2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
semabsrn semabsrn söyledim büyüyen beşik diye ama civildekilerin anladığı bukadar :KK12: ya istediğim modeli buldum diye sevinmiştim beyendiğim perdeye uyuyor diye neyse en azından iade alırız dediler

minikoglan minikoglan Evet canim hatta 2 gün önce sinirlerim hopladı.
Eşimin halasi ile karşılaştık ben hoşgeldin derken o senin yüzüne ne olmuş öyle dedi. :sopa: biraz fazla hamilelik lekesi oluştu Bende ne olmuş hala dedim. :KK70:
Sonra ay 2. Erkek mi dedi hayır kız dedim. Erkektir o dedi. Kac doktor kiz dedi diye soyledim bak gorursun erkek gobegi bu dedi Sen öyle diyorsan dedim :KK14: aldım başımı gittim:KK4:

6 kilo almistim gebelik şekerinden dolayı 2 kilo verdim. Nerem sissin 63 ile hamile kaldım 67 yim
Gercektennsinir bozucu ya. Ben de gecen gun otobuste bir kadina maruz kaldim. Direk bebegin erkek senin dedi. Tamam erkek ama sanane yani, gobegim erkek gobegiymis. Ben bile sinir oldum. Cok guzel nerdeyse hic kilo almmaissin. İnsallah dogumun da kolay gecer.

Canım ben 5 ay bittikten sonra boyadım. Doktorum boyatabilirsin demişti, naturigin diye bitkisel bir boya aldım netten. Kapatıcılığı falan iyi rengide doğal saç renginde duruyor. Zaten çok tutmadım kafamda 10 dk yetti. Kokusuda boğmuyor insanı. İstersen araştır.
Çok sağol canım bi bakayım . Tonları nasıl çıktı tuttu mu tam rengini ?

Hmm o zaman acaba standart olabilir mi ki arkadaşlar daha iyi bilir tabi, güle güle kullan canım :KK200:

büyüyene gorede var bildiğim kadarıyla ama civildekiler bilmiyor ölçüleri büyüyen beşik deyince sepet yatağı gösteriyorlar ya.iade alırız dediler iade edecem sanırım

Dilaraginosss Dilaraginosss canım bende kararsızdım alıp almamakta en son ihtiyac halinde doğumdan sonra alırım diye karar verdim bebek görmeye gittim cok övdü arkadasım baby jemin almıs sordum hiç kokusu filan yok dedi kılıfını ayrı süngerini ayrı yıkamıs ama yinede kokusu yoktu geldiğinde dedi bende netten bakmıstım sevi bebenin olana yazmıslar hep koku var diye sipariş verdim bende yarın gelcek bakalım yazarım gelince
Güle güle kullan canım benimki de kargoda , gelince bende yazarım fikir olur alacaklara. İnşallah kokmaz ve memnun kalırız

Kizlar iki gundur ciddi akintim var ama şöyle. Tuvalete giriyorum. Ciktiktan sonra bir iki adim atip kontrol ediyorum islanmis oluyor. İsaret ve bas parmaginizi yuvarlak uapin yaklasik olarak o kadar bir bolge islaniyor ve ben asla bir seyler aktigini hissetmiyorum. Acaba çişimi tam yapamiyorum da ayaga kalkip adimlayinca kalan çiş mi akiyor? Anlamiyorum ki? Doktora sorarsam alttan muayene yapar ki dogum anina kadar istemiyorum bunu. Sizce çiş kaçırma ihtimalim ne kadar? Hissetmez miyim veya çiş olsa. Normal de vajinamdan gelen akinti hamileligimin basindan beri var o boyle hafif beyazimsi parcali akiyor ve kivamli. Ama bu iki gundur fark ettigim bildigin sadece kilodumu islatiyor ve hep tuvalet sonrasi fark ediyorum.

Kizlar iki gundur ciddi akintim var ama şöyle. Tuvalete giriyorum. Ciktiktan sonra bir iki adim atip kontrol ediyorum islanmis oluyor. İsaret ve bas parmaginizi yuvarlak uapin yaklasik olarak o kadar bir bolge islaniyor ve ben asla bir seyler aktigini hissetmiyorum. Acaba çişimi tam yapamiyorum da ayaga kalkip adimlayinca kalan çiş mi akiyor? Anlamiyorum ki? Doktora sorarsam alttan muayene yapar ki dogum anina kadar istemiyorum bunu. Sizce çiş kaçırma ihtimalim ne kadar? Hissetmez miyim veya çiş olsa. Normal de vajinamdan gelen akinti hamileligimin basindan beri var o boyle hafif beyazimsi parcali akiyor ve kivamli. Ama bu iki gundur fark ettigim bildigin sadece kilodumu islatiyor ve hep tuvalet sonrasi fark ediyorum.
Canim tuvaletten sonra geliyorsa idrar yollarından gelen bir akıntıdır muhtemelen. Ama bence cis değildir hissedersin diye düşünüyorum. Rengi ne ve kremsi mı?

Bu süreçte bi zarar vermeyeceğini düşünüyorum bende, acaba ne ile boyasam onu bilemedim o_O kuaförüme gitsem bascak bana en alasından boyayı. Organik olsun ben evde dip boyarım en azından o kokuyu solumam diyorum ama marka bulamadım
Aynen canim dogru dusunmussun. Nette biraz arastirmak lazim sac boyamadigim icin markalarida pek.bilmiyorum :/

Sen yine 35.haftadasın hiç korkma canım bu haftadan sonra herşeyi tamamlanıyor sonrasında ne dursa kârdır de ama stres yapma
Yok kuzum stres yok da sadece artik sabirsizlaniyorum ve boyle cekmek bunaltiyo. Bi an once gelsinde bitsin su sıkıntilar diyorum. Uykusuzluk yorgunlugu yeglerim.

Canım o doluluk hissi bende yaklaşık 2 haftadır var.doktoruma sordum normal dedi bebek artık büyüdüğü için baskı yapıyormuş.ama kasılmayla birlikte olursa gel dedi.kasılman oluyor mu?
Yok bebegim kasilmam yok. Gunde bir iki kere oluyo bazen ama oyle duzenli bi kasilma yok.

Kızlar sizce bu nasıl dolap süsü oluyo kendileri tavsiye etti arkadaş yapayımmı

Eklentiler

• 20180321_201316.webp
    20180321_201316.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 74
Back
X