2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim o canım. Şuan yanıyor mesela ama daha hafif. Bazen çok şiddetli yanıyor yorgunluğa göre mi yediklerime göre çok merak ediyorum :KK43:
Bir de sen tatlı yiyor musun ya herkes ondandır diyor:KK43:
Ya zaten yaz ayında hamile olmak çok zor yakın çevremde gördüm bizim aylarımız çok güzel

Ayyy sorma son 1 haftadir acayip tatli tyketiyorum aklim fikrim hepbtatli da ben kan hacminden dir diye dusunuyordum tatlim :)

cumartesi h&m mağazasından bu bebekleri aldım hem de 49,99 tl
yazın efil efil giyer kuzum, 4-6 ay aldım inşallah çok büyük gelmez, 2-4 yoktu
72c56e9a-4a50-49ad-acfe-801b2b0faac2-jpeg.2098277

lcw den de 4 tane kolsuz beyaz çıtçıtlı body, 2 li müslin battaniye, 4 tane çorap aldım
dünyaları alasım var ama sakin olcam çünkü mart nisanda çok cici yazlık şeyler de çıkar diye düşünüyorum

Son düzenleme:
gunaydin kizlar.nasilsiniz?moralim cok.bozuk.8kilo almisim ve 4kiloyuda son 1ayda almisim.istahim cok acik.canim hep tatli seyler istiyor.ne yapayim ne edeyim cok kotuyum :KK43: surekli midrm kaziniyo yaa.gebelik sekerim yok.neden boyleyim o.zaman

Canim bende senin gibiyim istahim.cok acildi burda yazilan her skintida kendimde de mutlaka pay cikartiyorum yok demek imkansiz cogunluk ayni sorunu paylasinca diyorum genelimiz ayniyiz demkki gebelikte normal seyler tatliyada cok duskun oldum kaldi ki normalde tatliyla aram hic yoktur.

cumartesi h&m mağazasından bu bebekleri aldım hem de 49,99 tl
yazın efil efil giyer kuzum, 4-6 ay aldım inşallah çok büyük gelmez, 2-4 yoktu
72c56e9a-4a50-49ad-acfe-801b2b0faac2-jpeg.2098277

lcw den de 4 tane kolsuz beyaz çıtçıtlı body, 2 li müslin battaneyine, 4 tane çorap aldım
dünyaları alasım var ama sakin olcam çünkü mart nisanda çok cici yazlık şeyler de çıkar diye düşünüyorum
Çok güzel canm güle güle giysin inşallah minik. Çok iyi yapmışın bence. 3 aylık bebeği olan arkadaşım 6 aylık giyditiyorum olmuyor 3 aylık giysiler dedi.

Amin canım inşallah hepimiz... Büyüsünler. Her kontrole gittiğimde ne ara bu kadar kilo aldı ve uzadı diyorum :) Ama öyle hızlı büyüyorlar ki maşallah...:dondurma::dua: Sayılı günler kaldı desem yeridir. 100 den geriye saymama sadece 6 gün var :anneadayı::anne::nazar:
dimi bende öyle diyorum canım allahın mucizesi gelişimi,hareketleri,anneliği hisetmek bıle çok guzel kavusmayı sabırsızlıkla beklıyorum:anne:sen bizden bir kaç hafta öndesin teyzesi saglıkla kucagımıza alalım inşallah günümüz geldiğinde :dua:

Kızlar beni sağlık ocağı aramıştı yapmamız gereken tahliller var diye biraz enfeksiyon çıktı doktora da perşembe günü gidicem randevum o zaman bi problem olmaz dimi? Acil bi durum var mıdır sizce?

Kızlar beni sağlık ocağı aramıştı yapmamız gereken tahliller var diye biraz enfeksiyon çıktı doktora da perşembe günü gidicem randevum o zaman bi problem olmaz dimi? Acil bi durum var mıdır sizce?
Bendede enfeksiyon çıktı antibiyotik başladık canım ya ben bide çok sık wcye gidiyorum enfeksiyondanmı bebektenmi bilemiyorum arada alt tarafım anlık sızlıyor inşallah sorun yoktur

Bendede enfeksiyon çıktı antibiyotik başladık canım ya ben bide çok sık wcye gidiyorum enfeksiyondanmı bebektenmi bilemiyorum arada alt tarafım anlık sızlıyor inşallah sorun yoktur
Ben bugün aldım sonuçları randevum 2 gün sonra ondan bi panik oldum hemen başlamam lazım mı ilaca diye.. doktoru aradım o da inanılmaz rahat bazen sağlıkocaklarında bazı değerler yüksek çıkabiliyo geldiğinde burda da yaparız dedi kapattı.. sonra bi aile hekimi tanıdığımız var ona gönderdim sonuçları sordum o da bebek hareket ediyo mu kalbini dinlediler mi sağlık ocağında dedi o zaman da korktum acaba ciddi bişey mi bu diye kafam bi dünya şuan...

Ayrıca ben de çok sık gidiyorum tuvalete ve sanki tam yapamıyo gibiyim enfeksiyondan herhalde

Hanimlar herkes alışverişlere devam ediyor ne guzel toker bebe bebk kiyafetlerinde de 1 alana 1 hediye var soylemek istedim internet sitesinde de var indirimler. Heralde biz kadinlar icin kendimizden baskasina kiyafet almak ilk kez bu kadar eglenceli

Back
X