- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #19.521
Ye tatlıyı doğur hakkı yı :))
Normaldir herhalde Can'ım.
Gün boyu sabrettim tatlı yemedim akşam koca çikolata kavanozunu kaşıkladım
Evet dediğin gibi drla konuşacağım belki magnezyuma başlatır o korku yetti walla dün yüreğim ağzımda gezdimAllah korusun canım 2. Trimester bitince bizim ateşler çoğalacak galiba ne dersinbenim erken doğurmak gibi bir korkum var sırf bunyüzden yemeğimden bile kısamıyorum İnan kilosu az doğmasın diyorum. Sonra kızıyorum kendime sağlıklı olsun her türlü büyür diyorum.
Bu arada bu ağrılar kasılmalar falan azalsın istersen magnezyum içeren şeyler tüketenilirsin canım ya da benim gibi direk ilacını içebilirsin doktorundan isteyip.
Bendenyok canım zaten dikiş yerim belli belirsiz yani elimi sürünce çok kabarıklık yok derin çixik olur ya öyle şimdiden sonra olurmu bilmiyorum ama.Kızlar merhaba bişey sorucam 2. Sezeryan hamileleri hani şu sezeryan yeri hafif pörtlek ya bebekte o kısımda hareket ettikce acıma yada böyle orada hafif kabarıklık sizde de var mı
bebek arabası da çok konuşulmuş,ben de birtane büyütmüş bir anne olarak nacizane fikrimi söyleyeyim ki; kesinlikle azıcık paraya kıyın,hele ki ilk çocugunu doguracaklar kesinlikle kotayı biraz yukarıda tutsunlar;iyi birşey alınca; 2.ye de tertemiz sapasağllam kalıyor. benim kızımda gözüm hep travel sistemlerdeydi ama anakucagı ayrı takılanlardan olsun istedim aklımda 3model vardı. concord, quinny buzz3, stokke... stokke u kullanan arkadaşım vardı şahsen deneme şansım oldu evet çok şık güzel,koltuk kısmı yüksekte bebek sizinle aynı gövde hizasında oluyor ama sıkıntısı şu ki düz bir alanda kullanmayacaksanız eviniz benim gibi yokuşlu bir bölgedeyse stokke ittirmesi tam bir işkenceye dönüüşüyor,AVM de süreecekseniz şahane ama azcık yokuş tırmanırım,bayır çıkarım diyorsanız stokke u unutun. concord'un da ön iki küçük tekerleği kafama takılmıştı hani istediğin gibi önünü kaldırım kaldırım atlatamazmışsın gibiydi,o da kafamda stokke gibi düz alanda okey ama bizim oralarda ı-ıhh olmaz gibiydi sanki ama onu deneme fırsatım olmadı o yuzden belki öyle olmayadabilir emin değilimbana şöyle arazi tipi bir bebek arabası lazımdı süspansiyonlu koca tekerli pratik kapanan güvenlik testlerini şahane geçmiş,ki anakucagını çaıştıgım için arabada da sıklıkla kullancak çocugu hergün taşıyacaktım,aracımın bagajı dardı gzelce katlanmalı dar bir bagaja bile sığmalıydı falan,sonuç quinny buzz3+maxi cosi anakucağı aldım 2sene tepe tepe kullandım hala da yepyeni kaldı kaldırdım şimdi 2.ye sapsağlam çıkarıp kullanıcam hayırlısıyla. ben çok memnun kalmıştım kızımda hayalimdeki arazi tipi bebek arabası kavramını kesinlikle karşıladı dağ tepe bayır sarsıntısız gezdik durduk kızımla ahanda aşağıya koyuyorum bendeki bunlar ,anne tavsiyesidir
Bera ismi benim lise ünili yıllarımda hayalimdi :) erkek ismi evet ama benim kızım olacağı halde Bera koymak istedim. Ve anlamı çok güzel <3 Irmak Bera olacak nasipse kızımızın adı.Bende hiç yakıştıramıyorum en çok Bera istedim ama eşim istemiyor ve çok muhalefet olan oldu bu isim için oğluşum oğluşum diye seviyorum oğluşum kalcak en sonunda çocuğumun ismi
Sahabelerimizden birinin ismini düşünyorsanız bana Bera ismi çok güzel geliyor, anlamıda cok güzelAynen ben de kolayca buluruz sanmistim :) ama olmuyor. Ammar ismi guzel ama gercekten turkiye de konulacak isim degil. Herkes dalga gecer. Malum bizim insanimiz oek sever dalga gecmeyi :/
eminim sadece meme ucu açılıyor çok rahat ama dediğin gibi ortadan klipsli olanlar evet 2 meme ortada olunca zor hele birde ilk haftada hangi memenin sütünü tutulan zor olurCanim ben tecrubeli anne olarak ortadan acilani tavsiye etmiyorum.kut die iki gogus birden cikiveriyor.beni rahatsiz etmisti ustten acilan kullanmistim. Onun disinda henuz iyi bir marka bulamadim
Canim cok guzel bir paylasim olmus .kendi adim tesekkur ederim.
ağırlık için soruyorsan yatağa göre değişir kimi hamile ama 2 yaşında bebeği olan anneler var kucağında çocukları bişey olmuyor ama temkinli olmakta fayda varKizlar birsey sorucam ben unutup arada oglumun tek kisilik yatagini ters ceviriyorum .normalde bu yasak degilmi. Birden unutuveriyorum.
Canim benim kizimin adi duru bizde yeni prensesin ismini kararlastiramadik berrak derin defne arasinda gidip geliyoruz:)
Ahh ahh olmazmı 5 ay aram var düşün bildiğin elektrik çarpıyor ili dikiş başından sertlik zaten 3 parmak oldu bebek oraya basınca bi acı duyuyorum... Ama sanırım bunlar normal doktor demişti 5 ay sonra sıkıntı olur ama korkma biraz zorlancaksın okadar demişti Allaha emanet olsunlarKızlar merhaba bişey sorucam 2. Sezeryan hamileleri hani şu sezeryan yeri hafif pörtlek ya bebekte o kısımda hareket ettikce acıma yada böyle orada hafif kabarıklık sizde de var mı
3000 alayım canımER RAHMAN 88804
Yarattığı tüm varlıklara ayırt etmeden nimetlerini veren, merhamet eden, onları esirgeyen ve bağışlayan, mutlak ve sınırsız merhamet kaynağı.
kardelen384 =804
@emsaLus 2000
@Kelebeklibride 2000
Zeynosrkn84 4000
Derin88 2000
loveren 4000
NRYSYN 2000
D Deli mavi prenses 1000
toist 2000
ANNONA 2000
beren20 3000
weryew 2000
Z Zynp0606 1000
es_ese 5000
B Berenimo877 2000
hiye 12000
semabsrn 6000
_meLinDa_ 3000
N nisann_tr 4000
peri masali 1000
ask1 2000
esmerhatun66 2000
P prenses2534 2000
@fancy life 2000
D Destina hmz 10000
Kalan:11000
Ayy gıcıkkk ona ne oluyorsaa. Sinir oluyorum ben böylelerine ya. Sanki onlar için taşıyıp doğuruyorsun al naparsanız yapın bari. İsme bile çok karışıyorlar doğunca ne olur bilmem valla. Hiç duymadım şöyle bırakın ne istiyorlarsa koysun diyeni, kendi kararı diyeni.
yok canim sanirim üzerinden 8 yil gecince bisey kalmadi aci falan yokKızlar merhaba bişey sorucam 2. Sezeryan hamileleri hani şu sezeryan yeri hafif pörtlek ya bebekte o kısımda hareket ettikce acıma yada böyle orada hafif kabarıklık sizde de var mı
canım yakın zamanda kardeşimin eşinin doğumuna şahit oldum, normal çok istedi ama son anda zorunlu sezaryen olduYa bende o yüzden genel anestezi plurum diyodum ama doğum hijayelerini okudukça spinalden korkmamaya basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?