• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar ben de buradayım
Bugün 5+0 haftalik hamileyim ve sabah karından ultrasonda keseyi gördük cok şükür ❤
Benim için zor günler geçiyor
İlk hamileligim,canım,ilk göz ağrım düşükle sonuçlandığı için psikolojik olarak her saniye diken üstündeyim, üstüne üstlük her gün clexane vurduruyorum Daha başka ilaçlar vs..
İnşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz

Ahhh şu her şeyi çok bilen büyükler Yok mu? Kendi doğrularının dışına çıkamıyorlar.
Can'ım benim sen nasıl istiyorsan öyle yap. Sıkıntısını çekecek olan da sensin sefasını sürecek olan da. Kimseyi önemseme.

ilk dogumum tek kelime ile berbatti basdan sona. hemsirelere ben tek basima dogurcam yanima kimseyi almayin diye bile yalvardim. bunda insallah oyle olmaz. o ameliyata ne bebegime kavuscam sevinci ile nede kesilicem belki uyanamicam korkusu ile girdim. tamamen sinirliydim bana bebege artik zarar veriyorsn bile dediler. kizdim surekli doktoru sıkıstırdi. sabah 9 da yatis yapildi mesai bitiminde ben ameliyata alindim. doktor yalandan suni sanci veriyorum numarasi yapmak zorund kaldi. saater gecmedi o odada ben normal doguma kendimi hazirlamistim tam anlamiyla ama kizim herseyi degistirdi. bizi riske atmasi beni cok sinirlendirdi

:KK70::KK70:ya isim işi cidden sıkıntılı şimdi oğluma önceden Çınar dedik koyduk ki hamile bile değildim kız olursa defne diyorum bakalım baba ne diyecek :KK23:iki ismi de ben seçmiş olcam bende ondan çekiniyorum:KK55:ben sana da isim bulurum:KK19:

Ya ay hadi inşallah merakla bekliyoz:21:[/Q

isim isi yandik kizimin ismini babasiyla kaynanam koydu benim ismimi onemsemedi bu sefer ben koycam ama simdiden kavga basladi ben oglum olursa ömer ali yada ali asaf istiyorum esim tutturdu batuhan diye kizimada hala dusunuyorum olursa ne koyyim diye esim bide kizimsayken hemen nufusa gidip kinlini cikardi ikinci gunu inzallab bunda oyle olmaz

Ben 3 gun hastanede yattim suan evdeyim ama annemdeyim ic kanama riskim devam ettigi icin yalniz kalmamam soylendi.
Salı sabahı iğne oldum.Yarın ve pazartesi kan verecem canim beta takibi icin.Dergerler dustukce kanama bekleniyor,dusmezse 2.dozu vurulacagim.O da olmazsa ameliyat.
Yani daha işin kayıp boyutuna bile geçemedim malesef...
3 ay önce arkadaşım da aynı durumu yaşadı. 2. Igneyle kanamasıyla beraber kendiliğinden düştü. Biraz sancı oluyormuş ama en azindan ameliyata gerek kalmadı. Inşallah sende bu süreci kolaylıkla atlatırsın. Allah yardımcın olsun içini ferah tut

Kızlar ben de buradayım
Bugün 5+0 haftalik hamileyim ve sabah karından ultrasonda keseyi gördük cok şükür ❤
İlk hamileligim,canım,ilk göz ağrım düşükle sonuçlandığı için psikolojik olarak her saniye diken üstündeyim, üstüne üstlük her gün clexane vurduruyorum Daha başka ilaçlar vs..

bende bi kere dusuk yaptim icin korkulu bekleyisdeyim. ilk 3 ay onemli ama surekli kotu dusunursek duaya donusur. ben simdilik kendimi hem cok sevindirmeme calisiyorum hemde normalmis gibi karsilamaya. sevincini yasatmiyorum kendimde. dusuk yaptimda ben kizima alisveris yaparken orda yenidogan kiyafet gordum organik icimdeki ses bunu almalisin hani bazi seyler yuregine o kadar emin olurki cingirak bile aldim. dustunde cok uzuldum. bunda almicam. cinsiyete kadar . kendimi o havalara bida sokmicam. o bana cok iyi ders oldu. ama olumlu dusunelimde insallah kucagimiza alicaz zamani geldinde

3 ay önce arkadaşım da aynı durumu yaşadı. 2. Igneyle kanamasıyla beraber kendiliğinden düştü. Biraz sancı oluyormuş ama en azindan ameliyata gerek kalmadı. Inşallah sende bu süreci kolaylıkla atlatırsın. Allah yardımcın olsun içini ferah tut

Degerim dusuk diye en azindan daha bi umut ediyorum.Buna şukur ki ilk gebeligim gb dusunup ogrendikten sonra 1-2 hafta beklemedim nasilsa bisy goremicem vs diye,gittim kontrole.En buyuk tesellim iş daha ciddi boyutlara ulasmadi ben kizimla evde yalnizken.Yani cidden bin şükür...
Zaten buna sükür demekten baska care yok beterin beteri hep var Allah korusun.

Tesekkur ederim :) insallah arkadasin icinde bundan sonrasi hep iyi haberler olur :)

Kızlar ben de buradayım
Birebir aynı durumdayız. Her şeyi akışına bıraktım:KK51:
Yarin aksam ilk randevum var, bugune kadar hic HCG me bakilmadi, ultrasona girmedim. Cok heyecanliyim. Bebis insallah saglikli cikar, kalp atisini duyariz. Isim cok yogunlasti bu aralar ama baska bir sey dusunemiyorum . Lutfen dua edin, benim icin ve tabi diger tum anneler icin.
Bizim buradakiler nerdeyse cinsiyetini öğrenecek az kaldı:KK70::KK53:
İnşallah güzel haberler ile gelmek nasip olsun:KK19:

Günaydın güzel anneler. Hayırlı Cumalar herkese. Bu gün benim de randevum var 4+6 da keseyi görmüştük. Bugün 7+0 ız. İnşaallah hayırlısıyla kalp atışını duyarız. Hepinizden bu mübarek günde dua etmenizi rica ediyorum.
Benim de duam tüm hamile olduğunu öğrenen annelerin keseyi görüp kalp atışını duyup sağlıkla bebeklerini kucaklarına almaktan yana olacak. İnşaallah tüm dualarımız kabul olur hayırlısıyla

gunaydin hamisler.keyifler nasil? benim basagrilarim gecmiyor..tansiyon normal uykum normal kan degerlerim normal.neden agriyor peki?
migren agrisi degil.sanki tum gece uyumamisim gibi agri var.agirlik gibi.erkek bebis belirtisimi?

Günaydın güzel anneler. Hayırlı Cumalar herkese. Bu gün benim de randevum var 4+6 da keseyi görmüştük. Bugün 7+0 ız. İnşaallah hayırlısıyla kalp atışını duyarız. Hepinizden bu mübarek günde dua etmenizi rica ediyorum.
Benim de duam tüm hamile olduğunu öğrenen annelerin keseyi görüp kalp atışını duyup sağlıkla bebeklerini kucaklarına almaktan yana olacak. İnşaallah tüm dualarımız kabul olur hayırlısıyla
insallah duyarsin canim buyumus artik)

Back
X