2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar dogumda veya sonra dagitmak icin nasil susler ayarladiniz ben gec kalcam galiba heran hersey olabilir aklimdan ciksin istiyorum :) intrnet sayfalarinnn hic birinde 3 uz bebek icin hic bisey yok fikri olan yardimci olurmu kafayi yicem hic bjsey bulamadim ? @zenderu canm o sekerlemeler cok guzelmis ya nerden temin edebilirz acaba

Kizlar dogumda veya sonra dagitmak icin nasil susler ayarladiniz ben gec kalcam galiba heran hersey olabilir aklimdan ciksin istiyorum :) intrnet sayfalarinnn hic birinde 3 uz bebek icin hic bisey yok fikri olan yardimci olurmu kafayi yicem hic bjsey bulamadim ? @zenderu canm o sekerlemeler cok guzelmis ya nerden temin edebilirz acaba
Canim kurabiye olabilir ucununde ismini yazdirirsin.ben birazdan atacagim yaptiracaklarimi

Canim kurabiye olabilir ucununde ismini yazdirirsin.ben birazdan atacagim yaptiracaklarimi
Cok dusundum ole bisey de simdi 2 isim koymak moda oldugu icin 3 ismi tek isim sanabilir insanlar diye vazgectim :) yada fazla detaya takildim.uff cok zor ya herseyin en iyisi olsun istiyor insan :)

Screenshot_20180109-193811.webp Screenshot_20180120-224600.webp ben bu cikolatalari yaptirmayi yada yapmayi dusunuyorum.hediyelikte belki kolonya sisesi olabilir.
Screenshot_20180120-090739.webp

Kızlar 75gr glkoz tolerans testinde 1.saati yüksek çıkan var mı? Benim 214 çıktı normalde 180 üst sınır. Doktorum diyetisyene yönlendirdi.
Benim 75gr yüklemede açlık 85 1.saat 230 2.saat 140 tı galiba...doktor çok dengesiz, sağlık ocağında parmaktan alınmış bi de dedi...8 haftada 3 kilo aldım sadece...zaten kendim tatlı hamurişi pilav ekmek yemiyorum her gün de yürüyorum açlık tokluk ölçüyorum evde...böyle devam et dedi...bizim hastanede 100 gr yapsak ama yazık bi daha bi daha falan dedi...öyle işte

Allah razi olsun canm :) rabbim cumlemizin yardimcisi olsun cok zor valla hele bi de ilk olinca insan herseyden korkar oluyo ama o minnak suratlari gorunce insan herseyi bi anda unutuyo valla ole guzellrki allahim hepimizin yavrusunu bize bagislasin insallah :)
Sen ve minnaklar iyi olsunda İnş...maşallah kuzucuklara büyümüşler çok şükür... Güzel haberlerinide duyalım İnşallah

Kızlarr nasılsınız bir sıkıntı yoktur umarım. Benim sırt agrıları halen devam geceleri yine uyuyamıyorum. Uykusuzluğa bile alıştım magnezyumda fayda etmedi. Vee şu iştahımı bir türlü durduramıyorum. Biraz önce koca bir cips bitirdim. Abur cubur cok yemiyorum ama bugün deli gibi istedi canım. Ekmekte yemiyorum çok. Genelde yemeği çok kaçırıyorum. 7 kilo oldu aldığım kilo hatta 8 e doğru gidiyor. Böyle giderse halim yaman :(

Kızlarr nasılsınız bir sıkıntı yoktur umarım. Benim sırt agrıları halen devam geceleri yine uyuyamıyorum. Uykusuzluğa bile alıştım magnezyumda fayda etmedi. Vee şu iştahımı bir türlü durduramıyorum. Biraz önce koca bir cips bitirdim. Abur cubur cok yemiyorum ama bugün deli gibi istedi canım. Ekmekte yemiyorum çok. Genelde yemeği çok kaçırıyorum. 7 kilo oldu aldığım kilo hatta 8 e doğru gidiyor. Böyle giderse halim yaman :KK43:
Yaaa kuzum iyi gelmedi demek magnezyum, bi arkadaş osteocare iyi geldi diyordu onu mu denesen magnezyum bitince, uyuyamamak çok fena.. kilo almak demişken az önce iki tabak makarna yedim hala açım :KK53::KK53: yalnız olmadığını bil yani

Yaaa kuzum iyi gelmedi demek magnezyum, bi arkadaş osteocare iyi geldi diyordu onu mu denesen magnezyum bitince, uyuyamamak çok fena.. kilo almak demişken az önce iki tabak makarna yedim hala açım :KK53::KK53: yalnız olmadığını bil yani

Canım onuda aldım içtim içmeye devam ediyorum ama yok uyuyamıyorum ağrıdan. Oturur vaziyette ne kadar uyuyabilirsem artık o kadar. Gözlerim yüzüm hep şiş uykusuzluktan artık alıştım cidden bebeğim hayırlısıyla doğsunda buda geçer. Napcaz bu iştah meselesini ya. Birde ben hiç harekette etmiyorum sıkıntı orda işim oturarak eve gel otur. Tamam ev işi falan hareket oluyo bazen ama yürüyüş falan hiç birşey yok soğukta benimki üşenip çıkarmıyor dışarı :( Sporamı yazılsam diyorum valla

Kızlarr nasılsınız bir sıkıntı yoktur umarım. Benim sırt agrıları halen devam geceleri yine uyuyamıyorum. Uykusuzluğa bile alıştım magnezyumda fayda etmedi. Vee şu iştahımı bir türlü durduramıyorum. Biraz önce koca bir cips bitirdim. Abur cubur cok yemiyorum ama bugün deli gibi istedi canım. Ekmekte yemiyorum çok. Genelde yemeği çok kaçırıyorum. 7 kilo oldu aldığım kilo hatta 8 e doğru gidiyor. Böyle giderse halim yaman :KK43:
Bence gayet iyi durumdasın böyle de yiyorsan :KK49: ben o kadar uğraşmayla yürüyüşle vs 8 kilo aldım 24.haftadayım ve az diye seviniyorum :oha:

Canım onuda aldım içtim içmeye devam ediyorum ama yok uyuyamıyorum ağrıdan. Oturur vaziyette ne kadar uyuyabilirsem artık o kadar. Gözlerim yüzüm hep şiş uykusuzluktan artık alıştım cidden bebeğim hayırlısıyla doğsunda buda geçer. Napcaz bu iştah meselesini ya. Birde ben hiç harekette etmiyorum sıkıntı orda işim oturarak eve gel otur. Tamam ev işi falan hareket oluyo bazen ama yürüyüş falan hiç birşey yok soğukta benimki üşenip çıkarmıyor dışarı :KK43: Sporamı yazılsam diyorum valla
Yazıl istersen basit pilates olabilir belki yoga olabilir, kilo için değil ama sırt ağrılarına iyi gelir bence, allah yardımcın olsun gerçekten uykusuzluk bir şeye benzemiyor

Back
X