2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben hergün yiyorum valla dayanamıyorum oynuyo dur annesi pozisyondan hissetmiyondır ayrıntılıya az kalkış benim daha çokk var yaa ya geçmiyo zaman

Canım sende esentepedeydin değil mi ? Benim bugün 5 te ayrıntılı ultrasonum var seni bilgilendiririm. Kim yapıyor nasıl çekiyorlar cihazları ne hiç bilmiyorum sormak hiç aklıma gelmedi. Ama akşam burdan yazarım. İnşallah renkli foto falan veriyorlardır.

Hamilelikte sakatlık artar canım korkma genelde bardak düşürme olayı çarpma sıkıntısı olur bendede oluyo sanırım göbüş dengesizliği ve el ayak kan sistemi ile ilgili tıbben nedir bilmesemde gebelik bitince bitiyor bunu gördüm.... Diğer bebeğimde de... Sinirden oturup ağlardım nasıl döktüm diye şimdi alıştım dert etmiyorum

Ayy evet bende sana dicektim kim önce girerse bilgi versin diye Ayyy bak heyecan yaptım şimdi sanki ben gircem... Hadi hayırlı haberlerle gel minnakınla İnş benim daha var 20+5 de aldık randevu 8 ocağa tekabül ediyor zaman geçmiyor sen tam kaçsın..

Ben tam 21 + 3 üm bugün canım. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız. Bugün heyecandan resmen uyuyamadım uyandım durdum :) Yazacağım size çıkınca

Ben tam 21 + 3 üm bugün canım. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız. Bugün heyecandan resmen uyuyamadım uyandım durdum :) Yazacağım size çıkınca
Tamam canım bi arkadaş daha bugun ayrıntılı gircek bugun burda onada hayırlı haberler İnş merakla bekliyoruz İnş...

bize duaların yer veren arkadaşlardan Allah razı olsun.
Cuma günü dr yengeme kese gözükmüyor buyuk ihtimal dusuk demişti ama yinede kan tahlili verdip pazartesi sabahı gel demisti
Bu sabah gittiğimizde kese gözükmüş yigenimin kalp atışları başlamış 7 haftalık olmus
Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah kimsenin kucağın boş birakmasin

Hayırlı ömürlü olsun.Allah kulağınıza almayı nasip etsin.gercekten çok sevindim.

Ben de yarın giricem inşallah ayrıntılıya...kızlar sabah evden çıktık asansöre bin in 5-10 tane merdiven vardı onlardan inerken son basamağa tam basamadım ayağım boşluğa geldi yavaaaşça düştüm hafif dizim yere değdi o kadar...bişey olmaz heralde di mi...ay ben nolcam böyle salak salak yaa tövbe ya rabbim...daha yarısındayız bu halim ne...başım falan da dönmüyor aslında

Kızlar kaç kilo aldınız
Ben yarım kilo almışım canım. Hamileligin başına 1 buçuk kilo vermiştim. Hala hamile kaldığım kiloya gelemedim.Doktor şimdilik böyle olması çok iyi diyor ama yinede korkuyorum bebegin gelişiminde sıkıntı olacak diye.

Ayyy çok sevindim Rabbim bağışlasın İnş kucağına almayı nasip etsin

Çok sevindim canım Allah a şükür...hayırlısıyla tamamina erdirsin rabbim

İnanın öyle sevindim ki. Umarım sağlıkla mutlulukla geçer hepimizin hamileliği, sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Yengenize selamlar sevgiler o da dualarımızda

Çok geçmiş olsun ben 1 hafta çektim karın etlerindeki ağrıyordu hala da balga mı atamadım öksürük için buharda yapabilirsin ben sıcak denedim olmadı soğuk buhar fayda etti

ay çok ama çok sevindimmm, inşallah sağsalim doğar minik mucize

Kızlar alıntı yapamadım bugün ayrıntılı randevusu olanlar güzel haberlerle gelsinler insallah Belirtisiznesne @zenderu ANNONA
Yengene nasıl sevindim anlatamam benimde bi arkadasım var 5. Tüp bebek sonuncu 5 aylıkken karnında durdu kalbi cok kötü günler gecirdi onada cok sevindim Rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın semabsrn
Bid zıbın kıyafet meselesi var şimdi o kilola göre değişir bişey bence ama bende dün baktım 0-1 ler bana cok kücük geldi bence cok kücükleri hemen almayın son hflarda dr kilosunu söyleyince baktınız minnos edinirsiniz bi kac parca yoksa gercekten cok az giyer

sofiarya dörtlü testimi yorumlayabilir misin
Doktor akşam dönebilecekmiş
Afp 1,22 düzeltilmiş mom
uE3 1,49 düzeltilmiş mom
Hcg 1,01 düzeltilmiş mom
İnh-a 2,64 düzeltilmiş mom

Tr.21 riski 1:862
Yaş riski 1:716
Trisomy 18<1:10000

Açıklamalarda risksiz bölgede falan yazıyor ama yüksek inhibin-a demiş
O kafama takıldı

Canim bende oyleyim ya neyi tutsam dokuluyor .dengem bozuldu sanki hamilelikten bence dikkatsizlestik sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…