2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
canım ihtimal yarıyarıya maalesef. ama şöyle bir avantajın var bu önceki dogumunda tecrübe edilen ve bu dogumunda da olması beklenen bir durum oldugu için herkes tam tekmil bu duruma hazır olacak. güçlü hormon ilaçları ve takılacak taze kanla bir sıkıntı olmadan atlatılacak bir durum,herkesin hazrılıklı olacak olması enbüyük avantajın hiç kafanı takma bence buna. olsa bile birşey olmaz Allah'ın izniyle :KK66:
İnşallah canımyaa zaten ilk drum mutlakabilgilendir drunu demişti söyledim bende hazırlıklı olacağız dedi walla sezeryan korkutmuyorda aadece bu durum korkutuyor

IMG-20180105-WA0009.webp
Kizlar dun etekle gomlegi aldim pancodan .6_12 ay.sizce guzelmi degistirsemmi karar veremedim .
Baska yeni sezon yoktu gelmemisti .
Sandigida kizimin ivir zivirina kullanirim dedim.

Canım 50mg olan da aç-tok fark etmiyor diye biliyorum ben. Glikozdan sonra 1saat bsy yiyip içmeden kan vermek gerekli değil mi ?? Ama 100 mg olan da kesinlikle aç olmak gerekli diye duymuştum. Hatta ben 24.haftadakinde kahvaltı yapıp giderim diye düşünmüştüm. :///
Bende gecen ay gittiğimde sormuştum doktora şeker yüklemesi için aç mı olayım tok mu diye fark etmez demişti ama ben çok faZla bişey yemeden gitmeyi düşünüyorum

Medicalpark ın 2500 olduğuna emin misin canım geçen çocuğu götürdük muayeneden bile 135 lira aldılar...o 2500 ün üzerine kesin başka şeyler ekleniyordur bence...çünkü hastane ne zaman gitsek bildiğin boş pahalı ve fazla gelen giden yok
Doktorumun verdigi fiyat bu. Doktorum medicaldeydi ama ayrildi muayeneye 120 lira oduyodum ordayken. Zaten ucreti doktora oduyoruz. Kendi anlasiyo hastaneyle. Ama her doktorun anlasmasi elbet farklidir Ekstrasi soyle var epidural normal istersen 500 ekleniyor. Sezeryan 3000 eger epidural sezaryen istersen 3500. Benim yazdigim tamamen normal dogum fiyati. Ama ayrica tekrar gidip hastaneyle de gorusucem. Karar vermedim daha.

Kızlar ayrintili ultrasondan ciktik. çok şükür kızım çok iyi 5 gün önden gdyrz 370 gr olmuşuz bgn tam 20 hafta olduk..çok tatlı kızım babasi gibi iri uzun olcak dedi.sadece plesantan kalın tansiyonun yüksekliğine işaret edebilir. Son dönemlerde kontrolde ol dedı. Allahım çok mutluyum ya çok güzel duygular ne kadar sukretsek az
IMG-20180105-WA0005.webp

Kızlar " sarp " ismi son yıllarda çok koyulan popüler isimlerden değil dimi..pek yaygın olmasını istemiyorum o yüzden sordum..

Kizlar sizce babynestler kullanislimi .Ben mevlut icin bitane siparis verdim .Bitane daha alacaktim gunluk vazgectim almaktan .Mevlut icin olanida cok suslu dayansmadim

Canim babynest niye sadece mevlut icin diye dusundun? Ben normal gunluk kullanabilecegim icin istiyorum uyuttugumda salonda yanimda durur diye dusunuyorum insallah. Bide uyuduktan sonra kendi yatagina yatirmakta kolay olur. Cok kullanisli oldugunu duydum.

selam kızlar beni de aranıza alırmısınız:KK54::KK68:ben planlı sezaryen ile mayısta doğuracağım için sizi de takip etmek istedim.mayıs annesi olacağım inş. 19.haftalığım 3,5 yaşında bir oğlum var birde kızım olacak inş.:dua:hepimize sağlıklı rahat doğumlar dilerim:KK60::anneadayı::KK200::KK36:

selam kızlar beni de aranıza alırmısınız:KK54::KK68:ben planlı sezaryen ile mayısta doğuracağım için sizi de takip etmek istedim.mayıs annesi olacağım inş. 19.haftalığım 3,5 yaşında bir oğlum var birde kızım olacak inş.:dua:hepimize sağlıklı rahat doğumlar dilerim:KK60::anneadayı::KK200::KK36:
Hoş geldin canım sağlıkla al inşallah kucağına Allah bağışlasın evlatlarını

Kızlar ayrintili ultrasondan ciktik. çok şükür kızım çok iyi 5 gün önden gdyrz 370 gr olmuşuz bgn tam 20 hafta olduk..çok tatlı kızım babasi gibi iri uzun olcak dedi.sadece plesantan kalın tansiyonun yüksekliğine işaret edebilir. Son dönemlerde kontrolde ol dedı. Allahım çok mutluyum ya çok güzel duygular ne kadar sukretsek azEki Görüntüle 2089488
yaaa parmağını mı emmiş o :KK37:
Allahım ne tatlı, maşallah ona

Kızlar ayrintili ultrasondan ciktik. çok şükür kızım çok iyi 5 gün önden gdyrz 370 gr olmuşuz bgn tam 20 hafta olduk..çok tatlı kızım babasi gibi iri uzun olcak dedi.sadece plesantan kalın tansiyonun yüksekliğine işaret edebilir. Son dönemlerde kontrolde ol dedı. Allahım çok mutluyum ya çok güzel duygular ne kadar sukretsek azEki Görüntüle 2089488

Çok tatlı çıkmış minik:KK200: parmağını emdigine gore belki emzik kullanabilir ;)

Canim masallah parmagini mi emiyo o cok tatlii
Kızlar " sarp " ismi son yıllarda çok koyulan popüler isimlerden değil dimi..pek yaygın olmasını istemiyorum o yüzden sordum..
Canim simdi tv de bi dizi var ondan sonra koyan cok olabilir.Ama son yillarda cok koyuldugunu dusunmuyorum.

Canim babynest niye sadece mevlut icin diye dusundun? Ben normal gunluk kullanabilecegim icin istiyorum uyuttugumda salonda yanimda durur diye dusunuyorum insallah. Bide uyuduktan sonra kendi yatagina yatirmakta kolay olur. Cok kullanisli oldugunu duydum.
Canim okadar guzel yapmislarki mevlut icin olanina aklim gitti.
Cok kullanisliysa gunluk icinde aliyim .
Hosgeldin canim hayirli dogumlar sanada

nasıl tok karnına yaa??? ilk önce aç karnına kan verip,sonra hemen akabinde o leş glikoz şurubunu içip 1 ya da tercihen 2saat sonra gidip tekrar kan vermedin mi??? yüzyılların şeker yükleme testinin yapılışı mı değişmiş :KK57:

Valla bunların herşeyi değişik bende senin dediğin gibi biliyordum hep sadece tokluk şekerine baktılar çok şükür normal çıktı, boşuna yaptık :işsiz: 50 lik kutu kola gibi kutu içinde gazoza benzer bişey içirdiler 1 saat sonrada kan verdim

Canım dr tahlil yazmıs bana bi daha gelirken yaptır sağlık ocagında dedi seker yüklemesinide konusmutuk tokluk sekerine bakalım ihtiyac duyarsak yaptırırız diye ama kagıda 50 gr gibi bişey yazmıs seker yüklemesi mi acaba
50 gr dediği evet şeker yüklemesi için içeceğin solüsyonun içerdiği glikoz miktarı. 50gr OGTT falan yazar ya da 100lük olur.75lik olur. yazmış işte şeker yükleme ama bilemedim :(

bu arada babynest düşünen anneler ben kendim yaptım çokda kolay yapımı siz yada anne yada babaanne biliyorsa tığ işi örgü yaparlar. biz geniş yaptık biraz içinede dedesi sunta gibi birşey kestirdi elyafla ve kumaşla kaplanacak altı.
JQrBm5.png
bu arada resim yüklemeyi becerememiş olabilirim :) [/url][/IMG]
JQrBm5.png
[/url][/IMG]
ITJAIS.png
[/IMG]
ITJAIS.png
VxEodD.png
[/I
VxEodD.png
[/IMG] MG]
VxEodD.png
F1ZFje.png

Canım 50mg olan da aç-tok fark etmiyor diye biliyorum ben. Glikozdan sonra 1saat bsy yiyip içmeden kan vermek gerekli değil mi ?? Ama 100 mg olan da kesinlikle aç olmak gerekli diye duymuştum. Hatta ben 24.haftadakinde kahvaltı yapıp giderim diye düşünmüştüm. :///
ama olur mu canım hem karnın tok olacak hem de üstüne içeceksin glikozu sağlam adamın bile şekeri tavan yapar,o işte bir anormallik var. özellikle aç olmak gerekiyor ki sadece aldıgın glikozun gr ına göre kanda şekerinin nekadar yükseleceğini gösteren referans aralıklaarı var.50gr lık olanın farklı 75 in 100ün farklı. erğer ondan daha yüksekse testi pozitif kabul ediliyor. yani karnının aç tok olmasının farketmemesi gibi bir durum zannetmiyorum mümkün olsun. ozaman ben 2tane poğaça yiyim yağlı yağlı üstüne de glikoz şurubunu içeyim şekerim 50lik referans aralıgının muhtemel şekilde üstünde çıkar. onu bir daha sorun bence?? benim aklım almadı valla,işler çok değişmiş :(

Su da mı içmeyecektik ben 2 yudum su içtim ya bişey fark edermi ki :işsiz:

Back
X