- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
- #16.301
Bende 11 ocakta olacagim yaklasik 25 haftalik oluyorum.kızlar bir şey sormak istiyorum
benim doktor detaylı ultrason randevusunu 30 ocağa aldırdı
22+5 oluyorum o zaman
geç değil mi sizce ya ?
Bende kayserideyim canim sen hangi hastaneye gidiyorsun?Hemşehrim benim yaeveett Kayserideyim doğum tarihlerimizde yakın sayılır. Ne güzel tevafuk olmuş :)
Bende sinir oluyorum he her seye avrupada amerikada yasaklanmis diye karsi cikanlara. Asiyi yasakladilarsa asi yerine gecen koruyucu baska bir sey bulmuslardir yani. Ne cok sever bizim insanimiz onlara ozenmeyi. İcin hangisinde rahat edecekse onu yap. Yillardir herkes sorgusuz sualsiz olmus bu asilari, bizim annelerinizde oldu. Problemli olacak cocuk zaten oluyor, olmayacak olan da sapasaglam oluyor. Kendi canimizda bebislerimizin cani da allaha emanet. Biz bile isteye zarar vermeyelim, sigara, alkol gibi. Rabbim onlar korur. Yani yurtdisinda yasaklanmis diye o asilar haplar bizi oldurecek degil.Kizlar aşı şeker yüklemesi vs her şeyi hem destekleyenler hem sonuna kadar karşı çıkanlar var Sizin benim gibiler ne yapacak bilmiyorum Biz bunu kendimiz araştırsak bile internette yine bir sürü yazı okuyacağız Sonuçta işin ehli değiliz
Ben bugüne kadar folik asitle ilgili hep iyi şeyler duydum okudum Gecen gun bir arkadasa misafirliğe gittik adam bize siz folik asit kullanıyorsunuz ama avrupada amerikada hep yasaklanmış bu bilmem ne dedi hadi al bakalım moral bozukluğu Ayrıca ben nerden bileyim yasaklandı mı adam palavra mı atıyor
Ay sinir oldum diye yazarken.
@sofiarya merhaba nasilsin hamileligin nasil gidiyor ben bu gun ayrintili ultrasyon gittim ve sonucu boyle halen sokdayim ve ne yapacagimi bilemiyorum sana danismak istedim. Musait oldugun bi vakit yazabilirmisin
Canim gecmis olsun. Ne oldu bir problem mi var? Ben anlamadim sonuctan. İnsallah bir problem yontur sıkma canini.