2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
beslenme konusunu hiç konusmadık doktorumla, aklıma takılan bir konu oldu; ben hergün kahvaltıda kaşar+2yumurta+zeytin yiyorum. Günde 1-2 de muz yiyorum. bu iri bebek olmasını mı sağlar?? Dikkat mi etmeliyim?
Sanmiyorum canim gayet saglikli seyler yiyorsun, iri bebek icin epey abartmak lazim zaten ultrasonda bir haftadan fazla ileri cikarsa diyet veriyorlar

:KK70::KK70:
Ay çok güldüm yaaa. Çok yaşa.
Benim hastaneye gelen kimse olmaz sanırım. Erkek kimse gelmez. Kardeşim ve babam belki.
Ama Doğum zamanımız yine de serin oluyor sanki. Üşüme gibi bi durum da olur mu acaba? Arkadaşım bir taraftan ter atıyordum ama bir taraftan çok üşüyordum Doğum sonrası dedi.
Canım özellikle sezeryandan sonra acayip üşümüyor tiyriyorsun resmen bana yorgan yorganın üstüne battaniye örttü hemşireler anca ısınabildim ameliyathane buz gibi zaten dişlerim tıkırdıyordu ben kızımı mart ayında doğurdum uzun kollu pijama almıştım iki takım onları giydim ilk yürümeye kalktığımdada koridorda üstüme bişey almıştım ne kadar olsa kanda kaybediliyor vücut hemen ısınmıyor

Bende bugün alısveriş yaptım biraz mavi tulumla mavili beyazlı alt üstü e bebekten aldım baya indirim vardı 10 ar liraya aldım takımını arabalı tulumla siyah alt üstüde waikikiden aldım e bebekten internetten de sipariş verdim ama daha gelmedi abimizden de baya bişey var bi tanede isimli hastane cıkısı begendim ondan yaptırmayı düşünüyorum kısmetse
Güle güle giysin bebiş inşallah :emir_bebek:

Doktorum bugün elime bi liste tutuşturdu, önce bastı kahkahayı sonra sen çok pimpirikli detaycısın sen sormadan ben söyleyeyim dedi.. canan karatayı falan boşver 24haftadan sonra şeker yükleme testini yaptır dedi. (: (:

Bu arada geçenlerde muhabbeti olmuştu burda, aç tok fark etmiyormuş kızlar. 75 mg yukleme için inceden bi kahvalti yapıp gidilebiliyormuş. Yükleme yaptırmadan önceki üç gün gayet şeker ve karbonhidrat ağırlı beslenmek gerekiyormuş.

Bu da liste:

Eklentiler

• Screenshot_20180110-172541.webp
    Screenshot_20180110-172541.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 95
Ben bi yerde okumuştum folik asit eksikliğinde olurmuş güya ama pek ikna da olmadım doğrusu. Bide zaten hep var olan bi çizgi sonuçta, hamilelikte hormonlara bağlı olarak belirginleşiyor. Esmerlerde çok daha belirgin bizim gibi beyaz tenlilerde okadar olmazmış. Folik asit eksikliğinde oluşur diye bi yazı okuyunca biraz daha araştırdım böyle bi yazıya denk geldim :
teşekkür ederim:KK200:

Selamlar kızlar, herkesler iyidir umarım. Dün avm de dolaşırken denk geldim, Zara mağazalarında baya indirim var, kapanıyormuş. Resim yükleyemedim ama oğluşuma çok güzel keten kot gömlekler, yakalı tişörtler falan aldım,9-12 aylık. Pantolona cesaret edemedim bebeğin kaç kilo vs olacağını bilmediğim için, en kötü gömlekleri önü açık tişört üstüne giydiririm dedim.25-35 lira gibi fiyatları, kız bebekler içinde Harika şeyler var yaz dönemi için, ayakkabıyı da bilemedim kaç numara almak gerekir ki ? vakti olan baksın derim ben

Canım özellikle sezeryandan sonra acayip üşümüyor tiyriyorsun resmen bana yorgan yorganın üstüne battaniye örttü hemşireler anca ısınabildim ameliyathane buz gibi zaten dişlerim tıkırdıyordu ben kızımı mart ayında doğurdum uzun kollu pijama almıştım iki takım onları giydim ilk yürümeye kalktığımdada koridorda üstüme bişey almıştım ne kadar olsa kanda kaybediliyor vücut hemen ısınmıyor
Evet öyleymiş Can'ım. Ben Zaten uzun kollu bir pijama takımı aldım. Çok inçe de değil. Hastane çantasına da bir hırka koyarız yada sabahlık işi de görebilir. Sezaryen mi normal mi belli değil sonuçta.

Ay çok geriliyorum ben yaa takıyorum baya sohbet esnasında.. Hatta şöyle bişi anlatayım ben kabus görünce kızım deli gibi tekmeler uyandırır beni.. arkadaşlarımla eğlenceli sohbet ederken çok yumuşak hareketler yapar.. kaynanamlar böyle sohbet ederken acayip geriliyorum ve bebeğim deli gibi tekme atıyor.. bide göbeğimi sevip o bizim sesimize çok alıştı bizi çok seviyor falan diyorlar.. içimden diyorum tam tersi bence anne uzaklaş ordan diyor. Bide eşimin ailesi tahsilli baya.. aslında daha olgun daha yapıcı sohbet edebilirler. Ama her zaman aynı tatsız sohbette ısrarlılar. Hatta biara ciddi ciddi bebeği bize verin tatillerde görürsünüz biz büyütelim teklifinde bulundular da eşim çok kızdı kavga etti falan. Aslında seneler sonra hamile kalabildigim için aşırı mutluyuz ama böyle saçma sohbetler oluyor geriliyoruz. Bakalım doğunca neler olacak diyoruz.

İstemediğim için şeker yüklemesi yaptığımda ve tetanoz aşısı yaptırdığımda bebeğim acayip taklalar attı resmen şuan sakin, dediğin gibi gerginken aşırı tepki veriyor bebekler

Bende bu kapı süsünü beğendim kızlar ama baya pahalı bu tarz bişeyler yapan baska yerler var mı bildiğiniz
Cok guzelmis canim cok pahalilar gercekten bende bulamadim .
Eki Görüntüle 2091792

Kızlar hastane odasına böyle bir saksı da yapılabilir çok tatlı geldi gözüme siz ne dersiniz
Guzelmis canim olabilir.
Eki Görüntüle 2091840

Gelenlerin seceresini tutmak gibi gözükse de bence çok hoş bir hatıra ileride bakip gecmisi yad edebilirsiniz siz ne dersiniz

Bende bugün coştum bulduğumu yüklüyorum
Bn anlayamadim gelenler mi not yaziyor ustune
Geçmiş olsun canım, acil şifalar... Hoppa
Saol canim :KK200:

Bende bugün alısveriş yaptım biraz mavi tulumla mavili beyazlı alt üstü e bebekten aldım baya indirim vardı 10 ar liraya aldım takımını arabalı tulumla siyah alt üstüde waikikiden aldım e bebekten internetten de sipariş verdim ama daha gelmedi abimizden de baya bişey var bi tanede isimli hastane cıkısı begendim ondan yaptırmayı düşünüyorum kısmetse
Cok uyguna almissin canim cok ciciler gule gule giysin ins .

Kizlar dahiliyeye gittim bugun demir tukenmis d vitamini b vitamini hepsi tukenmis .
Atesimde vardi .verdi dr ilaclari artik .
Sozde bu hamilelikte gaviskon bile kullanmayacaktim .

Kizlar dahiliyeye gittim bugun demir tukenmis d vitamini b vitamini hepsi tukenmis .
Evdeki hesap çarşıya uymazmis geçmiş olsun ilaçlarını düzenli al toparlansin kan değerlerin

Bende kan verdim bugun zaten depo demirim sınırın bile altindaydi insallah oyle cikmaz birsuru ilac kullaniyorum. Sen neler kullaniyodun ona ragmen tukenmis

Çok geçmiş olsun canım benim bebişte beni emdi bitirdi valla . Kanım yükselmiyor bi türlü ya. Hap fayda etmedi, günde 3 küçük şişe sıvı ilaç aldım yine yükselmedi. Pazartesi damardan seruma başlanacak bakalım. Bide idrar yolu enfeksiyonundan mütevellit antibiyotiğe başlıcam of of of. Normalde ağrı kesici bile içmem :/ (: Allah yardımcımız olsun.

Yarin ayrintilim var. Stresli hissetmiyorum ama mutsuz hissediyorum. Kim bilir hastane ile nasil maceralar yasayacagim. :( gercekten devlet hastanesine gitmek zorunda kaldigim icin o kadar mutsuzum ki. Maddi durumumuzun iyi olmayisi beni sadece su hastane yuzunden zorluyor baska hicbir sey de zorlanmiyorum. Siram saat olarak 9bucuk. Bakalim saat kacta girecem. Girebilecek miyim? Off. Bebegim hakkinda endiseli degilim her sey allahtan, o yuzden korkmuyorum. Tabiki iyi ve tam gelisiminde olmasi tek duam. İnsallah yarin guzel haberlerle gelirim. Bu arada size bebisimin yeni cicisini gisteriyim de keyfim yerine gelsin. 10 liraya aldim.

Eklentiler

• 7CA4BE87-88B6-4361-9C88-BF19106394CC.webp
    7CA4BE87-88B6-4361-9C88-BF19106394CC.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar rahatsız olduğum için bir haftadır işe gitmedim evdeyim, kayın validede bize geldi artık bizde kalacak yalnız olduğu için...
Sorunum şu kayınvalidem gelmeden önce eşim halimi hatırımı sorar benimle ilgilenirdi, şimdi kapıdan girdiğinde kaşlar çatık terslemeye bahane arayan bi tip oldu... sanırım kayınvalidem ya da görümcem ya da kaynım onu dolduruyor sinirlerim bozulmaya başladı , ne yapmalıyım sizce

Kızlar rahatsız olduğum için bir haftadır işe gitmedim evdeyim, kayın validede bize geldi artık bizde kalacak yalnız olduğu için...
Sorunum şu kayınvalidem gelmeden önce eşim halimi hatırımı sorar benimle ilgilenirdi, şimdi kapıdan girdiğinde kaşlar çatık terslemeye bahane arayan bi tip oldu... sanırım kayınvalidem ya da görümcem ya da kaynım onu dolduruyor sinirlerim bozulmaya başladı , ne yapmalıyım sizce
Ayy canım işin zor Allah yardımcın olsun.
Acaba eşin annesinin gelmesinden pek memnun degilmiki öyle eve gelir gelmez kaslar catiliyo

Back
X