2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım süngeri e bebekten almadım orada ölçüleri yoktu sadece oradaki elemanla yatak için konuştuk bayağı. Sende bursadaydın dimi bebelife tan aldım yatağı carrefour un karşısında e bebek in tam karşısında kalıyor.
Aa tamam cnm bana yakın bakayım orayada

Kızlar yaaa:KK42: ayıptır söylemesi ama direk yazıcam vajina dış dudağının yanında beyaz minnak su toplaması gibi bişi çıkmış batıyo acıyo falan aynayla bakayım dedim patlar mı falan bi baktım küçük dil gibi bişi sarkıyo vajina girişinden:KK42: o da nedir yaa:KK42: pooooofffffffffffff :KK42: küçük dudak şişmiş gibi :KK42: kendi doktorum erkek doğum dışında ona pek açamam kendimi gibi yaaa... kadın bi doktora gidicem artk incelesin nerden çıktı bu yaaaa ooooooooffffff:KK42: diğer kabarcık da ne anlamadım batıyo.. aşağı tarafla muhabbetim baya kopuk göbekten dolayı.. hiç sevmiyorum sağlık sorununu hiiiiçccc hele alt tarafta oooooooffffff:KK42:
Kıl falan iltihabı olmuştur canım.. O içerden sana merhaba diyen şeyse senin hep orda olan bi parçan ama gebelikte vajina yapısı değişiyor mesela çömelince avuç kadar bişey gelir rahim ağurlaştıkça bası yapıyor merak etme doğumdan sonra yavaş yavaş toparlanıcak... Eğer o beyaz şeyin içinde kıl yoksa ve minik bişeyse yağ toplanmıştır geçer ama büyükse çok yani nohuttan falan büyükse ve içi dolu doluysa barthomil kisti oluyo kii seninki o değil eminim çünkü o çoook ağrılı yürüyemiyorsun adeta ... Bu arada hepimiz irtibatı kestik otarafla bu dan sonra artık doğum dan sonra İnş görüşürüz

Canım süngeri e bebekten almadım orada ölçüleri yoktu sadece oradaki elemanla yatak için konuştuk bayağı. Sende bursadaydın dimi bebelife tan aldım yatağı carrefour un karşısında e bebek in tam karşısında kalıyor.
Bunu yeni okudum canım bi uğrar bakarım İnş

Eki Görüntüle 2098553 Kızlar ebebekten siparişlerin geldi çok mutlu oldum
Güle güle kullanın :KK200: ne zaman sipariş vermiştiniz ? Ben de cumartesi günü sipariş vermiştim bir şeyler, bugün gelir mi diye heyecanla bekliyorum :KK49:

_meLinDa_ _meLinDa_ senin çantan geldi mi canım onu da merak ediyorum. Geldiğinde fotoğrafını atarsan sevinirim, ben de alsam mı diye düşünüyorum. Rengi biraz kafamı kurcalıyor.

Kıl falan iltihabı olmuştur canım.. O içerden sana merhaba diyen şeyse senin hep orda olan bi parçan ama gebelikte vajina yapısı değişiyor mesela çömelince avuç kadar bişey gelir rahim ağurlaştıkça bası yapıyor merak etme doğumdan sonra yavaş yavaş toparlanıcak... Eğer o beyaz şeyin içinde kıl yoksa ve minik bişeyse yağ toplanmıştır geçer ama büyükse çok yani nohuttan falan büyükse ve içi dolu doluysa barthomil kisti oluyo kii seninki o değil eminim çünkü o çoook ağrılı yürüyemiyorsun adeta ... Bu arada hepimiz irtibatı kestik otarafla bu dan sonra artık doğum dan sonra İnş görüşürüz
Canım çoookk saol yaaa içimi rahatlattın...:anneadayı: :KK19:

Hı iyimiş yeri nerde tam canım ölçüleri ne birde acaba alsammı diye düşünüyorum şimdi yoksa erkenmi bilemedimki

Benimkinin ölçüleri 70x120 canım yatağım o ölçülerde çünkü. Bebelife tan aldım carrefourun tam karşısında e bebek in karşısında kalıyor. Yeni açılmış bir mağaza bayağıda büyük herşeyi var. Benim erkenden alma amacım ödemelerini bitirip doğuma elimde para olsun istiyorum yoksa çok sıkışıyorum yatağı ve arabayıda o yüzden erkenden aldım ödemelerini bitirdim.

Mantar.olmus olabilirsin muhtemelen bendede şişlik var yürürken bile batıyo şuan yarın kontrolüm var sorucam ben inşallah doktora sende ihmal etme
Kaşınmıyo ama :110: akıntım bile yok denilecek kadar az... bugün tetanoz aşısının 2.sini oldum aile hekimimde..açlık şekeri için 4 tüp kan aldılar.. yrn 2 saat tokluk ile gidicekmişim kan vermeye yine şeker için ...yrn yada öbür gün giderim büyük ihtimal kadındoğuma da

Kaşınmıyo ama :110: akıntım bile yok denilecek kadar az... bugün tetanoz aşısının 2.sini oldum aile hekimimde..açlık şekeri için 4 tüp kan aldılar.. yrn 2 saat tokluk ile gidicekmişim kan vermeye yine şeker için ...yrn yada öbür gün giderim büyük ihtimal kadındoğuma da
Sağlık ocağı doktorun bayansa onada danışabilirsin yada ebeye falan

Güle güle kullanın :KK200: ne zaman sipariş vermiştiniz ? Ben de cumartesi günü sipariş vermiştim bir şeyler, bugün gelir mi diye heyecanla bekliyorum :KK49:

_meLinDa_ _meLinDa_ senin çantan geldi mi canım onu da merak ediyorum. Geldiğinde fotoğrafını atarsan sevinirim, ben de alsam mı diye düşünüyorum. Rengi biraz kafamı kurcalıyor.
cuma akşamı verdim canım seninkilerde gelir büyük ihtimalle bugün sende güle güle kullan

B514198A-705B-4226-AA70-3B3BAF75BD9F.webp

geldi canım, cidden çok büyük ve çok kullanışlı
Gözleri falan da bol bol ben çok sevdim
Rengi de tam pembe de değil gibi turuncuya bakıyo biraz atayım fotosunu

Kızlar yaaa:KK42: ayıptır söylemesi ama direk yazıcam vajina dış dudağının yanında beyaz minnak su toplaması gibi bişi çıkmış batıyo acıyo falan aynayla bakayım dedim patlar mı falan bi baktım küçük dil gibi bişi sarkıyo vajina girişinden:KK42: o da nedir yaa:KK42: pooooofffffffffffff :KK42: küçük dudak şişmiş gibi :KK42: kendi doktorum erkek doğum dışında ona pek açamam kendimi gibi yaaa... kadın bi doktora gidicem artk incelesin nerden çıktı bu yaaaa ooooooooffffff:KK42: diğer kabarcık da ne anlamadım batıyo.. aşağı tarafla muhabbetim baya kopuk göbekten dolayı.. hiç sevmiyorum sağlık sorununu hiiiiçccc hele alt tarafta oooooooffffff:KK42:
Kıl dönmesi yada sivilce olabilir Can'ım. Bence git göster bi doktora b

Can'ım kalmamış o çantadan malesef. İndirimdeki tüm çantalar bitmiş. Mağazalarda var mıdır ama bilemiyorum. Ben de başka beğenmiştim ama yok malesef

sofiarya sofiarya canim birşey soracağım sana şimdiden kusura bakma dün öğleden sonra burun tıkanıklığı ve öksürük başladı geceye doğru üşüme ve sıcak basması acile gittim hamileyim diye birşey yapmadılar bugün kbb ye gittim antibiyotik ve astım fisfisi verdi ama hiç iyi değilim ne yapabilirim birde başım ağrıyor ayrıca parasetemole alerjim var

Canım banada bir yıl önce iki kez takıldı benimki bayıltılarak yapıldı hiçbirşey anlamadım bayıltmadansa yapılıyor demişti drum ama benim canım çok tatlı olduğu için bayıltmadını istemiştim drum küçük bir operasyon demişti inşallah sende hemencecik atlatacaksın

Bebeklerin iyi olsun da atlatırım ins

cuma akşamı verdim canım seninkilerde gelir büyük ihtimalle bugün sende güle güle kullan
Sağ ol canım inşallah :KK200:

Eki Görüntüle 2098584
geldi canım, cidden çok büyük ve çok kullanışlı
Gözleri falan da bol bol ben çok sevdim
Rengi de tam pembe de değil gibi turuncuya bakıyo biraz atayım fotosunu
Güle güle kullan canım :KK200: ben de bir bakayım o zaman. Beğenmene sevindim.

Kıl dönmesi yada sivilce olabilir Can'ım. Bence git göster bi doktora b

Can'ım kalmamış o çantadan malesef. İndirimdeki tüm çantalar bitmiş. Mağazalarda var mıdır ama bilemiyorum. Ben de başka beğenmiştim ama yok malesef
Aaa en son cumartesi günü bakmıştım vardı, iki gündür siteye giremiyorum zaten hata veriyor. Anlamadım neden. Hayırlısı artık canım, daha zamanımız var. Kafamıza göre buluruz biz de :KK66:

Back
X