Kaç olduğunu İnan bilmiyorum keşke şöyledeydi doktor okadar kötüydü ki. Acil doktoruydu gittiğimizde uyandırdılar öyle geldi zaten. Çok ters ve olumsuz bir uslübu vardı. Rahmin küçük senin çok azalmış suyun bebek çok yorgun gelişimi yavaşlamış sen bence çalışma izne çık. Yani hep olumsuz şeyler söyledi tam kalkacakken de haftasıyla uyumlu rahimde direnç yok dinlen bol bol dedi.
İnan aklımda bem dr pzt merakla bekliyorum. Senin fıstıktan da iyi Haberler alalım inşallah canım sağolasın
Yani ben de öyle biliyorum suyu da azalacak sanırım yavaş yavaş ama sorun doktorun hep olumsuz şeyler söylemesi. Ya adam sinirlerimle oynadı resmen inan dünden beri hala şoktayım. Doktor kötü birsürü şey sıraladı. Karnıma bakar bakmaz ben çok yorgun bir hamile ve bebek görüyorum dedi. Suyun çok çok az bu haftada böyle olmaması lazım dedi. Rahmin küçük sana söylediler mi dedi. Kızın kaç kilo doğdu bu bebeğin gelişimi yavaşlamış dedi. Ve hep sordum rahim ağzı açılmış mı aşağı inmiş mi bebek. Suyum ne kadar bebek kaç cm hiçbirini cevaplamadı inanır mısın ya şu söylediklerimden hiçbirinin cevabını bilmiyorum