2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Karyolasına sert olan ortopediklerden aldık da beşiğe bulur muyuz bilmem canım, bulursan bize de söyler misin markasını, biz de ondan alalım.
Sen nasılsın, miniğinin durumu nasıl? Doğum için tarih söyledi mi doktor?

https://www.hepsiburada.com/pierre-...yolasi-70x130-lake-korkuluklu-pm-HB000004H5V5

Ben bu karyolayı aldım canım.
Yatağını henüz almadım.Kanz marka buldum güzel.yataşa ve Bellona’ya da bakıp karar vereceğim.Yazarım alınca
19 Nisana gün verdi.geri sayım başladı.
10 gün erken alıyor.hem 2.sezeryan olacağı için hem de dışarda daha erken kilo alır dedi işte.Nasip kısmet

Ay kızlar şiştim ve hızla şişiyorum, boğazıma da engel olamıyorum, hamilelikte bile yemesine içmesine dikkat edebilenlere gıbta ediyorum, keşke bu şişlik yalnızca ödem olsa doğumla birlikte balon gibi puffff gidiverse hepsi, ah keşke :KK23:
Yiyebiliyoken ye boşver yiyememek daha kotu emin ol

https://www.hepsiburada.com/pierre-...yolasi-70x130-lake-korkuluklu-pm-HB000004H5V5

Yatağını henüz almadım.Kanz marka buldum güzel.yataşa ve Bellona’ya da bakıp karar vereceğim.Yazarım alınca
10 gün erken alıyor.hem 2.sezeryan olacağı için hem de dışarda daha erken kilo alır dedi işte.Nasip kısmet
Beşiği iz çok tatlı güle.gule kullanın inşallah gazssiz geceleri olsun yavrularımizin ay doğuracağı günü bilmekte kötü ya :eek:2 hafta sonra banada verir artık gün diye düşünüyorum 30 Nisan isticem aynı gün olsun doğum günlerimiz :)

Beşiği iz çok tatlı güle.gule kullanın inşallah gazssiz geceleri olsun yavrularımizin ay doğuracağı günü bilmekte kötü ya :eek:2 hafta sonra banada verir artık gün diye düşünüyorum 30 Nisan isticem aynı gün olsun doğum günlerimiz :)

Sağol canım.Cümlemiz için amin inş.
Heyecan bastı hiç sorma
Doktor günü yapıştırınca şaşırdım kaldım
Doktorum ne oldu karnında tutmayı mı planlıyordun dedi :)

Güzel olur tabii aynı gün yaş gününüzü kutlarsınız inş.

Sağol canım.Cümlemiz için amin inş.
Heyecan bastı hiç sorma
Doktor günü yapıştırınca şaşırdım kaldım
Doktorum ne oldu karnında tutmayı mı planlıyordun dedi :)

Güzel olur tabii aynı gün yaş gününüzü kutlarsınız inş.
Sağlıklı olsunlar da kuzum inşallah kolay geçer amleyatimiz benim ilki çok rahattı bas ağrısı dışında buda kolay geçer umarım tabi hepimizin dogumuda kolay olsun inşallah

Ayy benim sabit bir müzik zevkim yok ki, her şeyi dinlerim, severim :KK48: anlamlı bir şarkı olsun, anneciğim bana hep bunu söylerdi desin büyüyünce :KK200::KK200: o da çocuğuna söylesin falan :anne:
Nilin şarkısı var o zaman bebeğine yazdığı onu dinleyebilirsiniz bebişle:anneadayı:

Güle güle kullanın canım, sağlıklı uykuları olsun karyolasında inşallah. Doğum için de hayırlısı olsun, sağ Salim hepimiz atlatıcaz inşallah

Kızlar sizce nasıl fiyatı çok uygun geldi akakcede

Eklentiler

• _20180321_200541.webp
    _20180321_200541.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 80
Gununuzu takip ediyomusunuz yani gunu gunune gidiyomu bu bebek ne zaman buyucek bilemedim 1700 gram
Canım buyur merak etme doktorun nendiyo orası önemli çok kilolu olması da önemli degilki sağlıklı olduktan sonra zayıf doğan daha çabuk toparlaniyo hem

Gununuzu takip ediyomusunuz yani gunu gunune gidiyomu bu bebek ne zaman buyucek bilemedim 1700 gram
Tam haftasında kilosu bence, nette tablolar var bakın. 34.haftadan sonra haftada 200-300 gr alacakmış. Sağlıkla gelsin inş hepimizin yavrusu.

Back
X