2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Bunların hepsi dalgınlık işte
bende para kaybediyorum sanki çok var gibi düşünüyorum nerde ne yaptım hep kopuk beynimdeki anilar
Başımın gözümün sadakası olsun diyorum ama için içimi yiyor ne zamana kadar boyle olacak

Aynen bu durumdayım uykuda belim çok ağrıyor o ağrıya uyanıyorum. lavaboya falan kalkınca yataktan bir anda kalkamıyorum dediğin gibi kuyruk sokumum bile ağrıyor

ilk hamileliğimde o kemik ağrısını çok çektim. bildiğin yürüyemiyordum dr uma danıştım ve magnezyum eksikliğinden olur demişti. 5. ayda başladım mg a ve doğuma 1 ay kala bırakmıştım sanırım. şimdi yine aynı ağrı arada oluyor. dr a gidince söylemeyi düşünüyorum kesin mg a başlatacak.

Çook tatlılar. Güle güle giysin. Biz de alışverişteydik bugün Telaşlar başladı. Ben de 0-3 ayı hallettim daha çok. Yalnız her yer tıklım tıklım yaaa. Millet alışveriş çılgınlığına girmiş.
Haziran ayı İstanbul'da 2 senedir çok serin. Yorganla yattığımı hatırlıyorum. Akşamları dışarda olduğumuzda üşüyordum.
Ama Temmuz ve Ağustos sıcak olur bence. Uzun kol değil de yarım kol en iyisi olur gibi. Bu arada tecrübesizim ilk bebek :)

Biz de bugün birinde gördük başka rengini. Eşim beğendi sordu hemen. Kolay katlanıyor dedi kullanan ama bagajı dolduruyormuş. Demek ki kapandığında da baya büyük.
Güle güle kullanın Can'ım.

Can'ım ben 2 aydır yaşıyorum. Çok kez buraya da yazdım hatta. Biraz yorulsam dönmek kalkmak vs eziyet resmen. Dr bişey demedi bebekte sıkıntı Yok diyor. D vitamini magnezyum eksikliği vs olabilir dedi. Aile hekimi de o bölgeler açılıyor genişliyor ağrı olması normal dedi.
Allah kolaylık versin cnm. Çok zor işin. Biz evdeyiz ona rağmen ağrılar bitmiyor.

Şuan hayalkırıklığı yaşadım resmen yarın ayrıntılı var orda. Bi Umut renkli olur mu acaba diyordum. Yüzü görünüyor mu bari ayrıntılı da neye kime benzediği az çok belli oluyormuş yaaa. En çok onu merak ediyordum. Tabi sağlıklı olması herşeyden önemli.

Sağlık ocağındaki hemsirem hamileler sakarlasabiliyor çok dikkat et demişti. İlgisi var mı bilmiyorum ama bende yemek yaparken sanki ilk kez yapıyor musum gibi bişey unutuyorum.

Ben de bezmi alemi renkli biliyordum.5 ocakta randevum.az para da vermicez sonucta.biraz daha ekler başka yerde yaptırırım bugün araştırayim hemen.
Sabah kalkip ise giden hamilelere selam olsun cokkkkk yorulmaya basladim:)

Ben de bezmi alemi renkli biliyordum.5 ocakta randevum.az para da vermicez sonucta.biraz daha ekler başka yerde yaptırırım bugün araştırayim hemen.
Sabah kalkip ise giden hamilelere selam olsun cokkkkk yorulmaya basladim:)
Başka bir zaman başka bir yerde renkli ultrasona girerim artık. Ayrıntılı olmasa da olur. Ben orayı Prof Perinatolog diye tercih ettim aslında. Yoksa bi arkadaşım Bağcılar sefa çekildi. Aynı paraya. Ama radyolog çekti onunkini. Renkli foto da vermişler.

yaa çok tesekkür ederim, henüz almamıstım ama sepete eklemiştim. ozaman hm'den bakayım zıbınlara. peki şuan kaç aylık almamız gerekir sizce? suan bende Hm'nin 0-1ay uzun kollu 3 adet zıbını + bide hastane çıkısının zıbını var. bu durumda kaç tane ve kaç ay almam gerekir, önerinize ihtiyacım var:)

Son düzenleme:
3 gündür uyuyamadım, ciğerlerim dolu, burnum tıkalı , ne zaman uyusam boğulacak gibi olurum. Allahım yardım et bize, öksürmekten ciğerlerim ağrıdı yine de çıkaramıyorum balgamı
Çok uykusuzum bebeğim için çok korkuyorum, bi taraftan antibiyotikler bi taraftan astım ilaçları , zencefiller yok açılmadı nefesim

Allah'ım tez zamanda şifa versin inşallah. Hastalığın zerresi kalmasın. Yavrunda Allah'a Emanet. Allah'ın koruyamadigini kimse koruyamaz canım. Hiç bir şey olmaz korkma evvelallah

Canım hastane çıkışı set alırsan iyi olur.zaten içinde sifir kol uzun kol zibinlar in hepsi vqr.bı tane babasi aldı bi tane halasi. Zaten baya bi yenidOgan zibin çıkmış oluyor icinden

Coook geçmiş olsun canım acil sifalar versin Allah im ben çok çabuk atlattim zencefille ama bu geniz akintisini bir turlu cozemedim. Bir balgam oturuyor sanki bogazima ne kadar zorlarsam zorlayayım çıkaramıyorum. Dediğin gibi boğulacak gibi oluyorum.

Bu konuda yardimmmm

Bende doktoruma gittiğimde bir sorayım bakayım ne diyecek. İlk hamileliğim olduğu için ilk defa yaşıyorum uzun sürünce telaş yaptım. Netten okuduğum kadarıyla bazı annelerde görülebiliyormuş çok nadir olurmuş ama yinede olurmuş ve normalmiş. Ben yinede soracağım doktora gece sağa sola dönerken resmen içim çekiliyor

Bende doktoruma gittiğimde soracağım canım bakalım nedenmiş. Netten okuduğum kadarıyla bazı annelerde olabiliyormuş nadirmiş ama normalmiş. Çok yürümeme hareket etmeme engel değil. Ama özellikle gece sağa sola dönerken çok sızlıyor. İlk hamileliğim olduğu için biraz neden acaba diye düşündüm ama bakalım kendi doktorum ne diyecek

Ben hergün yiyorum valla dayanamıyorum oynuyo dur annesi pozisyondan hissetmiyondır ayrıntılıya az kalkış benim daha çokk var yaa ya geçmiyo zaman

Ahh 37 görsem mm İnşallah 37 ideal de ben okadar dayanırmıyım bilemem ben ağlaya ağlaya dayanırım da dikişlerim açılmasın korkum o... Rabbim aynı acıyı yaşatmasın... Bizde de öyle canım zaten yumuşak bi göbüşüm vardı şimdi yanyana yatıyor gibiyiz kuzumla... Tam yan yatma hafif yan yat belki daha rahat edresin

Tabiki renkli bişey ifade etmiyor geçerli olan siyah beyaz olan heryerini inceledikleri ultrason

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…