2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar cüzünü okumayanlar bir an önce bitirse güzel olur. Duasını yaptirayim.

Evlatlarımızın saglikli ve hayırlı olmasi icin Kuranı Kerim hatmi

1.cüz Annona:sampiyon:
2.cüz ayse1995:sampiyon:
3.cüz weryew:sampiyon:
4.cüz ftmkya:sampiyon:
5.cüz hiye:sampiyon:
6.cüz deli mavi prenses:sampiyon:
7.cüz betulcemre betulcemre
8.cüz NRYSYN:sampiyon:
9.cüz Fonetik Fonetik
10.cüz yesilkubbe yesilkubbe
11.cüz toist
12.cüz zeynosrkn84:sampiyon:
13.cüz toist:sampiyon:
14.cüz W wisne83
15.cüz Z Zeyno1979
16.cüz loveren:sampiyon:
17.cüz. M Mavi0411
18.cüz minikmucizem61:sampiyon:
19.cüz hayatimm70:sampiyon:
20.cüz gokfer:sampiyon:
21.cüz pedike:sampiyon:
22.cüz kardelen384:sampiyon:
23.cüz m3rf392:sampiyon:
24.cüz pembehelvam:sampiyon:
25.cüz hayatimm70:sampiyon:
26.cüz dilaraginosss:sampiyon:
27.cüz uykucu sirine:sampiyon:
28.cüz uykucu sirine:sampiyon:
29.cüz elifahsen:sampiyon:
30.cüz elifahsen:sampiyon:[/QUOTE]

Cok tesekkurler :)

Kolay gelsin :)) ben bugun ortaligi topladim. Supurup silme isini yarina biraktim valla. Tuvalet banyoyu da bugun gun icin de yaparim heralde. Yapamazsam o da yarina kalir :/ resmen ortaligi toparlamak temizligi yapmaktan daha zor.

Bitmez bitmezz:KK43:(

İnsallah dogduktan sonra da boyle hevesli olur :)
Sağol canım bitti ama bende bitmişim uzanınca anladım

Selam herkese bende bugün ilk defa birkaç parça biseyler aldım. Tek alt zıbın vs... Ankarada olanlar onur çarşısında minicity tavsiye ederim fiyatları cok uygun ve kaliteleri de gayet güzel çeşitte bol

Kizlar kafayi yicem bilgisi olan diyabeti olan yorumlasin lütfen cok sevinirim. Ben seker evde seker takibi yapiyorum. Şu parmaktan kan alip bakilan cihazlardan var onunla bakiyorum. Ornegin kahvaltida tambugday ekmek sut zeytin ve peynir yedigim halde seker 160 cikti hemen akabinde baska bir strip takip olctum 140larda cikti. Az oncede olctum once 121 cikti. Ayni kani baska stripe damlattim 136 cikti. Simdi ben bu degerlere nasıl guvenipte doktoruma bildireyim. Diyabeti olupta bu cihazlar hakkinda bilgisi olan var mi? Bana hic guvenilir gelmiyor. Ilk olcmeye basladigimda sabahlari 108 filan cikiyordu mesela. Ayni sekilde beslenip 160 cikmasi cok garip degilmi? Ayrica ayni dakika da baska baska strplerle olcuyorum hepsinde sonuc farkli.
Aletiniz ne marka, ben de diyabetiğim ama benim cihazımda hiç o kadar oynamıyor değerler. Bir de cihazı çok soğuk ya da çok sıcakta tutunca da sapıtıyor. Oda sıcaklığında tutun çok soğuk odada olmasın

Yani canım ben öyle kullanıyorum. Fazla kiloda almadım ama karnım bayağı çıktı kalçada var o yüzden daha rahat ediyorum.
canım senle aramızda bigün varmış ya bişey daha sorcam bizim bebişler yaz bebeği olacak ya netten bişeyler beğendim yazın temmuz ağustosta giydirmek için 0_3 aya bakıyım 3_6 aya ya

Aynen dediğin gibi cnm doğumdan sonrada alıncak bişey benim öyle oldu mesela önce almamıstım basta cok sütüm gelmedi sonrada sütüm bi gecede indi mi göğüslerim oldu taş gibi oğlum kesinlikle tutamadı mecbur göğsümü bosaltmam gerekti eşim sabah gitti aldı e bebek acılmadan kapıdaydı hatta calısanları beklemiş o da öyle bi anımız oldu :KK48:
Ne tatlı anılar yaaa. Çok şükür bunlara. Anne baba olmak gerçekten büyük sorumluluk ve heyecan.

Çocuklar zorladıkça inatlşıyor tecrübeden biliyorum bugune kadar kalkıp Hiç özel yemek yapmadım çocuklarıma o gün menu neyse o istek isterlerse kırmamak için yaparım kızartma falan yani... Yemedide aç kaldı derdine hiç düşmem acıkınca mecbur yiyecek anne disiplinli olursa çocuk onun bişekilde alıyor inanki.. İlk oğlum da daha disiplinliydin şimdi 8 yaşındakine baba biraz yüz verdi benim tavizim aynı.. Yalnış anlamayın sakın evlatlarıma canımı veririm Rabbim onları bağışlasın ama anne babalık başka şey hep şımartınca acınacak hale gelenleri çoook gördüm... Allah hayırlısıyla yavrularımızı yetiştirmek nasip etsin inşallah
Kesinlikle katılıyorum. Disiplinli annelere acımasız gözüyle bakanlara tahammül edemiyorum bile. Sanki taviz veren her istediğini yapan anne en iyi anneymiş gibi.
Sen doğrusunu yapıyorsun canım. Kimse evladına kıyamaz dayanamaz ama onun için zararlı bişeyse biraz dur demek lazım annelik hormonlarına.

Kizlar kafayi yicem bilgisi olan diyabeti olan yorumlasin lütfen cok sevinirim. Ben seker evde seker takibi yapiyorum. Şu parmaktan kan alip bakilan cihazlardan var onunla bakiyorum. Ornegin kahvaltida tambugday ekmek sut zeytin ve peynir yedigim halde seker 160 cikti hemen akabinde baska bir strip takip olctum 140larda cikti. Az oncede olctum once 121 cikti. Ayni kani baska stripe damlattim 136 cikti. Simdi ben bu degerlere nasıl guvenipte doktoruma bildireyim. Diyabeti olupta bu cihazlar hakkinda bilgisi olan var mi? Bana hic guvenilir gelmiyor. Ilk olcmeye basladigimda sabahlari 108 filan cikiyordu mesela. Ayni sekilde beslenip 160 cikmasi cok garip degilmi? Ayrica ayni dakika da baska baska strplerle olcuyorum hepsinde sonuc farkli.
Açlık tokluk bakıyorsan yemeği bitirince saate bakıp yemeyi içmeyi keseceksin 1 saat sonra ölçüp 1 saat sonra bir daha ölçeceksin canım...babamın 2 çeşit aleti var ben takip etmek için ölçüyorum kendim

Kizlarrr buaralar dehset deecede tatliya duskunlugum var neoluyor bana boyle normalde cikolata bile yemem sevmem yani ama deli gibi cikolta muhallebili kekler tatlilar gitmiyor gozumun onunden kendime engel olamiyorum :KK43:
Bende de var merak etme. Normalde ben de hic sevmem tatliyi cikolatayi. Ama hamilelikte surekli canim tatli istiyor. Bir de bazen serbetli, bazen sutlu, bazen cikolatali. Oyle ne istediginin de farkinda degil :D

Ya kizlar reklam flan olmuyo yazin nolur merak ettirmeyin. Hee reklam yapanlar var onlarda zaten bariz belli oluyo. Biz tamamen bilgi paylasimi yapiyoruz

Back
X