2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar selamlar. Okullar başladı artık çok yazamıyorum ama okuyorum.
Etten kızımda çok fazla tiksinmiştim aylarca yemek istemedim. Bunda löp löp yiyorum vala :)
Bu arada bulantılarım 8. Hafta itibari ile azaldı maşallah diyin :p
Ben de ayak yanması var yaşayanınız var mı şekerden şüpheleniyorum :-(
Bende sürekli var. Bazen açık kalmaktan kramp bile giriyor. Çok pis sinir ediyor insanı. Benim ailemde kadın erkek farketmiyor herkeste var. Şeker hastalığı çok şükür hiç birimizde yok. Ben bayağı arastirdim. B12 vitamini düşükse olabiliyor mus bazı kişilerde bende o da çok normal seviyede. Anlayamadım gitti. :eğlence::deli:

Aynen bende cipro kullandım. Allahım korusun yavrularımızı :KK37:

:KK5:İnş canım.

Benim oğlumda tutmuştu. Bu seferki de oğlan çıktı. Ama şaka bir yana kız erkek hiiiç farketmiyormuş. Evlat kokusu bambaşka. Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.

İnş canım:KK36:

Ya benim önceki hamileliğimin kabusuydu bel ağrısı. Bir keresinde tam bir gün olduğum yerde kalmıştım. Tuvalete bile gidememiştim. Ağlamaktan bitap düşmüştüm. Dr hamilelik hormonu bel kaslarını gevşetir. Bazıları daha çok etkilenir demişti. Şimdide ağrımaya başladı. Offf tutulup kalıcam diye korkuyorum.

Bir haftadan fazladır oluyor. Normal bişey sanırım.

Hamile kalmadan evvel fizik tedavi gördüm belimden ama çektiğim ağrının tarifi yok. Çünkü 2 kere daha önce bel fıtığı ameliyatı oldum. Ve emar çekildi. Tekrar fıtık çıkmış. Ameliyat yerinde kireçlenme var ve omurilikte hafifçe eğrilik başlamış vs vs. Sabahları iki büklüm dogrulamayan ben. Mucize gibi bir şey. Önceki kadar agrimiyor belim su an. İnşallah sonuna kadar böyle devam eder yandım yoksa:hasta:

Ohhh maşallah gözünaydın canım 140 üstü kız altı erkek olabilir diyollaaar :p

Olsun birlikte büyürler. Hoşgeldiniz :)

Haklısın ama vücut ısısını çok arttırdığı için çok zararlı bilgin olsun canım

Bence doğru ya tanıdığım herkesin tutuyor :)

Şeydaaaa benim de yarın randevum. Seninki kaçta :)

Hormonlar diyorum başka biley demiyorum. Ben sadece çok durgunum duygusallık Yok :)

Ben en fazla. Bir bardak çay. Çünkü tiksindim :KK43: kan değerlerim. Normal çıktı aslınsa ama içemiyorum. İlk hamileliğimde ağzıma sürmezdim ama ozamanda ayılamıyorum. Bütün gün uykulu geziyorum ya :-)

Hoşgeldiniz hayırlı olsun :)

Adet dönemin olabilir mi canım. Ya da fıtık varsa Hamilelikte nüksedebiliyor
Sağol canım ben de kız istiyorum kızıma arkadaş olur diyorum ama herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlat olsun yavrularımız bıarada herkes erkek doğuyo içime diyor bana bakalım ne çıkacak

karin buyuyor ondan olabilir cnm bide cok hareket ediyorsan ondan da olur
evet biraz fazla ayakta kalinca oluyo daha cok bi de bi arkadasim senin kizin olcak bende boyleydim diyo ama hayirlisi

Ohhh maşallah gözünaydın canım 140 üstü kız altı erkek olabilir diyollaaar :p

Olsun birlikte büyürler. Hoşgeldiniz :)

Haklısın ama vücut ısısını çok arttırdığı için çok zararlı bilgin olsun canım

Bence doğru ya tanıdığım herkesin tutuyor :)

Şeydaaaa benim de yarın randevum. Seninki kaçta :)

Hormonlar diyorum başka biley demiyorum. Ben sadece çok durgunum duygusallık Yok :)

Ben en fazla. Bir bardak çay. Çünkü tiksindim :KK43: kan değerlerim. Normal çıktı aslınsa ama içemiyorum. İlk hamileliğimde ağzıma sürmezdim ama ozamanda ayılamıyorum. Bütün gün uykulu geziyorum ya :-)

Hoşgeldiniz hayırlı olsun :)

Adet dönemin olabilir mi canım. Ya da fıtık varsa Hamilelikte nüksedebiliyor
adet donemim 2 hafta gecti o donemde 1 hafta kasik agrisi cektim simdi bel bildigim fitigim da yok hamile degilken hic belim agrimaz cunku

evet biraz fazla ayakta kalinca oluyo daha cok bi de bi arkadasim senin kizin olcak bende boyleydim diyo ama hayirlisi

dikkat et o zaman cnm cok fazla ayakta durma ben ilk hamilelimde cok bel agrisi yasamustim oglum olmustu kisiye gore degisiyor bence bunlar..bide bugun ruyamda kizim oldunu gordum bakalim ne olcak 2 kisi daha vardi yanimda ama hatirlamiyrm onlarda hamileydi

adet donemim 2 hafta gecti o donemde 1 hafta kasik agrisi cektim simdi bel bildigim fitigim da yok hamile degilken hic belim agrimaz cunku
dikkat et o zaman cnm cok fazla ayakta durma ben ilk hamilelimde cok bel agrisi yasamustim oglum olmustu kisiye gore degisiyor bence bunlar..bide bugun ruyamda kizim oldunu gordum bakalim ne olcak 2 kisi daha vardi yanimda ama hatirlamiyrm onlarda hamileydi

Etten tiksinenlere beni de ekleyebilirsiniz.

Ise geldim cok uykum var uyanmakta zorlaniyorum. Normalde hergun bir kupa sutlu kahve / cappacino icerdim. Simdi biraktim. Gunde bir kac bardak siyah cay icerdim, onu da biraktim. sadece haftasonu kahvaltida cok acik iciyorum.

Hemoglobin seviyem dusuk, cay cok icmemem lazim ama dayanamiyorum.

Siz cay kahve iciyor musunuz hic?
aynen bende sizin gibiydim ama bıraktım çayı da sabahları küçük bardakta açık olarak içiyorum.

gunaydin anneler ben yogun adet olacak gibi hissediyorum kendimi aranizda boyle hisseden varmi geldimi diye kontrol bile ediyorum

Merhaba bugum kontrolde karindan kalp atislarini duyduk cok sukur.ama 7+2 olmasi gerekirkwn 6+4 cikti bebek.bu durumu yasayan var mi

belki gec dollenmedir onemli olan kalp atisini duyman ve bundan sonrasinin duzenli olmasi canim Allah kucana sag salim nasip etsn

gunaydin anneler ben yogun adet olacak gibi hissediyorum kendimi aranizda boyle hisseden varmi geldimi diye kontrol bile ediyorum
Canım adet döneminde olduğun içindir belki hani normalde hamile olmasak adet olacaktık ya bazen yine o dönemde o his oluyor

Back
X