• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
bende 7 haftalıgım kullansam mı kullanmasam mı bilemedim asıl onemlı olan 3-4 haftaymus
Kullanın çünkü bu hafta olan kontrolumde doktor beyin gelişimi falan organların tamamlanması 12. Haftayı buluyormus folik asit de beyin gelişimi için ve omiriligin kapanması için önemli o yuzden ilk üç ay kullanılıyor

Doktor değil laboratuvar giriyor sisteme sonuçları yani doktor ultrason verisini anlaşmalı laboratuvara gönderecek,zaten sizden alınan kanlarda aynı laboratuvara gidicek,kan testi aynı laboratuvarda çalışılcak çıkan enzim değerleri sisteme otomatik aktarılacak.yani bu durumda ikisini ayrı yerlerde yaptırıp tek bir yerde toplama şansın yok. hepsini devlet hastanesinde yaptır. direk devlet hast. polk.den randevu al 11-12. hafta da git doktor ultrasonunu yapsın kanını ver çık devlet laboratuvardında ücretsiz çalışsınlar testi.ultrason muayenesini neden kendi doktorunda yaptırmak istiyorsun,?yani senin dediğin gibi devlette kan verip onun sonucunu alma gibi bir şansın yok :KK43:
Tamam çok teşekkür ederim bilgi için :)
Ben kendi doktoruma 12.haftada gideceğim zaten ona da güveniyorum ultrasonda o baksın istiyorum. O yüzden kanı başka yerde vereyim dedim. Dediginiz gibi devlet hastanesinde her şeyi yaptırabilirim. Doktoruma gidince de o da baksın ultrasonla orda kan vermem sadece. Devlet hastanesinde bir sıkıntı çıkmazsa böyle yapayım en iyisi.

Sanırım sezeryanda erkek alıyorlar kaç hafta erken alınıyor bilen varmı?? Ben yeni sezeryanlıyım dikişlerimden korkuyorum buarada kasık ağrım çok fazla normal mi yaa kesiliyor gibi bi ağrı sizdede oluyor mu

bende sezeryanim sordum bu kontrolde gittigimde genelde 38 hafta 5 felan aliyoruz dedi benim yengem 1 yas bile yok cocuklari arasinda erken sezeryan alindi 36mi 37mi ne ama o cok yakindi onunda sezeryani cok agriyordu hamileykenson aylarda 4 dikis acikmisti yanlis hatirlamiyorsan ic dikis

Son düzenleme:
hoşbuldum canım sağol :KK54:aa evet aynıyız canm heyecanımız ortak:KK36:amin inşallah hayırlısıyla kucağımızda görmeyı nasip etsin allahım:dua::dua:
Amin inşallah canım sen kalp atışını duydun mu? Ben cumartesi gidicem inşallah pıt pıtları duyarım.

bende sezeryanim sordum bu kontrolde gittigimde genelde 38 hafta 5 felan aliyoruz dedi benim yengem 1 yas bile yok cocuklari arasinda erken sezeryan alindi 36mi 37mi ne ama o cok yakindi onunda sezeryani cok agriyordu hamileykenson aylarda 4 dikis acikmisti yanlis hatirlamiyorsan ic dikis
Benimde 5.5 ay oldu işte sanırım bende zorlanan hayırlısı inşallah

Back
X