2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayrıca ben de çok sık gidiyorum tuvalete ve sanki tam yapamıyo gibiyim enfeksiyondan herhalde
Tahlilinde ne yazıyor canım benimkinde bol lokosit yazıyor suyuda en az 2lt içiyorum bugün sirkeli suda hazırladım wcde onu kullanıyorum bende akıntıda oluyordu öamaşırımda ıslaklık oluyordu gün içinde değiştirmek zorunda kalıyordum uff yaa idrar yoluyla başım hep sertte olmuştur zaten

sofiarya sofiarya canim birşey soracağım sana şimdiden kusura bakma dün öğleden sonra burun tıkanıklığı ve öksürük başladı geceye doğru üşüme ve sıcak basması acile gittim hamileyim diye birşey yapmadılar bugün kbb ye gittim antibiyotik ve astım fisfisi verdi ama hiç iyi değilim ne yapabilirim birde başım ağrıyor ayrıca parasetemole alerjim var
Canım bu sıralar ciddi bir H1N1 yani domuz gribi salgını var aynı tariflediğin belirtilerle başlıyor arkasından inatçı düşürülemeyen ateş geliyor. Belirtiler başladığında antiviral ilaç alırsan kolay geçiyor yoksa süründürüyor :( öğrenmenin yolu basit aslında sürüntü tahlili yapıyorlar ama kahrolası devlet hastleri yapmıyor tabiki:( bence güvendiğin bir hastanenin aciline git ihmal etme :(

Tahlilinde ne yazıyor canım benimkinde bol lokosit yazıyor suyuda en az 2lt içiyorum bugün sirkeli suda hazırladım wcde onu kullanıyorum bende akıntıda oluyordu öamaşırımda ıslaklık oluyordu gün içinde değiştirmek zorunda kalıyordum uff yaa idrar yoluyla başım hep sertte olmuştur zaten
Kanda lökosit 12.1
İdrarda eritrosit 19
Epitel 11
Lökosit 10
Yazıyo bakalım ne dicek doktor kontrolde kesin ilaç başlar bana da aman bebeğim iyi olsun içerim valla napayım

Yaninda biri varmi canim tekmisin

Bende oyleyim canim.sebebini bilmiyorum pekmez tahin yemege basladim ama bi yandanda korkuyorum kilo almaktan malum ben 85 kiloyum

Canim git doktora artmadan coxulsun en azindan .
Çok sağol canım eşim vardı Allahtan tek olsam düşer bayılırdım dönüş yolunda.

Ayyy sorma son 1 haftadir acayip tatli tyketiyorum aklim fikrim hepbtatli da ben kan hacminden dir diye dusunuyordum tatlim :)
Haklısın çünkü şeker yüklemesi de normal çıktı canım bizimki kesin vücutsal bir durum :-)
cumartesi h&m mağazasından bu bebekleri aldım hem de 49,99 tl
yazın efil efil giyer kuzum, 4-6 ay aldım inşallah çok büyük gelmez, 2-4 yoktu
72c56e9a-4a50-49ad-acfe-801b2b0faac2-jpeg.2098277

lcw den de 4 tane kolsuz beyaz çıtçıtlı body, 2 li müslin battaniye, 4 tane çorap aldım
dünyaları alasım var ama sakin olcam çünkü mart nisanda çok cici yazlık şeyler de çıkar diye düşünüyorum
Ay BAyıldım bunlara canım güle güle sağlıkla giydirmek nasip olsun , ilk kızıma bunları giydirmiştim acayip kullanışlı yaz boyu. büyük Alman çok daha iyi ben hep büyük alacağım inşallah İnan’ın 0-3 ü bir ay giyecekler :-)

Kızlar beni sağlık ocağı aramıştı yapmamız gereken tahliller var diye biraz enfeksiyon çıktı doktora da perşembe günü gidicem randevum o zaman bi problem olmaz dimi? Acil bi durum var mıdır sizce?
Canım idrar yolu enfeksiyonu mu var. İdrarında da sıkıntı varmış bence ilaç ismi söylesin açil bebeği etkilemez belki ama senin yaşam kaliteni düşürür daha ilerleyip. Ya da arkadaşın dediği gibi sirkeli suyu dene. Bol su iç inşallah fayda olur.
Yaaa 3 saat beklicez dimi ? Öyle hatırlıyorum sanki
Evet 10.45 de ilk kana baktılar canım
12.15 ikinci kan
13.15 üçüncü kan ve 8 saat aç olmak gerekiyordu. Üstüne de bu açlık bitirdi beni :KK43:
Bu arada Figen hanım liste verdi kan alt ast tsh falan centraldan fiyat istedim 1200 dediler ya :p şaka gibi valla

Son düzenleme:

Haklısın çünkü şeker yüklemesi de normal çıktı canım bizimki kesin vücutsal bir durum :-)

Ay BAyıldım bunlara canım güle güle dağlımla giydirmek nasip olsun , ilk kızıma bunları giydirmiştim acayip kullanışlı yaz boyu. büyük Alman çok daha iyi ben hep büyük alacağım inşallah İnan’ın 0-3 ü bir ay giyecekler :-)

Canım idrar yolu enfeksiyonu mu var. İdrarında da sıkıntı varmış bence ilaç ismi söylesin açil bebeği etkilemez belki ama senin yaşam kaliteni düşürür daha ilerleyip. Ya da arkadaşın dediği gibi sirkeli suyu dene. Bol su iç inşallah fayda olur.

12.15 ikinci kan
13.15 üçüncü kan ve 8 saat aç olmak gerekiyordu. Üstüne de bu açlık bitirdi beni :KK43:
Bu arada Figen hanım liste verdi kan alt ast tsh falan centraldan fiyat istedim 1200 dediler ya :p şaka gibi valla
Tahliller için mi 1200 istediler yooook artık yahuuu

Kızlar beni sağlık ocağı aramıştı yapmamız gereken tahliller var diye biraz enfeksiyon çıktı doktora da perşembe günü gidicem randevum o zaman bi problem olmaz dimi? Acil bi durum var mıdır sizce?
İdrarda mı çıkıyor enfeksiyon? Benim kanda çıkıyor 2 seferdir 10 civarı ama doktorum hiç önemsemiyor :işsiz:

Ay BAyıldım bunlara canım güle güle sağlıkla giydirmek nasip olsun , ilk kızıma bunları giydirmiştim acayip kullanışlı yaz boyu. büyük Alman çok daha iyi ben hep büyük alacağım inşallah İnan’ın 0-3 ü bir ay giyecekler :-)

12.15 ikinci kan

Ya ben geçen detaylıya gittiğimde yanına uğradım bana da verdi o listeyi sormadım bile oraya :) Sağlık ocakları bazılarını yapıyormuş oraya götürcem bakalım ne diyecekelr . Nerde oturuyorsun küçükyalıya belediye bir yer açtı orda da yapıyorlar sanırım oraya da sorcam ben

canım ben keçeden balon yapcam magnet.keçelerin ici dolu şekilde olanlara 3 lu balon yapiyorlar.balonların üstüne isim yazabilirsen süper olur ama o zamanda balonların büyük mü olmalı bilemedim
Aslinda olabilir ama bahsettigi tam olarak kafamda canlandiramadim herhangi bi gorsel varmi canm

Tetanoz için sorduysan canım ben daha yaptırmadım 25. Haftada gel demişti yarın gideceğim.

Tahliller için mi 1200 istediler yooook artık yahuuu
Evet ya 1200 istediler resmen soygun valla. Allah düşürmesin bunların eline :-p
Sanki yazlıkları bitirmis gibi sonbaharlık aldım bugün :rolleyes: ama pişman değilim çok hoşuma gitti yine olsa yine alırım :KK9:Eki Görüntüle 2098691
Ama çok güzel ya çok iyi yapmışsın :-) lcw sanırım hayırlı uğurlu olsun :)

Ya ben geçen detaylıya gittiğimde yanına uğradım bana da verdi o listeyi sormadım bile oraya :) Sağlık ocakları bazılarını yapıyormuş oraya götürcem bakalım ne diyecekelr . Nerde oturuyorsun küçükyalıya belediye bir yer açtı orda da yapıyorlar sanırım oraya da sorcam ben
Altayçeşmedeyim ben. Şeker yüklemesi idrar tahlili ve kültürü için Maltepe tıp merkezi var biliyor musun bilmiyorum. Oraya gittim 103 tlye hallettiler. Diğerlerinin hepsini idealtepe aile hekimi gel yaparız dedi. Yarın gideceğim hem onları hem tetanoz aşısını halleşeceğim :)

Tetanoz için sorduysan canım ben daha yaptırmadım 25. Haftada gel demişti yarın gideceğim.

Evet ya 1200 istediler resmen soygun valla. Allah düşürmesin bunların eline :p

Ama çok güzel ya çok iyi yapmışsın :-) lcw sanırım hayırlı uğurlu olsun :)
Hakkaten şaka gibi neyse halletmişsin bari sevindim :)

İnternette gezinirken bunlara denk geldim çok hoşuma gitti. Aslında evde yapılabilir. Hem meşgale olur hem eğlenceli gibi.

Eklentiler

• 20180122_193429.webp
    20180122_193429.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 78
  • 20180122_193350.webp
    20180122_193350.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 71
  • 20180122_193331.webp
    20180122_193331.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 79
  • 20180122_193313.webp
    20180122_193313.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 75
  • 20180122_193236.webp
    20180122_193236.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 71
  • 20180122_193205.webp
    20180122_193205.webp
    27 KB · Görüntüleme: 75
  • 20180122_193146.webp
    20180122_193146.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 68
Hakkaten şaka gibi neyse halletmişsin bari sevindim :)
Valla bir ara çok korktum bunların eline kalacağım diye. Allahtan aile hekimi diye bişey var. Devlet hastanesinde kan sırasına girdik 500 kişi vardı önümde inanabiliyor musun. Aç aç 500 kişiyi bekleyeceğim ilk kan için. Sonrakilere zaten Allah Kerim.

Valla bir ara çok korktum bunların eline kalacağım diye. Allahtan aile hekimi diye bişey var. Devlet hastanesinde kan sırasına girdik 500 kişi vardı önümde inanabiliyor musun. Aç aç 500 kişiyi bekleyeceğim ilk kan için. Sonrakilere zaten Allah Kerim.
Evet ya devletler aşırı kalabalık oluyor malesef dediğin gibi iyiki akile hekimleri var henüz hiçbir tahlil için para vermedim tahlillerimi yaptırıp öyle gidiyorum doktoruma şeker yuklemesi icin vericem para şimdi :))

Back
X