2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım benim durumum biraz karıştığı için mecburen alıyorum... Ne olur nolmaz diye doktor 15 gün önce haxır ol herşeye dedi.. Allah korusun bunu düşünmek bile istemiyorum ama diyelim hiç gelişmemişse 4 hafta olur gerilik ve ve almak zorunda kalırlar bebeği hemen... Tabiki İnş hiçhöyle olmaz herşey güzel olucak inanıyorum İnşallah aminnnn
Can'ım yarın iyi haberler gelecek senden buna inanıyorum. Dualarımız seninle.

Yaaa gerçekten mi:skandal:
Ben de çileğin beşiğini istiyorum eşimle uzlaşamadık hala sinir ediyor beni. :KK43:
Şu an bir kez daha sinir oldum yaaa.
Bu gidişle onun istediği olacak. Off yaa
Çok üzüldüm :KK61:

Bende istedim eşim istemiyordu. Car car car yedim çocuğun beynini gidip aldım. 2 ay dediler ama belki daha erken olabilir.
sen hangi modelini beğendin.
Üstelik su an çilekte indirim var ben %50 indirimli aldım Dolunay22 Dolunay22

80*130 eğer oda yapıcaksan en uygun fiyatlar erol mobilya da bn ordan aldım bi arkadaşım önerdi . Tek sıkıntı nakit çalışıyor taksit yok bi ay içinde teslim deniliyor ama bi haftada geldiler kurmaya . Beşikte baya geniş ben girer yatarım hatta :KK48:yatak olduğunda da kocaman oluyor uzun süre kullanır Eki Görüntüle 2116033

Ya ben beşiği çilekten aldım iç ölçüsü 70×140 yani aynı seninki enine benimki boyuna büyük. Sen yatağını ne tercih ettin içine..
Bir de tam o ölçüye göre uyku seti bulabildin mi onu merak ettim. Uyku setini koydum deyince. Bende tam uyku seti arayışındayimda modeli falan nasıl diye

Bende istedim eşim istemiyordu. Car car car yedim çocuğun beynini gidip aldım. 2 ay dediler ama belki daha erken olabilir
Nerdesin Can'ım sen? Bulunduğun yerle mi ilgili acaba o_O yani öyle umut etmek istiyorum. Ben ısrarcı olamıyorum işte :(
Çok kırılıyorum en ufak bir şey diyince. En sonunda ne istiyorsan onu al karışmıyorum dedim. Bugün gitmiş yine tahterevalli beşiklere bakıyor :kızgın:

Ben de 80 aldım Can'ım bugün. Denedim oldu valla. Az daha büyüdü diyelim yine olur :KK31:
Pentiden aldım. Penye değil kalın. Dışarda da rahat kullanılır uçları belli etmiyor.
Almak isteyenlere duyurulur :))
3 al 2 öde kampanyası vardı.
Benim de atlet kaldı Can'ım. Atletler de gereksiz pahalı yaaa
Canım normalde de 80 mi takıyordun? Ben destekli sütyen kullanıyorum şu an. Emzirme sütyeninde aynı bedeni mi almam gerekiyor bilemedim. Penti ye bakmıştım nasıl alacağımı bilemeyince çıktım :110:

Ya ben beşiği çilekten aldım iç ölçüsü 70×140 yani aynı seninki enine benimki boyuna büyük. Sen yatağını ne tercih ettin içine..
Bir de tam o ölçüye göre uyku seti bulabildin mi onu merak ettim. Uyku setini koydum deyince. Bende tam uyku seti arayışındayimda modeli falan nasıl diye
Can'ım sen bu beşikten mi aldın? Bunun uyku seti çok pahalı. Başka uyku seti de uymuyor sanırım. Alt kademeye inince de kapatıyormuş korkulukları.

Eklentiler

• IMG_4112.webp
    IMG_4112.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 45
Nerdesin Can'ım sen? Bulunduğun yerle mi ilgili acaba o_O yani öyle umut etmek istiyorum. Ben ısrarcı olamıyorum işte :KK43:
Çok kırılıyorum en ufak bir şey diyince. En sonunda ne istiyorsan onu al karışmıyorum dedim. Bugün gitmiş yine tahterevalli beşiklere bakıyor :kızgın:

Ben kayseri deyim canım. Olabilir tabi ki. Belki acele istersen öne çekerler ben hiç demedim daha erken gelsin falan diye.
Tahteravalli derken şu sepet beşikler mi

Can'ım sen bu beşikten mi aldın? Bunun uyku seti çok pahalı. Başka uyku seti de uymuyor sanırım. Alt kademeye inince de kapatıyormuş korkulukları.
20.55.1017.00_2.jpg.pagespeed.ce.rC9nQEd1dt.webp

Yok canım benim ki bu model. Uyku setleri gereksiz pahalıydı. Bende almadım. Diktirecem sanırım içine göre. Daha uygun hemen hemen yarı fiyatına dikiyorlar ordakinden.

Ya maalesef bulamadım aynı ölçüde bende evmanyadan aldım baş kısmı maalesef 60 cm benimkine baya küçük ama ben bas kusmını kendim yapcam galiba yorgana düğmeli yorgan koruyucu var onu kullanıp dikebilirim

Canım normalde de 80 mi takıyordun? Ben destekli sütyen kullanıyorum şu an. Emzirme sütyeninde aynı bedeni mi almam gerekiyor bilemedim. Penti ye bakmıştım nasıl alacağımı bilemeyince çıktım :110:
Can'ım normalde pentinin 75 B kullanıyordum. Destekli olanlardan :KK23:bazı sütyenlerde 80 olabiliyordu tabi.
Şimdi 80 C aldım. Aslında göğüslerde çok büyüme olmadı. Ama bu desteksiz tabi. Onun da etkisi var. Kız bel yukarısının ölçüsünü alıp verdi. Ben denedim orda. Sen de dene atletin üzerinden. Ona göre karar verirsin. Ben çok beğendim açılışını falan. Tek göğsü tamamen açabiliyorsun. Küçük pencere gibi de değil Yani.

Ya maalesef bulamadım aynı ölçüde bende evmanyadan aldım baş kısmı maalesef 60 cm benimkine baya küçük ama ben bas kusmını kendim yapcam galiba yorgana düğmeli yorgan koruyucu var onu kullanıp dikebilirim

Bende bulamıyorum da bende kumaş alıp diktirecem öyle düşünüyorum. Tam ölçü dikerler.

Ay beşikler çok güzel Rabbim içinde yavrularımızı görmek nasip etsin benim beşikte bu modellere benziyor ben sadece şuan yere sıfır olduğu için acaba ayak yapılabilirmi diye düşünüyorum .. Altını silebilme açısından bende toz hastalığı var herşeyin altını silmem lazım..

Ben kayseri deyim canım. Olabilir tabi ki. Belki acele istersen öne çekerler ben hiç demedim daha erken gelsin falan diye.
Tahteravalli derken şu sepet beşikler mi
Yok Can'ım sepet değil. Tahterevallinin karyola tipi olanları da var. Ama ben beğenmedim. Alt tarafı çok karışık. Sallanma tekerlek mekanizması falan çok karışık görünüyor.

Back
X