- Konu Sahibi kardelen384
-
- #16.541
Ya ben 8,5 kilo yatinca oldu birden. Bide ilk aylar hep ekmek kahvaltilik dışında birşey istemediğinden canım ekmeği abartmışim
Kızlar, benim de bikaç gündür bi sorunum var saçmasapan...ya ben sakar gibi salak gibi bişey oldumelimdeki 1 bardak sütü düşürdüm döktüm buzdolabının içine saatlerce onu temizlemekle uğraştım...akşam kek yaptım hiç kabarmadı bi garip oldu...bugün sabah börek yaptım altı ince üstü kalın borcama yapışmış falan yazık yani eşim de oğlum da güzel olmuş diye yiyorlar ama olmuyor ben anlıyorum...o kadar uğraşıyorum yoruluyorum ayakta, yapıyorum ediyorum yok yok yok...olmuyor...haftasonu falan özene bezene sofralar kurayım dedim ay bi şaşkınım bi beceriksizim...niye ki
Aynen bu durumdayım uykuda belim çok ağrıyor o ağrıya uyanıyorum. lavaboya falan kalkınca yataktan bir anda kalkamıyorum dediğin gibi kuyruk sokumum bile ağrıyorGeçen pazar bel ağrısıyla sabahı zor ettim. Karnım da sertleşmeye başlayınca çok korkup acile gittim. Kalsiyum ve magnezyum eksikliği dedi dr. Bu hafta içinde gece bacak kramplarim başladıbirde gece rahat edemiyorum ben yatarken. Yan yatıyorum karnım aşağı düştüğü için rahatsız oluyorum. Kuyruk sokumum ağrıyor filan geceleri. Otuzlu haftalarda napacagim hicbilmiyorum.
ilk hamileliğimde o kemik ağrısını çok çektim. bildiğin yürüyemiyordum dr uma danıştım ve magnezyum eksikliğinden olur demişti. 5. ayda başladım mg a ve doğuma 1 ay kala bırakmıştım sanırım. şimdi yine aynı ağrı arada oluyor. dr a gidince söylemeyi düşünüyorum kesin mg a başlatacak.Kızlar benim 1 haftadır vajina kemiğimde ağrı var aslında ağrıda değil acı. Yatakta sağdan sola dönerken yürürken falan acı var. Onun dışında dururken olmuyor. Hareket halinde oluyor. Yaşayan varmı, normalmi bu durum
Canim doktora git kultur testi yapsin galibayla olmaz. Ayrica eger varsa antibiyotik kullanman lazim. Kullanmaman daha sıkıntılı durunmlar yaratabilirKızlar ben mantar oldum galiba bitkisel çözümü varmı acaba
Eki Görüntüle 2083586 Eki Görüntüle 2083587 Eki Görüntüle 2083588 Eki Görüntüle 2083590 Eki Görüntüle 2083591 Eki Görüntüle 2083592 Biz de bugün alışverişteydiiiiikkkkkmango ve h&m den aldim bunlari.hastane çıkışını da kardeşim soobeden almış. Aldıklarımın çoğunu 1-3ay aldım ben çok iri bir bebek doğuracağımı sanmıyorum kızımı 3000kilo doğurmuştum bu da Maximum 3500ü geçmez.ben bir de tam üstüne göre olunca daha bir çok seviyorum cicileri,biraz müsriflik gibi bunlara ek 2-3tanede tulum alırım,yazlık kısa kollu sıfır kollu bilemedim çok küçük olacaklar giyebilirler mi? Güney'de yaşıyor onsaydın kesin alırdım ama İstanbul da yine de tek katta olsa kolları uzun giydiririm gibi sanki???? Kızım kasımda doğmuştu oyüzden enufaj bir fikrim yok sağlık ocağına yazın gelen bebeleri düşünüyorum hiç öyle cıbıl cıbıl küçük bebe hatırlamıyorum İstanbul'da yaz bebeği büyüten anneler fikirlerinizi yazın hele ne diyorsunuz???
Biz de bugün birinde gördük başka rengini. Eşim beğendi sordu hemen. Kolay katlanıyor dedi kullanan ama bagajı dolduruyormuş. Demek ki kapandığında da baya büyük.Kozlar ben bu arabayı sipariş etmiştim geldi rengi resimdekinden daha açık wellgro Q3 markası denildiği gbi arka tekerleri çok büyük katlandığın da da yer kaplıyo bilhinşz olsun diye söylüyorum ama ben malını çok beğendim gercekten herşey düşünülerek tasarlanmış yanında puseti de var ama pusetle duruşunu ben çok beğenmedin puseti de çok kaliteli aracın süspansiyonu özellikle harika çocuk sarsılmaz içinde benim boyum kusa bana göre büyük bi araç ama ben çok beğendiğim için sipariş verdim yine de özellikle yzun boylulara çok yakışır bilginize Eki Görüntüle 2083690
Can'ım ben 2 aydır yaşıyorum. Çok kez buraya da yazdım hatta. Biraz yorulsam dönmek kalkmak vs eziyet resmen. Dr bişey demedi bebekte sıkıntı Yok diyor. D vitamini magnezyum eksikliği vs olabilir dedi. Aile hekimi de o bölgeler açılıyor genişliyor ağrı olması normal dedi.Kızlar benim 1 haftadır vajina kemiğimde ağrı var aslında ağrıda değil acı. Yatakta sağdan sola dönerken yürürken falan acı var. Onun dışında dururken olmuyor. Hareket halinde oluyor. Yaşayan varmı, normalmi bu durum
Allah kolaylık versin cnm. Çok zor işin. Biz evdeyiz ona rağmen ağrılar bitmiyor.iyi geceler kizlar.nasilsiniz? bebisler nasil? sorum sabahtan.aksama ayakta olanlara .neyapiyorsunuz nasil dinlenitorsunuz? sabah 9 aksam.7calisiyorum aksamda evde ev isleri beni bekliyor dinlenmeye zamanim kalmiyor neredeyse aksamda bel agrisindan.uyuyamiyorum
Şuan hayalkırıklığı yaşadım resmenCanım detaylı ultrasonu benim bezmi alemde prof perinatolog yaptı cihazı 2 boyutlu siyah beyaz uktrasondu ama yarım saate yakın tüm organları inceledi kafa ,uyluk, gövde olcumlerini zaten rutin kontrolde de yapıyor doktorlar. Bu daha çok iç organların incelenmesi şeklinde. Ultrason 3-4 boyutlu da olabilir tabi yapıldığı yere göre değişir. Ama detaylı demek renkli ultrasonla bakmak demek değil. Adı üstünde ayrıntılı incelemek demekmiş bende renkli falan bekledim hastaneye göre olmayabiliyor renkli.
Sağlık ocağındaki hemsirem hamileler sakarlasabiliyor çok dikkat et demişti. İlgisi var mı bilmiyorum ama bende yemek yaparken sanki ilk kez yapıyor musum gibi bişey unutuyorum.Kızlar, benim de bikaç gündür bi sorunum var saçmasapan...ya ben sakar gibi salak gibi bişey oldumelimdeki 1 bardak sütü düşürdüm döktüm buzdolabının içine saatlerce onu temizlemekle uğraştım...akşam kek yaptım hiç kabarmadı bi garip oldu...bugün sabah börek yaptım altı ince üstü kalın borcama yapışmış falan yazık yani eşim de oğlum da güzel olmuş diye yiyorlar ama olmuyor ben anlıyorum...o kadar uğraşıyorum yoruluyorum ayakta, yapıyorum ediyorum yok yok yok...olmuyor...haftasonu falan özene bezene sofralar kurayım dedim ay bi şaşkınım bi beceriksizim...niye ki
Ben de bezmi alemi renkli biliyordum.5 ocakta randevum.az para da vermicez sonucta.biraz daha ekler başka yerde yaptırırım bugün araştırayim hemen.Çook tatlılar. Güle güle giysin. Biz de alışverişteydik bugün Telaşlar başladı. Ben de 0-3 ayı hallettim daha çok. Yalnız her yer tıklım tıklım yaaa. Millet alışveriş çılgınlığına girmiş.
Haziran ayı İstanbul'da 2 senedir çok serin. Yorganla yattığımı hatırlıyorum. Akşamları dışarda olduğumuzda üşüyordum.
Ama Temmuz ve Ağustos sıcak olur bence. Uzun kol değil de yarım kol en iyisi olur gibi. Bu arada tecrübesizimilk bebek :)
Biz de bugün birinde gördük başka rengini. Eşim beğendi sordu hemen. Kolay katlanıyor dedi kullanan ama bagajı dolduruyormuş. Demek ki kapandığında da baya büyük.
Güle güle kullanın Can'ım.
Can'ım ben 2 aydır yaşıyorum. Çok kez buraya da yazdım hatta. Biraz yorulsam dönmek kalkmak vs eziyet resmen. Dr bişey demedi bebekte sıkıntı Yok diyor. D vitamini magnezyum eksikliği vs olabilir dedi. Aile hekimi de o bölgeler açılıyor genişliyor ağrı olması normal dedi.
Allah kolaylık versin cnm. Çok zor işin. Biz evdeyiz ona rağmen ağrılar bitmiyor.
Şuan hayalkırıklığı yaşadım resmenyarın ayrıntılı var orda. Bi Umut renkli olur mu acaba diyordum. Yüzü görünüyor mu bari ayrıntılı da neye kime benzediği az çok belli oluyormuş yaaa. En çok onu merak ediyordum. Tabi sağlıklı olması herşeyden önemli.
Başka bir zaman başka bir yerde renkli ultrasona girerim artık. Ayrıntılı olmasa da olur. Ben orayı Prof Perinatolog diye tercih ettim aslında. Yoksa bi arkadaşım Bağcılar sefa çekildi. Aynı paraya. Ama radyolog çekti onunkini. Renkli foto da vermişler.Ben de bezmi alemi renkli biliyordum.5 ocakta randevum.az para da vermicez sonucta.biraz daha ekler başka yerde yaptırırım bugün araştırayim hemen.
Sabah kalkip ise giden hamilelere selam olsun cokkkkk yorulmaya basladim:)
yaa çok tesekkür ederim, henüz almamıstım ama sepete eklemiştim. ozaman hm'den bakayım zıbınlara. peki şuan kaç aylık almamız gerekir sizce? suan bende Hm'nin 0-1ay uzun kollu 3 adet zıbını + bide hastane çıkısının zıbını var. bu durumda kaç tane ve kaç ay almam gerekir, önerinize ihtiyacım var:)ebebegin zıbınlarını oğlum da kullandım yumuşak güzel fakat hiç esnek değil. 3 aylık bebeğe 9 aylık almak lazım. yoksa kasıyor çocuk rahat edemiyor. Zıbın konusunda h&m yi tek geçerim. organik yumuşacık ve aşırı esnek. kalıpları da geniş. 2 yaş zıbınını 3 yaşındaki oğluma hala giydiriyorum.
Kızlar h&m nin ürünleri genelde pahallı ama her zaman 3 al 2 öde bölümü var o kısımdan alınca baya uyguna geliyor
Allah'ım tez zamanda şifa versin inşallah. Hastalığın zerresi kalmasın. Yavrunda Allah'a Emanet. Allah'ın koruyamadigini kimse koruyamaz canım. Hiç bir şey olmaz korkma evvelallah3 gündür uyuyamadım, ciğerlerim dolu, burnum tıkalı , ne zaman uyusam boğulacak gibi olurum. Allahım yardım et bize, öksürmekten ciğerlerim ağrıdı yine de çıkaramıyorum balgamı
Çok uykusuzum bebeğim için çok korkuyorum, bi taraftan antibiyotikler bi taraftan astım ilaçları , zencefiller yok açılmadı nefesim
Canım hastane çıkışı set alırsan iyi olur.zaten içinde sifir kol uzun kol zibinlar in hepsi vqr.bı tane babasi aldı bi tane halasi. Zaten baya bi yenidOgan zibin çıkmış oluyor icindenyaa çok tesekkür ederim, henüz almamıstım ama sepete eklemiştim. ozaman hm'den bakayım zıbınlara. peki şuan kaç aylık almamız gerekir sizce? suan bende Hm'nin 0-1ay uzun kollu 3 adet zıbını + bide hastane çıkısının zıbını var. bu durumda kaç tane ve kaç ay almam gerekir, önerinize ihtiyacım var:)
3 gündür uyuyamadım, ciğerlerim dolu, burnum tıkalı , ne zaman uyusam boğulacak gibi olurum. Allahım yardım et bize, öksürmekten ciğerlerim ağrıdı yine de çıkaramıyorum balgamı
Çok uykusuzum bebeğim için çok korkuyorum, bi taraftan antibiyotikler bi taraftan astım ilaçları , zencefiller yok açılmadı nefesim
Can'ım ben 2 aydır yaşıyorum. Çok kez buraya da yazdım hatta. Biraz yorulsam dönmek kalkmak vs eziyet resmen. Dr bişey demedi bebekte sıkıntı Yok diyor. D vitamini magnezyum eksikliği vs olabilir dedi. Aile hekimi de o bölgeler açılıyor genişliyor ağrı olması normal dedi.
ilk hamileliğimde o kemik ağrısını çok çektim. bildiğin yürüyemiyordum dr uma danıştım ve magnezyum eksikliğinden olur demişti. 5. ayda başladım mg a ve doğuma 1 ay kala bırakmıştım sanırım. şimdi yine aynı ağrı arada oluyor. dr a gidince söylemeyi düşünüyorum kesin mg a başlatacak.
Ben hergün yiyorum valla dayanamıyorum oynuyo dur annesi pozisyondan hissetmiyondır ayrıntılıya az kalkış benim daha çokk var yaa ya geçmiyo zamanKizlae acatip kilo aldim ya taam 8 kilo ve hala yiyorum. Bugun pekmek tahin yedim cevizle birlikte. Ama bir suru yedim ya sonra deliler gibi sucluluk hissi.
Sanirim kilo aldigimi gordukce ve etrafimdakiler bama mudahale ettikce bu konuda iyice zivanadan cikiyorim. Daha cok dikkat edecegime iyice sapitiyorum.
Ya cok tatli tuketmis oldum bugun bebege surekli tuketmek zararli ama bugun icin birsey olmua mudur? Sanki hic hareket etmedi bugun. Carsamba gunu ayrintili ultrason var. Simdiden gerildim cok
Ahh 37 görsem mm İnşallah 37 ideal de ben okadar dayanırmıyım bilemem ben ağlaya ağlaya dayanırım da dikişlerim açılmasın korkum o... Rabbim aynı acıyı yaşatmasın... Bizde de öyle canım zaten yumuşak bi göbüşüm vardı şimdi yanyana yatıyor gibiyiz kuzumla... Tam yan yatma hafif yan yat belki daha rahat edresinYanlış anlatmışım. Yan yatarken karnım da yana yatıyor ya hani. Yatağa yığılıyor gibi yani onu demek istedim. Ondan rahatsız oluyorum.
Allah kolaylık versin belki de 37 gibi filan sezeryana alır seni riske atmaz.
Tabiki renkli bişey ifade etmiyor geçerli olan siyah beyaz olan heryerini inceledikleri ultrasonCanım detaylı ultrasonu benim bezmi alemde prof perinatolog yaptı cihazı 2 boyutlu siyah beyaz uktrasondu ama yarım saate yakın tüm organları inceledi kafa ,uyluk, gövde olcumlerini zaten rutin kontrolde de yapıyor doktorlar. Bu daha çok iç organların incelenmesi şeklinde. Ultrason 3-4 boyutlu da olabilir tabi yapıldığı yere göre değişir. Ama detaylı demek renkli ultrasonla bakmak demek değil. Adı üstünde ayrıntılı incelemek demekmiş bende renkli falan bekledim hastaneye göre olmayabiliyor renkli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?