2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende çok nadir hissediyorum ya çok sakin bir çocuğum olacak ya ben anlamıyorum yada sıkıntı var bilmiyorum

Canim hepsini arastirdim. Bu sene raporlu olursam adaylik sureci baslamiyor seneye sifirdan baslamis oluyorm. Milli egitim bu sekilde bilgi verdi. Rapor kabul ediliyo o noktada da sıkıntı yok. Zaten milli eğitim o şekilde yönlendirdi. Ama rapor alabilmek sıkıntı hiç bir doktor vermek istemiyor. Memuriyet içinde başlamadığım için 2018 kpssye girsemde atamam yapılmıyor. 1 sene atama yasagı geliyor.bu zaten sadece ohalde gelen bi yasak değil normaldede böyleydi. Gittim milli eğitimde tek tek hepsini sordum. Yani sonuç olarak bu yazdıklarının hepsini zaten araştırdım. farkındayım ama elimden bir şey gelmiyor. Zaten merak ettiğim bunlar değil. Nasıl rapor alabileceğimdi.

Canim iyiyim bu aralar sitresli seyler yasadim icin pek yazamadim. Bebegimin hareketlerini cok asagida hissediyorum cok oynamiyor ama sanki istese hemen firlicak gibi neyse. sana gelelim yeni yeni dogan daha kucukdur 03 ay ise ilk uc ay giydirebilecegin kiyafetler tavsiyem cok fazla alma cunku hemen buyuyolar kilo aliyolar kizimdayken giydiremedim takimlar bile var. Ustelik bende cok almadim. Ilk 6 ay cok hizli kilo boy oluyor sonra duraklamaya geciyor. Bence mayis ayi soguk bi ay ilk uc ay cok kalin olmasada uzun kollu giydiririz. 3 alti ay artik kisa kol sifir kol felan aliriz. Benimkilerde uzun kollu gerci ben simdiye kadar iki takim aldim. Ama sagdan soldanda geldi kiyafet bende artik 3 alti ay almayi dusuniyorum zibin cok gidiyor diskilari bazen baslarina cikiyor onu biraz daha fazla alabilirsn.

Canim 0_3ay olanlardan cok kullanilmiyor .bebis genelde cabuk buyuyor .birde mayis bebisleri olacaklar uzunkol ben az alirim daha cok askili ve kisa kol alirim diye dusunuyorum.
Bir de tecrübeli anneler zahmet olmazsa tabi örnek olarak kullanışlı bebek kıyafetlerinden paylaşsalar çok güzel olmaz mı? Ona göre bakarız biz de bir şeyler.
Olur canim paylasiriz ilk oglumdakileri dagitmistim doktor cocugun olmax dediginde artik aldiklarimi paylasirim :)
Hangi site canim orasi
Canim parol minoset icebilirsin bas agridi cok fena
Cok uygunmus bunlar ne guze ben simdiden cikamiyorum disari sancim var netten aliyim enazindan

Ne icin cekiyorsunuz canim

Canim ben diger gruptaydim annelerden 22 haftada olup hissedemeyen vardi.olabiliyor demekki diye dusunuyorum .

Can'ım bana da bazen öyle oluyor. Sanki böyle zorlasam ıkınsam dışarı çıkacak gibi :))
Bazen göbeğimi alttan tutup yukarı doğru çeker gibi yapıyorum. Sanki aşağı düşer gibi :) ama normal sanırım bunlar.
Yeni doğan 3-4 takım alsak yeter öyleyse sanırım.

Can'ım arkadaşın alışveriş yaptığı yer markafoni sanırım. Ben de çok indirime denk geldim ama küçük bedenler hiç kalmamış oluyor
Bu haftasonu civilim ve lcw outlet e gitmeyi düşünüyorum ben de liste çıkarıp.

Aynen yaaaa bende her denk geldiğim küçükler tükenmiş oluyor

Bebegin suan makat gelisi olmasi kadar normal bir sey yok:) boyle soyleyen doktorlar neyi amacliyor cok merak ediyorum :) bebek dogum zamani ters doner onun disinda her pozisyonda bulunabilir:) hareketler icinse cok normal. Ben mesela iki gudur hic hissetmedim :)
yok cnm solemedi kalp atisini bende kiz dese rahatlicam bakalim 2 gun kaldi safak sayiyrm resmen..ayrintiliya yer bulamamistim doktor 20. haftada gel hallederiz dedi o yuzden cuma gidiyorum..
Banada saglik ocaginda soylediler. İyi doktorun hallederiz dediyse bana da haber verir misin nasil oluyor o isler, ayritilida fotograf falan veriyor mu? NEler soyluyor? Bende heyecanla bekliyorum. Bu arada dogumunuda mi dogum evinde yapmayi dusunuyorsun?

benimde aynısı oluyor hiç kötuye dusunmedim ben. Özellikle sırt üstü yatarken hissediyorum daha çok

tabiki solerim cnm ilk dogumumu burda yaptirmistim bunda kendi memleketime gitcem ailemin yanina ordaki devlette dusunuyrm cnm..cnm ilk hamileligimde doktor foto vermisti ama yuz fotosu deildi yani dogana kadar goremedim yuzunu kagit veriyorlar doktora gosteriysn 20 dk falan bakiyorlar simdi nasil olur bilmiyrm cikinca yazarm

Kızlar 3 4 takım yetmez bence. Çünkü kusması taşması çok oluyor ilk zamanlar :) penye battaniye ve penye takımlar çok gidiyor maalesef. Benim tavsiyem alın ama pazardan alın çok para ödemeyin evdeki takımlara. En kullanışlısı alt iç zıbın ve dış zıbın şeklinde üçlü takımlar. Bir de eldiven kullanmıştım ben.

Hep kisliklar var di ben baktigimda lcw de .
Yaaaa ne tatlılar. Karpuzlu olan da tam yemelik
Dimi ya kismet olur ins giydirmek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…