2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
saol canm ben de perinatolog çeksin istiyorum. ondan araştırıyorum. sermet sağol varmış bir de. kararsız kaldım.

Sende duyunca çok rahatliyorum.çok saol güzel hemsiremiz.

Bir ogretmen vardi kadinin yerine ucretli calisiyordu maasini o veriyordu okula da bilgisayar ses sistemi falan almisti idare o ogretmeni okula gelmeden idare ediyordu ama resmiyette calisiyor gozukuyordu yerine ucretli giriyordu bir yil boyle oldu. Kucuk yerlerde denetim de pek olmuyor yasal bir yol degil ama sikisinca mudur yanasirsa caresizlikten denenebilir

Çok güzelmiş cicileri canım sağlıkla giysin bebisin

30 ocağa detaylı ultrason günü verdiler, İstanbuldan bir perinatolog buradaki bir hastaneye geliyor haftada 1-2 gün
Ücret 400 tl
Beni en çok heyecanlandıran ve en korkutan detaylı

Canik sadece sözleşmeler için mi bu rapor sıkıntılı mi

bence git 1 ay idare edersin memuriyetin yanmasın,atanması çok zor ben artık bıktım ve vazgeçtim özelde çalışıyorum ama çok pişmanım bir daha hazırlanacağım özel insanın ömrünü bitiriyor.

yanında gidecek kardeşin veya kuzenin var mı?
yada annen bir süre seninle birlikte muşta kalsa olmaz mı?
hakkın gitmesin yazık günah emeğine

Benim doktorum 20.haftadan sonra yapılması gerektiğini söyledi.
banada sağlık ocağı hemşiresi 18 haftalıkkende yapılıyor dedi istersen yapalım ama bazen 20 haftadan önce olan düşüklerde bazı kişiler sebebini tetanoz aşısı vurulduk diye belirtiyor.

yine de sen bilirsin dedi,bende oyüzden yaptırmadım 20.haftamı bekliyorum vurunmak için.

Canım bende 6000 alayım düz 50000 olsun

benim 3 ayda olmuştu doktora sormuştum parol kullanabilirsin demişti.

benim 3 ayda olmuştu doktora sormuştum parol kullanabilirsin demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…