- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #16.561
Ben hergün yiyorum valla dayanamıyorum oynuyo dur annesi pozisyondan hissetmiyondır ayrıntılıya az kalkış benim daha çokk var yaa ya geçmiyo zaman
Hamilelikte sakatlık artar canım korkma genelde bardak düşürme olayı çarpma sıkıntısı olur bendede oluyo sanırım göbüş dengesizliği ve el ayak kan sistemi ile ilgili tıbben nedir bilmesemde gebelik bitince bitiyor bunu gördüm.... Diğer bebeğimde de... Sinirden oturup ağlardım nasıl döktüm diye şimdi alıştım dert etmiyorumKızlar, benim de bikaç gündür bi sorunum var saçmasapan...ya ben sakar gibi salak gibi bişey oldumelimdeki 1 bardak sütü düşürdüm döktüm buzdolabının içine saatlerce onu temizlemekle uğraştım...akşam kek yaptım hiç kabarmadı bi garip oldu...bugün sabah börek yaptım altı ince üstü kalın borcama yapışmış falan yazık yani eşim de oğlum da güzel olmuş diye yiyorlar ama olmuyor ben anlıyorum...o kadar uğraşıyorum yoruluyorum ayakta, yapıyorum ediyorum yok yok yok...olmuyor...haftasonu falan özene bezene sofralar kurayım dedim ay bi şaşkınım bi beceriksizim...niye ki
Ayy evet bende sana dicektim kim önce girerse bilgi versin diye Ayyy bak heyecan yaptım şimdi sanki ben gircem... Hadi hayırlı haberlerle gel minnakınla İnş benim daha var 20+5 de aldık randevu 8 ocağa tekabül ediyor zaman geçmiyor sen tam kaçsın..Canım sende esentepedeydin değil mi ? Benim bugün 5 te ayrıntılı ultrasonum var seni bilgilendiririm. Kim yapıyor nasıl çekiyorlar cihazları ne hiç bilmiyorum sormak hiç aklıma gelmedi. Ama akşam burdan yazarım. İnşallah renkli foto falan veriyorlardır.
Sirkeli su yap canım çok iyi geliyor gerçekten ve hiç bir zararı yok 1 litre suya 4 yemek kaşığı elma sirkesi koy son teharet suyu olarak kullanKızlar ben mantar oldum galiba bitkisel çözümü varmı acaba
Ayy evet bende sana dicektim kim önce girerse bilgi versin diye Ayyy bak heyecan yaptım şimdi sanki ben gircem... Hadi hayırlı haberlerle gel minnakınla İnş benim daha var 20+5 de aldık randevu 8 ocağa tekabül ediyor zaman geçmiyor sen tam kaçsın..
Tamam canım bi arkadaş daha bugun ayrıntılı gircek bugun burda onada hayırlı haberler İnş merakla bekliyoruz İnş...Ben tam 21 + 3 üm bugün canım. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız. Bugün heyecandan resmen uyuyamadım uyandım durdum :) Yazacağım size çıkınca
Hayırlı ömürlü olsun.Allah kulağınıza almayı nasip etsin.gercekten çok sevindim.bize duaların yer veren arkadaşlardan Allah razı olsun.
Cuma günü dr yengeme kese gözükmüyor buyuk ihtimal dusuk demişti ama yinede kan tahlili verdip pazartesi sabahı gel demisti
Bu sabah gittiğimizde kese gözükmüş yigenimin kalp atışları başlamış 7 haftalık olmus
Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah kimsenin kucağın boş birakmasin
Ben yarım kilo almışım canım. Hamileligin başına 1 buçuk kilo vermiştim. Hala hamile kaldığım kiloya gelemedim.Doktor şimdilik böyle olması çok iyi diyor ama yinede korkuyorum bebegin gelişiminde sıkıntı olacak diye.Kızlar kaç kilo aldınız
Ayyy çok sevindim Rabbim bağışlasın İnş kucağına almayı nasip etsinbize duaların yer veren arkadaşlardan Allah razı olsun.
Cuma günü dr yengeme kese gözükmüyor buyuk ihtimal dusuk demişti ama yinede kan tahlili verdip pazartesi sabahı gel demisti
Bu sabah gittiğimizde kese gözükmüş yigenimin kalp atışları başlamış 7 haftalık olmus
Çok sevindim canım Allah a şükür...hayırlısıyla tamamina erdirsin rabbimbize duaların yer veren arkadaşlardan Allah razı olsun.
İnanın öyle sevindim ki. Umarım sağlıkla mutlulukla geçer hepimizin hamileliği, sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Yengenize selamlar sevgiler o da dualarımızdabize duaların yer veren arkadaşlardan Allah razı olsun.
Çok geçmiş olsun ben 1 hafta çektim karın etlerindeki ağrıyordu hala da balga mı atamadım öksürük için buharda yapabilirsin ben sıcak denedim olmadı soğuk buhar fayda etti3 gündür uyuyamadım, ciğerlerim dolu, burnum tıkalı , ne zaman uyusam boğulacak gibi olurum. Allahım yardım et bize, öksürmekten ciğerlerim ağrıdı yine de çıkaramıyorum balgamı
Çok uykusuzum bebeğim için çok korkuyorum, bi taraftan antibiyotikler bi taraftan astım ilaçları , zencefiller yok açılmadı nefesim
ay çok ama çok sevindimmm, inşallah sağsalim doğar minik mucizebize duaların yer veren arkadaşlardan Allah razı olsun.
Canim bende oyleyim ya neyi tutsam dokuluyor .dengem bozuldu sanki hamilelikten bence dikkatsizlestik sanirimKızlar, benim de bikaç gündür bi sorunum var saçmasapan...ya ben sakar gibi salak gibi bişey oldumelimdeki 1 bardak sütü düşürdüm döktüm buzdolabının içine saatlerce onu temizlemekle uğraştım...akşam kek yaptım hiç kabarmadı bi garip oldu...bugün sabah börek yaptım altı ince üstü kalın borcama yapışmış falan yazık yani eşim de oğlum da güzel olmuş diye yiyorlar ama olmuyor ben anlıyorum...o kadar uğraşıyorum yoruluyorum ayakta, yapıyorum ediyorum yok yok yok...olmuyor...haftasonu falan özene bezene sofralar kurayım dedim ay bi şaşkınım bi beceriksizim...niye ki
Bende mantar oldum ama oyle boyle degil bide bi degisik su kabarciklari seklinde .doktor ilac verdi dediki bu ilac kasinti yapar .oluyorum kasintidan 3 ayda daha bissuru catlagim oldu kasimaktanKızlar ben mantar oldum galiba bitkisel çözümü varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?