2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benimkide henüz aşağıda ablam şimdiye kadar cikmadiysa daha çikmaz dedi assada tasirsin dedi ama inşallah çıkar yukari
Kız yok anacım bebek aşağıdan yukarıya çıkar merak etmeyin daha minikler büyüdükçe çıkıcak lar İnş kaburgalara kadar vuracaklar İnşallah

Benimde 17+1 175 grdi canim. Hatta zayif gibi gelmisti :). Boyu kacti soyledimi
Bide ben kacirmisim. Senin bu haftada sancin mi oldum ya gecen gun yazmistim bebek benimde biyere toplanmisti ve sancim bicaknsaplanmasi tarzi rahimde vajinaya yakin aci hissettim diye. Sonra sirtustu yattim gecti. Oyle biseymiydi
Biyere toplanıyor evet benimde hani o an nefesini tutmak istiyorum sanki. alt taraf acımıyor benim

arkadaslar benim 2 yasinda bi oglum var bugun aksam birden ayagim agriyor demeye basladi oturunca bisey yok yururken topalliyor tedirgin oldum acikcasi buyume agrisi olabilir mi
İlgisini dağıt unuttuktan sonra ilgisini çekecek birşeyler yap birden kalkmasını falan sağlayacak Ağrı olacak mı bakalım benim kızımda yapıyordu bir ara ilgi çekmek için yapıyor olabilir

Ya tekme gibi sert değil tabi ki öyle dışarıdan dokununca falan hissedilmiyor ama ben öğretmenim mesela sürekli ayaktayım bazen oturduğumda, ya da şiddetli 2-3 defa arka arkaya hapşırdığımda mutlaka bi pıt pıt oluyor dalgalanma gibi, değip geçiyor
Anladım canım. O şekilde bende de oluyor 14. Haftadan beri. Ama 19. Haftaya girince başka ataklar bekliyor insan :))

Kızlarrr bugun evimi su bastı sancıyla uğraşırken evle uğraştım mahvoldum eşimde görevdeydi yalnızdım mahvoldum herşey su oldu kaldır koy bittim.... Şans yok yaa doktor yat der çıkan işe bak başıma gelmiş iş değil bu yağmur beni mahvetti

Kızlarrr bugun evimi su bastı sancıyla uğraşırken evle uğraştım mahvoldum eşimde görevdeydi yalnızdım mahvoldum herşey su oldu kaldır koy bittim.... Şans yok yaa doktor yat der çıkan işe bak başıma gelmiş iş değil bu yağmur beni mahvetti
Geçmiş olsun canım ya aksilik işte bir sadakan verin kazadan beladan korusun

Canım çok geçmiş olsu yardım edecek kimse yokmu yanında komşu falan çok zor su baskını hiç kendi evime gelmedi ama kuzenimin evine basiyor birde eskiden kiracimiza bu yoğun yağmurlu günlerde başardı oradan biliyorum
Allah kolaylıklar versin :(

Yaz olsaydı yıkanır kururdu hemen ama şimdi biraz zor halılarını yıkamaya ver canım koltuklara fln gelmedi inşallah
Canım üst Katın mobilyaları oradaydı 3. Kat için alınmıştı hepsi ağır mutfak dolaplarına ve banyo dolabına çok gelmiş malesef halıları Şimdi çatıya çıkıp attı eşim ıslananları kurutmaya çalışıcam İnş yarı rüzgar olur

Oğlumda 9 ay çok rahattim hoppodi hoppodi gezdim bunda şimdiden paytaklastim nedense :))

Bende oğlumda rahatmışım aslında farkında değilmişim canım. Bunda da devamlı hareket etmeye çalışıyorum ama çok çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum

Canım çok geçmiş olsu yardım edecek kimse yokmu yanında komşu falan çok zor su baskını hiç kendi evime gelmedi ama kuzenimin evine basiyor birde eskiden kiracimiza bu yoğun yağmurlu günlerde başardı oradan biliyorum
Allah kolaylıklar versin :KK43:
Benimde İlk kez başıma geldi 12 yıllı k evim ilk oldu 3 katta bana ait yağmur oluğunu bağlattık sanırım o yaptı

Canım üst Katın mobilyaları oradaydı 3. Kat için alınmıştı hepsi ağır mutfak dolaplarına ve banyo dolabına çok gelmiş malesef halıları Şimdi çatıya çıkıp attı eşim ıslananları kurutmaya çalışıcam İnş yarı rüzgar olur
Vallahi Allah kolaylık versin canım yaa

İlgisini dağıt unuttuktan sonra ilgisini çekecek birşeyler yap birden kalkmasını falan sağlayacak Ağrı olacak mı bakalım benim kızımda yapıyordu bir ara ilgi çekmek için yapıyor olabilir
yarin deneyim cnm bakalm bi daha yapcak mi aslinda butun ilgi onda ama anlamadm

gecmis olsn cnm Allah kolaylik versn cok yormadan yapmaya calis

Back
X