2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
weryew Allah büyük. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kimlere neler diyor doktorlar ama sapa sağlam doğuyor. Dua edelim bol bol

Insallah duzelir canim .Benim esimde ilk cocukta beni terketmisligi vs var hatta forumda konuda acmistim halen duruyormu bilmiyorum.simdi cok degisti.Rabbim hepimizin evine huzur saglik versin . Dedigin gibi en onemlisi o.

Bende dolap sifonyer arasi gidip geliyorum.

Amin dualarimiz o yonde Allah hepimize sagsalik saglikli sihatli nasip etsn insallah

Bende sukrediyorum isyan etmiyorum bebegimide riske atmak istemiyorum. Tek yapabildigim bol dua yapmak sadaka vermek Allah hepimizin yuzunu guldursn insallah

Ben afiyette sorun ogrendim ve perinotoloji icin zeynep kamil gittim orada burda yazdiklarimi yasadim. Yani normal kadin dogumami gidicem yoksa hepnperinotlojimi bilemedim

Bugun asi oldum. Sanirim beni hic etkilemedi. Ya da yarin veya gece falan mi etkiler, kolum agrimadi bile.

Kızlar merhaba öksürük ve kabızlıktan şikayetçi olanlar bide boza denesin. Grip, nezle, öksürük, bağırsak problemleri vs. birçok şeye iyi geliyormuş. Bebek gelişimi için de faydalı. Anne sütünü de arttırıyor(muş) aynı zamanda.

Bugun asi oldum. Sanirim beni hic etkilemedi. Ya da yarin veya gece falan mi etkiler, kolum agrimadi bile.
Geçmiş olsun canm. Inşallah hiç etkilemez. Benim de ilk gün gayet güzeldi hata aşı vurulmaktan korkan arkadaşıma amaaaaannn abartılacak bisi yokmuş demistim

Geçmiş olsun canm. Inşallah hiç etkilemez. Benim de ilk gün gayet güzeldi hata aşı vurulmaktan korkan arkadaşıma amaaaaannn abartılacak bisi yokmuş demistim
E e aonra bir sey hissettin mi peki? Bende cok buyutmustum gozumde. Valla kan verirken bunun 10 kati daha cok aci cekiyorum. Hem kan verirken hem de verdikten sonra olusan mirluktan dolayi. Tetenozda hissetmedim bile ihne ne ara girdi, ilac ne ara ilerledi de ne ara cikti ihme vucudumdan.

Ben değişeceğini sanmıyorum. Her geçen gün daha kötüye gidiyor. Özellikle ben ve hissettiklerim. Zaten değişsin diye bir beklentimde Yok artık. Sanırım en kötüsü de bu. Beklentilerimi sıfırladım. Üzülmüyor muyum? Tüm bunlara rağmen üzülüyorum. Hatta hamilelik modundan sanırım tam 2.5 saattir ağlıyorum ara ara. Tek düşündüğüm senin dediğin gibi değişmeye başladığı an ben çoktan değişmiş olucam tamamen. Hakkımızda hayırlısı. İyi bir baba olsun yeter artık bu saatten sonra.

Canim benim konuyu bilmiyorum. Ama bu hissettiklerin hamilelikten kaynakli olabilir. Ben gecen gun , kucukken kardesimle cok kavga ediyordum onu cok dovuyordum artik vicdan azabi cekiyorum diye inan ki saatlerce agladim. Kafayi yiyecektim aglamaktan en son uyuyakaldim. Kardesimle aramda 6 yas var ama bu bahsettigim kavga olaylarini yasarken. O 3-4 ben de 9-10 yaslarindayim. Yani bende cocugum. Suan kafam normalken bunun bilincindeyim ama o gun dunyanin en kotu seyiymis gibi gelmisti ve kendimi asiri hirpalamistim. Sen de simdi o yuzden fazla takma. Bebegini dusun. Belki ortada buyuyecegin hicbir sey yoktur.

Yok Can'ım zaten büyütülecek bir şey değil. Hormonlar tavan yapıyor işte. Olur olmadık şeylere karşı duygu moduna giriyoruz.

Dolunay22 oluyor bu gelgitler.. üzme kendini ve bebeğini. Hepimizin evliliğinde zaman zaman pürüzler çıkıyor ama inan ki kendini yıpratmana bile değmez. Babalık erkeklere çok şey katıyor fakat şunu da söylemeden edemicem. Asıl sorunlar, tartışmalar çocuktan sonra çıkıyor

Kızlar evlilik zor bir sanat gerçekten benim çektiğimi bir anlatsam inanamazsınız sabrıma eşime ve ailesine sabrettim dayandım 16 yaşında gelin oldum çok zor durumda tam 5 yıl şiddet gördüm herkesten... Şimdimi... Ben ne dersem o olur :) hayat kolay değil eşimde olgu değildi bende şimdi olgunlaştık değerimizi biliyoruz... Kaybetmekten korkuyoruz... Evlatlar bizi daha bağladı hele son yavrunun acısı resmen mühür oldu.... Hayat bir imtihan hertürlüsü olucak hamilelikte daha duygusal oluyoruz... Lütfen kendinizi üzmeyin zaman herşeyin ilacı İnşallah

Herkes öyle söylüyor Can'ım
Çocuktan sonrasını düşünmek istemiyorum Zaten. Benim için bu hayatta tek önemli şey o artık. Onun sağlığı mutluluğu.

Sonu güzel olmuş Can'ım. Çok şükür. Ben olgun yaşta evlendim. Kendi tercihlerim. Zaman geçtikçe olgunlaşıyor insan yine de Ama açıkçası kötü gün noktasında eşime güvenim sıfır. Ne zaman zor günler geçirsem üstüne tuzu biberi o ekti. Kürtaj oldum adam 2 gün sonra tatile gitti. Tedavi süreçlerinde yaşadıklarımı saymıyorum bile. O yüzden acılar bizde mühür değil ancak bıçak olur
Ama her evlilikte oluyor böyle şeyler. Herkesin farklı bir derdi var. Benim derdim çoğuna göre dert bile değil :))

İçini ferah tut hiç bir şey çıkmaz inşallah takipte ol. Streste iyi bir şey değil canım dualarımız seninle

Kizlar bebisine oda yapmayacaklar varmi aramizda.Ben oturma odami bozmayacagim odasi olmayacak ama kiyafetleri nereye koyarim bilmiyorum.
Kendi dolabinin bi kismini ona ayirabilirsin belki. Ya da odanda yer kaliyorsa kucucuk bir cekmeceli sifonyer gibi bir sey alabilirsin. Odanin buyuklugune bagli o da olmazsa alti cekmeceli besikler var oyle bisey de alinabilir

Stres yaptıkça hissedemezsin canım lütfen sakin ol güzel bir müzik aç çikolatanı al eline uzan ve sakin sakin bekle

Canım ne aşısı bu yaptırdığınız
Tetanoz canım

Kızlar sizi görmeden dahi okadar çok seviyorum ki anlatamam hepinizi öpmek istiyorum:)))msjlarınızı yeni gördüm dışardaydım ben çok dudak bükünce karnım da taş gibi olunca eşim dedi hadi hast gidelim sen gece uyumazsın:) kadın doğum hast gittim az önce çok babacan bir dr rastgeldim bebek iyi şuan oynuyor ama hissetmiyorsun.belli ki aşıyı stres yapmışsın ve stres yaptığın için karnın da gerilmiş hissedemiyorsun o iyi dedi.oh yarabbi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…