2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bu arada bende bir haftadır grip,öksürük,boğaz ağrısıyla mücadele veriyorum dr a gitmedim pek ilaç veremiyorlar diye iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum hala daha geçmedi gece iki defa üst değiştim soğuk terlemişim toparlıyor gibiyim ama bebeği 3 gün önce felan hissetmiştim sonrasında bir kere bile hissetmedim bebeğe bişey mi oldu acaba kafayı yiyecem ağlamak istemiyorum :(

Bizim idrar testini rutin yapiyorlar ama icinde seker protein vs bakiyorlar. Diger bakteri taramasi icin sadece ikili testte yaptilar, bir de ben kesem patladi diye ortaligi ayaga kaldirinca yaptilar. Bakteri icin olan doktor istegine bagli ve ofis disi bir laba gidiyor

Fcevriye, ben bu şeker yüklemesi olayına taktım burda herkese rutin yapıyorlar ya sen abd deydin sanırım ordada herkese yapıyorlarmı bu yüklemeyi :işsiz:

Ssedmikraska Ssedmikraska canım ben ilk doğumumu kadın doğum hastanesinde yaptım sonra eğitim arastirmaya sevk edildim.
Şimdi doğumumu eğitim ve araştırma da yapmak istiyorum evime yürüyerek 15 dk eğitim araştırma var benim doğum tapmak istediğim yer arabayla 35 dk falan eğer trafik olmazsa istediğim yerde olursa evimin yakinindakin de doğum yapicam.
Özel hastanelerse bir terslik olursa hemen eğitim arastirmaya sevk ediyor. Sonuçta ilk doğumda terslik yaşadığım için ikincisini hiç riske atmayıp eğitim araştırmada yapacağım.

Kızlar bebek hareketlerinden bahsetmişsiniz. Ben 15 haftalıkken hissetmeye başladım. Şuan göbek deligim hizasında bile hissediyorum. Yeri değişiyor ama bazen sezeryan dikişi hizasında oluyor ayakları çıkacak sanıyorum alttan :) birde maşallahı var çok hareketli dakikalarca oynuyor bu kadar i normal mi? Dışardan görünüyor bi video bile çektim :) bazen diyorum ki karnım da oynayacağı bi oyuncağı var sanki de onunla oynuyor sürekli:))

Canım hamilelik takibi adında bir uygulama kullanıyorum ona gore bir oyuncağı var içeride göbek kordonu ilk oyuncağı imiş ;)

Eklentiler

• Screenshot_20171217-121011.webp
    Screenshot_20171217-121011.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 62
Öksürük için herkes erken doğuma sebep oluyor diyor moralim çok bozuk burdada kimsede öksürük felan yok zaten meyse başımıza ne gelirse görecez artık

Kizlar selam. Neden oldugunu bilmiyorum ama ceza almisim :KK62::KK62::sinirli::sinirli: bir hafta gelemedim. Napiyorsunuz? Herkes iyi mi? Her sey yolundadir umarim.

Amniyosentez
sonucu bekleyen anneler vardi, sonuc aldilar mi?
Evet ben de gördüm hatta şaşırdım hoşgeldin :)

Kızlar ya arkadaşımın kızı lavabo açıcı yemiş hastanede suan hepiniz birer ayetel.kursi okurmusunuz rica etsem
Allah şifa versin çocuk k üzüldüm. Durumu iyidir inşallah :(

Kızlar ya arkadaşımın kızı lavabo açıcı yemiş hastanede suan hepiniz birer ayetel.kursi okurmusunuz rica etsem

Geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin hafza nur a okudum canım sonuç hakkında bilgilendirirsen sevinirim arkadaşım aklım hep orada kalacak Allah im saglikla sıhhatli çıksın hastaneden

Öksürük için herkes erken doğuma sebep oluyor diyor moralim çok bozuk burdada kimsede öksürük felan yok zaten meyse başımıza ne gelirse görecez artık
Dur canım ne kadar panik yapmışsın. Hiçbir şey olmaz Allahin izniyle. Hepimiz farklı hastaliklarlà karşılaşıyoruz. Valla ben de alerjik durum var ben de çok oksuruyorum.maşallah pek bebisı hissetmeden de her zamn gayet sağlıklı. Seninki de öyledr emin ol

Bu arada bende bir haftadır grip,öksürük,boğaz ağrısıyla mücadele veriyorum dr a gitmedim pek ilaç veremiyorlar diye iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum hala daha geçmedi gece iki defa üst değiştim soğuk terlemişim toparlıyor gibiyim ama bebeği 3 gün önce felan hissetmiştim sonrasında bir kere bile hissetmedim bebeğe bişey mi oldu acaba kafayı yiyecem ağlamak istemiyorum :KK43:
Geçmiş olsun aslında artık verebiliyorlar. Öyle aşırı bir öksürük durumu var mı ki kasılmayı tetikleyecek. Birşey olacağını sanmıyorum kızımda hiç gitmedim grip vs durumlarında ama istersen kontrol amaçlı yaz doktoruna gel belki der. Hastalık durumumda az yemek yeme bebeğin de yorgun olması vs az hareket ederlermiş zaten. Sen bozma moralini ama yine de tedbirini al canım.

Günaydın herkese:KK54: cuma cumartesi kontrollerim vardı . Ayrıntılı ultrason bakıldı çok şükür herşey yolunda . Tüp bebek doktorum ısrarla ckexanı kesmiyor :skandal: uzunca bi liste verdi o tahliller yapılırsa sonuç teniz çıkarsa bakarız dedi:spor: iki ayrı doktora gitmek korkunç :KK57: kafam bi milyon :ukala:

Canım benim de tüp bebek clexane ve aspirini beraber kullanmam gerektiği söylenmişti gebelik takip doktorum da sen de pıhtılaşma yok birakman gerekiyor diyor arada kaldım ben de ne yapacağımi bilmiyorum. Hangi testleri istedi yazabilir misin?

Arkadaşım herkesin dediğine bakmayın Allah ın dediği olur. Bu soylenilenlere kafamizi takip uzuntu panik yapiyoruz o etkiliyor bence. Rahat olalım güzel düşünelim ve herşey güzel olsun. Sana diyorum ama bazen bende takiliyorum :)

Kuzenim 3 çocuk annesi ilk ikisi normal sonuncusu kendi isteğiyle sezeryan. Ve tüm hamileliklerinde karda yatmış gibi öksürürdü. Ben ciğerleri eline gelicek diye çok korkardım. Bir sigara içerdi ki içmek denmez sigarayı yiyordu sanki günde 2 paket içiyordu kesin. Ilk gebeliginde (eski) eşinden de çok dayak yemistir. Tokat değil dayak ama maşallah sağlıklı sıhhatli evlatları var.

Günaydın herkese:KK54: cuma cumartesi kontrollerim vardı . Ayrıntılı ultrason bakıldı çok şükür herşey yolunda . Tüp bebek doktorum ısrarla ckexanı kesmiyor :skandal: uzunca bi liste verdi o tahliller yapılırsa sonuç teniz çıkarsa bakarız dedi:spor: iki ayrı doktora gitmek korkunç :KK57: kafam bi milyon :ukala:
gözün aydın canım. İnşallah tahlillerinde temiz çıkar. Bizde daha ayrıntılı yi yaptiramadik dün gittik doktorum burda gereksiz pahalı dedi başka bir yer tavsiye etti hemde makineleri daha iyi dedi. Tabi içimden niye telefonda demedin o zaman direk oraya giderdim diye söylendim. 3 hafta sonra tekrar yol gözüküyor bize. Ayyy ayyy hayırlısı bakalım

Geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin hafza nur a okudum canım sonuç hakkında bilgilendirirsen sevinirim arkadaşım aklım hep orada kalacak Allah im saglikla sıhhatli çıksın hastaneden
Şuan serumla.besleniyo yemeksiz vermiyorlarmis yaratın endoskopi yapılacak inşallah iyi olacak haber veririm

Dur canım ne kadar panik yapmışsın. Hiçbir şey olmaz Allahin izniyle. Hepimiz farklı hastaliklarlà karşılaşıyoruz. Valla ben de alerjik durum var ben de çok oksuruyorum.maşallah pek bebisı hissetmeden de her zamn gayet sağlıklı. Seninki de öyledr emin ol

Geçmiş olsun aslında artık verebiliyorlar. Öyle aşırı bir öksürük durumu var mı ki kasılmayı tetikleyecek. Birşey olacağını sanmıyorum kızımda hiç gitmedim grip vs durumlarında ama istersen kontrol amaçlı yaz doktoruna gel belki der. Hastalık durumumda az yemek yeme bebeğin de yorgun olması vs az hareket ederlermiş zaten. Sen bozma moralini ama yine de tedbirini al canım.

Arkadaşım herkesin dediğine bakmayın Allah ın dediği olur. Bu soylenilenlere kafamizi takip uzuntu panik yapiyoruz o etkiliyor bence. Rahat olalım güzel düşünelim ve herşey güzel olsun. Sana diyorum ama bazen bende takiliyorum :)

Kuzenim 3 çocuk annesi ilk ikisi normal sonuncusu kendi isteğiyle sezeryan. Ve tüm hamileliklerinde karda yatmış gibi öksürürdü. Ben ciğerleri eline gelicek diye çok korkardım. Bir sigara içerdi ki içmek denmez sigarayı yiyordu sanki günde 2 paket içiyordu kesin. Ilk gebeliginde (eski) eşinden de çok dayak yemistir. Tokat değil dayak ama maşallah sağlıklı sıhhatli evlatları var.

Hepinizden Allah razı olsun ama üst üste zor geceler geçirince özellikle öksürük gece artıyor çok korkuyorum daha iki hafta önce ultrasona girdim girmek istemiyorum ama çok korkuyorum iyi ki varsınız manevi desteğiniz yeter

Kızlar dün kontrolum vardı doktor Bebek ters dedi bu bebek için olumsuz bir şey değil. Sadece dönmezse sezeryanla doğum yaparsın dedi. Benim hareketlerimdrn mi kaynaklandı acaba

Back
X