İşte ben de onu diyorum ya, nispet yapmak değildi amacım. Bu zamana kadar herşeyimipaylaştığım biri. Onunda benim nispet yapmadığına emin olduğu düşünüyorum. Ciğerimizi biliriz biz. Ki beni azıcık tanıyan biri bile böyle bişeyle nispet yapıp insanları incitmeyeceğimi bilir. Ben ona da hiç baskı yapmadım bebek yapın diye. Kısmet bu işler elinizden geleni yapıyorsunuz zaten. Vakti geldiğinde sende kavuşacaksın bebeğine diye onu motive edip moral vermeye çalıştım konusu açıldığında.
Yine de yanlış anlayabileceğini düşünmedim bu haberi paylaşırken. Ha bir de öyle deli gibi sevinç sözleri söylemedim. Zaten daha sevinemedim ki. Plansız oldu. Daha 20 aylık oğlum var. Doğum sonram çok sıkıntılıydı. Doğum sonrası tekrar ameliyata alındım sütüm gelmedi o yüzden. Doğum yaptığım an dedem vefat etti. Ailem bu yüzünden 10 gün yanıma gelemediler. Kv nin insafında geçti loğusalığım. Oğlum kolikti. Depresyonu ağır geçirdim. O da biliyor herşeyi. Yine herşey kötü giderse diye endişelendiğimi söyledim sevinmenin tersine.
Ama o direk canımı yakmaya çalıştı. Bunu anlamayacak kadar da salak değilim.
@zenderu Normalde olsa affetmem derdim ama bu davranışının sebebini düşününce yol oraya çıkıyor. Bak genellemiyorum arkadasım.
Dolunay22
. Bu arkadaşımın bu davranısını bu sebebe bağlıyorum.
Ayrıca senin bahsettiğin zihniyette bir insan değilim. O genellemene de ben katılmıyorum, kendimi de dahil etmiyorum
Aynen ya kimseyle birşey paylaşamayacak duruma gelmişiz. Ne acı