Ah kv dinlersek yandık neler neler yaşadm 1 tane dedigini yapmadm
ya mantikli olan birsey olsa tamam dinlerm gormus gecirmis kadın
oglum dogunda damagında beyaz minnak sivilce gibi birsey vardi doktora sordum norml ellemeyn emdikce gecicek o dedi bol bol emzir
kaynanam yok pamuksekerle onu ezmemiz lazım yokda emmez ya cocuk gayet iyi emiyo o soylendi asla izin vermedim
ilk banyosunda isaret parmagiyla cocugun damagindan tutup 3 defa havaya kaldiricakmis ki boyu uzun olsun asla izin vermedim
surekli su verelim susamistr dedi anne sutu yeterli dedim izin vermedim gobek bagi dusmeden banyo yaptrmk istedi izin vermedim
degisik tarifler yapti sut artarms midem bulandi yiyemedim
bebegn yastik altikta kuru ekmek koydu sarı örtü doktorum oyl3 seyler yok ortmuyoruz dedi
ilk hastane cikisimizda eve geldik 2 saatte bir 3mzirmem lazim ama asla uyanmiyo baygın sanki icime sinmedi tam 8 saat emmedi agla agla asla uyandiramiyorum hastaneye gitmemede izin vermiyolar bizimde boyleydi hic uyandirmiyoduk uyuyodu rahatsz etme uyusun
ben kavga bagiris cagiris sezeryanli halimlr aldm cocugu ciktm evden geldi arkamdan gittik hastaneye doktor bu saate kadar nerdeydiniz dedi madem cocuk beslenememis hemen gelseydiniz dedi kan aldi biraz daha gec gelseydiniz bobrekler biticekti diyalize bagliycaktik cocugu dedi kaynanamda duydu tabi
oglum 2 gun kuvezde kaldi
kışın herlez hasta cocuk biraz buyusun dedim opmeyn dedim yuzunu enfeksiyon kapar cok sakınan anne oldum gozu acilmadi cocugun çapaklandi yapıştı enfeksiyon kapms
ayy baya dertliyms

çok ugrastm millete laf yetistirmekten