- 7 Ocak 2009
- 2.900
- 1.586
- 698
- 45
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #19.541
Benimde süresi 10 ay falan gecti ama ne biliyim dikişimde problem yok ama o kısım kabarık sarkık gibi şimdi birde bebeğim o kısıma vurunca hafif bir acıma gerilme hissediyorum pozisyon değiştirince geciyor :/ inşllah canımAhh ahh olmazmı 5 ay aram var düşün bildiğin elektrik çarpıyor ili dikiş başından sertlik zaten 3 parmak oldu bebek oraya basınca bi acı duyuyorum... Ama sanırım bunlar normal doktor demişti 5 ay sonra sıkıntı olur ama korkma biraz zorlancaksın okadar demişti Allaha emanet olsunlar
Ne güzel ya benim baştan oturmadı o kısım dikiş değil sorun doktora falanda cok gttim hep normal dediler dikişin üst kısmından sarkma gibi oluyor :) bebekte oralarda olunca ister ister istemez acıtıyor birde :)Bendenyok canım zaten dikiş yerim belli belirsiz yani elimi sürünce çok kabarıklık yok derin çixik olur ya öyle şimdiden sonra olurmu bilmiyorum ama.
Sizin baya bi zaman gecmiş maşallah diyorum :)yok canim sanirim üzerinden 8 yil gecince bisey kalmadi aci falan yok
Aynen ben de kolayca buluruz sanmistim :) ama olmuyor. Ammar ismi guzel ama gercekten turkiye de konulacak isim degil. Herkes dalga gecer. Malum bizim insanimiz oek sever dalga gecmeyi :/
Benim de 6 yıl oluyor sezaryen yeri veya dikiş yeriyle ilgili hiçbir his yok...ayakları oralarda olsa bile hareket öyle yüzeysel deride falan değil çok içeride oluyor...Ne güzel ya benim baştan oturmadı o kısım dikiş değil sorun doktora falanda cok gttim hep normal dediler dikişin üst kısmından sarkma gibi oluyor :) bebekte oralarda olunca ister ister istemez acıtıyor birde :)
Talha ismini çok seviyorum,bende erkek bekliyorum ama yakın akrabamizda var diye koyamıyorum...
Bu isim konusu bizde pek sıkıntı olmadı tabi eşten de kaynaklı sanırım biz bes senedir birlikteyiz bi senedir evliyiz evlenmemiz bile tam bi olay baba trafınfan istenmeyen gelinim tek sebebide açık olmam kendisiyle hiç tanışmadım bileannesiyle de bu konular yüzünden hiç yıldızımız barışmadı gelir gider arada bize ama ben hiç arayıp sormam o da aynı şekilde bi de böyle bi laf işitince falan hayatta içime atamam ben herseyi net düz bi şekilde söylerim en son iki ay önce geldi ne koycaksınuz ismini dedi Kumsal olucak dedim ay yalandan dili dönmüyomuş gbi söyledi hiç beğendiğini de sanmıyorum e kuran da da gecmiyo ama gıkını çıkaramadı
Bera ismi benim lise ünili yıllarımda hayalimdi :) erkek ismi evet ama benim kızım olacağı halde Bera koymak istedim. Ve anlamı çok güzel <3 Irmak Bera olacak nasipse kızımızın adı.
ben iki tarafa da ismi bu olacak bebeğimin dedim hemen kabullendiler, eşimin babaannesi bir anlayamadı önce, belki beğenmemiş olabilir
zaten çok şükür iki taraf da hem iyi anlaşır hem de iyi insanlar, o konuda şanslıyım
babam ilk başlarda melinda diyeceğine miranda diyordu
kızlar günaydın, sağlık ocağı geçen hafta test yapmıştı, sonucu yarın kendi kadın doğum doktoruma göstericem,
demir depoları tükenmiş onu anladım, daha fazla et yemem lazım ,
sizlerinde böyle çıkan oldumu, bakalım yarın doktor ne diyecek
Eki Görüntüle 2095255
Ya benim ismim de Nesra neler neler diyolar esra neslihan nesrin ne ararsan ilk söylediğimde anlayan olmuyo resmenNe güzel işte böyle olsunlar canımızı yesinler :) bir müddet sonra hepsi alışıyor. Benim ismimde emsal eşimin dedesi iki sene ekmel dediama şuan alıştı herkeste gayet söyleyebiliyor. O yüzden hiç söyleyemeyiz zor denildiğine inanmayın
kızlarrrr nette çillim diye bi site var gerçekten ucuz şeyler var 5 li zıbınlar falan 20 tl bu siteden alışveriş yapan varmı ürünleri nasıl.
Kızlar çok kötü bi rüya gördüm. Etkisinden çıkamıyorum bi turlu. Pazar günü esimin ailesi geldi habersiz. Daha doğrusu geleceklerinden tesadufen haberim oldu. Yaptıkları emrivakiye o kadar sinirlendim ki anlatamam. Şimdiye kadar 1 kere bile arayıp bir şeye ihtiyacın var mı diye sormuş insanlar değiller. Üstelik geleceklerini bana degil eşime söylüyorlar. Muhattap bile alınmıyorum yani. Ben çalışan bir insanim. O gün evim hiç misafir agirlanacak durumda değildi. Kalktım ağlaya aglaya evi temizledim. Belim koptu resmen. Eşimden Allah razı olsun,cok yardımcı oldu bana.
İşte o gece rüyamda ben yatiyorum kayinvalidemde karnimi sevmek istiyor. Ama nasil bastiriyor. Yukardan asagiya dogru bastira bastira yitiyor bebegi.Yapma etme diyorum karışma bebeği seviyorum ben diyor ama öyle bir bastiriyorki... Boyle yapa yapa çıkartti bebeği karnimdan. Küçücüktü daha. Ambulansi arayın diye bagirirken ölmüstü bebeğim. Çıkmıyor aklımdan o görüntü
Evet berabda guzel isim. Ancak ben bera ismini kiz a daha cok yakistiriyorum. Oglum olacak allah izin verirse.Sahabelerimizden birinin ismini düşünyorsanız bana Bera ismi çok güzel geliyor, anlamıda cok güzel
kızıma ilk cicilerini aldım sonunda, düşün düşün
tam anasını yansıtan kıyafetler oldu
Eki Görüntüle 2095311 Eki Görüntüle 2095312 Eki Görüntüle 2095313 Eki Görüntüle 2095314
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?