2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay gerçekten tv de de birşey yok olsa da hayatta tv izleyen bir insan değilim açayımda bakayım demem ben. Çalışmıyorken bile eşim gelene kadar hayatta açmazdım tv yi. Dolanıyorum bende evin içinde gece kuşu gibi. İnşallah hayırlısıyla geçecek bugünler. Kendimi hep az kaldı diye avutuyorum. Şimdiden alıştık uykusuzluğa zorlanmayız artık :)
Doğru diyorsun ben gün sayıyorum hem yavruma kavuşmak hem de rahatlamak için ama doğunca da bi sürü sürprizle karşılaşacağız muhtemelen ;)) şimdi biz yiyince doyuyor, uyuyor uyanıyor haberimiz olmuyor. Yok pişiği yok banyosu, doydu mu, kulagımı agrıdı noldu derken bi beş sene geçer sanırım :KK49:

Doğru diyorsun ben gün sayıyorum hem yavruma kavuşmak hem de rahatlamak için ama doğunca da bi sürü sürprizle karşılaşacağız muhtemelen :KK66:) şimdi biz yiyince doyuyor, uyuyor uyanıyor haberimiz olmuyor. Yok pişiği yok banyosu, doydu mu, kulagımı agrıdı noldu derken bi beş sene geçer sanırım :KK49:

Herkes bugünleri bile arayacaksın diyor ama olsun kucaklarımıza alalım kokularını duyalım da her zorluğu aşarız bir şekilde. Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın aratmadan versin inşallah. Doğan bir şekilde büyüyor bir bakmışızz hoop kocamanlar :anne::KK200:

Kızlar hastane çantası olarak ne kullanacaksınız nasıl birşey alacaksınız. Bebek çantası falan nasıl olacak hiç bir fikrim yok. Bu ay çantaları alacağım hangisi en kullanışlı olur acaba. Birde bebeği hastaneden çıkarırken anakucağı mı kullanacaksınız portbebe mi

Herkes bugünleri bile arayacaksın diyor ama olsun kucaklarımıza alalım kokularını duyalım da her zorluğu aşarız bir şekilde. Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın aratmadan versin inşallah. Doğan bir şekilde büyüyor bir bakmışızz hoop kocamanlar :anne::KK200:
İnşallah canım sağlık sıhhat içinde mutlulukla huzurla evlatlarımızı büyütelim, çok şükür bugünümüze :dua::KK200:

4 gün ölçmüşüm 96-90-96-94 çıkmış tokluk...şimdi cihazın çubuğu yok çubuk alınsın devam edicem ölçmeye...ekmek tatlı hamurişi patates pirinç yiyemiyorum zaten ve her gün yürüyorum, tıka basa da doyurmuyorum karnımı abur cubur vs yok...ama liste falan vermedi doktorum bu şekilde devam et dedi
Tokluk sonuçların süpermiş maşallah, ben olsam ben de liste vermezdim. Sen ne yapıyorsan ona devam et bence :halay:

Hanımlar nasılsınız birşey sormak istiyorum sizinde belinizden ayağınıza vuran ağrılarınız oluyormu hareket ettikce canınızı acıtan belinize sanki taş kestiren bi ağrı eğilip kalkarken bile elektirik çarpıyor gibi yanı ben daha önce doğum yaptm ama ben doğuma bile zıplaya zıplaya gittim hiç böyle şeyler yaşamadım. Herkez hamile oldunu unutuyormuşum derdi. dogumda bile gram sancim olmadı bunda özel bölgemde bile çok ağrı oluyor
Benzer ağrılar bende vardı doktora gittiğimde sordum bana rahim büyüdükce sinirlere baskı yapıyor tarif ettiğiniz ağrı siyatik ağrısı gibi dedi.. doğumdan sonra geçermiş

önermiyorum dedi canım. Yaptırıyorum evet ama koşullar çok önemli dedi. Kilo almaman, sezeryan dikişlerinin olduğu dokunun yumuşak olmaması inçe olmaması, suni sancı alamayacak olman ve bebeğin kilosu bunlar önemli dedi. Özellikle bebeğin kilosunun 3.5 üstü olması dikişleri zorlar dedi . Süreç çok önemli dedi. Ben de ikna oldum canım. Doktoruma güvenin sonsuz gerçekten bir dönem evet yaygındı ama Şuan tehlikeli olduğu çoğunlukla kabul görüyor dedi

canım ben yanlış mı hesapladım 32. Haftam benim 14 ünde dolacak. Ay bir türlü doğru hesaplayamadım şu işi.
Kızlar Dr. Banu Çiftçi’nin gebelikle ilgili uygulamasını yükledim ben telefona, ordan takip ediyorum günümü. Orda bi de gebelik takip çizelgesi var, orda da kaçıncı hafta hangi güne geliyor görüyorsunuz.

Bende de çok oluyor çatı ağrısıymış o ikinci hamileliklerde daha erken başlıyormuş ilk hamileliklerde 35den sonra olurmuş ama ikincilerde 20li haftalarda başlarmış tek çaresi bacak arasına yastık koyup yatmak baya bi faydası oluyor :)

Bize yatmak ne mümkün gece 2 de ucde yatıyorum sabah 7 yedibuçuk kalkıyorum. Gün içinde uyumak vaktim olmuyor malesef ev kızım felan derken vakit geç oluyor

Benzer ağrılar bende vardı doktora gittiğimde sordum bana rahim büyüdükce sinirlere baskı yapıyor tarif ettiğiniz ağrı siyatik ağrısı gibi dedi.. doğumdan sonra geçermiş

Inşallah daha artmaz o zaman yokda bu beni felç edicek. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun insallah

Okudugum hafta hafta hamilelik kitabina gore akinti olmasi ve bu aralar arrmasi normal. Ben de kupkuruyum. Siz korkmayin asil Benim korkmam lazim sanirim.

Kizlar Ben sanirim doktorumdan utanmaya basladim. Normalde gayet rahattim, tibbi konularda hic utanmam. Niye Boyle oldu bilmiyorum. Esimde benimle geliyor acaba o yuzden mi?

Bir de hungur hungur aglayasim var. Sizde de Boyle oluyor mu
Canım bu hafta ben de öyleyim, herşeye ağlayasım geliyor, olur olmaz şeyleri düşünüp üzülüyorum, yaş gözümün ucunda sanki, ağlayıveriyorum. Umarım geçer. Diyabet var bir de bende, Doktor kilo artışım çok dediği için yürüyüşe başladım. Bu kez de çok yürümüşüm herhalde şekerim düştü gözlerim karardı, ölüyorum sandım, bakalım hayırlısıyla geçsin istiyorum kalan günler

Kızlar geçen bir arkadaş beşik resmi istemişti. Ben kızımda bu park yatağı aldım. (495 ₺) Memnunum. O hala küçük olduğu için (16 aylık) yeni bebek için bir beşik daha aldım. Bunu ahşap tercıh ettim anne yanı olabiliyor. Letgo dan ikinci el tercih ettim 200 küsür fiyatı da. İlerde uzun süre yatacakları country tarzı mobilyalar düşünüyorum. Bu besıkler tarih olucak o yüzden fazla fiyat vermek istemedim.
bende arkadaşımdan 2. el aldım sepet beşik. güle güle kullan iyi yapmışsın

Okudugum hafta hafta hamilelik kitabina gore akinti olmasi ve bu aralar arrmasi normal. Ben de kupkuruyum. Siz korkmayin asil Benim korkmam lazim sanirim.

Kizlar Ben sanirim doktorumdan utanmaya basladim. Normalde gayet rahattim, tibbi konularda hic utanmam. Niye Boyle oldu bilmiyorum. Esimde benimle geliyor acaba o yuzden mi?

Bir de hungur hungur aglayasim var. Sizde de Boyle oluyor mu
bende bugün hastanede çocuk ağlıyor diye gözlerim doldu.:)) ağlamamak için zor tuttum kendimi.karşımda ağlayan çocuk görünce dayanamıyorum . başka da bir hassaslığım şimdilik pek yok. bizde de oluyor arkadaşım.
bugün şeker yüklemesi yapıldı bana 50 cc.den :KK48: benim doktorum medicalpark ankara hastanesinde. doktorum çok pratiktir bana öyle geliyor fazla kan vermem fazla şeker yüklenmem.bende sanıyorum uzun uzun şeker testi yaptıracağım.

Havlu kumasim yok ama kalin penyeden ile yapmaya calisacagim. Kaybettim fotoyu. Citcitim hazir. Kumasi da gidip su gecirmez alsam mi almasam mi kararsiz kaldim. Yoksa evde kumasini var..

Canım bence elindekilerle yap zaten çok kullandiginin farkına varırsan çıtçıt li tarafını fazlalastirirsin :KK66:

Back
X