2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kizlar azcik gecmisi okudum sezeryandan korkanlar bakilacak durumda olscaklar vs lutfen dogumunuz normsl sezeryan vs ne olursa olsun olumlu ve mutlu olmaya calisin kimse bize hizmet etmek zorunda degil cabucak toparlanip ailenize bebeginize zaman ayirin guzel seyler hayal edin isim konusundada kimsenin fikrini almayin sizin ve esinizin icine sindiyse biz oyle dusunuyoruz diyip gulun gecin cunki en yakinlatiniz bile bu ise maydsniz olabilir hayat sizin hayatiniz insanlari ne kadar ciddiye alir hayatinizin icine sokarsaniz kkadar uzuljrsunuz kendi anneniz dahil buna bu hayat sizin ve bu izel duygular birdaha yasanmayabilir esiniz ve sizsiniz bu yuvanin sshibide kahyasida gulun gecin hehee demeyi ogrenin biliyotun bicogunuz cok gencdiniz ama basarabilirsinjz cikin gerilimden mutlu olun zaten 3 ay sinra cise kakaya bulunacağız keyifle yasayinnn

Benimde süresi 10 ay falan gecti ama ne biliyim dikişimde problem yok ama o kısım kabarık sarkık gibi şimdi birde bebeğim o kısıma vurunca hafif bir acıma gerilme hissediyorum pozisyon değiştirince geciyor :/ inşllah canım

Bendenyok canım zaten dikiş yerim belli belirsiz yani elimi sürünce çok kabarıklık yok derin çixik olur ya öyle şimdiden sonra olurmu bilmiyorum ama.
Ne güzel ya benim baştan oturmadı o kısım dikiş değil sorun doktora falanda cok gttim hep normal dediler dikişin üst kısmından sarkma gibi oluyor :) bebekte oralarda olunca ister ister istemez acıtıyor birde :)

kızlar günaydın, sağlık ocağı geçen hafta test yapmıştı, sonucu yarın kendi kadın doğum doktoruma göstericem,
demir depoları tükenmiş onu anladım, daha fazla et yemem lazım ,
sizlerinde böyle çıkan oldumu, bakalım yarın doktor ne diyecek

Ne güzel ya benim baştan oturmadı o kısım dikiş değil sorun doktora falanda cok gttim hep normal dediler dikişin üst kısmından sarkma gibi oluyor :) bebekte oralarda olunca ister ister istemez acıtıyor birde :)
Benim de 6 yıl oluyor sezaryen yeri veya dikiş yeriyle ilgili hiçbir his yok...ayakları oralarda olsa bile hareket öyle yüzeysel deride falan değil çok içeride oluyor...

Ah bu insanların ön yargıları ah bu insanların bir tek biz biliriz tavırları :) Sen şimdi açıksın diye senden kötüsü yoktur, bunun açıklıkla kapalılıkla alakası yok ki insanlıkla alakalı. Aman iyiki de konuşmuyorsun boşver bu yapıda insanlar anca zarar verir. Ne güzel bebişine içine sine sine koyarsın ismini mis gibi :)

Ne güzel işte böyle olsunlar canımızı yesinler :) bir müddet sonra hepsi alışıyor. Benim ismimde emsal eşimin dedesi iki sene ekmel dedi ama şuan alıştı herkeste gayet söyleyebiliyor. O yüzden hiç söyleyemeyiz zor denildiğine inanmayın

Kızlar çok kötü bi rüya gördüm. Etkisinden çıkamıyorum bi turlu. Pazar günü esimin ailesi geldi habersiz. Daha doğrusu geleceklerinden tesadufen haberim oldu. Yaptıkları emrivakiye o kadar sinirlendim ki anlatamam. Şimdiye kadar 1 kere bile arayıp bir şeye ihtiyacın var mı diye sormuş insanlar değiller. Üstelik geleceklerini bana degil eşime söylüyorlar. Muhattap bile alınmıyorum yani. Ben çalışan bir insanim. O gün evim hiç misafir agirlanacak durumda değildi. Kalktım ağlaya aglaya evi temizledim. Belim koptu resmen. Eşimden Allah razı olsun,cok yardımcı oldu bana.
İşte o gece rüyamda ben yatiyorum kayinvalidemde karnimi sevmek istiyor. Ama nasil bastiriyor. Yukardan asagiya dogru bastira bastira yitiyor bebegi.Yapma etme diyorum karışma bebeği seviyorum ben diyor ama öyle bir bastiriyorki... Boyle yapa yapa çıkartti bebeği karnimdan. Küçücüktü daha. Ambulansi arayın diye bagirirken ölmüstü bebeğim. Çıkmıyor aklımdan o görüntü

Canım ferritin baya düşük çıkmış ya. Bende de normal tahlillerde kan değerlerim çok düşük değil ama referans değerlerinin bir miktar altında çıkıyordu. Bugün aldım sonuçları. Ferritin iyi. Demir iyi. Demir bağlama kapasitesi iyi.

He bide b12 biraz eksik folik asitte biraz yüksek cıkmış. Folik asit fazlalığı b12 eksikliğine yol açıyormuş. Bu arada gebelikte folik asit fazlalığı bebekte otizm riskini 2 kat b12 fazlalığı ise 3 kat arttırıyormuş. Bilginiz olsun. Onlara da baktırın.

kızlarrrr nette çillim diye bi site var gerçekten ucuz şeyler var 5 li zıbınlar falan 20 tl bu siteden alışveriş yapan varmı ürünleri nasıl.

Ya benim ismim de Nesra neler neler diyolar esra neslihan nesrin ne ararsan ilk söylediğimde anlayan olmuyo resmen

Sıkıntıların rüyanda karşına çıkmış kötüye yorma normal bu zamanlarda kabus görmek bende bazen salak salak olmicak şeyler görüyorum içini ferah tut duani okuyarak uyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…