- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #17.281
Ya aslinda tam anlatamadim .sadece hediye degil .bi telefon acip sormalarini da bekliyorum 4 bucuk ay oldu acillik oldugum durumlarda bile arayan olmadi.Ne bilim insan bi ablasindan felan bekliyor.biraz ailemiz de kopukluk var sanirim.
Kizlar bebisine oda yapmayacaklar varmi aramizda.Ben oturma odami bozmayacagim odasi olmayacak ama kiyafetleri nereye koyarim bilmiyorum.
Evet olabilirValla canım ben gurbette evliyim yanımda kimsem yok eşimden başka bir arkadaşım bir komşum bile yok. Sürekli hastanelik oldum hep hastalandım ilk 3 ay boyunca. Yanımda kimse olmadı kimsenin olmasını da bekleyemem. Herkesin dünya telaşı var arayamıyor belki akıl edemiyorlardır öyle düşün. Şuan duygusallıktan kendini yalnız hissediyor olabilirsin ama en başta eşin var bak bebeğin de olcak hayırlısıyla inşallah. Kimsenin aramasını sormasını bekleme emin ol arasalar bile 5 dk sonra unutacaklar. Bende hediye almadım ama hiç almadılar diye düşünmedim. Sen bebeğine herşeyin en güzelini yaparsın. Öyle bir zamandayız ki böyle sıkı sıkıya bağlı çok az aile vardır belkide. Ben etrafımda hiç görmedim öyle daha sıkı sıkı bağlı hep kollayan. Sen duygusallıktan böylesin şuan bence. Bebeğini kucağına alınca kim aramış aramamış aklına bile gelmeyecek emin ol :)
Bende sifonyer ile dolap arasinda kaldim .ayni dusuncedeyim .Ben yapmayacağım canım park yatak aldım yatak odasına koyacağım. Aslında odam var fazladan ama şuan değilde 2 yaşından sonra düşünüyorum oda yapmayı. Çekmeceli küçük şifonyer gibi birşey almayı düşünüyorum yanına. Çünkü oda yapan kimi gördüysem ilk zaman kimse kullanamadı hep yanlarındaydı bebek. 2 yaşından sonra bir yatak bir dolap alırım ayrıca böyle pahalı oda takımı falan almayı düşünmüyorum yine. Ama zaman ne gösterir tabi bilemem. Şuanda fikrim bundan yana.
Evet olabilirhamilelik bi degisik yapti beni dizilerde aglamalar vs
Birde ben insanlara cok kostum ettim onun zararlarini goruyorum .Benim hatam tabi .Artik onceliklerimde kendim cocuklarim esim olacak insallah .
Bende sifonyer ile dolap arasinda kaldim .ayni dusuncedeyim .
Canim kullanan kimse yok bildigim ama bende almayi dusunuyorum .fiyatida uygunmus .uyku sersemligiyle bi kere dusurmustum oglumu hic unutmam o sebeple almak istiyorumKızlar bugün ebebek mağazası gezdik eşimle... normalde bir büyüyen yataklı beşik bir de 2li yada 3lu dolap alıcaz küçük bir günlük oturma odam var oraya koyucaz.. günü orda geçiririm ben die düşündüm..ama ebebekte anne yani yataklardan gördük beğendik.. 500 tldi alsak mi kullanan var mi memnunlar mi.. iyi olur geceleri yanımda yatsa.. fikir verseniz sevinirim
Haklisin canim unutmak lazim .en guzeliSen yine kötü düşünme sen yapacağını yapmışsın için rahat olsun. İyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir derler. Bebeğini mutlu aileni düşün. İnsanlar napmış etmiş boşver birazcık gamsız olacaksın gerçekten. Yoksa dünya yaşanmaz hale gelir.
Birde tasinma durumumuz var .pek birsey almak istemiyorum oyuzdenDolap büyük olur bence ilk zamanlar. Herşey minicik çok olsa bile yer kaplamaz :) Şifonyer bence en iyisi ilk zaman oda olmayacaksa. Sonra alırsın bir dolap yatak yada takım istersen oda takımı.
Kardelen 2000 daha yazar mısın banaER RAHMAN 88804
Yarattığı tüm varlıklara ayırt etmeden nimetlerini veren, merhamet eden, onları esirgeyen ve bağışlayan, mutlak ve sınırsız merhamet kaynağı.
kardelen384 =804
Belirtisiznesne 2000
@Kelebeklibride 2000
Zeynosrkn84 4000
@Derin88 2000
loveren 2000
@NRYSYN 2000
@Deli mavi prenses 1000
@toist 2000
@ANNONA 2000
@beren20 3000
weryew 2000
@Zynp0606 1000
@es_ese 5000
@Berenimo877 2000
@hiye 5000
@semabsrn 6000
@_meLinDa_ 3000
@nisann_tr 2000
peri masali 1000
@ask1 2000
@esmerhatun66 2000
@prenses2534 2000
@fancy life 2000
Kalan:32000
İnşallah canım:) dediğin gibi nasibi varsa oluyor, bütün olumsuzlukları geride bırakarak. Az değil mi:) heyecan basıyor düşününce. Çoğu gitti azı kaldı:))))Nasip işi tatlım inanki nasibi varsa bütün sıkıntıları atlatıp doğuyor yavrular eğer nasibi yoksa bahane üstüne bahane... Rabbim imtihan etmesin hiçbirimizi... Bende yeni sezeryanlıyım korkum çok fazla ama şunuda biliyorum diğeri normal doğumdan 8 yıl sonra hamile kaldım yine sıkıntı oldu... ALLAHa bıraktım Rabbim büyük miniğim benimle olduğu müddetçe herşey güzel olacak inş... Şurda ne kaldı Bee 3 4.5 ay sonra başlıcak bebek müjdeleri İnş
Canım Allah büyük hiç birimiz ne olacağını bilmiyoruzki İnşallah hepimizin herşey yolunda gider... Yavrucukları sapasağlam alırız inşallah... Seni çok iyi anlıyorum ama yapıcak hiçbirşeyimiz yok kapalı kutu işte dua edelim birbirimize... Görüceksin o su kalp sıkıntısı herşey yok olucak inşallah.Var olmazmi ben perinetoloji gittim genetik danisman gonderildim ve genetik danismani kabul edersem kordonsentez yapilmasi isteniyor amiyonsentezmi ne vakti gecti benim icin kordonsentez ise bu carsambadan sonra yapilamiyor bu tes dusik riski amiyonteze gore daha yuksek eger aldirmayacaksan bu riske girme dedi. Bizde hersey Allahdan dedi ve yaptirmadik bi riske bebegimi atmadim. Bundan 1 ay sonrasi benim icin cok onemli hem kafasindaki sivi daha buyuyup buyumemeso hem kalbindeki seyin yok olup olmamasi gibi bunuda artik zamanla takipler gosterecek. Isin diger tatafo artik hep perinatoloji yemi gidicem arastirma hastanesimi dogum yapmaliyim. Bebekde sorun oluraa dogar dogmaz ameliyattada alinabilir hersey karisti tek dua artik.
Hep en kötüsünü derler çok duyduk inanki şifa veren Rabbim İnş...ben perinetoloji gittim genetik danisman gonderildim ve genetik danismani kabul edersem kordonsentez yapilmasi isteniyor amiyonsentezmi ne vakti gecti benim icin kordonsentez ise bu carsambadan sonra yapilamiyor bu tes dusik riski amiyonteze gore daha yuksek eger aldirmayacaksan bu riske girme dedi. Bizde hersey Allahdan dedi ve yaptirmadik bi riske bebegimi atmadim. Bundan 1 ay sonrasi benim icin cok onemli hem kafasindaki sivi daha buyuyup buyumemeso hem kalbindeki seyin yok olup olmamasi gibi bunuda artik zamanlatakipler gosterecek. Isin diger tatafi artik hep perinatolojiyemi gidicem arastirma hastanesimi dogum yapmaliyim. Bebekde sorun olursa dogar dogmaz ameliyattadaalinabilir dedi docent doktor hersey karisti tek dua artik. Zaten riskli oldugum icin bu riske airetten girmedim. Ama doktor beynindeki seyin onemli oldunu belki gormucek belki yurumucek belki zeka geri olucak gibi seyler soyledi. Bundan sonrasi onemli cunku sivi sinirda ama perinatoliji ilerlicegi belli oluyorda dedi
Stres yaptıkça hissedemezsin canım lütfen sakin ol güzel bir müzik aç çikolatanı al eline uzan ve sakin sakin bekleOkuldan çok geç çıktım sağlık ocağına on dk vardı ama içeri bile almadılar kapandık diye.zaten hiç memnun değilim 20.haftada bi kere gittim dinleyelim diye şimdi duyamayız dediler 9 aylıkken mi gitmem gerek acaba bilmiyorum.çocuğu hiç hissedemiyorum sağolun sizi okuyunca rahatlamıştım ama her saat stresim artıyor böyle giderse akşam doğum hast.girip şöyle on sn dinleyip çıkarım
Can'ım iyi olacak sonunda her şey inş. Dua edelim bol bol. Birazcık annesini endişelendirmek istemiş sadece.Insallah alirim zaten dedim kordonsentez yaptirsam tedavi yapabiliyormusunuz diye oda kesinlikle tedavisi yok dedi. Ama beynij bi tarafi buyuk kalirsa dogardogmaz ameliyatla jant takilabilir dedi. Gormesi yurumesi zeka geriligi gibi sorunlarda olabilirmis bu kordonsentezi sadece bu cocun sorumlulunu alip almamak ilgili yapiyolar 26 haftadan sonra kesinlikke aldirilmaz dedi sen zaten 23 olmak uzeresin felan bir suru sey en kotusu perinotoloji sivi ilerlicek gibi belli ediyor kendini dedi.
Can'ım haklısın sonuna kadar. Ama emin ol eş herkesten daha önemli. Onlarla iyi olsaydın eşin ilgisiz olsaydı her şey çok daha zor olurdu. Bende de tam tersi. Keşke eşim de ailemin beni önemsediğinin onda biri kadar önemseseydi. 6 yıldır tedaviyle uğraştık. Tabi bu süreçte olan bana oldu. Adamların umrunda olmuyor. Hem bedenen hem ruhen çok yıprandım. Eşimden soğudum çoğu kez. Sevdiğim, uğruna her seyden vazgeçebildiğim adam olmadığını görmek bu süreçte her seyden çok yıprattı. Çok mu kötü bir evlilik. Hayır. Dışardan bakılınca Harika uyumlu bir çiftiz. Ama keşke ailemden önce o daha çok önemseseydi. Hamile kaldım hiçbirşey değişmedi. Hamile halimle günlerce ağlattı umrunda olmadı. Adam akşamları dışarı çıkmak için fırsat kolluyor arkadaşlarının yanına gitmek için. Bu muydu evlilik hayalim hiç değildi. Hatta bana göre çoğu kez bu evlilik bile değildi. Velhasıl seni anlıyorum.Sanirim bende buyuzden bi beklentiye girdim.her hastaliklarinda ilgilendim .simdi baktim durum hic oyle degil.Rabbim muhtac etmesin kimseye insallah
Ben düşünmüyorum Can'ım. Park yatak ve küçük bir dolap gibi bir şey almayı düşünüyorum.Kizlar bebisine oda yapmayacaklar varmi aramizda.Ben oturma odami bozmayacagim odasi olmayacak ama kiyafetleri nereye koyarim bilmiyorum.
Canım kötüsünü hiç aklına getirme , doktorlarinda bilgisi bir yere kadar , onlar Allah mi, her şeyi bilemezler ayrıca bir sürü şeyi yanlış tanı da koyabiliyorlar, bir bakmissin turp gibi doğmuş hicbiseyi yok inşallah dua ediyorum inşallah her şey iyi olacakInsallah alirim zaten dedim kordonsentez yaptirsam tedavi yapabiliyormusunuz diye oda kesinlikle tedavisi yok dedi. Ama beynij bi tarafi buyuk kalirsa dogardogmaz ameliyatla jant takilabilir dedi. Gormesi yurumesi zeka geriligi gibi sorunlarda olabilirmis bu kordonsentezi sadece bu cocun sorumlulunu alip almamak ilgili yapiyolar 26 haftadan sonra kesinlikke aldirilmaz dedi sen zaten 23 olmak uzeresin felan bir suru sey en kotusu perinotoloji sivi ilerlicek gibi belli ediyor kendini dedi.
Bakmak istememisler. Yoksa 20 haftalikken duyulmaz olur mu? Tamam cihazlari biraz eski. Benim ebe baya ugrasiyor kalp atisi yakalamak icin. Ama duyulur yani. Gercekten bazi saglik ocagi calisanlari cok suratsiz. Benim evin cok yakininda bir tane var. Ordakilerde oyle bir sefer gittim daha gebe bile degildim sinir ettiler. Bende taa uzaktakine gidiyorum ama ebemden cok memnunum. Cok tatli bi kadin. Hatta mumkun olsa da keske dogumumu o yaptirsaOkuldan çok geç çıktım sağlık ocağına on dk vardı ama içeri bile almadılar kapandık diye.zaten hiç memnun değilim 20.haftada bi kere gittim dinleyelim diye şimdi duyamayız dediler 9 aylıkken mi gitmem gerek acaba bilmiyorum.çocuğu hiç hissedemiyorum sağolun sizi okuyunca rahatlamıştım ama her saat stresim artıyor böyle giderse akşam doğum hast.girip şöyle on sn dinleyip çıkarım
Evet malesef kotu. Ben normLde de zAten kronik kabizdim hamilelikte iyice artti bu haftalar. Zeytinyagi bende ise yaramiyor. Hergun tuketiyorum kahvaltida cok sevdigim icin. Buyuk ihtimal vucut alisti tepki vermiyor. Tursu suyu denemedim bir de onu deneyim bakalim.Ssedmikraska canım kabızlık normalde kötü hamile iken daha kötü. Ben tuvalete çıkamayınca midem çok kötü oluyor o yüzden olabildiğince dikkat ediyorum.
Daha önce de yazmıştım sanada söylediler sanırım. Turşu suyu herzaman bagirsaklarimi çalıştırır benim. Normalde böyle bi rahatsızlığım olmadığı için hamilelikte her akşam yemeğinde yarim bardak kadar içiyorum. Zeytinyagi gercekten ise yarıyor. Dogum sonrasi 3 gun cikamamistim has zeytinyagi yardima yetisti. Gün içinde armut yiyorum mutlaka kabak çekirdeği tüketiyorum zaman zaman. Ac karnina kayisi midemi kaldırıyor. Kayısı hoşafini da bi dene istersen
Doktorunla konuştun mu hiç duphalac tavsiye etmedi mi.
Benim bebişimin 140 atıyordu kalbi.. kizim olacak.. gayet net gösteriyor her gittiğimizde kiz olduğu kesin die alışverişe bile başladık...ben de daha hızlı atanlar erkek oluyor die biliyorum..
Canim benim hic sıkma canini. Sen basindan beri cok sıkıntı cektin. Rabbim insallah mayis ayinda guldurecek yuzunu.Insallah alirim zaten dedim kordonsentez yaptirsam tedavi yapabiliyormusunuz diye oda kesinlikle tedavisi yok dedi. Ama beynij bi tarafi buyuk kalirsa dogardogmaz ameliyatla jant takilabilir dedi. Gormesi yurumesi zeka geriligi gibi sorunlarda olabilirmis bu kordonsentezi sadece bu cocun sorumlulunu alip almamak ilgili yapiyolar 26 haftadan sonra kesinlikke aldirilmaz dedi sen zaten 23 olmak uzeresin felan bir suru sey en kotusu perinotoloji sivi ilerlicek gibi belli ediyor kendini dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?