2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Maşallah... Gözün aydın canm Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin... Baya ilgilenmiş 50 60 dk çok iyi bir süre tabi bize göre iyi çok görüyoruz diye keşke hemen herşeyi gösterseler şu ultrason cihazı çok değmese ama napalım biyandan da hoşumuza gidiyor... Doktor peçete uzattığı an bitti yaa diyorum içimden bende... Rabbim İnş sağlıkla birleştirsin yavrularımızı bize

Tekrar ayrıntılı olarak bakmak istemişler canım takip edilmesi iyi bir şey. Hiç stres yapma takip edilir inşallah bir şey yoktur. Kendi doktorunda daha ayrıntılı bilgi verir rapora göre.

insan bir yakınının acısını yaşarken kendine sevinemiyor bile, seni çok iyi anlıyorum. Rabbim yengene, isteyen herkese, hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Canım bu dediğimi yapması zor ama internette bişeyler araştırıp durma çünkü hep en kötü senaryolara denk geleceksin Doktorun seni dört hafta sonra çağırması cok iyi çünkü takip edecek Çağırmasa da kendin giderdin zaten emin ol
Ben bu kalpte parlaklık durumunu arkadaşta duymuştum sen yazınca hatırladım Sonradan düzelmisti

weryew öncelikle içini ferah tut. kendini üzersen bebeğini de üzmüş olursun ve hepimiz biliyoruz ki tüm hastalıkların başı üzüntü, stres.. Allah'ın izniyle bir dahaki kontrolünde göreceksin ki bebeğin gayet sağlıklı. Buna inan ve bol bol dua et, sadaka ver

weryew sanirim bebeginin erkek oldugunu ogrenmissin. Hayirli olsun. Kalpteki be beyindeki parlakliklarin sonradan gectigini soyluyorlar. Icini ferah tut. Uzulme. Ablamin bebeginde (21 haftalik )de beyninde kist var ama bu normal ileriki haftalarda (26. Haftadan sonra) gecer dediler
Istersen baska bir periontologla iki uc hafta sonraya randevu al gecmismi diye baktir sende.

Cok guzeller prenses gule gule giysin .
Hayirli olsun canim cok sevindim .saglikla geldin insallah

Güle güle giysin çok tatlılar bende parça parça alıyorum bugün denk geldi Müslin çarsaf bezler aldım LCW da çok güzeller
Artık ufaktan almak lazım zaten ya ben önce agır şeyleri alayım dedim sepet besik aldım odam için bi de araba sipriş ettim bi kaç güne gelir hatta iki hafta sonra falan odasınıda almayı düşünüyorum şimdiden ödemiş olurum sıkıntıya düşmyiz erken diyolar hep ama ben kötü düşünmeyi tercih etmiyorum

Benim dr da aynısını dedi, ben zaten her seferinde detaylı bakıyorum. Detaylı dedikleri şey maddi kazançla ilgili gibi bişeyler söyledi
Kizlar hangi doktora hangi hastaneye gidiyosunuz yazar misiniz

Kizlar hangi doktora hangi hastaneye gidiyosunuz yazar misiniz
Ben normalde gittigimde bakmiyorlar o yuzden detayli yaptirmam zorunda kaldim. Eger sizin doktorunuz olcum de aliyorsa belki gitmenize gerek yoktur.

@adasuyu Beyazkediiiiii
Bugun biraz makale okuyorum. Organlarin olup olmadigini incelemenin yaninda ayrica Detayli da su olcumleri aliyorlarmis:
BFD- kulaktan kulaga duz sekilde kafa ustu
olcusu
FL- ust bacak kemigi uzunlugu (FL-HL uyumlu ve uzun olmasi iyi)
HL - ust kol kemigi uzunlugu
HC - kafatasi cevresi uzunlugu
AC - Karin cevresi uzunlugu ( bu siskoluk, uzunlugu cok onemli degilmis ama buradan kilo hesapliyorlar)
TCD - kafa arkasi bir uzunluk
Cervix length- Rahim agzi acikligi. (3-4cm arasinda olmasi iyiymis)
Cervical tunneling - Rahim tunellesmesi olmamaliymis.

Ultrasona mı sokmuyorlar her gittiğinde yoksa ultrasona alıyor ama ölçüm vs mi yapmıyorlar, birde aşılara nasıl bakıyor dr un
Benimki her gittiğimde ultrasona alıyor ve ölçüm yapıp hemşireye söylüyor , organları falan bize söylüyor böbrek kalp vs diye sanırım bu nedenle ayrıca detaylı yapmadı

@adasuyu Beyazkediiiiii Aslında benim doktorum da her gidişimizde iyice ölçüyor bu karım çevresini başını vs hatta geçen gidişimizde midesine bak içinde su var dedi beynini falan iyice inceledi 20dk muayene etti...hatta bir tuşa basıyor damarlar kan akışı görünüyor bir tuşa basıyor renkli oluyor...radyolojide çekilecek benim detaylı ultrasonum belki onun cihazı çok daha gelişmiştir...

k.valideme söylemiş eşim ismini . K.validemin duyması demek bilmeyen kimse kalmaması demektir. Soranlarda ismiyle soruyor artık.
şimdi tüm sulalede biliyor.

k.valideme söylemiş eşim ismini . K.validemin duyması demek bilmeyen kimse kalmaması demektir. Soranlarda ismiyle soruyor artık.
şimdi tüm sulalede biliyor.
En güzelini yapmış valla :))
Arkadaşlarımız da ismiyle bahşediyor bizim. O yüzden çabuk benimsiyoruz erkenden hayatımızın içinde yer alıyor.

Tekrar ayrıntılı olarak bakmak istemişler canım takip edilmesi iyi bir şey. Hiç stres yapma takip edilir inşallah bir şey yoktur. Kendi doktorunda daha ayrıntılı bilgi verir rapora göre.

Bide o salakligi nasil yaptim bilmiyorum doktorumla ayni yerde ayrintili girdim nasil unuttum ona gostermeyi pazartesi tekrar hem doktoruma hem zeynep kamile mi gitsem diye dusunuyorumm. Insallah sivi buyumezde kuculur internette arastirdim devamli buyuyende var. Allahim hepimizin bebeklerini korusuun insallah

Ama ayni doktorun perinatoloji bolumu yok zeynep kamilde umraniye egitim arastirmada var galiba diger bi kac ozele aradim yok birsey degil ailede bi doktor var onada sordum bu bolumu oda daha bu bolumu bile bilmiyor sonra bana kadin doguma gitmemei devlette onun sevk etmesi gerektigini soyledi biliyorsn ki devlet cok ugrastiriyor ayrintili umraniye arastirma yapim dedim. Kac kez git gelliydi sonra esimle ozel karari aldik. Sadece pazartesi gunleri gidebilirim. Ama onlar cok dolandiriyor.

Esimede soyledim benimde ilk aklima sadaka geldi vericez. Sadaka bin bela geri atarmis. Bende kermese igne oyasi havlu felan yapicam bebegimin hayrina esimde airetten saka vericek dua ediyorum zaten uyanir uyanmaz aklima bebegim geldi esimi yedirdim yolladim. Aklima takmim diye oturdum igne oyasi yapiyorum.

Bende perinatolok isini halletmeye calisiyorum zeynep kamil gidecegim. Benimkinin beyninde omur ilik sivisi fazla cikti. Cinsiyet erkek kesinlesti. Elini ayagini gordum sancilarim vardi hep bebegin plasanta asagida ve bebegimin pozisyonu oturu agrilarim. Ya diyordumk doguma kadar kizimla tadini cikaralim artik diyorum dogum vakti gelsede sag salim kucama alsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…