2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar kaburga ağrısı başlayan var mı. Ben eğilince ya da biraz otururken öne doğru oturunca ağrıyor tam göğsümün altıyla göbeğimin arası sıkışıyor
Var canim bende oda var :KK48:utaniyorum o var bu var demeye artik yaa.Rabbim beterinden korusun .
Aynen. Ben kendime güvenip de metroyla falan gidemem. Eşim de götürmez Zaten bi pijama için. O da haklı bir çok şey tamam. Pijama ve atlet alacağım önemli olarak.

Çok iyiymiş Can'ım ya. Ben pazarda bulamamıştım lohusa seti normal önden düğmeli takımları öneriyorlardı.

Aynı düşünceler bana da oluyor Can'ım. Sonra silkiniyorum o hasret kaldığım kokusunu içime çekeceğim anları düşünüyorum. :KK36:
Benim arac var sozde ama uzun mesafede sancim oluyor.birde orda park edemem kesin gider carparim biyere .En iyisi esimi razi etmek :KK53:

maalesef ben de öyleyim, ilk üç gebeliğim de kalpleri durduğu için kürtaj oldum. sürekli içimde bir korku, inşallah birşey olmadqn alırız kucaklarımıza.
Anin canimm insallah
Bu zamana kadar vurmadı diyodum ama sanırım duygusallık bana da vurmaya başladı :KK43:daha bu hafta sonu annemle kardeşim bendeydi bu akşam altı gbi gittiler eşimde normalde hep sabah 7 öğlen 3 çalışır bu hafta 3 te gidip 11 de çıkıyo . Kendimi hemen yalnız hissettim . Ağlayasım geldi resmen:KK12:
Ben resmen tum gun yalnizim :(
Haklisin artik baslamam lazim .

Bendede oluyor canim .
Bu boyle epey bi zaman gidiyor annelikle alakali cok kaptirmamaliyiz .
Oglum dogduktan sonrada devamli kontrol ediyordum nefes aliyormu ya bisey olursa diye hatta dogumdan sonra terapi almistim .Orada farkettimki epey abartmisim .
Ben de oyle olurum sanirim :(

Merhaba bayanlar haftasonu evdeyim diye ilk oğlanın sakladığım kıyafetlerini çıkarayım dedim ,temiz şekilde yıkayıp hurçlara koymuştum .7 senedir yatağın altında kardeşine saklamıştım 1 hurcu giydirmem diye ayırdım sapsarı olmuşlar .1 hurç kışlık hırka pantalonları onları kullanıcam birde eşofman altı pijama bodylerden seçtiklerim var ama onlarda da sarı lekeler oluşmuş bu lekeleri çıkarabilen varmı ?

Kızlar ya bebek için hangi şampuanı almak lazım bide vücudu için krem almak gerekli mi günler geçtikçe panikliyor insan :anne:
Ben sampuan olarak dalin kullanacagim. Zaten haftada bir sampuanlarim. Organik diye gecenler cok pahali geliyor bana. Onlarin da zararsiz madde icerdigine inanmiyorum. Onca zararli seyin arasina bir iki tane faydali sey eklediklerinde o urunun zararsiz oldugu fikrine inanmiyorum. Vucudu icin de krem yerine hindistan cevizi yagi dusunuyorumZ onu da sadece kurumaya meyilli bölgelerine surerim.

Merhaba bayanlar haftasonu evdeyim diye ilk oğlanın sakladığım kıyafetlerini çıkarayım dedim ,temiz şekilde yıkayıp hurçlara koymuştum .7 senedir yatağın altında kardeşine saklamıştım 1 hurcu giydirmem diye ayırdım sapsarı olmuşlar .1 hurç kışlık hırka pantalonları onları kullanıcam birde eşofman altı pijama bodylerden seçtiklerim var ama onlarda da sarı lekeler oluşmuş bu lekeleri çıkarabilen varmı ?
Beyaz sabunu rendeleyip sıcak suya koy çamaşırları akşamdan dabaha beklet sonra makinede yıka baya çıkıyor ama tam sonuç alamadıklarımda oldu benim baya azalttı onlarıda evde giydiririm diye ayırdım

Kızlar ya bebek için hangi şampuanı almak lazım bide vücudu için krem almak gerekli mi günler geçtikçe panikliyor insan :anne:
Ben unibabay yenidoğan şampuan aldım zeytinyağı yada hindistancevizi ysğı kullanmayı düşünüyorum pişik kreminide sebamed aldım kızımdada kullanmıştım hiç sorun yaşamamıştım

Canım ben amwayin leke çıkarıcısıyla çıkardım tamamınj

Benim de ilk bebeğimin kıyafetlerini çıkarip yıkadım mini minicik 2 yıl olmadı onları giydireli inşallah saglikla ikinciye kısmet olurgiydirmek ikimizinde ;)

Beyaz sabunu rendeleyip sıcak suya koy çamaşırları akşamdan dabaha beklet sonra makinede yıka baya çıkıyor ama tam sonuç alamadıklarımda oldu benim baya azalttı onlarıda evde giydiririm diye ayırdım
Onu deneyeceğim, çok lekeli olanları hiç yıkamayacağım bile çıkmaz onlar ,az olanlar çıkar inş onları evde giydiririm

Canım ben amwayin leke çıkarıcısıyla çıkardım tamamınj
Kaç yıllıktı kıyafetler bazıları sanki meyvesuyu dökülmüş gibi onları hiç giydirmem ayırdım onları evde bile giydirilmez

Bisikletciler çarşısı bize yakın canm ben de bu markaya bi bakayım.aşağı yukarı kaliteleri aynıdır diye düşünüyorum.bu da güzel

Canim ay çok iyi olur. Biz kartal da oturuyoruz bize uzak bir daha gidemem. O gün biz oraya eşimle gittik ama giderken atıştık ben biraz tripliydim ve ağlamaklı pek bakamadım o bakti sonradan söyledi kumaşı falan çok iyi farkettin mi falan diye ben kendi ruhsal durumundan başka birşeyi farketmedigim için burada ariyordum. Sende bir bakıp izlenimini bildirirsen çok sevinirim.
Baktığımız yerin kartını almıştım seninbebe alt katta eminonunden gelen otobuslerin olduğu tarafda

Benim de ilk bebeğimin kıyafetlerini çıkarip yıkadım mini minicik 2 yıl olmadı onları giydireli inşallah saglikla ikinciye kısmet olurgiydirmek ikimizinde :KK66:
Benimde 8 sene olacak unutmuşum bebek ölçülerini Yenidoğanlar çok küçükmüş gibi geliyordu ,eskileri çıkarmamın sebebi onların boyutları nasıldı gerçektende miniciklermiş zıbın takımlarını büyük almışım değiştirecem birde takımlarım var derken hiçbişeyim kalmadı :KK12:

Aynen. Ben kendime güvenip de metroyla falan gidemem. Eşim de götürmez Zaten bi pijama için. O da haklı bir çok şey tamam. Pijama ve atlet alacağım önemli olarak.

Çok iyiymiş Can'ım ya. Ben pazarda bulamamıştım lohusa seti normal önden düğmeli takımları öneriyorlardı.

Aynı düşünceler bana da oluyor Can'ım. Sonra silkiniyorum o hasret kaldığım kokusunu içime çekeceğim anları düşünüyorum. :KK36:
Aynen bende önden düğmeli aldım. Emzirme sütyeni aldım normalde 85 kullaniyordum ama 90 aldım inşallah olur. Bir emzirme atleti kaldı kendime alinacak

Back
X