz pihtili gelmis kanamış ama durmuş. Dr a gittik kendi doktoruna ulaşamadık devlet hastanesine gittik kese duruyor ilaçlarında var yapacak bir şey yok ilaçlarını kullanacak istirahat edecek dediler. Dua edin yine aynı acıları yaşamayalım yengemin ismi fatma
Birde kanaması olan arkadaşların pıhtı da geliyormuydu kanaması kan kırmızı şeklinde bu renk sizden ögrendigin kadarıyla kötü bir şeyin habercisi
Canım banada kimse demedi hatta hiç sorunum var mı onu bile bilmiyoruz bu testler en başında yapılmalı ona göre tedavi başlamalıydı ama tüp bebek merkezim direkt her önlemi alarak başladı tedaviye . Bende be ailede düşük öyküsü de yok . Son kontrolümde doktora ben teklif ettim , hocam tüm testlerimiyaptırsam bu iğneden kurtulabilir miyim diye ? O da bu listeyi verdi sonuçları görelim temizse bırakırız dedi. Tabi ki bırakmak da bir risk bunun bilincindeyim açıkcası belki hiç bırakamıycam iğneyi ama yünede kan ile ilgili bi sıkıntım var mı yok mu kafamı rahatlatmak istedim.
Kizlar asiri alinti yaptim ama telefondan da zor oluyor bu isler. Simdi benim 32. Hafta SAT'a gore 10 Mart'ta basliyor. Ama mesela ben sat'i erken soylesem bir hafta filan yani
Ben doktor ne derse o diye biliyordum ama degilmis demek ki. Bu durumda dedigin gibi sat'i one cekebiliriz bebegin gelisimiyle de az cok uyumlu olduktan sonra. Yanlis mi anladim acaba benim sat 1 agustos o halde ben 15 temmuz desem olur mu ki? 2 hafta da az giderim işe. son zamanlar zor gecer zaten. Ben bir sorayim doktora bunu birara :)
Yok kız işi n zor kısmı o ya evim 3 katlı üstü çelik çatı eşim oraya toprak döktü pazardan sürekli yeşillik topluyor adam onlara diğer bebek gelişim geriliği sebebiyle vefat etti... Hamile kaldığım gün tavuk aldım 7 tane maşallah yumurtluyolar taze taze biri civciv çıkarıcak yatıyor.. Bana özendi herall... Tavuk etni eşim üniversite çalışıyor ziraat fakültelerinde taze kesim tavuk oluyo sağlıklı tavuk sütde ordan alıyor... Yakınında Üniversite varsa ziraat fakültesi olan ordan temin edebilirsiniz rica ile sanırımYaa ne güzel
Eviniz Bahçeli ama sanırım değil mi? Biz de marketlerden ordan burdan medet umuyoruz işte. Bebiş gelince de ne güzel tazecik yumurtalar yedirirsiniz.
Protein yüksekmi yani canım eğer yüksekse muhakkak doktora bildir ecopirin verip destekliyorlar ve belli gıda veriyorlar akrabam öyle ordan biliyorum@sofiarya bende bisey sorabilirmiyim? Bugun tetanoz asimi vurulmak icin saglik ocagina gittim kan ve idrar testi yaptilar. Idrarda + 30 mg/dL protein cikti tansiyonum normal ve idrarda enfeksiyon yok dedi. Ne yapmam gerekiyor acaba?
ikinciler daha erken hissedilir diyolar canım ya ondan diyorum bende niye hissetmiyorum.bizim minik kuşlar tembel galiba.Aynen canım. Bana da hissedebilirsin diyorlar ama daha ses yok. Bugün kontrole gittim detaylı ultrasonu beklemeden, daha 10 gün var çünkü. Doktor gayet iyi ve sağlıklı merak etme dedi :) ayrıca 20den önce hissetmemen çok normal dedi. İçerde bebek kıpır kıpırdı, merak etme senin bebişin de karnında ne hareketler yapıyordur, biraz sabır, sonra hissedeceğiz biz de :)
ikinciler daha erken hissedilir diyolar canım ya ondan diyorum bende.oğlumu 6 aylıkken hissetmiştim.benimkiler tembel galiba :)))sağlıcakla kucağımıza alırız inşallahh..ikinci gebelik mi senin de..Aynen canım. Bana da hissedebilirsin diyorlar ama daha ses yok. Bugün kontrole gittim detaylı ultrasonu beklemeden, daha 10 gün var çünkü. Doktor gayet iyi ve sağlıklı merak etme dedi :) ayrıca 20den önce hissetmemen çok normal dedi. İçerde bebek kıpır kıpırdı, merak etme senin bebişin de karnında ne hareketler yapıyordur, biraz sabır, sonra hissedeceğiz biz de :)
Protein yüksekmi yani canım eğer yüksekse muhakkak doktora bildir ecopirin verip destekliyorlar ve belli gıda veriyorlar akrabam öyle ordan biliyorum
32+0da ayrılmak gerekiyor bence canım. Doktorun tarihlerde oynama yapacağını sanmıyorum açıkçası. Sonuçta onlarinda hasta kaydını yaptıkları bir sistem vardır illaki. Rapor verirken o sistemden bağımsız veremez bence.Kizlar Merhaba doğum izni meselesini ben de düşünmeye başladım Doktora hiç sormadım ama netten hesaplamama göre 31 Mayıs görünüyor Ben de öğretmenim ve olabildiğince erken ayrılmak istiyorum zaten.doğum sonrası yanıyor benim Öncesi şimdi 32+0 mı 32+6 mı?
Ayrıca SAT.ı doktora söyleyen biziz one çekme imkanı da var yani bu durumda değil mi
Önümüzdeki seneyi hiç düşünemiyorum aslında gönül ücretsiz izin al bir sene diyor ama bu ekonomik koşullarda zor görünüyor
Yok kuzum maalesef yakınımda Yok üniversite. Kayınvalidem köyden bir tavuk getirdi. Buzlukta. Kıyamıyorum pişirmeyeYok kız işi n zor kısmı o ya evim 3 katlı üstü çelik çatı eşim oraya toprak döktü pazardan sürekli yeşillik topluyor adam onlara diğer bebek gelişim geriliği sebebiyle vefat etti... Hamile kaldığım gün tavuk aldım 7 tane maşallah yumurtluyolar taze taze biri civciv çıkarıcak yatıyor.. Bana özendi herall... Tavuk etni eşim üniversite çalışıyor ziraat fakültelerinde taze kesim tavuk oluyo sağlıklı tavuk sütde ordan alıyor... Yakınında Üniversite varsa ziraat fakültesi olan ordan temin edebilirsiniz rica ile sanırım
Haftada iki ders varmis aylik 250 tl dedi canim. Gidip yuz yuze gorusucem. Doktorumun muayenehanesi de orda gittigimde gorusucektim. Bulamadim kimseyi o gun. Telefon numarami birakmistim aradilar oyle gorustuk.Fiyat aldınmı canım ne kadarmış aylık. Çok uzak değil banada.
Hayir canim ilk bebek ama sanci baslayinca 1 saate hemen dogurmam heralde ne bileyim. O kadar kolay degildir diye dusunuyorum. Allah kolaylik versin hepimize.Bence kontrolde sor...b
Canım daha önce doğum yapmış mıydın? O kadar kolay bişey değil de yani...kimse gelmeden doğurursun gibi seyler nerdeyse imkânsız tabi bünye meselesi de...ben geceyi hep tuvalette gecirdim çişim geliyor sanıyordum bebek gelmeye çalışıyormuş akşam 4e kadar sancı çekmişim karnım ağrıyor ara ara anlamadım...3cm açılma olmuş 65km gittik hastaneye ulaşmak için akşam 7de sezaryenle doğmustu bebek...20 saat daha sancı çeksem doğmazmış çünkü çatı dar bebek kanala giremiyordu
Bu kadarr zamana ben bursaya gelirim öyleyse ido 1,5 saatte geliyoBence kontrolde sor...b
Canım daha önce doğum yapmış mıydın? O kadar kolay bişey değil de yani...kimse gelmeden doğurursun gibi seyler nerdeyse imkânsız tabi bünye meselesi de...ben geceyi hep tuvalette gecirdim çişim geliyor sanıyordum bebek gelmeye çalışıyormuş akşam 4e kadar sancı çekmişim karnım ağrıyor ara ara anlamadım...3cm açılma olmuş 65km gittik hastaneye ulaşmak için akşam 7de sezaryenle doğmustu bebek...20 saat daha sancı çeksem doğmazmış çünkü çatı dar bebek kanala giremiyordu
Yok canım korkma oyle 1-2 saatte pırt diye doğurulur mu ben 3cm açılma olana kadar bile saatlerce sancı çektim...Hayir canim ilk bebek ama sanci baslayinca 1 saate hemen dogurmam heralde ne bileyim. O kadar kolay degildir diye dusunuyorum. Allah kolaylik versin hepimize.
Ay Allah korusun ya. Bol bal limon ye Can'ım.Kızlar doktordan geldim aşırı öksürüğe dayanamadım doktorum ne dedi düşüp bayılacaktım öksürük erken doğuma sebep oluyomuş şurup verdi çok korkuyorum bir hafta oldu
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de atandım birkaç ay önce. Öğretmenim ama memur olarak atandım. Çok gel git yaşadık. Eşim de istemedi ama yılların çabasını bildiği için karşı çıkmadı.Kizlar benim bir derdim var. Ben ogretmenim ve temmuz ayinda atandim. Guvenlik sorusturmam ekim ayinda bitti. Ve goreve baslayabilmem icin 2 ay sure verdiler.bu cuma son gidip göreve başlamam gerek yoksa atamam iptal edilecek. Gorev yerim mus ben bursada oturuyorm. Eşim bu halde gitmemi istemiyor. Kendisi işinden dolayı benimle gelemez. Araştırdık biraz ve ertelemek için bana heyet raporu lazım. Ama sorduk soruşturduk hamilelikte bi sıkıntım olmadığı için kimse vermeye yanaşmıyo. Var mı tavsiyesi olan. Bursa’da ya da istanbulda Heyet raporu verebilecek bi yer bilen var mı? Çok moralim bozuk. 2 sene uğraştım atandım şimdi gidemiyorum. 1 aylık heyet raporu alsam zaten subat tatili başlıyo. Sonra 1 ay daha rapor aldığımda zaten doğum iznim başlayacak. En azından seneye ertelemiş olacağım. Ama nasıl olacak hiç bilmiyorumftmkya tired @emsaLus Zeynosrkn84
Sözleşmeli atama mıydı kadrolu mu? Bu yeni sözleşmelilik koşullarını tam bilmiyorum ben de 10 yıl önce sözleşmeli atanıp sonradan kadroya geçtim...vekaletle göreve başlama yapılıyordu sanki...öyle bişey yapsan...sözleşmeliyse tayin de isteyemezsin bebekle gidip orda yaşayabilecek misin...çok zor bi karar zor iş...yanına birini alıp gitsen ucakla bi göreve başlama yapsan...epey de geç kalmışsın amaKizlar benim bir derdim var. Ben ogretmenim ve temmuz ayinda atandim. Guvenlik sorusturmam ekim ayinda bitti. Ve goreve baslayabilmem icin 2 ay sure verdiler.bu cuma son gidip göreve başlamam gerek yoksa atamam iptal edilecek. Gorev yerim mus ben bursada oturuyorm. Eşim bu halde gitmemi istemiyor. Kendisi işinden dolayı benimle gelemez. Araştırdık biraz ve ertelemek için bana heyet raporu lazım. Ama sorduk soruşturduk hamilelikte bi sıkıntım olmadığı için kimse vermeye yanaşmıyo. Var mı tavsiyesi olan. Bursa’da ya da istanbulda Heyet raporu verebilecek bi yer bilen var mı? Çok moralim bozuk. 2 sene uğraştım atandım şimdi gidemiyorum. 1 aylık heyet raporu alsam zaten subat tatili başlıyo. Sonra 1 ay daha rapor aldığımda zaten doğum iznim başlayacak. En azından seneye ertelemiş olacağım. Ama nasıl olacak hiç bilmiyorumftmkya tired @emsaLus Zeynosrkn84
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?