2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Gunaydin kizlar :KK54:
Hamilelikte sac dokulmesi normalmi? Normalden daha fazla saclarim dokulmeye basladi gibi hissediyorum.
Ilk haftalarda öyle oluyor gibi sonradan hiç dokulmemeye başlıyor ve daha sağlıklı görünüyor saçlar. Eğer demirin yeterliyse bu dökülme geçici oluyor canım endişe etme

Mrb kizlar dun dr a gittim keseyi gorduk gayet iyi giden bi hamilelik dedi ama henuz kesenin icini gormedik drum da bisi soylemedi 6 haftayken sizler gormusmuydunuz
Hadi gözünüz aydın, ikinci hamileliğimde benimde geç görünmüştü eğer doktorun keseye sağlıklı diyorsa sıkıntı etme sonradan görünür o, herkesin haftası aynı olmaz, ornegin ilk cocugumda 6 haftalık duyduğum kalp atışlarını ikinci cocugumda 8. Haftada anca duymuştuk bakalım bu bebiş ne zaman gösterecek kendini

Ilk haftalarda öyle oluyor gibi sonradan hiç dokulmemeye başlıyor ve daha sağlıklı görünüyor saçlar. Eğer demirin yeterliyse bu dökülme geçici oluyor canım endişe etme

Tesekkur ederim canim. Gecen sene demir eksikligi cikmisti bi donem vitamin kullandim ama sonrasinda tekrar olcturmedim. Tekrar baktirmakta fayda var :) Zaten saclarim normalde de cok dokulur simdi daha da cogaldi hic hosuma gitmiyor :110:

bayanlar bulantı ıcın doktor ılac yazmıstı sızce ılac sonucsa kullansammı pekte kullanmak ıstemıyorum ama sabahları ve aksamları cok bulantı var

3 haftadır mide bulantisindan 3kg verdim kızlar ve bikaç gündür geçti bulantı kusma yasamiyorum şuan 9+0 im ınsaallah tekrar olmaz...:nazar::nazar:birde aç karnınayken içimde kipirti hissediyorum bebegimle konuşuyorum ne yemek istersin diye bu aralar aşırı duygusalim:cry:

hah iyi dedin valla kendin yaptigin yogurt gibi yok :KK52:
Ay evet mismis bugün gideyim de yapayım :-p

Sütçü olsa ahh çevremizde keşke ben de 3v yoğurdunu daha çok severim bu günlük süt peki kaynayacak mi bir de sütçü sütü gibi yoğurdu oluyor mu
Canım günlük şişe süt bimdeki ve hazır olanlar yani onları kaynatmana gerek Yok. Bunlardan yoğurt yapanlar da var ayrıca.
Sadece direk sütçüden aldığınız sütü kaynatmalısınız. Diğerleri pastörize zaten.

Bende de var benim ailede de şeker var bende suphelensem mi bir de ayaklarımda karıncalanma gibi böyle huzursuzluk gibi birşeyler de var
Bilmiyorum canım inşallah yoktu. Bu dediklerini tsh da yapıyormuş benim çok düşük belki de ondandır şeker çıkmasın da :-(

Bende sürekli var. Bazen açık kalmaktan kramp bile giriyor. Çok pis sinir ediyor insanı. Benim ailemde kadın erkek farketmiyor herkeste var. Şeker hastalığı çok şükür hiç birimizde yok. Ben bayağı arastirdim. B12 vitamini düşükse olabiliyor mus bazı kişilerde bende o da çok normal seviyede. Anlayamadım gitti. :eğlence::deli:
AA canım o testi yaptırmamıştım çok teşekkür ederim haftasını d vitamini ve b12 ye baktırayım :)

Sağol canım ben de kız istiyorum kızıma arkadaş olur diyorum ama herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlat olsun yavrularımız bıarada herkes erkek doğuyo içime diyor bana bakalım ne çıkacak
AA benim de kızım var ben de kızım olacak siye hissediyorum :) kızıma arkadaş olur ne güzel ama erkek olursa da sevinirim. Allah sağlıklı hayırlısını nasip etsin :)
Gunaydin kizlar :KK54:
Hamilelikte sac dokulmesi normalmi? Normalden daha fazla saclarim dokulmeye basladi gibi hissediyorum.
Tsh Demir d vitamini sanırım bunlada baktırmalısın canım. Benim de çok dökülüyordu kestirdim saçlarımı rahat ettim

Canım adet döneminde olduğun içindir belki hani normalde hamile olmasak adet olacaktık ya bazen yine o dönemde o his oluyor

sadece o degil kalbimde hamile kalmadan oncede beri bi sıkiliyor sanki oksijen yeterli gitmiyo acayip yata dusuyorum kizima yetemiyorum hamile kalmadan oncede fark ettim ilk isim doktor dedim o zaman memleketteydik dondukden biraz sonra hamile kaldim

kizlarya bu takvim neden bi hafta ileri gosteriyor suan 9 hafta 2 gunlugum ama 10 hafta gosteriyor ve benim hesabim dogru doktora 6. hafta 7. hafta gittimde bebim hesabim dogru cikti ama burasi ileri gibi gosteriyor

kizlarya bu takvim neden bi hafta ileri gosteriyor suan 9 hafta 2 gunlugum ama 10 hafta gosteriyor ve benim hesabim dogru doktora 6. hafta 7. hafta gittimde bebim hesabim dogru cikti ama burasi ileri gibi gosteriyor
9 hafta dolmuş 10.haftadan 2 gün almış durumdasınız 10.hafta içindesiniz :) ondan.

Evet bende daha 5+3 'teyim ama 6. haftasi icindeyim diye yaziyor.

9 hafta dolmuş 10.haftadan 2 gün almış durumdasınız 10.hafta içindesiniz :) ondan.

ya 3 hafta olacak doktora gitmedim. asiri sabirsizlanma basladim. cok ilginc bu takvim olayida ama ben adet programi var oradada hamilelige gecirdim adetimi hep takip ederim oradada 9 hafta 2 yaziyo sanirim 2 aylik olduk

kizlar ben ilk sezeryanimi ozelde yaptirdim. ikincide suanlik devlete gidiyorum. yenemin kiz kardesi var oda sezeryan ikinci devlete dogurcakmis bosuna para verme takip ettin doktor yap dogumu diyor kafami karistirdi dogrusu ben dogum yaptim doktordan cok memnunum devletteki doktorada zor randevu buluyorum makineleride eski bilemedim sizce napmaliyim devletle bi konussam mi ama ozelide istiyorum bi yandan hem benimle hem kizimla ilgili refakatciyede pek birsey kalmiyor devlette seni ve bebegi oylece birakiyolarmis

günlük süt şişedeki yani kaynıyor tabiki kaynamaz olur mu al iç kutu süt gibi
Günlük süt eğer bildiğin inekten sağılıp size getirilip satın alıyorsa onu kaynatmıyorlar. Markette satılan günlük sütler elbette kaynatıliyordur. Günlük süt sağılıp gelen süttür bizim buralarda

Back
X