2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kızlar bir şey sormak istiyorum
benim doktor detaylı ultrason randevusunu 30 ocağa aldırdı
22+5 oluyorum o zaman
geç değil mi sizce ya ?
Bende 11 ocakta olacagim yaklasik 25 haftalik oluyorum.
Hemşehrim benim ya eveett Kayserideyim doğum tarihlerimizde yakın sayılır. Ne güzel tevafuk olmuş :)
Bende kayserideyim canim sen hangi hastaneye gidiyorsun?
Bende sinir oluyorum he her seye avrupada amerikada yasaklanmis diye karsi cikanlara. Asiyi yasakladilarsa asi yerine gecen koruyucu baska bir sey bulmuslardir yani. Ne cok sever bizim insanimiz onlara ozenmeyi. İcin hangisinde rahat edecekse onu yap. Yillardir herkes sorgusuz sualsiz olmus bu asilari, bizim annelerinizde oldu. Problemli olacak cocuk zaten oluyor, olmayacak olan da sapasaglam oluyor. Kendi canimizda bebislerimizin cani da allaha emanet. Biz bile isteye zarar vermeyelim, sigara, alkol gibi. Rabbim onlar korur. Yani yurtdisinda yasaklanmis diye o asilar haplar bizi oldurecek degil.
@sofiarya merhaba nasilsin hamileligin nasil gidiyor ben bu gun ayrintili ultrasyon gittim ve sonucu boyle halen sokdayim ve ne yapacagimi bilemiyorum sana danismak istedim. Musait oldugun bi vakit yazabilirmisin

Canim gecmis olsun. Ne oldu bir problem mi var? Ben anlamadim sonuctan. İnsallah bir problem yontur sıkma canini.

Dedigin gibi yüksek folik asit demekle më kastediyor
Folik asit eksikliği durumunda olacak olanları okuyunca da insanda Sıkıysa kullanma durumu oluşuyor yani

Bugün benimde kontrolüm vardı yengemle beraber arka arkaya almıştım numarayı yengem önce girdi çıkarken iğneni yazdırmayı unutma demistim sonra ben girdim dr yengem olduğunu öğrenince ona anlattım ama anlatımı bilmiyorum kese gözükmüyor düşük gerçekleşmiş olabilir pazartesi tekrara gelsin dedi kanamasi yok ama dedim sadece buyuk parcalar dusurmustu gelsin bakicaz dedi ve ben çok kötü oldum ne dr sorularına cevap verebildim nede bebisimle bakabildim dr bana çevirdi ekranı bak bu kafası bu kalp atışları falan dedi ama hiç birşey anlamadim agrilarim vardi sormayi unuttum bebisimin durumunu cinsiyetini hiç bir şeyini soramadım. Dr sağlıklı gözüküyor dedi ama buna bile sevinemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum ağlamamak için kendimi sıktıkça boyun damarlarım aciyor ama o kadar sikmama rağmen gözyaşlarım durmuyor kanamasız ağrısız düşük olur mu gerçi düşürdüğü parçalar çok büyüktü ama hiç ağrısı olmamıştı parçalar dustugu günden beri bende bebisimi çok fazla hissetmiyorum

Dr ma şeker yüklemesi yapcakmıyız dedim , tabiki diye tepki gösterdi aşıyı sorsam odadan kovar heralde

Bana yine deliler toplandi. Sanki bebegimin cinsiyeti degisecekmis gibi hissediyorum keske doktor bir kere daha kesin erkek deseydi. İkinci gittigimde gostermedi. Kalp atisi da 147 ydi. Kizlar fostermiyor derler ya icime kirt dustu kalp atisi da kizi gosteriyor. Onemli olan tabiki saglikli ve hayirli evlat olmasi sonucta ilk cocuk. Ama oglusumu cok benimsedim

Can'ım doktor bir şey söylemedi mi?
En azından bir yorum falan
Kötü bir şey Yok sanki. Anlamam ama öyle gibi geldi. Hemen sıkma canını.

Doktor bebebgimin erkek oldugunu basinda sag taraftaki sivinin biraz fazla oldugunu artmaya devam ederse sikinti olacagini kalbinde beyaz birsey gordu ama dediki anne karninda bi yeshis bile koysak mudale edemeyiz hic bi doktor edemez dedi. Suanlik icini ferah tut dedi yakin takip olacagimi soyledi hafta gore bebegin guzel gelistini soyledi. Biz sivinin artarsa ne gibi sıkıntilar olacagini sorduk doktor soylemedi sanirim ben takmim diye takdir Allahdan dua edicez felan hic birsey anlamadim ben ya

Peki neden 4 hafta sonra perinolojik midir nedir ona gonderdi onu anlamadim ben sivinin daha fazla artmazsa sıkinti olmayacak galiba ama sol tarafdaki sivi cok azdi onu normal dedi sagi gorunce doktor birsey demeden ben bile anladim birsey diceni

Bende hic birsey anlamadim kalbindeki o sey ne gibi sorun cikarir yada beynindeki sivi sorduk doktora soylemedi. Birsey okursada onlarin biyerde eli kisitlandini hic bir doktorun birsey yapamayacagini degerlerin bundan sonra artmamasi onemli felan yakin takip dedi perinoloji mi be onuda her ozel yapmiyor devlettede heralde gitgelli ugrasmam gerek galiba

Canim uzme kendini. Bence baska bir hastanede baska bir doktora daha gorun. Hatta tip fakultesine falan git. Belki doktorun cihazi kotudur. Ne parlaklik gormus anlamadim siyah beyaz ultrason her turlu parlak oluyor zaten bi taraflari. O an kalbine denk gelmis. Allah korusun sıkma canini.

Can'ım üzme hemen kendini. Perinatoloji riskli gebeliklere bakan dal.
Ayrıntılı ultrasonu yapan kimdi? Perinatoloji doktoru değildi sanırım. Yoksa neden yönlendirsin ki..,
Perinatolog her özelde Yok evet. Ama büyük hastanelerde araştırmalarda vardır.
Ben bezmi aleme gidiyorum. Orada var Prof Perinatolog.
Ayrıntılı ücreti de çok uygun. 240 tl.
Orayı da düşünebilirsin.

Canim cok takilma hayirlisi olsun .kuzunda hisseder .

Fakültenin profu Mehmet Tayyar a gidiyorum canım. Rutin kontrolleri yazhanesinde yapıyor hep. Sen hangi hastaneye gidiyosun

Yengene geçmiş olsun canım
Kaç haftalıktı yengen

Yazık yaa...Allah sabır versin kese görünmüyorsa pek iyi değil Fazla ağrı sancı olmadan da düşük olabilir canım erken haftalarda...inşallah bebek duruyordur sağlıklıdır duadan başka yapılacak şey yok

Yengenin 2 düşüğü vardı değil mi sanki? Bu 3. Tüp bebekti yanlış hatırlamadım umarım.
Çok üzüldüm. Aynı seyleri yaşayan biri olarak. İlk düştüğümde dr söylememişti bana da keseyi düşürdüğümü. Görünmüyor dedi sadece. Ama düşürdüğümü anlamış tabi eşime söylemiş. Ağrı hissetmemiş olabilir Can'ım. Ne kadarlık olmuştu? Sen de çok üzme kendini. Bebeğin üzülmesin. O artık hissediyor her şeyi. Allah yengene de sabır versin. Çok çok zor. İfadesi mümkün değil.

Ben de aynı durumdaydım geçenlerde. Sanki her an değişecek gibiydi. İlk başta kız istememe rağmen bu saatten sonra kız deseler o kadar üzülürdüm yani. :))
O kadar benimsedim ki. İsmini kullanıyoruz artık. Hayatımızın içinde gibi. Oğlum diye seviyorum onu. Eşim de öyle.
Ama bana 3. Defa da erkek dediler yine. Salı günü.
Dr artık bu saatten sonra değişmez dedi net görünüyormuş. Tabi allahın takdiri yine.
Senin de değişmez inş Can'ım içini ferah tut :)

Fakültenin profu Mehmet Tayyar a gidiyorum canım. Rutin kontrolleri yazhanesinde yapıyor hep. Sen hangi hastaneye gidiyosun
Dogum evindeyim canim fakulte bana baya uzak.

İnsallah yaa:) insan gerçekten benimsiyor :)

Ben 4 boyutlu ultrasyon afiyette 235tl verdim. Goruntu baya netti ama baska hastanelerde aradim sayoli hastanelerde varmis bide egitim arastirmalarda once kadin dogumcu gidicem o onaylicak sonra gidip randevu alacakmisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…