2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar ben ilk hamileligimde 8_9kilo almistim.herseyide yiyordum.
Dogumdan birkacgun sonra hepsini vermistim.
Sonra olan oldu hic sormayin.oglum kilolu degil diye bissuru baski yapti esimin ailesi .
Yok yemiyosun cocukta almiyo vs vs.sonra ben bi kilo aldim .:KK70:ogun bugundur durduramadilar .
Cocukta zayif kaldi tabi ben yedigimle kaldim.
Simdi dogumdan sonra 85 e donecegimi zannetmiyorum.cunku vucudum metabolizmam cok yavas eskisi gb degil.

Yok canim cunku hep agrim var oturunca donunce vs vs .ama tabi miyomlarim var onlar yapiyormus benimkini.dr cok onemsemedi

Tesekkur ederiz canim .guzelayhome sayfasinin ismi canim .

Sezeryanmiydi canim .

Ben hic esime sormuyorum sorunca hayir diyor.aldiklarimada fazla diyor.Ben tabi bi basliyorum anlatmaya susuyor artik bilemiyorum cenemden mi bikiyor da tmm diyor.:KK76::halay:
Muslin ortuleri cok amacli kullaniyolar cok gerekli vs yazmislar die alicam bende lc de bulsam

YOK NORMAL DOGUMDU :)
AMA HİÇ KILO VERMEDEN GERİ GELMİŞTİM

:)) BEN 56 İLE HAMILE KALIP 76 İLE DOGUMA GİTMİŞTİM
DOGUMDAN GELİR GELMEZ TARTIYA CIKTIM :KK70: HESAPLAMALARA GÖRE EN AZ Bİ 5 6 KILO GİDER DEMİŞTİM AMA TARTI 76 YI GÖSTERDİ :KK70: O YÜZDEN BELLİ OLMUYO PEŞİNE GELEN 2 HAFTADA COK HIZLI KILO VERMİŞTİM

Nasi yani yaaa bebekti suyuydu eşiydi derken gitmesi lazım :işsiz: 1 kilo gitseymiş bari

Tecrübesizlik canm ogrenecz bizde cevremizdekiler ne derse ona gore hareket ediyoruz .
Evet canm Sen gorunmuyordun işlerinden dolayi sanirim. Cok sukur canm hala kipir kipirim. Karnım cok yemek yemisim şişmiş gibi. Hamile oldugum belli degil:anneadayı:hala. Sen nasılsın evine gectin mi ? İsim konusunda karara vardiniz mi
Benim karın aldı başını gitti göbek değil bebek gibi bariz :KK49:evet işler koşturmaca yoktum evime geçtim yeni , hazırlıklara başladım alışveriş ile uğraşıyorum bu aralar Allah’ın izni ile giydirebilmwk nasip olursa . İsim kararsızlığını koruyor hatta daha da çetrefilli mi hal aldı iki isim daha eklendi listemize eşim sağolsun :işsiz: ben de çocuğumun adı ne olacak merak içindeyim. Doğu, Doruk, Tuğrul, Tuğalp bu dört isimden seçicez galiba o_Osen isim belirledin mi ?

Kızlar Doğuma 23 kilo alarak 83 le gittim. Eve geldim kilom 77 :-p hiç hamurişlerine yüklenmedim. Hep anne yemekleri bol salata su rezene humana çayları. Hem sütüm oldu hem zayıfladım İnan’ın. 40ında Mevlüt yaptım bir beden büyük elbiseyle karşıladım milleti şok oldular. Bol hareket bol sağlıklı yemek bol salata su ve sürekli göğüste bir bebeyle herşeyim gitti. İnşallah buna da nasip olur.

Kızlar Doğuma 23 kilo alarak 83 le gittim. Eve geldim kilom 77 :p hiç hamurişlerine yüklenmedim. Hep anne yemekleri bol salata su rezene humana çayları. Hem sütüm oldu hem zayıfladım İnan’ın. 40ında Mevlüt yaptım bir beden büyük elbiseyle karşıladım milleti şok oldular. Bol hareket bol sağlıklı yemek bol salata su ve sürekli göğüste bir bebeyle herşeyim gitti. İnşallah buna da nasip olur.
cok mantıklı ya

Duzelttim cnm. Dünden beri evdeyim, dinleniyorum. Sağdaki böbreğime vurmasa daha iyi olacagim:KK12:
Maşallah dinlen iyi olacaksınız canım bundan sonda daha rahat geçecektir :)
Merhaba kizlar! Dun ayrintili ulstrason randevum cok sukur iyi gecti. Ense kalinligi ile ilgili korkularim vardi. Bu haftalarda olcumlerin pek onemi yok zaten dedi baska anormal bi durum gormuyorum dedi. Haftasiylada uyumlu yavrum ama gramini sormayi unuttum ve doktor da soylemedi :işsiz: Darisi insallah butun annelere :KK200:
Maşallah ne güzel amin :))

Canim baktim simdi netden aciklanmis aclik 69 yuklemeden 1saat sonrasi da 71 cikmis:)))
Hafi gözünaydın canım çok iyi çıkmış :) tatlıya devam :-p
Bugunki sonuclarimi aldim.sadece grbelige bagli seker gibi durumum.cok sukur.evde Ben olcucekmisim.kayitedicekmisim .bir ay sonra bakicakmis.birde diyetisyene yonlendirdi diyet listesi icin.burda bir arkadasimiz daha vardi sanirim.adini haatirlayamadim.bANA yardimci olursa cok sevinirim.diyet listesi olanlar benimle paylasabilirse cok sevinirim.sanada msjin icin cok tesekkurler guzel arkadasim.
Anladım canımgebeliğe bağlı olması da güzel Doğumdan sonra geçecek ne güzel. Bunun bir avantajı da sağlıklı besleneceksin çok kilo almayacaksın ne güzel:)

Şeker yüklemesinden çıktım şimdi 75 mg yaptılar bayılcaktım açlıktan iki lokma yedim şimdi de kendime geldim.. oğlum 780 gr olmuş teyzelerii :) büyüyolar vallahi tam günüyle uyumuluymuş 24+3 oldu hemen geçsin günlerr..
Geçmiş olsun ya 75 gr zorluyor biraz gerçekten. Maşallah ya tosun oldular artık :-)

arkadaşlar müstecan bi soru soracamda utanıyom :eek::eek::eek:cinsel ilişkiyi kacıncı ayda bırakmak lazım iyi değil diyolar ilk hamileliğimde 7 girince bitmişti özür dileyerek soruyorum :KK43::KK43:
Canım bir Sıkıntı yoksa son aya kadar araba kullanmak ilişki hafif iş yürüyüş sıkıntı yaratmıyormuş :)

arkadaşlar müstecan bi soru soracamda utanıyom :eek::eek::eek:cinsel ilişkiyi kacıncı ayda bırakmak lazım iyi değil diyolar ilk hamileliğimde 7 girince bitmişti özür dileyerek soruyorum :KK43::KK43:
İlkinde biz son 2-3 haftaya kadar her gün birlikte oluyorduk iyiymişim demek ki şimdi halim yok hic istemiyorum...herhangi bir risk yoksa son aya kadar devam edilebilir doktorum da öyle söylemişti

Benim karın aldı başını gitti göbek değil bebek gibi bariz :KK49:evet işler koşturmaca yoktum evime geçtim yeni , hazırlıklara başladım alışveriş ile uğraşıyorum bu aralar Allah’ın izni ile giydirebilmwk nasip olursa . İsim kararsızlığını koruyor hatta daha da çetrefilli mi hal aldı iki isim daha eklendi listemize eşim sağolsun :işsiz: ben de çocuğumun adı ne olacak merak içindeyim. Doğu, Doruk, Tuğrul, Tuğalp bu dört isimden seçicez galiba o_Osen isim belirledin mi ?
Ooo masallh canm. Evet kesin karar Enes oldu bizimki. Tugalp söylemesi biraz zor gibi büyükler kesin baska biseye cevirir soylerken. Diger 3 u de bana cok guzel geldi.

Ben hic esime sormuyorum sorunca hayir diyor.aldiklarimada fazla diyor.Ben tabi bi basliyorum anlatmaya susuyor artik bilemiyorum cenemden mi bikiyor da tmm diyor.:KK76::halay:
Muslin ortuleri cok amacli kullaniyolar cok gerekli vs yazmislar die alicam bende lc de bulsam battaniye seklindede kullaniliyormus

Bende alayım o zaman 1 tane lazım olursa kullanırım, sanırım kundan falanda yapılıyormuş müslinle. Benim eşim çenemden de bıkmıyor :D Bir de herkes aman çok alma aman bir iki parça al hediye gelir çok diyorlar ama ben eminim ki hediye bana çok gelmeyecek. Çevrem çok yok komşum yok ailem yok yanımda sadece eşimin ailesi onlarda çok getireceğini düşünmüyorum ama eşim işte illa gelir diye aldırmıyor :)

:KK5:
Kızlar Doğuma 23 kilo alarak 83 le gittim. Eve geldim kilom 77 :p hiç hamurişlerine yüklenmedim. Hep anne yemekleri bol salata su rezene humana çayları. Hem sütüm oldu hem zayıfladım İnan’ın. 40ında Mevlüt yaptım bir beden büyük elbiseyle karşıladım milleti şok oldular. Bol hareket bol sağlıklı yemek bol salata su ve sürekli göğüste bir bebeyle herşeyim gitti. İnşallah buna da nasip olur.
Supersin valla:KK5:

Bu Arada Kızlar 20 siydi ben arabaya koyup tekbaşıma dışarı çıkıp yürütüyordum yarım saat 45 dk tempolu hızlı hızlı yürüyordum. Araba travel olması bu açıdan da avantajlıydı. O yürüyüşler ve sağlıklı şeyleri çok yiyerek ve çok emzirerek valla gitti kilolar hiç sıkıntıya girmeme gerek yokmuş anladım.

Bende alayım o zaman 1 tane lazım olursa kullanırım, sanırım kundan falanda yapılıyormuş müslinle. Benim eşim çenemden de bıkmıyor :KK70: Bir de herkes aman çok alma aman bir iki parça al hediye gelir çok diyorlar ama ben eminim ki hediye bana çok gelmeyecek. Çevrem çok yok komşum yok ailem yok yanımda sadece eşimin ailesi onlarda çok getireceğini düşünmüyorum ama eşim işte illa gelir diye aldırmıyor :)
canım geliyo alıyolar ama bir takım seyler almak gerekiyor.

10 ve 17.cüzü okumak isteyen var mı?

Evlatlarımızın saglikli ve hayırlı olmasi icin Kuranı Kerim hatmi

1.cüz Annona:sampiyon:
2.cüz ayse1995:sampiyon:
3.cüz weryew:sampiyon:
4.cüz ftmkya:sampiyon:
5.cüz hiye:sampiyon:
6.cüz deli mavi prenses:sampiyon:
7.cüz @betulcemre
8.cüz NRYSYN:sampiyon:
9.cüz Fonetik:sampiyon:
10.cüz
11.cüz toist:sampiyon:
12.cüz zeynosrkn84:sampiyon:
13.cüz toist:sampiyon:
14.cüz @wisne83
15.cüz Zeyno1979:sampiyon:
16.cüz loveren:sampiyon:
17.cüz.
18.cüz minikmucizem61:sampiyon:
19.cüz hayatimm70:sampiyon:
20.cüz gokfer:sampiyon:
21.cüz pedike:sampiyon:
22.cüz kardelen384:sampiyon:
23.cüz m3rf392:sampiyon:
24.cüz pembehelvam:sampiyon:
25.cüz hayatimm70:sampiyon:
26.cüz dilaraginosss:sampiyon:
27.cüz uykucu sirine:sampiyon:
28.cüz uykucu sirine:sampiyon:
29.cüz elifahsen:sampiyon:
30.cüz elifahsen:sampiyon:

Canım ben okuyamam ama annem benim yerime okur olur mu? Tabi hala alan olmadıysa anneme verebiliriz birini.sen nasıl oldun

bende agırım canım ya 2.ciler yaramaz oluyor
Ya bi de 25 küsür kilo almıştım doğuma bile seke seke gittim son gün gece diyordum ki ya bu millet nasıl dönemiyor bak ben fıldır fıldır dönüyorum...o oğlandı bu kız tabi 5-6 yıl önceydi artık yaştan mı neden...şimdiden ağırım

Ooo masallh canm. Evet kesin karar Enes oldu bizimki. Tugalp söylemesi biraz zor gibi büyükler kesin baska biseye cevirir soylerken. Diger 3 u de bana cok guzel geldi.
Aynen büyükler istemiyor diye netleştireniyorum. Bakalım az kaldı zaten artık bugün yarın belli olur. Adıyla yaşasın sağlıkla büyüsün Enesimiz :nazar:

biz de böyle oluruz inşallah

Back
X