2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Toplamda 6 kg aldım ama hep doğal ürünler yiyip içtim yoğurdumu da kendim mayalıyordum . Son bir hafta on gün evimizde değiliz diye dışardan yedim hatta abarttığını kabul edebilirim .:bicak: Sonuç bu maalesef

Kilon çok normal bence tamsmen son bir hafta etkilemiş , sıkma canını çok çabuk atlatırsın bence

Canım bizim sağlık ocağı yapmıyo şeker yüklemesi sen sormus muydun yapıyolar mıymıs

Evet canım bizim sağlık ocağı yapıyor hatta bana çok tavsiye etti hemen yapalım şeker var mı bakalım diye ama ben o zaman yaptırmadım doktoruma sormak istedim. Pazartesi yaptıracağım bir sıkıntı çıkmazsa inşallah.

Ya hic onemli degilde nasil dogururum diye endiseleniyorum. Cok iri olursa normal dogum zorlar. Sezeryan hic istemiyorum aslinda ama dedigin gibi saglikla gelsinler de gerisi onemli degil. Allah yardimcimiz olsun insallah.

Bende dün onu düşündüm ama ablamla arkadaşlarımla konuştum hep onlar tam doğru çıkmıyor dedi. Arkadaşıma 4 kiloya yakın doğuracaksın demişler 2900 doğurmuş. Ablama 3750 demişler akşamına 3100 doğurdu. O yüzden hiçbir şey net değil şuanda hiç canımızı sıkmayalım. Bende normal çok istiyorum ama o an ne olacağı nasıl olacağı belli olmuyor. Amin rabbim hepimize kolaylık versin inşallah.

Eşim çok umutlu doğum yapar yapmaz giyersin aşkım sen diyo benden çok kendini kandırıyo... Hayır görülen köy kılavuz istemiyor kii toto aldı başı gidiyor nerde 36 beden heyt heyy

ay benimkide tam tersi sinir ediyo annende doğumdan sonra kilo almış sen eski haline dönemezsin diyo :KK57: ay benimkinin hiç öyle moral verme huyu yoktur:sinirli::KK62:

Ben yürüdükçe hafifliyorum çok mutlu oluyorum...o halsizlik yatıp yuvarlanmalar kalmadı her akşam 7-8 gibi çıkıp tempolu yürüyorum 40-50 dk 4-5km...çok iyi geldi bana

bende yürüyünce iyi geliyor dediğin gibi rahatlı yor insan ama yürüyüş içinde hiç zamanım yok bide üstüne havalarda soğudu

Kızlar benim öyle etle balıkla falan sorunum yok da fazla yiyemiyorum hamile değilken bile bundan fazla yerdim karnımı tamamen doyuramıyorum çok rahatsız ediyor sürekli mide yanması ekşimesi vs inşallah yediklerim yetiyordur:anneadayı:

Canım bana dün doktor şuan bile halen bebek senden beslenmiyor alacağın fazla bir kase yoğurt bir bardak süt yeter dedi. Yani çok o kadar takma yemiyorum diye. Beni azcık uyardı çok kilo almışsın dikkat et 8 den sonra yeme az az ye o bebeğe de sana da yeter dedi. Yediklerimiz gayette yetiyormuş yani :)

Bende dün onu düşündüm ama ablamla arkadaşlarımla konuştum hep onlar tam doğru çıkmıyor dedi. Arkadaşıma 4 kiloya yakın doğuracaksın demişler 2900 doğurmuş. Ablama 3750 demişler akşamına 3100 doğurdu. O yüzden hiçbir şey net değil şuanda hiç canımızı sıkmayalım. Bende normal çok istiyorum ama o an ne olacağı nasıl olacağı belli olmuyor. Amin rabbim hepimize kolaylık versin inşallah.
Evet belkide oyledir son aylar daha belirleyici olur mutlaka sabırla bekleyelim:)

C1408683-5314-4F0D-9E06-5AC99E04057E.webp
Ben oğlumda 25 küsür kilo almıştım 52cm 4 kilo doğdu ikimiz de gayet sağlıklıydık çok şükür ve çok dikkatli beslenmeme rağmen...diyabet de yoktu...bünye yapıyor belki de...ben hiç karnımı tıka basa doyurduğumu bilmem hamilelikte...bu sefer ilk 3 ay kustum ögretmenim sürekli ayaktayım peynir ekmek tost yiyebiliyordum sadece ayakta kalabilmek için eve gelince yatıyordum çoğunu o şekilde aldım...kusmalar geçince yine oğlumdaki gibi tatlı hamurişi karbonhidratlı asla yiyemez oldum e yürüyüşe de başladım dengeledim bu sefer 15i geçmemeyi planlıyorum inşallah...zaten gebelik diyabeti olanlar zayıflıyor bazen aniden...seninki fazla riskli bir durum değil bence ve zayıf hamile kaldıysan vücut bebeği beslemek için alarma geçiyor...ben de yoğurdumu kefirimi kendim yapar içerim her şeyim ölçülüdür...diyet listen nasıl paylaşır mısın bakalım uyuyor mu yaptıklarımız
Bende ilk 3 ay kustum ve kilo verdim sonrasında iştah artınca kilo almanak için dikkatli oldum . 26 ya gelince patlak verdi ipin ucu kaçtı son on günde. Ama azimliyim bu diyet yapılacak. Taniki paylaşıyorum sizlerde de örnek varsa paylaşın lütfen
Kilon gayet güzel bence yediklerim etkilemiş olabilir. Değilse de liste verirler uyarsın inşallah bir problem olmaz zaten
inşallah canım . Azimli olmam lazım oğlum için :KK200:

Kızlar iki tetanoz aşısı arası tam 30 gün mü olmak zorunda 32-33 gün olsa bişey olurmu? Birde bunu başka ilde sağlık ocağı misafir olarak yaparmı aşıyı?
gün farketmiyor ben de 32 gün ara ile başka bir ilde yaptırdım kaldığın yere en yakın asm ye git misafir olduğunu bildir gayet de ilgileniyorlar. Aşımı yapıp tansiyon Bebek kalp atışı bakmışlardı
Kilon çok normal bence tamsmen son bir hafta etkilemiş , sıkma canını çok çabuk atlatırsın bence
inşallah canım

günaydın kızlar, burda okuduklarıma göre benim bebişin kilosu az oluyor o zaman , maşallah siiznkiler iyi gayet ben 21+0 da gitmiştim 350 gr dedi . iyi bi sıkıntı yok dedi. ama burdaki kiloları duyunca bi acaba dedim :110: yani çok şükür ben herseyden yiyorum et balık süt yoğurt dikkat ediyorum tatlıya özellike, arada ekmek ve simit beni zorluyor gerçi de , daha ne yapayım anlamadım ki birden mi bebiş kilo alacak yoksa , umarım öyledir.:dua:

günaydın kızlar, burda okuduklarıma göre benim bebişin kilosu az oluyor o zaman , maşallah siiznkiler iyi gayet ben 21+0 da gitmiştim 350 gr dedi . iyi bi sıkıntı yok dedi. ama burdaki kiloları duyunca bi acaba dedim :110: yani çok şükür ben herseyden yiyorum et balık süt yoğurt dikkat ediyorum tatlıya özellike, arada ekmek ve simit beni zorluyor gerçi de , daha ne yapayım anlamadım ki birden mi bebiş kilo alacak yoksa , umarım öyledir.:dua:
canım bizde 370 gramdık iyidedi dr

Çok takılma bence
aynı olsa her cocuk yaklasık 3600 dogması gerekiyor
ama öyle olmuyor ne yazık ki kimi 2700 kimi 3800 olabiliyor .beslenmene özen gösterdikten ve dr da iyi dedikten sonra
sağlıklıca gelsinler yeter

Back
X