- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
- #32.101
Ben de lohusamdan aldım aynı böyleydi pek beğendim ama emzirme sütyeni dikişli hoşuma gitmedi.Kızlar sizce nasıl fiyatı çok uygun geldi akakcede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de lohusamdan aldım aynı böyleydi pek beğendim ama emzirme sütyeni dikişli hoşuma gitmedi.Kızlar sizce nasıl fiyatı çok uygun geldi akakcede
Benim sanirim biraz psikolojim bozuk hastanede kaldigimda hep sikintili hamileleri gordigum icin sanki hep bi sikinti varmis dusuncesi yerlesmis sanirimCanım buyur merak etme doktorun nendiyo orası önemli çok kilolu olması da önemli degilki sağlıklı olduktan sonra zayıf doğan daha çabuk toparlaniyo hem
Insallah tesekkur ederim hepsi saglikli olsun insallah :) hastanede bebekleri gorunce insna bi an once gelsin istiyo :)Tam haftasında kilosu bence, nette tablolar var bakın. 34.haftadan sonra haftada 200-300 gr alacakmış. Sağlıkla gelsin inş hepimizin yavrusu.
Yok cnm kötü düşünme Allah'a emanet et yavrunu daha güzel koruyucu mu var. İçin rahat etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Insallah tesekkur ederim hepsi saglikli olsun insallah :) hastanede bebekleri gorunce insna bi an once gelsin istiyo :)
ben hiç atletsiz duramam alışmışım emzirme sütyeni aldım çok rahat ettim.Ben ne emzirme sütyeni aldım nede atleti sporcu atleti aldım yarım denedim çokta rahat ettim yazın.zaten atlet giymem.pek gerek duymadım o yüzden
Bende eprydir bakıyorum emzirme atleti ne hiç hoşuma giden olmadı sütyen aldım çok rahat ediyorum tesekkur ederimBen de lohusamdan aldım aynı böyleydi pek beğendim ama emzirme sütyeni dikişli hoşuma gitmedi.
Canım kanala girmiştir belki de. Benim de altta baskı oluyor ama bu kadar çok değil. Resmen idrar torbami mıncıklıyor sanki bebisKizlar bisey sorucam 34+2 gunlugum. Bugunden beri genitalimde bi baski hissediyorum bi doluluk hissediyorum birde uyandigimdan beri deli genital kemik acisi var. Yuruyemez oldum resmen. Son 1 saattirde 10 dk da bir wc gider oldum. Sizde benimle ayni misiniz?
Oyle tabiki Allah a emanet hepsi :)Yok cnm kötü düşünme Allah'a emanet et yavrunu daha güzel koruyucu mu var. İçin rahat etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Sağol canımmmGüle güle kullanın canım, sağlıklı uykuları olsun karyolasında inşallah. Doğum için de hayırlısı olsun, sağ Salim hepimiz atlatıcaz inşallah
Kafanixrahatcbirak biraz hava mis gibi gez toz bebeğin gayet sağlıklı çokta az zaman kaldı kucağına alınca bütün sıkıntılar biticek Allah'ın izniyleBenim sanirim biraz psikolojim bozuk hastanede kaldigimda hep sikintili hamileleri gordigum icin sanki hep bi sikinti varmis dusuncesi yerlesmis sanirim
Ne canim bisey almak istiyo sadece saglikla gelsin tek bunu dusunuyorumAllah saglik versin hepsine
O kemik ağrısı geceleri bende var aman yarabbi berbat bişey wc ye de sık çıkıyorum korkuyorum erken doğurmayayım diyeKizlar bisey sorucam 34+2 gunlugum. Bugunden beri genitalimde bi baski hissediyorum bi doluluk hissediyorum birde uyandigimdan beri deli genital kemik acisi var. Yuruyemez oldum resmen. Son 1 saattirde 10 dk da bir wc gider oldum. Sizde benimle ayni misiniz?
Kemikler genişliyor catin nirnalmdoguma hazırlığı vücudun kendini için rahat etmiyorsa doktorunu bı ara istersenKizlar bisey sorucam 34+2 gunlugum. Bugunden beri genitalimde bi baski hissediyorum bi doluluk hissediyorum birde uyandigimdan beri deli genital kemik acisi var. Yuruyemez oldum resmen. Son 1 saattirde 10 dk da bir wc gider oldum. Sizde benimle ayni misiniz?
Benimkide öyle ya deli gibi bı oynama bı buyana napiyo bilmem :))Kızlar çok hızlısınız yetişemiyorum sizlere.bu ara işlerde yoğun gün içerisinde nadiren girebiliyorumevlilik hazırlığının son zamanların da böyleydi.Kızlar dünden beri benim minnoş çok fena.ittiriyo yer açmaya çalışıyo ve benide rahat oturtmuyo.otursam olmuyor ayakta dursam olmuyor bilemedim nasıl rahat edeceğimi
![]()
Hic sanci olmadi sanci olursa ararim o zaman askim sagolCanım kanala girmiştir belki de. Benim de altta baskı oluyor ama bu kadar çok değil. Resmen idrar torbami mıncıklıyor sanki bebisama aşırı değil sancin falan olursa doktorunu ara ya da git lutfen
Ay bende cok korkuyom askim ya insallah zamaninda gelirler.O kemik ağrısı geceleri bende var aman yarabbi berbat bişey wc ye de sık çıkıyorum korkuyorum erken doğurmayayım diye
Sanci agri olursa ariycam kuzum suanlik belimde kasigimda bi sanci yok. Sadece genital kemikleri aciyo curukmus gibi. Bide wc ye sik cikma ve akinti var.Kemikler genişliyor catin nirnalmdoguma hazırlığı vücudun kendini için rahat etmiyorsa doktorunu bı ara istersen
Ben geçen hafta doğumhanede sancı çeken bir kadınla konuştum nefes al ver dedim hiç bir şeye yaramıyor ah bağırabilsem dedi ondan etkilendim ya ama yine de eğitimde öğrendiğim gibi yapmaya çalışıyorum.Kızlar nefes egzersizlerini araştırmaya başladım özellikle doğum anında nasıl olmalı diye bilmekte fayda var son ana bırakmayalım
Sagolasin insallah izne ayrilinca yapicam hepsini :)Kafanixrahatcbirak biraz hava mis gibi gez toz bebeğin gayet sağlıklı çokta az zaman kaldı kucağına alınca bütün sıkıntılar biticek Allah'ın izniyle