2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Valla gönül laf dinlemiyor canım, her hafta eşime bigün şunu yiyelim bigün bu yiyelim deyip duruyorum :KK70: ama sadece burger yiyebildim saydıklarım arasında :KK70: tamam tamam bakarız deyip geçiştiriyor beni. Dün doktor kilona da dikkat et deyince artık çok aşırı böyle ağzım sulanmadan yemem galiba. Ama yine de can çekiyor :kk77:

ya benim eşim de burger king e karşı, çok sağlıksız bence normal bir restorandan söyleyelim diyo ama ben burgerın tadını bulşamıyorum hiçbirinde yaa
hamileliğimde bu zamana kadar 2 kere whopper gömdüm valla pişman değilim, yine olsa yine yerim :KK53:
kolayı da eşim içerken 2-3 yudum falan tadıyorum, çok canım istiyo mereti :olamaz:

ya benim eşim de burger king e karşı, çok sağlıksız bence normal bir restorandan söyleyelim diyo ama ben burgerın tadını bulşamıyorum hiçbirinde yaa
hamileliğimde bu zamana kadar 2 kere whopper gömdüm valla pişman değilim, yine olsa yine yerim :KK53:
kolayı da eşim içerken 2-3 yudum falan tadıyorum, çok canım istiyo mereti :olamaz:

Aynen canım dediğin gibi o tat hiçbir yerde olmuyor. Çok canın isterse bir iki yudum içersin birşey olmaz. Maksat nefis köreltmek. Sağlık konusuna gelirsek yediğimiz hiçbir şey çok sağlıklı değilki hep katkı maddeli hormonlu renklendirici var çoğunda. Yüzde yüz dikkat etmemiz imkansız. Birde sakınan göze çöp batar lafına çok inanıyorum çok sakınmayacaksın. Abartmadan az az da olsa canımız ne istiyorsa yemeliyiz bence.

Bir arkadaş bebelon diye bir instagramdan satış yapan bir adres söylemişti. Alışveriş yapan oldu mu. Çok güzel ürünler var ve fiyatlarida çok uygun. Ama kalitesi nasil karar veremedim

kızlar günaydın, dün gebelik okulunda ,benim ayrıntılı ultrason sonucum ile ilgili ebe hemşiremiz ile konuştuk , PLASENTA ANTERİOR, YANİ PLASENTA ÖN DUVARDA DEMEK MİŞ,o_Odoktorlar bana risk olduğundan bahsetmedi şu ana kadar, hemşiremiz diyorki, bu durumda olan gebelerde bazen birden bire ani kanamalar oluşabilir miş ,:KK43: eğer başına gelicek olursa hiç vakit kaybetmeden zeynep kamil hastanesine git , bizim devlet hastanesi bile vakit kaybı olur dedi, kendisi çok iyi bir insan Allah razı olsun, şayet kanama olursa çok zor durdurulur gibime geliyor, kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullanıyorum
bu durumu yaşayan var mı acaba :cry:, dünden beri şaşkınım biraz, 9 şubat a kendi doktoruma tahlillerim vs olucak randevum var, iptal de edemiyorum, çok zor randevu alabiliyorum, o geçmeden de zeynep kamil e randevu vermedi, randevum biter bitmez zeynep kamil e gidicem riskli gebelik doktoru ne diyecek bakalım

Kizlar benim yarin ayrintili ultrasonum var ama kafama bisey takildi yarim saat kirk dakika falan sürdüğünü okudum bu kadar uzun sure ultrasona maruz kalmak zararli degil mi bebek icin?
Bir de alttan bakiyor mu doktor ayrintilida yoksa rutin kontroller gibi karindan mi bakiyor

Ozellerde belki yarim saat kadar bakiyorlardir ama ben devlette 10-15 dk anca bakti. Normal kendi doktorumun baktigi ultrason gibi bakti yani alttan bakmiyorlar. Bikac olcu anca yapti baskada biseyler kontrol etti anormallik olmadigi icin baska bilgi vermedi. Tek tek heryerini anlatti ve gosterdi okadar. Guzel haberlerle gel insAllah.

kızlar günaydın, dün gebelik okulunda ,benim ayrıntılı ultrason sonucum ile ilgili ebe hemşiremiz ile konuştuk , PLASENTA ANTERİOR, YANİ PLASENTA ÖN DUVARDA DEMEK MİŞ,o_Odoktorlar bana risk olduğundan bahsetmedi şu ana kadar, hemşiremiz diyorki, bu durumda olan gebelerde bazen birden bire ani kanamalar oluşabilir miş ,:KK43: eğer başına gelicek olursa hiç vakit kaybetmeden zeynep kamil hastanesine git , bizim devlet hastanesi bile vakit kaybı olur dedi, kendisi çok iyi bir insan Allah razı olsun, şayet kanama olursa çok zor durdurulur gibime geliyor, kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullanıyorum
bu durumu yaşayan var mı acaba :cry:, dünden beri şaşkınım biraz, 9 şubat a kendi doktoruma tahlillerim vs olucak randevum var, iptal de edemiyorum, çok zor randevu alabiliyorum, o geçmeden de zeynep kamil e randevu vermedi, randevum biter bitmez zeynep kamil e gidicem riskli gebelik doktoru ne diyecek bakalım

Canım benimkinin biri önde biri arkada. Herhangi bir riskten bahsedilmedi. Bende kan sulandırıcı kullanıyorum. Allah a emanetiz. Beni de Stent takılırsa erken doğum olur diye çok korkuttular. Olacagin onune gecemeyiz. Icini ferah tut.

Canım benimkinin biri önde biri arkada. Herhangi bir riskten bahsedilmedi. Bende kan sulandırıcı kullanıyorum. Allah a emanetiz. Beni de Stent takılırsa erken doğum olur diye çok korkuttular. Olacagin onune gecemeyiz. Icini ferah tut.
öylemiii, oooo hadi bakalım ikimize de Allah kolaylık versin, 24. haftadan sonra yukarı çıkabiliyormuş plasenta, takip edicem, haberleşiriz yine canım

Canım benimkide korusun anterior.ama rahim ağzını kapatmanın. Özel gidiyordum.benide tam teşkilatı bi yerde doğum yapman lazım diye zekai tahir yonlendirdiler. Orda bi doçent e muayene oldum.zamanka placenta yukarı çıkar dedi.ama cinsel ilişki ağır kaldırmak ayakta fazla kalmak yasak.yuksek riskli gebelik polikliniginde takipleri devam edecek

benim de 12. haftadan beri plasentam aşağıda, çok şükür kanama vs bir şey olmadı
sadece az daha dikkatli olman gerekiyor, içini ferah tut canım önemli bir durum olduğunu düşünmüyorum

benim de 12. haftadan beri plasentam aşağıda, çok şükür kanama vs bir şey olmadı
sadece az daha dikkatli olman gerekiyor, içini ferah tut canım önemli bir durum olduğunu düşünmüyorum
sevindim senin adına, bende beklicem o zaman yukarı çıkabilir de, çalışıyorum işyerim evime çok yakın yürüme mesafesinde, ağır bir işim yok, masa başı, yoğun değil, ev dede ev süpürüp silmiyorum başından beri , eşim sağolsun bana yaptırmıyor, denedim 1 -2 kere karnım ve kasıklarımda ağrı oldu, mart sonunda inşallah raporumu alıcam o zaman daha güzel dinlenirim

benim de plasentam ön duvarda canım ve bu herhangi bir risk falan teşkil etmiyor,plasentanın yerleşimi öyle işte kiminin ki arkada kiminin ki önde. önde olması anormal bir durum değil yani. yalnız ön duvarda olmasının tek riski şu,karın bölgesine alınacak sert bir darbede planseta önde oldugu için direk etkilenip aşırı kanamaya sebep olabliyor,ama yani bu da milyonda bir olabilecek birşey oldugu için gebelikle ilgili riskler arasında sayılmaz bile,bunu düşünerek de stresse girmeye değmez.insanlara bilgi verirken daha açık ve net verseler siz de bukadar korkmazsınız. sonuç olarak önde olmuş arkada olmuş bebeği de anneyi de doguumuda farklı kılan bir duruma sebep olmuyor kızlar içiniz rahat olsn ;)

Canım benimkide korusun anterior.ama rahim ağzını kapatmanın. Özel gidiyordum.benide tam teşkilatı bi yerde doğum yapman lazım diye zekai tahir yonlendirdiler. Orda bi doçent e muayene oldum.zamanka placenta yukarı çıkar dedi.ama cinsel ilişki ağır kaldırmak ayakta fazla kalmak yasak.yuksek riskli gebelik polikliniginde takipleri devam edecek
biz zaten eşimle başından beri kardeşiz, dün akşam eşimle konuştum, adamcağız bana sarılmaktan dahi korkar oldu:KK48:
telaş yaptı, aynen bende zeynep kamil in yolunu tutucam 2 hafta sonra

benim de plasentam ön duvarda canım ve bu herhangi bir risk falan teşkil etmiyor,plasentanın yerleşimi öyle işte kiminin ki arkada kiminin ki önde. önde olması anormal bir durum değil yani. yalnız ön duvarda olmasının tek riski şu,karın bölgesine alınacak sert bir darbede planseta önde oldugu için direk etkilenip aşırı kanamaya sebep olabliyor,ama yani bu da milyonda bir olabilecek birşey oldugu için gebelikle ilgili riskler arasında sayılmaz bile,bunu düşünerek de stresse girmeye değmez.insanlara bilgi verirken daha açık ve net verseler siz de bukadar korkmazsınız. sonuç olarak önde olmuş arkada olmuş bebeği de anneyi de doguumuda farklı kılan bir duruma sebep olmuyor kızlar içiniz rahat olsn :KK66:
ayyyyyyy çok sağol sofiarya sofiarya , içim rahatladı , kendime ister istemez azda olsa stres yaptım, zaten zorunlu sezeryan olucak benim doğumum , yukarı çıkmasada sıkıntı yok, eşime söyliyeyim de rahatlasın , benden fazla telaş yaptı garibim, :KK48:

Back
X