- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
- #21.201
LCW da indirim var kızlar kadife bı pantolon aldım 30 TL geçen ay 60 ti baya indirim var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
32. Hafta ve 36. Hafta arasinda yasak sonra devam hatta son gunlerde ozellikle oneriyo doktorlar. Tabi herhangi bir problem yok ve doktor ozellikle yasaklamadiysa.arkadaşlar müstecan bi soru soracamda utanıyomcinsel ilişkiyi kacıncı ayda bırakmak lazım iyi değil diyolar ilk hamileliğimde 7 girince bitmişti özür dileyerek soruyorum
![]()
Amiiin insallahTEŞEKKÜRLER
ALLAH İSMİYLE BERABER SAĞLIK SIHHAT VERSİN İNŞALLAH :)
Bebe bolumundede varmi canim avm deyim bi bakayimLCW da indirim var kızlar kadife bı pantolon aldım 30 TL geçen ay 60 ti baya indirim var
En kotusunu dusiniyim ben sonra sevinirim verirsemAMA KORKMA SONRA HIZLI GİDİYO TABİ DİKKAT EDERSEN :)
HER DURUMA HAZIRLIKLI OLMAK LAZIM BANA HERKES VERIRSIN DEMISTI VERIRIM SANMISTIM![]()
Vardı ama ben çok bişey göremedim ikili uzun kollu zibinlar 19.90 flndiAmiiin insallah
Bebe bolumundede varmi canim avm deyim bi bakayim
32- 36 arasi yasak?32. Hafta ve 36. Hafta arasinda yasak sonra devam hatta son gunlerde ozellikle oneriyo doktorlar. Tabi herhangi bir problem yok ve doktor ozellikle yasaklamadiysa.
Canım biraz yüksek çıkmış, sınır 110Tok karna şekerim 150 çıkmış kızlar yüksek mi?
Ben Enes ismini cok severim esimin adi da enes, oglum olsaydi gene de ahmet enes dusunuyodum peygamberimizden dolayi. Bana Enes bin Malik i hatirlatir yumusak mizacli oluyor enesler . Adiyla hayirla yasasin insallah oglun Enes de canim.Amiiinn hepimzinki insallah canm. Hadi bakalım merakla bekliyorum ismini
Canim bence yediklerimiz de etkiliyor benim ikinci hamileligim bu kiz, ilki de kizdi 22. haftada kalbi durdu normal dogum yaptim. Canim bisey istemiyordu iyi beslenmiyordm ne bulursam doymak icin yiyordum okuldan gelince pratik makarna pilav gibi. Cok agirdim bunda meyve peynir yogurt cok tuketiyorm iyi hissediyorm ilkinde 4. Ayda merdiven cikarken tikaniyodm tansiyonum dusuyordu gerci vitamin falan vermemisti hic doktorum. 78 le hamile kalmistim 84 le 22. Haftada doguma aldilar bir gun sanci cektm ertesi gun eve dondugumde 77 idim. Bunda 73 ile hamile kaldim suan 86 yim durum cok fena yani daha 3 ay var ama saglikla dogsun da mecbur vericem insallah azimliyimBiliyor musun bence kız erkek hamileliği farkı bu ya. Erkek annesi nekadar tanıdığım varsa çok dinçti bana mı öyle denk geldi bilmiyorum. Kızar anneyi neden ağırlaştırıyor anlamış değilim
Kuzum ben bunu hep yapıyorum birşey olmaz :)Kızlar ben bugun bi dalgınlık yasadim. Makinadan camasirlari cikarip sepete koydum sonra kaldirip boyle yanima dogru legen kemigime oturutur gibi yaptim. Sonra dedim hamilesin napiyorsun. Bisi olmamasitir dimi? Yani eli koluna denk gelip ezilme filan gibi. Allah korusun...
Bikeredrn bişey olmaz içinde kalmasın ye bence aşersem yerim affetmem
aynen benımde kızlar gecen hafta hamburger ve patates ikilisi ruyama kadar girmişher ne kadar saglıksız olsalarda can çekiyo işte evde yapmaya calıstım bende onlar gibi olmasada yatıstırdı biraz
![]()
Ay rahatladim biraz. Ya insanlar hamileyken ilk cocuklarinida o sekilde tasiyor dmi? Ama legen sert ya ne biliyim. Içerisinde goremiyoruzkiKuzum ben bunu hep yapıyorum birşey olmaz :)
Amiiiinn inşallah canm hepimizin evladı. Aynen bizde enes bin malikden etkilendik. Yeni evliyken konuşuyorduk eşimle yıllar sonra nasip oldu. Ahmet Enes koyacaz bizde ama Ahmet i kimliğe yazdırıp yazidrmamakta karar veremedik. Mevlid yapmak nasip olursa enes bin malikin hayatını anlatan küçük kitap dağıtmayı düşünüyoruz hatta. Allahim hepimize sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin.Ben Enes ismini cok severim esimin adi da enes, oglum olsaydi gene de ahmet enes dusunuyodum peygamberimizden dolayi. Bana Enes bin Malik i hatirlatir yumusak mizacli oluyor enesler . Adiyla hayirla yasasin insallah oglun Enes de canim.
Yok canım kaç katman var bebeğe gelene kadar hiç bişey olmaz yanlız fazla ağır kaldırma yeter :)Ay rahatladim biraz. Ya insanlar hamileyken ilk cocuklarinida o sekilde tasiyor dmi? Ama legen sert ya ne biliyim. Içerisinde goremiyoruzki(
Bence yenebilir ben yiyorum valla arada bir. Kola içme istersen ayran iç. Tamam çok kilomyapan bişey ama zararlı bişey olduğunu düşünmüyorum bebişe içinde.
Bence yenebilir ben yiyorum valla arada bir. Kola içme istersen ayran iç. Tamam çok kilomyapan bişey ama zararlı bişey olduğunu düşünmüyorum bebişe içinde.