2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynennn inanılmaz bir kısır isteği var bende de! Bol bol yiyorum, eğer sakıncası varsa ve öğrenirsen bana da yazar mısın? :) Zaten normalde de bayılırım, böyle ekşi ekşi, yummy :)
Bulgur çok faydalı bebek için diye biliyorum ben de bazen akşam yemeği yerine kısır yapıyorum...pirinç yerine bulgur yiyin diyorlar zaten

hissetmen lazım falan diyolar ya ondan tedirgin oluyorum
Aynen canım. Bana da hissedebilirsin diyorlar ama daha ses yok. Bugün kontrole gittim detaylı ultrasonu beklemeden, daha 10 gün var çünkü. Doktor gayet iyi ve sağlıklı merak etme dedi :) ayrıca 20den önce hissetmemen çok normal dedi. İçerde bebek kıpır kıpırdı, merak etme senin bebişin de karnında ne hareketler yapıyordur, biraz sabır, sonra hissedeceğiz biz de :)

çıkmaz canım doktor iyiyse hiçbir sıkıntı olmaz. zaten mevzu öyle çok derin incelikler arz eden bir mevzu değil aslında. piyasa çok hareketli ama ,maşallaaah 300lerden aşşağı kapıyı açmıyorlar.arz-talep meselesi tabi serbest piyasa. aslında bu ayrıntıılı olayı yalnız majör sıkıntılarda istenen bir tetkik iken son yıllarda tüm gebelere yapalım fazladan para kazanalım gibi bir durum çıktı maalesef türkiye sağlık sistemi işte çok şaşırmamak lazım. he yok mu baba doktorlar perinatologlar var evet!! atıl yüksel var,recep has,ahmet gül var bunlara gitmedikten sonra ha radyolog olmuş ha prof perinaolog olmuş inan bir şey değişmiyor.. mühim olan bu hocaların kapısını çalacak dert vermesin Allah hepimiz sağlıklı bebeklerle çıkalım bu yolculuktan

Amin...inşallah...

Ay valla kilo alanları okudukça bi seviniyorum bi tek ben kilo alıyorum sanmıştım.gerci yinede başı ben çekiyorum galiba 7 kilo almışım . Topaç gbi olucam zaten boyda kısa ama hiç takmıyorum ya sadece daha rahat doğum olsun diye tatlıyı azalttım onun haricinde gece birde bile bişeyler yiyorum yine

Valla var öyleleri bende kalabalık istemiyorum başımda ama haber vermesek olmaz nasıl olcak bu işler bazen kendimi bıçaklayasım geliyo

Ayy kızlar bende yeşilliğe hasret kaldım ilk zamanlar midemi çok kötü yapıyor diye çıkarmıştım ve korkudan hala yiyemiyorum çok özledim cokkkk oglum da her sabah dereoğlu rokali domates yapar yanınada dereoğlu omleti koyardım eşim artık yesillikten bogg olmuştu meraya sal aşkım doğramakla uğraşma derdi
Çok ozledimmmm coook

Kısır zararlı değildir diye düşünüyorum içinde b vitaminleri magnezyum folik asit bile var ve çok yararlı ama yinede bir sorun doktora paylaşın bizimle
Bazen doğru bildiğimiz yanlışlar çıkıyor

Canım sen 21.haftadaymışsın ama...ben 17de 5 kilo almıştım 21de kaç olur sen hesapla

Rokaya nar ekşisi...tereye limon...marul arası peynir en sevdiklerim...ay onu da mı yemiycez yaa her kahvaltıda 1 tabak yeşillik yiyorum akşam da salata mutlaka

Ben evde hiç bişey yapmıyorum bi miskinlik oluyo. Yürüyüşe de havalar soğudu ne giycem derdi var. Berika var oraya gidicem yazılınca gitmek zorunda kalırım başka türlü olmıcak yoksa. Bide beşevlerdeyim hep yokuş buralar yürünmüyo

Oralarda kurs falan oluyor tabi...oğlum da 8 de uyur birini bulsam yurürüm sitenin bahçesi harika...kursa gitmek daha iyi tabi...disiplinli şekilde sürdürürsün ben 2 gündür yapmıyorum yorgun gibiyim

Hahhahah baba bile guler bu duruma ne alaka yani. Kayinvalidenin yerinde olsam kuserdim ne demek canim yaniii. Sonuc ne oldu koydunuz mu ismi

Oralarda kurs falan oluyor tabi...oğlum da 8 de uyur birini bulsam yurürüm sitenin bahçesi harika...kursa gitmek daha iyi tabi...disiplinli şekilde sürdürürsün ben 2 gündür yapmıyorum yorgun gibiyim
Yaseminparkta oturuyodun sen degil mi cikabiliyosan enerjin varsa yurunebilir aslinda site ici sakinde olur

Biliyorum biliyorum cnm bizimde vermişlerdir getirene ana unuttum ben

Hahhahah baba bile guler bu duruma ne alaka yani. Kayinvalidenin yerinde olsam kuserdim ne demek canim yaniii. Sonuc ne oldu koydunuz mu ismi
Oğlum Ege kızım Ada olacak diyordum kudurdu Ege yle ne alakamız var diye...o zaman dedim Yiğit Efe ya da başka şey seç güzel isimler var ,yok 2 isim neymiş...geldi gitti beni taciz etti laf soktu 1 hafta kimlik çıkmadı en son gitmiş Efe yazdırmış...annem demiş oğlum karına güzel bi çiçek yaptır zoraki onu yaptırmış...sonra lohusalığımı mahfettiler bi de görümcemler gelip ortalık karıştırınca bizimle hiç ilgilenmedi benim yüzüme bakmadı anneme babama kötü davrandı...emzirirken 1 bardak su ver diye yalvarırdım oturmadan niye almadın diye terslerdi...annem gidince 10 gün sonra bizi götürdü bıraktı sonra ben de ondan soğudum...pişman olduysa da açıktan özür falan dilemedi...ben bi daha doğurmam dedim...çocuğumun ismine ben karar veremiyorum diye gurur yaparken tabi dolduranlar vardı bizden oluyordu 2 kere ayrılmaya kalktım geri döndürdü...en son babası bize bir sürü kazık attı falan...hep derdim ki bir gün bana teşekkür edeceksin bu çocuğa babanın adını vermene müsade etmediğim için...şu anda tam o kıvama geldiği için hamileyimhepsi de ettiğini buldular kayınvalide saf akıllıdır biraz haberi bile yoktu onu kim sayar zavallı 2 tane kızı var biri 38 biri 40 yaşında şeytanla yoldaş olmuşlar

Rokaya nar ekşisi...tereye limon...marul arası peynir en sevdiklerim...ay onu da mı yemiycez yaa her kahvaltıda 1 tabak yeşillik yiyorum akşam da salata mutlaka

Ye canım benim ne güzel yiyeebiliyorsun sana afiyet bebişe de bol bol vitamin olsun.

Canım gelmemeleri daha hayırlı inanki bu nedir ya daha cok dertler daha cok sıkıntı kafan rahatsa sende rahatsın hele lohusayken

Hakkatten gerçi benim eşimde az çektirmesi lohusaligimda
Allah tan bizim bey ağaç kavugundan çıkmış anne baba vefat etmiş kardeşleriyle konuşmaz bir kardeşiyle konuşuyor oda kaptan zaten 9 ay denizde 2 ay burada. Teyze dayı amca hala zamanında yardım etmedikleri için sanırım onlarida pek saymaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…